Feb 20, 2009, 1:48 PM

Καταρχην ευχαριστω για τις αποψεις σας,ειναι χρησιμες.
Αυτο που με προβληματιζει στο tiguan ειναι κυριως η καταναλωση(δηλ.αν θελησω να παω και ενα ταξιδι να μη γεμιζω συνεχεια).Σιγουρα ειναι ακριβο,ακομα και οι 'φτηνες' εκδοσεις,αλλα εχω την αισθηση οτι τα αξιζει για το ολοκληρωμενο πακετο του.Αν ειχε και αυτοματο στην 1.4 τοτε πιθανοτατα θα το ειχα ηδη παραγγειλει.Οσο για το μοδατο του προφιλ,ειλικρινα δεν ειναι προτεραιοτητα μου (παντρεμενος με προοπτικη συντομα για πιτσιρικια...).Και πιο ασχημο να ηταν,δε θα με πειραζε.Αλλα το θεωρω αρκετα value-for-money που λενε..κιας εχουν αρχισει να γινονται ασυμφορα πλεον τα suv(που ισως εχει συνεπειες μεταπωλητικα).
Απο την αλλη το Α3 ειναι νομιζω αρκετα υπερτιμημενο,αλλα σου αφηνει μια αισθηση ανωτεροτητας και ποιοτητας,που δεν την εχω δει στο golf(πολυ περισσοτερο σε seat,skoda,κτλ.).Μοιαζει ως η 'λογικη και σιγουρη' λυση.Ισως αν βγει τελικα νωρις το Q3-και σε οχι τρελες τιμες-να εχω κι αλλη επιλογη.
Μια ειδικη σημ. για το golf:δεν το εχω απορριψει τελειως ,ομως μονο αν οικονομικα δε μου βγει ενα απο τα αλλα 2,θα το επιλεξω.