-
Καλοτάξιδο.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Καλοτάξιδο.Ευχαριστω
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Έφυγαν! Η Dynamotors πήγε κάπου στον Άγιο Στέφανο, αν είδα καλά, ο Παζαρόπουλος κάπου αλλού στην
Κηφισίας. Νέο αμάξι εγώ δε μπορώ να αγοράσω, αλλά ακόμα κι αν είχα λεφτά, θα τα έδινα για να
σουλουπώσω αυτό που έχω. Λυπάμαι για το δικό σου, ελπίζω να μην είναι ακριβή η επισκευή.Ακριβή είναι (350€), δεδομένου ότι το αμάξι τρώει λεφτά κάθε μήνα για το δάνειο. Αλλά ευτυχώς δεν επηρεάζει την κίνηση ή την ασφάλεια του, άρα δεν επείγει.
XAA 938* σε Smart.
@thaliarque : Υποψιάζομαι ότι το ΧΑΑ 943* μάλλον είναι από Ιστιαία και η Χαλκίδα φτάνει μέχρι το 9400 διότι :
ο συμφορουμίτης greo είχε παρατηρήσει ένα ΧΑΑ 67** τέλη Αυγούστου και το επόμενο που είδα ήταν 676* (Τον Δεκέμβρη) σε Alfa mi.to άλλα με αυτοκόλλητα test drive που λογικά είναι ταξινομημένη το καλοκαίρι και αυτή (οι mi.to στις αντιπροσωπείες τότε έφτασαν).
Επίσης έκανα μια αναγωγή του ρυθμού της Ιστιαίας που είχε τον προηγούμενο καιρό (περίπου 55 αυτοκίνητα τον μήνα) και έτσι από τέλη Αυγούστου λογικά θα πρέπει να έχει τελειώσει το ΧΑΑ 6****.
Αυτά τα ολίγα , ελπίζω να έκανα σωστή υπόθεση!Ωραία όλα αλλά στο μπολντ με μπέρδεψες. Μάλλον έχεις γράψει λάθος μήνα ή εννοείς ότι τον Αύγουστο τελείωσε το ΧΑΑ 67**, άρα σύμφωνα με τα 55 νέα αυτοκίνητα το μήνα, περίπου στις αρχές του χρόνου θα έφτασε στο ΧΑΑ 7000. Εύκολα θα το εντοπίσουμε αν συμβαίνει κάτι όπως τα γράφεις, αφού θα δούμε που θα πάει η Χαλκίδα μετά το ΧΑΑ 938* που είδες. Ίσως μπει στο ΧΑΙ. Για να δούμε..
@224.v καλορίζικο το μίνι
@mjr που είδες το ΧΧΧ στο δίκυκλο? -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Σημερα μου εδωσαν ΙΚΥ-297* για το μινι.....ΑττικηΚαλοτάξιδο
ΝΗΥ 599* σε Suzuki Jimmy, τυπωμένο.
@www2000:την είδα Θεσσαλονίκη, στην Καμάρα.
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Σε ρώτησα γιατί έχω δει και εγώ 2 στους Αμπελόκηπους, στην Αθήνα. Όμως τώρα και στη Θεσσαλονίκη; Το μυστήριο παραμένει..
-
ΚΧΧ-196* σε SX4
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Σε ρώτησα γιατί έχω δει και εγώ 2 στους Αμπελόκηπους, στην Αθήνα. Όμως τώρα και στη Θεσσαλονίκη; Το μυστήριο παραμένει..
Μάλλον μεταχειρισμένη από Αθήνα.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Μάνο πολλά ρενό βλέπεις τελευταία... Θα μας αναφέρεις και δικό σου;Άν και όποτε γίνει αυτο φίλε μου αποκλείεται να είναι μέσα απο τη Ρενώ το καινούργιο μου αμάξι.
-
Φίλοι, μια ερώτηση: είδα χθες μια Cayenne (ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων), με πινακίδα που είχε δύο γράμματα και πενταψήφιο νούμερο. Η πινακίδα, ελληνικότατη... Τι ήταν αυτό πάλι ;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Φίλοι, μια ερώτηση: είδα χθες μια Cayenne (ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων), με πινακίδα που είχε δύο γράμματα και πενταψήφιο νούμερο. Η πινακίδα, ελληνικότατη... Τι ήταν αυτό πάλι ;Τί γράμματα είχε? Μήπως Α.Μ. ??
-
@www2000 : Και εγώ μπερδεύτηκα έτσι όπως το έγραψα....
Πάντως καλά το κατάλαβες!Έχουμε λοιπόν : Σύμφωνα με την παρατήρηση ΧΑΑ 67** τον Αύγουστο και με την λογική των ρυθμών που πάει η Ιστιαία λογικά θα πρέπει να έχει φτάσει στο ΧΑΑ 7000!
Για να δούμε ελπίζω να μάντεψα σωστά, αν δεν δω κάτι νέο αύριο η το Σ/Κ μάλλον θα κάνω το πρώτο μου τηλεφώνημα ....
-
ΧΚΜ-795*.
ΜΗΟ-631* απο Σέρρες. -
PAI 830* Q5
-
KAK-995* focus
ΧΝΧ-781* fiorino -
Είδα το πρώτο επαγγελματικό με ΥΝΝ στον Πειραιά. ΥΝΝ 9052
-
ΗΑΜ 995* σε Peugeot 408.
-
ΥΝΝ 63 κάτι (δεν θυμάμαι τα τελευταία ψηφία)
-
KTE 760*
-
NMO 14* Χαρτί
-
HKO 386* Navarra νομίζω
HKP 962* Merc A series και 10 λεπτά αργότερα HKP 963* Izuzu D-Max.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009