-
Η κλασσική κατάσταση που ισχύει χρόνια τώρα στην Α. Δημητρίου. Δε τίθεται θέμα για το αν πατάει τις κίτρινες πλάκες, και τυφλός να μην είσαι στον δρόμο αναγκάζεσαι να περπατάς. Ο Δήμος δε τους έκοψε την φόρα από παλιά, τώρα θα τους την κόψει; Εδώ παρκάρουν στην Ν. Εγνατία -ειδικά όταν έχει εκθέσεις- που ενοχλούν και πεζούς και την κίνηση, με την Α. Δημητρίου θα ασχοληθούν που οι παράνομοι ενοχλούν μόνο τους πεζούς; Δυστυχώς, σχεδόν το σύνολο πλέον ενδιαφέρεται μόνο για την ευκολία του και για τίποτα άλλο. Εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο να έχει κανονικά άδειες θέσεις στάθμευσης και οι ηλίθιοι να παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο. Είχε χθες στην ΕΤ3 μία εκπομπή για την Σερβία και ειλικρινά ντράπηκα για την πόλη που ζω. Να δείχνει πόλεις χωρίς μποτιλιάρισμα, με πεντακάθαρους δρόμους και φυσικά χωρίς διπλοπαρκαρισμένα και απροσπέλαστα πεζοδρόμια. Τόσο κοντά μας, αλλά και τόσο μακρυά ταυτόχρονα... Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
-
To μεγαλυτερο προβλημα στην Α.Δημητριου ειναι απο την απεναντι μερια οπου αναγκαζεσε να κατεβεις ακομα και στον δρομο την στιγμη που τα αυτοκινητα περναν συριζα απο διπλα σου.Μια φορα με ειχε βρει ενας με τον δεξιο του καθρεφτη.
-
...και όταν θα κατέβει στο δρόμο ο πεζός/ανάπηρος/μάνα με παιδικό καροτσάκι κλπ.,κλπ., θα πάει από τη μέση του δρόμου, για ν' αποφύγει τα λιμνάζοντα βρωμόνερα στην άκρη του δρόμου ... Από το κεφάλι βρωμάει άραγε το ψάρι ή απ' την ουρά ;
Κάτι τέτοιους να τους δημοσιεύουμε με τις πινακίδες τους εμφανείς, τι λέτε ; -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Είχε χθες στην ΕΤ3 μία εκπομπή για την Σερβία και ειλικρινά ντράπηκα για την πόλη που ζω. Να δείχνει πόλεις χωρίς μποτιλιάρισμα,Νταξ, τέτοιο ρεπορτάζ μπορώ να κάνω κι εγώ και στην Αθήνα μάλιστα Ειδικά Βελιγράδι γίνεται το έλα να δεις.
(δεν αναιρώ αυτό που λέτε για την Ελλάδα, αλλά κι αυτά τα ρεπορτάζ μου τη δίνουν στα νεύρα) -
οι φορτηγατζήδες που στολίζουν σαν λαντέρνες τα φορτηγά τους, με 1534512 λαμπάκια, 235 προβολείς μακράς εμβέλειας και 2345 ομίχλης. Ειδικά όσον αφορά τους τελευταίους, το 90% κυκλοφορεί με αυτούς αναμμένους.
-
Σου είπε κανένας να πας Αθήνα?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μπορεί τη ράμπα να την είχε καβαντζώσει η Ε klas ,πιο πίσω...
Και οι δυο όμως πατάνε τις κίτρινες πλάκες που είναι για άτομα με πρόβλημα στην όραση.
Τους κόβεις για ανθρώπους χωρίς προβλήματα στην όραση ;
Και συμπεριφοράς θα έλεγα...
-
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Κι εγώ σήμερα ενώ ήταν πράσινο σταμάτησα στο φανάρι για να μην κλείσω κάθετο δρόμο καθώς μπροστά ήταν πηγμένη η κίνηση, πορτοκαλίζει το φανάρι και ο πίσω αρχίζει κόρνες και καντήλια από το παράθυρο. Του φωνάζω προς τα πίσω αν βρίσκει λογικό να κλείσω τον δρόμο κάθετα και μου απαντάει 'στα @@ μου εγώ θέλω να στρίψω κι έχασα το φανάρι εξ'αιτίας σου'
Το φλας το είχε αναμμένο;
Αν δηλαδή έχει αναμμένο φλας είσαι υποχρεωμένος να κλείσεις τη διασταύρωση για να περάσει;
Εμένα τις προάλλες μου έτυχε ακριβώς ίδια περίπτωση με τη διαφορά ότι έγω σκίστηκα κάνοντας όσο πιο δεξιά μπορούσα για να τον αφήσω να περάσει. Το κορυφαίο ήταν ότι όπως έκανα δεξιά (μόνο και μόνο για να τον διευκολύνω επειδή είδα το φλας του), ο μάλαξ ανέβηκε στην κόρνα για να με κάνει να επιταχύνω τις διαδικασίες και περνώντας δίπλα μου με κοίταξε αγριεμένος. 'Τονεμαμάς ή δεν τονεμαμάς'; -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Μπορεί τη ράμπα να την είχε καβαντζώσει η Ε klas ,πιο πίσω...
Και οι δυο όμως πατάνε τις κίτρινες πλάκες που είναι για άτομα με πρόβλημα στην όραση.
