-
Άντε καλά χιλιόμετρα. Τα προβλήματα που αναφέρεις είναι θέματα ρουτίνας και είναι συνηθισμένα σε αντιπροσωπείες. Θυμάμαι μια νέα barchetta το καλοκαίρι την οποία στείλανε (από την Αθήνα προφανώς) επίσης χωρίς αναπτήρα κτλ. Nothing to worry about.
Καλοτάξιδη πάντως. Πήρες ένα αμαξάκι ξεχώριστο και όχι σαμπουάν (Vidal Sasoon 2 σε 1 ή αλλιώς 206cc που έχει βρωμίσει και ο τόπος). Πραγμάτικα με τέτοιο καιρό έξω σε ζηλεύω. -
Τι χρώμα το πήρες;
Είδα ένα facelift στο δρόμο.
Μπας και ήσουν εσύ; -
Ευχαριστώ παιδιά...
Σήμερα γύρναγα παντού... πήγα ελευσίνα, κηφισιά, χαλάνδρι, διόνυσο, πατήσια κτλ κτλ κτλ...
Αν είδες ένα μαύρο ανοιχτό με έναν 'γυαλάκια' με σηκωμένο μαλλί αλά ακάλυπτος ( ) μέσα... τότε ήμουνα εγώ
Επίσης να αναφέρω (βάσει τίτλου... πρώτες εντυπώσεις) ότι μου αρέσει ο θόρυβος στις λακούβες. Δεν κάνει ΓΚΑΑΑΑΠ αλλά το βαρύ ντουπ το οποίο χαρακτηρίζει τα καινούρια αυτοκίνητα.
Ο επιλογέας ταχυτήτων είναι απίστευτος και δεν βρίσκει στο ταμπλό σε καμία περίπτωση. Πολύ κοντές σχέσεις και το αυτοκίνητο έχει ΝΕΥΡΟ!Τέλος εμφανισιακά πιστεύω πως είναι έντονα πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο μπαρκέτα. Συγκερκιμένα στη Κ.Βάρναλη πίσω από το village βρήκα ένα ασημί προηγούμενο barchetta και πάρκαρα δίπλα ώστε να τα συγκρίνω. Καμία σχέση...
δεν υπερβάλλω αλλά το face lift το κάνει 'λίγο' πιο 'Δεμένο' και πιο 'μουράτο' αλλά αυτό είναι υποκειμενικό και βεβαίως προσωπική άποψη.Υ.Γ. Δόξα το Θεό που επέλεξα να έχει και a/c διότι δεν φαντάστηκα ποτέ ότι με τη κουκούλα κλειστή θα έκανε τόση (μα τόση) ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο... είχα την εντύπωση πως θα είναι σαν τα κανονικά κλειστά αυτοκίνητα.
-
Καλορίζικο!
-
Ευχαριστώ
-
Καλογκάζωτο!
Μια καλή λύση για το στρώσιμο είναι να πηγαίνεις βόλτα τους φίλους σου,χαλαρά με μουσικούλα και κου κουβέντα-περνάνε πιο εύκολα τα χιλιόμετρα.Καλύτερα να αφήσεις όμως τους προκλητικούς που με τα ''χώστα'' και ''δώσε'' μπορεί να σε παρασύρουν.Ακόμη καλύτερα να είναι φίλες (δε θέλουν και γκάζια...)
Επίσης βοηθάει ψυχολογικά να έχεις φίλο με χειρότερο αυτοκίνητο,ο οποίος θα το θαυμάσει!Ναι,είμαι κακός,αλλά πολύ το χάρηκα όταν ενθουσιάστηκε φίλος,οδηγός...δε λέω τι για να μην έχουμε τραβήγματα, με το puntακι
Α,τσέκαρε και την πίεση των ελαστικών γιατί έχω την εντύπωση ότι στη fiat τα παραδίδουν παραφουσκωμένα. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Καλογκάζωτο!
Μια καλή λύση για το στρώσιμο είναι να πηγαίνεις βόλτα τους φίλους σου,χαλαρά με μουσικούλα και κου κουβέντα-περνάνε πιο εύκολα τα χιλιόμετρα.Καλύτερα να αφήσεις όμως τους προκλητικούς που με τα ''χώστα'' και ''δώσε'' μπορεί να σε παρασύρουν.Ακόμη καλύτερα να είναι φίλες (δε θέλουν και γκάζια...)
Επίσης βοηθάει ψυχολογικά να έχεις φίλο με χειρότερο αυτοκίνητο,ο οποίος θα το θαυμάσει!Ναι,είμαι κακός,αλλά πολύ το χάρηκα όταν ενθουσιάστηκε φίλος,οδηγός...δε λέω τι για να μην έχουμε τραβήγματα, με το puntακι
Α,τσέκαρε και την πίεση των ελαστικών γιατί έχω την εντύπωση ότι στη fiat τα παραδίδουν παραφουσκωμένα.POLO δεν ειχε ο φιλος σου????????? ΟΜΟΛΟΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Kαλοτάξιδο φίλε μου,αναμένουμε και άλλες εντυπώσεις από τη βαρκούλα σου!
