-
Ο χρήστης tsoyis έγραψε:
Είμαι ανάμεσα στο Mitsubishi Lancer 1.5 με 109 άλογα και στο Golf TSI 1.4 με 122 άλογα...Ας επικεντρωθούμε στο θέμα του κινητήρα πιο πολύ...Ποια είναι η γνώμη σας...Βοήθειαααααααα!!!!!!!!!Το Lancer με αυτό το μοτέρ δεν πάει πουθένα. Μην κοιτάτε το 0-100 μόνο.
-
το εσωτερικό του lancer είναι μαυρα χάλια..είχαμε πάει να το δούμε απο κοντά με φίλο που το γούσταρε τρελά με βάση της πολυ ωραίας εξωτερικής εμφάνισης και ξενερώσαμε απο την ποιότητα των υλικών..χίλιες φορές το γκολφ.
-
Το εσωτερικό μπορώ μα πω μ¨αρέσει αλλά με ενδιαφέρει το θέμα του κινητήρα....Δεν είναι και λίγα 109 άλογα αλλά δεν είναι κ ελαφρύ το lancer
-
Παιδιά το οδήγησα...Πολύ καλό εσωτερικό,πολύ καλό στο δρόμο,αλλά δεν μπόρεσα να το ανοίξω μέχρι κόφτες,είχε καλή επιτάχυνση αλλά όχι το κάτι υπερβολικό και τρελό....
-
ποιο οδήγησες το golf ή το lancer?
-
Κάτι που δεν έθιξε κανείς. Η αξιοπιστία. Εάν μάλιστα σκοπεύεις να το κρατήσεις πάνω από 5 χρόνια τότε μη το σκέφτεσαι. Lancer. Προσωπικά οι κινητήρες τούρμπο δεν είναι στις επιλογές μου γιατί η συντήρηση τους κοστίζει πολύ παραπάνω και παραδίδουν το πνεύμα πολύ γρηγορότερα επίσης. Εάν κρίνουμε και ότι η Μίτσου είναι μία πολύ αξιόπιστη μάρκα τότε δεν το συζητάω καν πάντα με τα δικά μου τα κριτήρια που όταν αγοράζω αμάξι το θέλω για καμιά 10αριά χρόνια... Άσε που το νέο Golf δεν βλέπεται. Μπορεί εκ των έσω να είναι καλύτερο σχεδιαστικά και ποιοτικά αλλά εκ των έξω το Lancer είναι πιο μουράτο και κομψό. Και μπορεί και να του ρίχνει το Golf στα γκάζια αλλά το Lancer καίει και πολύ λιγότερο. Εξάλλου δεν αγοράζουμε όλοι αμάξι για να κάνουμε κόντρες και ζούμε και σε δύσκολες οικονομικά στιγμές. Για να μην αναφέρω και τα 10 χρόνια εγγύηση της Μίτσου…. Μέχρι τότε το golf θα σου έχει κοστίσει μερσέντες....
-
Με τοσα golf που σπανε, χαλανε, ανατινασονται και μπαινουν σε τροχια (geo) ουτε να το σκεφτεσαι. Ασε που κοστιζει κιολας (εχει και πολυ συχνα σερβις), ενω ο αντιπροσωπος του lancer για 10 χρονια θα σε εχει μη σταξει και μη βρεξει.
Η πιο καλη λυση ειναι η μιτσουμπισι που λεγαν και οι παλιοι που ξεραν απο καλο λαδι. -
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Κάτι που δεν έθιξε κανείς. Η αξιοπιστία. Εάν μάλιστα σκοπεύεις να το κρατήσεις πάνω από 5 χρόνια τότε μη το σκέφτεσαι. Lancer. Προσωπικά οι κινητήρες τούρμπο δεν είναι στις επιλογές μου γιατί η συντήρηση τους κοστίζει πολύ παραπάνω και παραδίδουν το πνεύμα πολύ γρηγορότερα επίσης. Εάν κρίνουμε και ότι η Μίτσου είναι μία πολύ αξιόπιστη μάρκα τότε δεν το συζητάω καν πάντα με τα δικά μου τα κριτήρια που όταν αγοράζω αμάξι το θέλω για καμιά 10αριά χρόνια... Άσε που το νέο Golf δεν βλέπεται. Μπορεί εκ των έσω να είναι καλύτερο σχεδιαστικά και ποιοτικά αλλά εκ των έξω το Lancer είναι πιο μουράτο και κομψό. Και μπορεί και να του ρίχνει το Golf στα γκάζια αλλά το Lancer καίει και πολύ λιγότερο. Εξάλλου δεν αγοράζουμε όλοι αμάξι για να κάνουμε κόντρες και ζούμε και σε δύσκολες οικονομικά στιγμές. Για να μην αναφέρω και τα 10 χρόνια εγγύηση της Μίτσου…. Μέχρι τότε το golf θα σου έχει κοστίσει μερσέντες....Αληθεια απο που προκυπτει οτι κοστιζουν παραπανω? Στα service τα ατμοσφαιρικα αλλαζουν κατι λιγοτερο απο φιλτρα, λαδια, μπουζι?
-
Το lancer εκανα test drive.....
