-
-
Τα σπάει το μπλε!
-
Τις κεραίες τις έκλεψε κανένας?
Χαλάνε το image?
'Η απλά δεν υπάρχουν? -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Τις κεραίες τις έκλεψε κανένας?
Χαλάνε το image?
'Η απλά δεν υπάρχουν?...μάλλον τις έβγαλαν για να μη τις κλέψουν
-
http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/z ... lizer.html
-
πισω εχω την αμυδρά αίσθηση οτι μου θυμιζει στο φούσκωμα των φτερων (η οχι??? ) το ωραιότερο roasdter που δημιουργησε ποτε η bmwhttp://www.netcarshow.com/bmw/2001-z8/1024x768/wallpaper_0a.htm
-
Παιδιά μπορώ να συμφωνήσω με την άποψη ότι η νέα Z4 έγινε λίγο πιο... mainstream, ότι έχασε χαρακτήρα και ιδιαιτερότητα σε σχέση με την απερχόμενη... αλλά δεν παύω να τη θεωρώ σκέτη κούκλα!!!
-
Πανεμορφη και χαρισματικη η νεα z4! Ειδικα με την τοποθετηση του 3λιτρου biturbo!
Ισως να εχασε λιγο απτο τον αλητικο χαρακτηρα της προηγουμενης z4...αλλα παραμενει εκπληκτικη!
Το ιδανικο θα ηταν να προσφερεται και με την επιλογη υφασματινης οροφης...
Γνωριζουμε κατι τετοιο? -
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Πανεμορφη και χαρισματικη η νεα z4! Ειδικα με την τοποθετηση του 3λιτρου biturbo!
Ισως να εχασε λιγο απτο τον αλητικο χαρακτηρα της προηγουμενης z4...αλλα παραμενει εκπληκτικη!
Το ιδανικο θα ηταν να προσφερεται και με την επιλογη υφασματινης οροφης...
Γνωριζουμε κατι τετοιο?Μόνο cc (hard top)...
-
θα εχω την χαρα να το δω απο κοντα στις 19 Μαιου...
θα ειναι μπλε με κρεμ δερματινο και θα φορα τον 3.5 ....Ελλαδα ποτε ερχεται παιδια.?
-
Ο χρήστης kolabrou έγραψε:
θα εχω την χαρα να το δω απο κοντα στις 19 Μαιου...
θα ειναι μπλε με κρεμ δερματινο και θα φορα τον 3.5 ...Τέλεια! Να βγάλεις φωτογραφία τον κινητήρα να τον δούμε. Να την στείλουμε και στην BMW να ξέρουν...
-
πηγα χθες στην αντιπροσωπια και ρωτησα... μου δωσανε και το επισημο booklet με τα διαθεσιμα χρωματα, ζαντες, εξοπλισμο, κινητηρα κτλ.... 19 Μαιου ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ......!!!42 μερες ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ!!!!!!!
-
Εκείνες τις μέρες έρχονται και τα πρώτα Ελλάδα.
Εδώ όμως δεν ξέρουν ακόμη τιμές... -
Auta gia ton vasiko eksoplismo...
Z4 sDRIVE23i (204ps) 28.700 lires
Z4 sDRIVE30i (258ps) 32.700 lires
Z4 sDRIVE35i (306ps) 37.100 lires -
Αν το 35άρι δεν ξεπεράσει εδώ τα 60Κ θα είνα μια χαρά...
-
Την ειδα χθες κατω απο το σπιτι, sdrive 35 (ποτε προλαβε ο ατιμος). Απο κοντα πολυ καλυτερη απο τις φωτ. (Αν και το σαμπανιζε την αδικουσε)
Ειδικα το δεσιμο που κανουν ο ογκος της οροφης με τη πισω κολωνα και τα νευρα ειναι εκπληκτικο. Kωλος θυμιζει λιγο 6series και η μουρη θα μπορουσε να εχει περισσοτερο χαρακτηρα. Το εσωτερικο δεν υπαρχει πουθενα, σαλονι ταμπλω απαιχτα
Τη περιμενα χειροτερη, σα συνολο ομως ειναι επιβλητικο. θα το συνηθισει το ματι μας.
Φωναζει ειμαι roadster και σας εχω για πλακα.
-
την είδα παρκρισμένη προχτές σε λευκό και σκάλωσα. Πίσω δεν μου άρεσε πολύ. Βγήκε λοιπόν, για να δούμε πόσο θα πάει το μαλλί
-
Απο το car and driver:
BMW Z4 35i Manual
0 to 60 mph: 4.8 sec
0 to 100 mph: 11.7 sec
Standing ¼-mile: 13.5 sec -
-
Για πες περισσότερες λεπτομέρειες / εντυπώσεις...
Εδώ η 35άρα αναμένεται κάπου στα ~55 με τις τρέχουσες τιμές φόρων... με μερικά εξτραδάκια πας στα ~65 και αν θες να είσαι κομπλε υπολογίζεις ένα 70άρι... (οι τιμές για τα εξτρα πάντως έχουν βγεί ήδη, για να κλείνουν παραγγελίες)...
Z435 7sDCT Space Grey is coming...
Νεα BMW Ζ4