-
SL 65 AMG 45015e (έκπτωση!!)
καλή η κίνηση της MB, ελπίζω να συμπαρασύρει και τους άλλους δύο γερμανούς σε ανάλογες ή καλύτερες κινήσεις... νομίζω τα λέγαμε όσο σφιχτές και αν είναι τιμολογιακά οι αυτοκινητοβιομηχανίες αν τους μένουν τα αυτοκίνητα στις αποθήκες, θα αναγκαστούν να μειώσουν...
από την άλλη δε θα ήθελα να είχα αγοράσει μια slk πριν 1 μήνα... και ξαφνικά σήμερα να έχω χάσει 7.5k
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
SL 65 AMG 45015e (έκπτωση!!)καλή η κίνηση της MB, ελπίζω να συμπαρασύρει και τους άλλους δύο γερμανούς σε ανάλογες ή καλύτερες κινήσεις... νομίζω τα λέγαμε όσο σφιχτές και αν είναι τιμολογιακά οι αυτοκινητοβιομηχανίες αν τους μένουν τα αυτοκίνητα στις αποθήκες, θα αναγκαστούν να μειώσουν...
από την άλλη δε θα ήθελα να είχα αγοράσει μια slk πριν 1 μήνα... και ξαφνικά σήμερα να έχω χάσει 7.5k
+1.000. ... .000
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Για πρώτη φορά η Mercedes-Benz, σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που ονειρεύεστε στο 85% της τελικής του τιμής!
Ελάτε σήμερα στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων
Mercedes-Benz, επιλέξτε την SLK, CLK, E-Class, CLS, M-Class,
S-Class, CL, SL, GL ή R-Class που επιθυμείτε και αποκτήστε τη νέα σας Mercedes-Benz με όφελος 15%!Η προσφορά ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου και μόνο για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Μην τη χάσετε!
το διαβασα και εγω, αλλα καλο θα ειναι να μας πει κάποιος απο πρώτο χέρι τι ισχύει
φανταζομαι θα ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αμάξια στα οποία δε θα έχεις δυνατότητα επιλογής εξοπλισμού
όπως και να έχει κάποιοι θα βγούν κερδισμένοι
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Για πρώτη φορά η Mercedes-Benz, σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που ονειρεύεστε στο 85% της τελικής του τιμής!
S-Class, CL, SL, GL ή R-Class που επιθυμείτε και αποκτήστε τη νέα σας Mercedes-Benz με όφελος 15%!Η προσφορά ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου και μόνο για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Μην τη χάσετε!
Δηλαδή για να καταλάβω Α,Β,C και GLK Class δεν έχουν έκπτωση !!! Το κέρδος για τα χοντρά πορτοφόλια τελικά.
-
Ο χρήστης metro έγραψε:
Δηλαδή για να καταλάβω Α,Β,C και GLK Class δεν έχουν έκπτωση !!! Το κέρδος για τα χοντρά πορτοφόλια τελικά.
Ρώτησε γνωστός μου για την C Class. Του είπαν πως υπάρχει και γι' αυτήν αντίστοιχη έκπτωση, αλλά συζητάνε τις τιμές μόνο από κοντά (και άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο και για ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση)
-
δλδ. μιλάμε για 85% της τελικής τιμής (όπως διαφημίζει η ΜΒ) και για τη C-Class??
το ρωτάω γιατί πρόσεχα ενδεικτικά ότι μια Ε200Κ με την έκπτωση βγαίνει φτηνότερα από μια C200K που υποτίθεται ότι δεν έχειαν είναι έτσι να ΤΟ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ στους χρήστες του φόρουμ, ώστε να πιέζουν χρηματικά και ανταγωνιστικές εταιρείες (bmw, audi) που τηρούν ΑΚΟΜΑ σιγή ιχθύος ως προς προσφορές ή εκπτώσεις...
-
Αυτο γινεται διοτι ο ελλην σαν λαρτζ τυπος που ειναι, εκτος απο τεστ ντραιβ προφανως δεν ζηταει ουτε καλυτερη τιμη για να μην νομισει ο πωλητης οτι 'δεν βασταει' ! Οποτε εαν δεν γνωριζει απο πριν για εκτπωσεις δεν προκειται να το μαθει ποτε !
Πλακα πλακα η μονη μερκ που αξιζει κανεις να παρει αυτην την εποχη ειναι η C class, για μενα ολα τα υπολοιπα ειναι πολλα χρονια στην αγορα και δεν εχουν κανενα ενδιαφερον
Ενα SLR ποση εκτπωση εχει ? κανα 80αρι χιλιαρικα ? θελω να ξερω γιατι επειγομαι, χαλασε το Α κλας και θελω ενα αυτοκινητο αντικαταστασης για την αδερφη μου
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Ενα X5M ποσo το σμπρώχνουνε ? κανα 80αρι χιλιαρικα ? θελω να ξερω γιατι επειγομαι, χαλασε το Α κλας και θελω ενα αγροτικό για την αδερφη μου
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Αυτο γινεται διοτι ο ελλην σαν λαρτζ τυπος που ειναι, εκτος απο τεστ ντραιβ προφανως δεν ζηταει ουτε καλυτερη τιμη για να μην νομισει ο πωλητης οτι 'δεν βασταει' ! Οποτε εαν δεν γνωριζει απο πριν για εκτπωσεις δεν προκειται να το μαθει ποτε !Πλακα πλακα η μονη μερκ που αξιζει κανεις να παρει αυτην την εποχη ειναι η C class, για μενα ολα τα υπολοιπα ειναι πολλα χρονια στην αγορα και δεν εχουν κανενα ενδιαφερον
Ενα SLR ποση εκτπωση εχει ? κανα 80αρι χιλιαρικα ? θελω να ξερω γιατι επειγομαι, χαλασε το Α κλας και θελω ενα αυτοκινητο αντικαταστασης για την αδερφη μου
Πάντως έγω ξέρω ότι σήμερα ένας φίλος έκλεισε μια C180 BK με δέρμα , αυτόματη , parkotronic σε φοβερό χρώμα 39.000 με το κλειδί στό χέρι , και επειδή το έψαχνε καιρό μου είπε ότι σε ότι υπάρχει η τελικές τιμές πραγματικά είναι πάρα πολύ καλές .