-
το μοτέρ του golf είναι διαμάντι! θα ευχαριστηθείς άνεση οδήγησης, ειδικά σε ταξίδια, σε συνδυασμό βέβαια και με το ποιοτικό και αθόρυβο εσωτερικό. Για το mitsu δεν έχω άποψη..
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Κάτι που δεν έθιξε κανείς. Η αξιοπιστία. Εάν μάλιστα σκοπεύεις να το κρατήσεις πάνω από 5 χρόνια τότε μη το σκέφτεσαι. Lancer. Προσωπικά οι κινητήρες τούρμπο δεν είναι στις επιλογές μου γιατί η συντήρηση τους κοστίζει πολύ παραπάνω και παραδίδουν το πνεύμα πολύ γρηγορότερα επίσης. Εάν κρίνουμε και ότι η Μίτσου είναι μία πολύ αξιόπιστη μάρκα τότε δεν το συζητάω καν πάντα με τα δικά μου τα κριτήρια που όταν αγοράζω αμάξι το θέλω για καμιά 10αριά χρόνια... Άσε που το νέο Golf δεν βλέπεται. Μπορεί εκ των έσω να είναι καλύτερο σχεδιαστικά και ποιοτικά αλλά εκ των έξω το Lancer είναι πιο μουράτο και κομψό. Και μπορεί και να του ρίχνει το Golf στα γκάζια αλλά το Lancer καίει και πολύ λιγότερο. Εξάλλου δεν αγοράζουμε όλοι αμάξι για να κάνουμε κόντρες και ζούμε και σε δύσκολες οικονομικά στιγμές. Για να μην αναφέρω και τα 10 χρόνια εγγύηση της Μίτσου…. Μέχρι τότε το golf θα σου έχει κοστίσει μερσέντες.... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Κάτι που δεν έθιξε κανείς. Η αξιοπιστία. Εάν μάλιστα σκοπεύεις να το κρατήσεις πάνω από 5 χρόνια τότε μη το σκέφτεσαι. Lancer. Προσωπικά οι κινητήρες τούρμπο δεν είναι στις επιλογές μου γιατί η συντήρηση τους κοστίζει πολύ παραπάνω και παραδίδουν το πνεύμα πολύ γρηγορότερα επίσης. Εάν κρίνουμε και ότι η Μίτσου είναι μία πολύ αξιόπιστη μάρκα τότε δεν το συζητάω καν πάντα με τα δικά μου τα κριτήρια που όταν αγοράζω αμάξι το θέλω για καμιά 10αριά χρόνια... Άσε που το νέο Golf δεν βλέπεται. Μπορεί εκ των έσω να είναι καλύτερο σχεδιαστικά και ποιοτικά αλλά εκ των έξω το Lancer είναι πιο μουράτο και κομψό. Και μπορεί και να του ρίχνει το Golf στα γκάζια αλλά το Lancer καίει και πολύ λιγότερο. Εξάλλου δεν αγοράζουμε όλοι αμάξι για να κάνουμε κόντρες και ζούμε και σε δύσκολες οικονομικά στιγμές. Για να μην αναφέρω και τα 10 χρόνια εγγύηση της Μίτσου…. Μέχρι τότε το golf θα σου έχει κοστίσει μερσέντες....
edit [Krusenstern] Δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα βρίζοντας με αυτό τον τρόπο, αλλά τέτοιο ποστ δεν στέκεται εδώ μέσα. Warned.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Με τοσα golf που σπανε, χαλανε, ανατινασονται και μπαινουν σε τροχια (geo) ουτε να το σκεφτεσαι. Ασε που κοστιζει κιολας (εχει και πολυ συχνα σερβις), ενω ο αντιπροσωπος του lancer για 10 χρονια θα σε εχει μη σταξει και μη βρεξει.
Η πιο καλη λυση ειναι η μιτσουμπισι που λεγαν και οι παλιοι που ξεραν απο καλο λαδι.edit [Krusenstern] Warned x2
-
Μα καλα ρε φιλε μηπως εισαι ο Makinen στο rally San Remo 1999 και κερδιζεις τον αγωνα εχοντας τακτικη οπως δηλωσε και ο Tommi 'maximum attack'; Τι μουρλια ειναι αυτη πρωι πρωι;
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
edit [Krusenstern] Δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα βρίζοντας με αυτό τον τρόπο, αλλά τέτοιο ποστ δεν στέκεται εδώ μέσα. Warned.
Τώρα θα με φάει η περιέργεια.....
-
Ο χρήστης tsoyis έγραψε:
Συμφορουμίτες καλησπέρα..Σύντομα θα αγοράσω αυτοκίνητο..Είμαι ανάμεσα στο Mitsubishi Lancer 1.5 με 109 άλογα και στο Golf TSI 1.4 με 122 άλογα...Ας επικεντρωθούμε στο θέμα του κινητήρα πιο πολύ...Ποια είναι η γνώμη σας...Βοήθειαααααααα!!!!!!!!!Φίλε, επειδή κι εγώ ψάχνω για αυτοκίνητο, είμαι ανάμεσα σε golf, leon kai bravo. Μάλλον προς το golf πάω. Λίγα παραπάνω μπικικίνια, αλλά παίρνεις αυτοκίνητο!
Mitsubishi Lancer 1.5 ή VW Golf 1.4 TSI 122 ????