-
Κατσε εκει να βρεις την υγεια σου..
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μ'αρέσει που είμαι ολομόναχος σπίτι εδώ και 3 μερες και το δωμάτιό μου είναι τριμπούρδ@λο
Θα το μαζέψω μετά
Πρέπει να βρω μια κοπέλα να με συμμαζέψει
Αυτά είναι!!!
Έχοντας ζήσει όλη μου τη ζωή σε καθεστώς φασισμού της καθαριότητας και της τάξης όταν βλέπω ακαταστασία γουστάρω τρελά...!!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πλάκα μας κάνεις ρε Πετράν.
Θεϊκά τα γερμανάκια ρε βάγκνερ τί κοριτσάκια είναι αυτά -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Έχοντας ζήσει όλη μου τη ζωή σε καθεστώς φασισμού της καθαριότητας και της τάξης όταν βλέπω ακαταστασία γουστάρω τρελά...!!Δεν θελει κοπο, θελει τροπο: ξεκαθαριζεις απ'το γυμνασιο κιολας πως 'αν πειραξεις τα πραγματα μου/δωματιο μου θα μετρας μπουκετα στη μαπα σου'. Ενιοτε μπορει να πεσουν και μερικες ψιλες ή και χοντρες αλλα για να μαθουν να σεβονται το privacy σου αξιζει καθε κοπο
Αυτο παει στην ταξη, γιατι στην καθαριοτητα δεν μπορεις να κανεις συμβιβασμους αν μενεις με αλλους. Τους αφορα εξισου γιατι οι κατσαριδες θα κοβουν βολτες σε ολο το σπιτι κι οχι μονο στο δωματιο σου
-
Μου άρεσε χθες το εστιατόριο που φάγαμε...
Vapiano...
http://www.vapiano.de/frame.php?lang=deΚορυφαία ιδέα, πολύ καλή κουζίνα, απίστευτη διακόσμηση, τρομερός κόσμος...
να εξηγήσω:
παίρνει ο καθένας μια κάρτα σαν πιστωτική, σου περνούν ηλεκτρονικά το μενού σου, σου δίνουν ένα μπίπερ για το φαγητό σου, και όταν είναι έτοιμο, ανάβει και δονείται για να πας να το παραλάβεις. πληρώνεις στο τέλος στο ταμείο με την κάρτα σου... -
Μ΄άρεσαν πολύ τα λουτρά στο baden baden από τα οποία μόλις επέστεψα. Απλά εκπληκτικά και πολύ οργανωμένα!
Μ'άρεσε πολύ και το baden baden.Μ'αρέσουν πολύ οι γερμανιδούλες! Αρέσκομαι τρελά
Δεν μ'αρέσει που δεν πρόλαβα λόγω λουτρών να πάω στον ανθρακωρύχο αν και ήταν προγραμματισμένο για σήμερα και δεν ξέρω αν θα προλάβω τελικά να πάω .
-
[kouk mode on] [/kouk mode off]
-
Δε μ'αρέσει η σημερινή μέρα αλλά δεν ξέρω γιατί
απο το πρωι δεν ξύπνησα καλα!βέβαια μαρέσει που έμαθα ότι πέρασα το τελευταίο μάθημα για πτυχίο ...αλλά δεν χάρηκα όσο θα περίμενα wtf!!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Δε μ'αρέσει η σημερινή μέρα αλλά δεν ξέρω γιατί
απο το πρωι δεν ξύπνησα καλα!βέβαια μαρέσει που έμαθα ότι πέρασα το τελευταίο μάθημα για πτυχίο ...αλλά δεν χάρηκα όσο θα περίμενα wtf!!
Και είναι μάλιστα το σημερινό:
http://www.listen-project.de/garfield/i ... 04.03.2009 -
δε μ'αρέσει που το Σάββατο που είχε ωραία μέρα ξύπνησα με πυρετό και ήθελα να πλύνω κ το αμάξι.
δε μ'αρέσει που κάτι είχα πατήσει από την Παρασκευή στο μπροστά αριστερό λάστιχο και ευτυχώς με άφησε (κλάταρε) το Σάββατο απόγευμα έξω απ'το σπίτι της κοπέλας μου. μ'άρεσε που είχε βουλκανιζατέρ εκεί κοντά
μ'άρεσε η βόλτα για καφέ μετά στο 'Εποψις
μ'άρεσε η συνέχεια και το βραδυνό clubbing
δεν ξέρω αν μου άρεσε η έκθεση photovision, μου άρεσαν όμως κάτι φακοί τούμπανα
μου άρεσε το seven pounds
δε μ'αρέσει που είναι πάλι Δευτέρα και δουλεύω. βαρέθηκα
-
Δεν μου αρέσει που έχω βαρεθεί να ακούω για την κλειστή ακρόπολη από τους συμβασιούχους...Αν είναι δυνατόν. Εξοργιστικό...Θα ξαναπατήσει ο τουρίστας στην Ελλάδα όταν δεν μπόρεσε να δει από κοντά την Ακρόπολη;
Μιλάμε για πολλές μπάτσες...Α ρε Ελλάδα με τους εργατοπατέρες σου.