-
Δηλαδή κανονικά πόσο θα είχε με τους ίδιους όρους πληρωμής?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Δηλαδή κανονικά πόσο θα είχε με τους ίδιους όρους πληρωμής?να σου πώ δεν γνωρίζω πολλά - εγώ είμαι κολλημένος και πιστός πρός το παρόν στον άλλο γερμανό ΑUDI (A3-A4-Q5 ) αλλά απο την συζήτηση που κάναμε -και με το επίπεδο εξοπλισμού - η τιμή αυτή είναι για το 3ο επίπεδο εξολπισμού περίπου 5 χιλιάδες , αλλά αυτός που ήθελα κάτι τέτοιο είναι αρκετά ευχαριστημένος , και εγω παραθέτω την πληροφορία λόγω τις ενημέρωσης απο τον γνωστό μου .
-
Ο χρήστης holekey έγραψε:
Πάντως έγω ξέρω ότι σήμερα ένας φίλος έκλεισε μια C180 BK με δέρμα , αυτόματη , parkotronic σε φοβερό χρώμα 39.000 με το κλειδί στό χέρι , και επειδή το έψαχνε καιρό μου είπε ότι σε ότι υπάρχει η τελικές τιμές πραγματικά είναι πάρα πολύ καλές .C180 BlueEfficiency? τι έκδοση εξοπλισμού? είχε και ΑΜG πακέτο?
Υ.Γ. εννοείς 5000 ευρώ έκπτωση στην τελική τιμή?
-
το ΒΕ δε παιρνει amg νομιζω..
-
Πάντως έγω ξέρω ότι σήμερα ένας φίλος έκλεισε μια C180 BK με δέρμα , αυτόματη , parkotronic σε φοβερό χρώμα 39.000 με το κλειδί στό χέρι , και επειδή το έψαχνε καιρό μου είπε ότι σε ότι υπάρχει η τελικές τιμές πραγματικά είναι πάρα πολύ καλές .
C180 BlueEfficiency? τι έκδοση εξοπλισμού? είχε και ΑΜG πακέτο?
Υ.Γ. εννοείς 5000 ευρώ έκπτωση στην τελική τιμή?
σαν αυτοκίνητο αυτό έκδοση avantgarde και δεν νομίζω AMG πάκετο . Απλώς και έγω νομίζω ότι κατι το παραπάνω γίνεται και για την C με λίγη πίεση σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες -πρίν ανακοίνωση την προσφορά-
-
σωστός τώρα είδα ότι η BlueEfficiency λόγω χαρακτήρα δεν παίρνει AMG πακέτο... edit: λόγω χαμηλών πωλήσεων της BE, από το προηγούμενο φθινόπωρο παίρνει AMG πακέτο...
έκανα ένα configuration για την C180 BE Avantgarde που μας είπες και μου βγάζει τελική τιμή ακριβώς 42.7k
(αν και δεν υπήρχε επιλογή αυτόματου για την ΒΕ, αναγκάστηκα και πήρα την τιμή από την C200K, 2600e)...
οπότε μιλάμε για έκπτωση 3700e ή 8.5% και όχι 15%...επιπλέον δεν ξέρω πόσο ρόλο έπαιξε ότι το αυτοκίνητο είχε αρκετά έξτρα... δλδ. σε βασικές εκδόσεις η έκπτωση μπορεί να είναι μικρότερη...
-
το ΒΕ δε παιρνει amg νομιζω..
το C180 Kompressor Avantgrade με 156 ίππους (1800 κυβικά) έπαιρνε κανονικότητα AMG με 2500e.. απλώς δεν είχε πίσω χρωμιωμένη εξάτμιση όπως το C200K..
Να ρωτήσω κάτι εντελώς πληροφορικά που μπορεί να σας φανεί και λίγο χαζό η C πλέον δεν είναι είτε C180 (156 -1600 κυβ ) ή C200 (184-1800 κυβ ) με κινητήρες ΒΕ -τό λέω γιατί γράφεις 156 ίππους (1800 κυβικά) -
-
υπαρχει και 1.8 στα 156...αυτη ειναι που πουλαει κατα κυριο λογο και οχι η 1.8 στα 184..
νομιζω οτι η ΒΕ εχει c160 απο πισω αλλα ισως κανω μεγαλο λαθος..δε θυμαμαι καλα τωρα
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
υπαρχει και 1.8 στα 156...αυτη ειναι που πουλαει κατα κυριο λογο και οχι η 1.8 στα 184..νομιζω οτι η ΒΕ εχει c160 απο πισω αλλα ισως κανω μεγαλο λαθος..δε θυμαμαι καλα τωρα
C180 γράφει Μίλτο και είναι 1600άρι!
AMG ποδιές παίρνει απλά όχι όταν την παραγγείλεις! Μπορείς μετά την παραλαβή να τις βάλεις! -

-
ΠΩΛΕΙΤΑΙ 560 SEC YEAR 1991 FULL EXTRA.
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΩΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ/ΤΟ ΣΤΗ Χ.Ε. ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΩΤΟ
ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ!!! ΤΗΛ: 6986702169
ΤΙΜΗ 16.000€
MERCEDES-BENZ FORUM