165000 δρχ τον Μάρτιο του 1974 το ΛΑΝΤΑ 1500 ( ΖΙΓΚΟΥΛΙ) απο τα πρώτα που ήρθαν, είχε αριθμό ΒΧ...... απο τον Ηλιόπουλο στην Αγ. Άννας
224-v
@224-v
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ - ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ
Latest posts made by 224-v
-
RE: Ποσο αγορασαν οι γονεις το πρωτο τους αυτοκινητο?
-
RE: SUV/Crossovers Forum
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ξαναλέω μιας και έχω ζήσει και με τα 2 ότι το QQ, δεν ειναι crossover
Μικρομεσαίο crossover είναι. Δεν έχει τις δυνατότητες να το πεις SUV.
Δλδ, δεν έχει τους χώρους, το ύψος, η την 4κινηση? Ίσως δεν έχει την ισχυ άλλων, αλλα ποιος εκμεταλλεύεται την ισχύ στους χωματόδρομους των ορεινών περιοχών. Οι όποιες ταρζανιές κοστίζουν στα βουνά. Στη Μ. Ανατολή οι επαγγελματίες του σαφάρι για τους τουρίστες χρησιμοποιούν τα Λαντ Κρουιζερ.
-
Ξαναλέω μιας και έχω ζήσει και με τα 2 ότι το QQ, δεν ειναι crossover, οποιοι θυμούνται υπήρχε και το +2, που είχε απίστευτους, χώρους. Στην εκδωση μάλιστα με τα 2 λίτρα και 4Χ4, σε πήγαινε παντού με τίμιο κόστος. Το JUKE με πεσμένα τα καθίσματα έχει χώρους που ενα ζευγάρι κουβαλάει ολόκληρο σπίτι, το ίδιο και το 500Χ. Όταν το πήρα για τεστ, και έβαλα την συμβια να το δοκιμάσει, μου είπε ακριβώς αυτό που σκέφθηκα και εγώ, ενα ακριβότερο και μιας γενιάς επόμενης όχημα. Εάν περισσεύαν χρήματα θα το άλλαζα. QQ = SUV χωρίς αντίπαλο όπως δείχνουν οι πωλήσεις του.
-
Το QQ ειναι crossover??, το JUKE ναι ειναι, το έχουμε απο Ιανουάριο 2012 και εκτος απο τα Σερβις του, δεν έχει ζητήσει τίποτα. Έχει 57000χλμ και τραβάει τα καλοκαίρια Φουσκωτο 5.5 μ. Τριξιματα δεν ακούς, τι άλλο σημαίνει η λέξη αξιοπιστία?. Θα το άλλαζα με το 500Χ αλλα δεν βρίσκω σοβαρό λόγο να ξοδέψω 7000 χιλιάρικα + για κάτι όμοιο απλα πιο μοντέρνο σχεδιαστικά λόγω παρέλευσης 5ετιας.
-
RE: Lancia Ypsilon
Πρόσφατα η Λαντσια αποφάσισε να μην πουλάει εκτος Ιταλιας.. Δυστυχώς θα ανακυκλώνουμε τα υφισταμενα μέσα στη Ελλάδα.
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ
Ο Αντωνης τότε παρακάλαγε τον Σαββίδη. Να την αγοράσει για να κάνει μια αποκρατικοποίηση. Του έλεγε μάλιστα, ότι το θέμα με την δικαστική διαμάχη που εκκρεμούσε θα το έλυναν νομοθετικά. Δεν το έκανε γιατί θα είχε την ΠΦΑ ανεβασμένη στα κάγκελα. Τώρα όλα καλά.
-
RE: NISSAN FORUM
Βγάζει το Κασκαι με αέριο?? Το θέλει φίλος για οικονομία που πάει Κέρκυρα συχνά.
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...
Θα επιστρέψω απο Αστακο, που θα πρέπει να μπω στην Ιονια οδό για Ρίο
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...
Εγώ πέρασα στις 11 το πρωί και δεν ήταν ανοικτή η σήραγγα. Στην επιστροφή θα χρονομετρησω το Αστακός Αθηνα.
-
RE: FIAT 5oo 2007
Έχει η κόρη μου το ντηζελ 95 άλογα 13900 απο Σφακιανάκη. Έχει τώρα 22000. Μια χαραγοα την πόλη και πολύ οικονομικό για εκτός πόλης. Εντός κάνει 530-550 με το γέμισμα. Ειναι πιο αθόρυβο απο το 85αρι βενζίνη στο εσωτερικό. Γενικά πολύ βολικο..