-
Ε καλά τί ψάχνεις τώρα να βρεις. Ελλάδα=τζατζίκι-σουβλάκι.
Δεν πάει καλά το πράμα φίλε μην το ψάχνεις. Απλά είμαστε άξιοι της μοίρας μας -
Μαλακες ο,τι συνεβη σημερα απλα δεν εχει προηγουμενο.
Ολα ξεκινησαν επειδη εχασα τον νυχοκοπτη μου. Πεταχτηκα λοιπον στο σπιτι της αδερφης μου (λειπει) ομως το ρευμα ειχε πεσει. Αφου βρηκα τον νυχοκοπτη με τη βοηθεια του κινητου, εκοψα τα νυχια μου εξω στο φως της λαμπας. Εν τω μεταξυ η βροχη ολο και δυναμωνε. Επρεπε να παω στο κεντρο να ψωνισω, και σιγα μην πηγαινα με το αυτοκινητο. Εβαλα τα ακουστικα και αρχισα να προχωρω. Ενα αμαξι ομως μπηκε αναποδα σε ενα δρομο και με εκανε μουσκεμα, δεν περιμενα σ'αυτον τον δρομο να μπει αναποδα..Στη γωνια τρακαρα με μια κοπελα η οποια αφου εφαγε μια γλυστρα επεσε πανω μου και στη συνεχεια παρ'την κατω. Το γκρεμισα το κοριτσακι. Στην πορεια, στο ταμειο δεν δουλευε η καρτα μου. Οποτε πεταχτηκα μεχρι την τραπεζα να βγαλω λεφτα, αλλα δεν δουλευε ουτε αυτη η καρτα μου για καποιον λογο . Σαστισμενος, σηκωνω το κινητο να παρω τηλεφωνο, και δεν δουλευε ουτε το κινητο μου
Τι στο διαολο γτπμ -
Mito
-
Το'ριξε πάλι το γκομενάκι ο skye..
-
Κυριολεκτικά όμως
-
Moυ αρεσει που έκλεισα εισητήρια για Λονδίνο τέλος Ιουνίου και θα πάω στο Φεστιβαλ Ταχύτητας του Καλόξυλου, aka Goodwood Festival of Speed!!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μαλακες ο,τι συνεβη σημερα απλα δεν εχει προηγουμενο.
Ολα ξεκινησαν επειδη εχασα τον νυχοκοπτη μου. Πεταχτηκα λοιπον στο σπιτι της αδερφης μου (λειπει) ομως το ρευμα ειχε πεσει. Αφου βρηκα τον νυχοκοπτη με τη βοηθεια του κινητου, εκοψα τα νυχια μου εξω στο φως της λαμπας. Εν τω μεταξυ η βροχη ολο και δυναμωνε. Επρεπε να παω στο κεντρο να ψωνισω, και σιγα μην πηγαινα με το αυτοκινητο. Εβαλα τα ακουστικα και αρχισα να προχωρω. Ενα αμαξι ομως μπηκε αναποδα σε ενα δρομο και με εκανε μουσκεμα, δεν περιμενα σ'αυτον τον δρομο να μπει αναποδα..Στη γωνια τρακαρα με μια κοπελα η οποια αφου εφαγε μια γλυστρα επεσε πανω μου και στη συνεχεια παρ'την κατω. Το γκρεμισα το κοριτσακι. Στην πορεια, στο ταμειο δεν δουλευε η καρτα μου. Οποτε πεταχτηκα μεχρι την τραπεζα να βγαλω λεφτα, αλλα δεν δουλευε ουτε αυτη η καρτα μου για καποιον λογο . Σαστισμενος, σηκωνω το κινητο να παρω τηλεφωνο, και δεν δουλευε ουτε το κινητο μου
Τι στο διαολο γτπμΟργή Θεού (ή μήπως κάποιου 'πνευματικού';) για όσα λέγονται στο 'ΠΕΡΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ'
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Οργή Θεού (ή μήπως κάποιου 'πνευματικού';) για όσα λέγονται στο 'ΠΕΡΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ'
ελα ρε, εγω ο κακομοιρης τιποτα δεν εγραψα, ισα ισα εξηγησα πως γινεται ο θεος να ειναι παντοδυναμος
-
Ωχ αυτό είναι, και γω σήμερα στη δουλειά έγραφα με σκυμμένο το κεφάλι μέχρι τις 5, ξαφνικά κατάλαβα πως έγραφα μαλακίες, τα σβησα όλα κι έφυγα. :Αύριο δεν ποστάρω στην έκκλησία
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]