Και έχει και έναν καιρό έξω.....ζηλεύω !!! -
Καλοτάξιδη ..κι'από μένα.
-
Καλοτάξιδη! Αναμένουμε φωτογραφίες και άλλες εντυπώσεις!!!
-
Καλορίζικη η κουκλίτσα και από μένα. Για το στρώσιμο, φίλος πρώην οδηγός αγώνων προτείνει σκίσιμο από το πρώτο χιλιόμετρο....
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλορίζικη η κουκλίτσα και από μένα. Για το στρώσιμο, φίλος πρώην οδηγός αγώνων προτείνει σκίσιμο από το πρώτο χιλιόμετρο....Σπύρος
Αυτή είναι μια 'αιρετική' άποψη που έχω ακούσει και εγώ και αναφέρεται στα πρώτα 40-50 χιλιόμετρα.
Υποτίθεται ότι έτσι 'ανοίγουν' σωστά τα ελατήρια των βαλβίδων. Πάντως αν δεν το έχεις κάνει στην αρχή τώρα είναι αργά...
-
Διορθώνω: καλογκάζωτη
POLO δεν ειχε ο φιλος σου????????? ΟΜΟΛΟΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Δεν ήθελα να το πω,αλλά αφου δέχομαι πιέσεις...Όχι! Έπεσες πολύ-πολύ κοντά όμως
-
μια κατηγορια κατω ε?? ΧΕΧΕΧΕ...
-
μια κατηγορια κατω ε??
Πάλι αστόχησες!Νομιζα ήταν εύκολο.Ποιος αγοράζει lupo;
Αν και δεν θέλω να το πω-μια κατηγορία πάνω.Βγήκε και η 5η γενιά πρόσφατα.Αυτός όμως έχει την 3η σε 1400.
Για δοκίμασε ξανά! -
Ibiza, Ibiza! Αμάν, μα δε σας κόβει καθόλου ρε παιδιά?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μια κατηγορια κατω ε??
Πάλι αστόχησες!Νομιζα ήταν εύκολο.Ποιος αγοράζει lupo;
Αν και δεν θέλω να το πω-μια κατηγορία πάνω.Βγήκε και η 5η γενιά πρόσφατα.Αυτός όμως έχει την 3η σε 1400.
Για δοκίμασε ξανά!Με το μια κατηγορια κατω εννοησα το 'ΟΧΙ ΑΜΑΞΙ...' (δηλαδη το ΓΚΟΛΦ. εγραψα μια κατηγορια κατω οτι ΕΠΕΣΑ... λαθος το εξεφρασα παντως...)
ΥΓ. ελα μια βολτα παρισι και ξανασυζηταμε ποιος αγοραζει λουπο Ντιζελ!
-
Καλημέρα,
Μπορώ να πω ότι πέρασα ένα οδηγικά θαυμάσιο σαββατοκύριακο.
Το αμάξι το παρέλαβα σάββατο πρωί με 24 χλμ στο κοντέρ και τώρα έχει 410. Δεν θα έλεγα ότι το πήγα ήρεμα ...... Άλλωστε δεν μπορούσα... ήταν σαν να μου έλεγε 'ΠΑΤΑ ΜΕ'..
Πήγα μια 'ειδική' διαδρομή στον Ορωπό την οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ.... Το αυτοκίνητο έμπαινε απίστευτα στις στροφές και τα κετεβάσματα με κόλλαγαν στο κάθισμα.
Τι όμορφη αίσθηση να είναι ανοιχτό....
Αυτό που με ενθουσίασε ήταν ότι δεν χρειαζόταν πολύ κοντρόλ στιςε στροφές... απλά έστριβα το τιμόνι και το μπαρκετάκι έμπαινε απροβλημάτιστα.
Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα (βέβαια δεν έχω οδηγήσει τα υπόλοιπα roadster τα οποία είναι και πισωκίνητα) . Η θέση οδήγησης είναι πολύ ικανοποιητική έως άψογη για μένα, η κουκούλα φαίνεται να είναι κορυφαίας ποιότητας, ο επιλογέας ταχυτήτων απίστευτος, η αίσθηση γκαζιού φρένου και αμπραγιάζ πολύ καλή και τέλος ο χώρος μέσα στο αυτοκίνητο το 'κάτι άλλο'...!!!!
Τέλος με 'χαλάει' λίγο το πίσω πλαστικό τζάμι... αλλά με το αυτοκίνητο αν είναι τόσο έρωτας ....το ξεχνάς εύκολα.