**Τους κόβεις για ανθρώπους χωρίς προβλήματα στην όραση ; **
Και συμπεριφοράς θα έλεγα...
Δίκιο έχεις.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Κι εγώ σήμερα ενώ ήταν πράσινο σταμάτησα στο φανάρι για να μην κλείσω κάθετο δρόμο καθώς μπροστά ήταν πηγμένη η κίνηση, πορτοκαλίζει το φανάρι και ο πίσω αρχίζει κόρνες και καντήλια από το παράθυρο. Του φωνάζω προς τα πίσω αν βρίσκει λογικό να κλείσω τον δρόμο κάθετα και μου απαντάει 'στα @@ μου εγώ θέλω να στρίψω κι έχασα το φανάρι εξ'αιτίας σου'
Το φλας το είχε αναμμένο;
Αν δηλαδή έχει αναμμένο φλας είσαι υποχρεωμένος να κλείσεις τη διασταύρωση για να περάσει;
Εμένα τις προάλλες μου έτυχε ακριβώς ίδια περίπτωση με τη διαφορά ότι έγω σκίστηκα κάνοντας όσο πιο δεξιά μπορούσα για να τον αφήσω να περάσει. Το κορυφαίο ήταν ότι όπως έκανα δεξιά (μόνο και μόνο για να τον διευκολύνω επειδή είδα το φλας του), ο μάλαξ ανέβηκε στην κόρνα για να με κάνει να επιταχύνω τις διαδικασίες και περνώντας δίπλα μου με κοίταξε αγριεμένος. 'Τονεμαμάς ή δεν τονεμαμάς';Και εγώ το ίδιο κάνω.
Η εγκαθετίλα μου περιορίζεται στο οτι ο άλλος ήθελε να στρίψει αλλά δεν είχε βγάλει φλας (μλκια #1) και μετά έβριζε τον Νέο (μλκια #2) επειδή δε μύρισε τα νύχια του να καταλάβει οτι θέλει να στρίψει, ωστε να τον βολέψει με κάποιο τρόπο..
Ο Νεος δε φταίει σε τίποτα, αν εξαιρέσουμε το οτι τόλμησε και βρέθηκε μπροστά απο τον άρχοντα της ασφάλτου.. -
Χθες το βράδυ ένα ολοκαίνουργιο OPEL INSIGNIA είχε ακινητοποιηθεί στο Μαρούσι στην μεσαία λωρίδα της ανόδου της Κηφισίας και δεν είχε ούτε πινακίδες, ούτε τρίγωνο και για κάποιο λόγο δεν μπορούσαν να το απομακρύνουν.
Αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες και χωρίς τον αναγκαίο εξοπλισμό ασφαλείας δεν πρέπει να κυκλοφορούν κυριέ ζωο-οδηγε!
Κομφούζιο κανονικό -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Χθες το βράδυ ένα ολοκαίνουργιο OPEL INSIGNIA είχε ακινητοποιηθεί στο Μαρούσι στην μεσαία λωρίδα της ανόδου της Κηφισίας και δεν είχε ούτε πινακίδες, ούτε τρίγωνο και για κάποιο λόγο δεν μπορούσαν να το απομακρύνουν.
Αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες και χωρίς τον αναγκαίο εξοπλισμό ασφαλείας δεν πρέπει να κυκλοφορούν κυριέ ζωο-οδηγε!
Κομφούζιο κανονικόΠροφανώς αντιλαμβάνεσαι ότι ήταν προβοκάτσια της VW μην πω και της Audi.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Κομφούζιο κανονικόΠροφανώς αντιλαμβάνεσαι ότι ήταν προβοκάτσια της VW μην πω και της Audi.
ξεχασες οτι φταιει ο παοκ και ο οτες!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ξεχασες οτι φταιει ο παοκ και ο οτες!
O ΠΑΟΚ γιατί ; Ο ΟΤΕ έφταιγε...Τώρα τον έχουν οι Φρίτζιδες.
Είπαμε VW και ίσως Audi.
-
Mεγα ζωο ο τυπος με την λευκη BMW 316 92-97 ο οποιος μπηκε με το πλαι απο την Ε.Αμυνης στην Εγνατια και συνεχισε ετσι μεχρι λιγο μετα την εισοδο της ΔΕΘ.
-
ενας 35αρης σκατομουρης με scooter λιγο πριν περασει απο διπλα μου(πεζος εγω)πεταξε κατω ενα μεγαλο πλαστικο ποτηρι φραπε..τα πηρα στο κρανιο...πηγα να τον βρισω αλλα δεν ειχα καμια ορεξη.
-
Είμαστε βρωμιάρηδες, ελεεινοί και αγενέστατοι
-
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς; ΜΠΑΑΑΑΑ:Είσαι περίεργος τώρα....Δεν φτάνει που το κωλοκράτος τους άφησε και πήραν 4κάμπινα με τις επιδοτήσεις και δεν τους έλεγξε πουθενα , πήγε και στένεψε και τους δρόμους ακριβώς κάτω από το σπίτι τους...Δηλαδή που θα το βάλουν το αμάξι τους ;
Οι απαντήσεις ( μου έχει έρθει μία στο μυαλό , έτσι προχείρως ) με ταχυδρομείο στους κ.κ. που πάρκαραν στο πεζοδρόμιο....
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............