Θα τραβήξω 2-3 digital photo για να κοινοποιήσω εδώ... αλλά πως τις κάνω upload στο forum?
-
Ο χρήστης strangezero έγραψε:
Καλημέρα,Μπορώ να πω ότι πέρασα ένα οδηγικά θαυμάσιο σαββατοκύριακο.
Το αμάξι το παρέλαβα σάββατο πρωί με 24 χλμ στο κοντέρ και τώρα έχει 410. Δεν θα έλεγα ότι το πήγα ήρεμα ...... Άλλωστε δεν μπορούσα... ήταν σαν να μου έλεγε 'ΠΑΤΑ ΜΕ'..
Πήγα μια 'ειδική' διαδρομή στον Ορωπό την οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ.... Το αυτοκίνητο έμπαινε απίστευτα στις στροφές και τα κετεβάσματα με κόλλαγαν στο κάθισμα.
Τι όμορφη αίσθηση να είναι ανοιχτό....
Αυτό που με ενθουσίασε ήταν ότι δεν χρειαζόταν πολύ κοντρόλ στιςε στροφές... απλά έστριβα το τιμόνι και το μπαρκετάκι έμπαινε απροβλημάτιστα.
Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα (βέβαια δεν έχω οδηγήσει τα υπόλοιπα roadster τα οποία είναι και πισωκίνητα) . Η θέση οδήγησης είναι πολύ ικανοποιητική έως άψογη για μένα, η κουκούλα φαίνεται να είναι κορυφαίας ποιότητας, ο επιλογέας ταχυτήτων απίστευτος, η αίσθηση γκαζιού φρένου και αμπραγιάζ πολύ καλή και τέλος ο χώρος μέσα στο αυτοκίνητο το 'κάτι άλλο'...!!!!
Τέλος με 'χαλάει' λίγο το πίσω πλαστικό τζάμι... αλλά με το αυτοκίνητο αν είναι τόσο έρωτας ....το ξεχνάς εύκολα.
Θα τραβήξω 2-3 digital photo για να κοινοποιήσω εδώ... αλλά πως τις κάνω upload στο forum?
Πολύ ωραία ακούγονται όλα αυτά! Κοίτα να δεις που με όλες αυτές τις συζητήσεις θα πρέπει να βρω φίλο με barchetta για να το πάω βόλτα!
Στείλε τις φωτό στο e-mail μου και θα τις 'ανεβάσω' εγώ.
-
Ο χρήστης strangezero έγραψε:
- Λείπει το πλαστικό κάτω αριστερά που σκεπάζει την ασφαλειοθήκη.
- Λείπει ο αναπτήρας
- Δεν κουμπώνει το ντουλαπάκι
- Αντί ηχεία έχει τρύπες διότι το cd δεν είναι συμβατό..και παραγγείλαν άλλο.
- Στο πίσω πλαστικό τζαμάκι έχει ένα μικρόγρατζούνισμα σαν τσάκιση.
Λυπάμαι αν ακούγομαι παράλογα απαιτητικός αλλά όταν πληρώνεις για καινούργιο αυτοκίνητο οφείλουν να σου το παραδίδουν του κουτιού. Όλο και συχνότερα ακούω για τέτοιες ελλείψεις. Δεν μπορεί να λείπουν πλαστικά, αναπτήρες, εγχειρίδια, κλειδιά κλπ. Τι τα έκαναν, γιατί να τα βγάλουν? Αν πάρεις πχ CD-player γα το σπίτι σου και έχει γκρατζουνιά, λείπει ένα καπάκι στην πίσω μεριά, στραβοκλείνει το συρταράκι κι έχει μια γκρατζουνιά απλά δεν το παίρνεις. Όταν δίνεις πολύ περισσότερα δεν βλέπω το λόγο να κάνεις τέτοιες υποχωρήσεις, το αντίθετο μάλιστα οφείλουν να είναι αυξημένες οι απαιτήσεις σου. Η εύκολη αποδοχή τέτοιων φαινομένων από μερικούς δε βοηθάει αλλά αντίθετα κάνει να ξεθαρρεύουν οι πωλητές που δεν δείχνουν την υπευθυνότητα που πρέπει.
Η ανοιχτή αίσθηση απλά δεν παίζεται. Καλορίζικο και καλώς όρισες στην καινούργια εμπειρία!
Πρόσεχε μην καείς από τον ήλιο! Ασφάλιζε τυχόν τσάντα κλπ στη ζώνη ασφαλείας. Οι γυναίκες συνοδοί σου καλύτερα να φοράνε φαρδιές κοντές φούστες ... που με την υποπίεση εν κινήσει σηκώνονται ....
Fiat Barchetta