-
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Απαιχτος ο συνδυασμος του ipod με το χρωμα του scirocco σου jntaras!! Μετραει πολυ!
Ειχα διαβασει σενα παλιοτερο σου post οτι εβαλες dynaudio ηχοσθστημα, σωστα? Ειναι οντως καλυτερο απο το στανταρ? ποιοτητα ηχου κλπ..?Ναι πραγματι μαμει ο συνδυασμος ...Ειχα ακουσει σε volvo dynaudio και δεν παιζοταν...το στανταρ εμενα δεν μου αρεσε σε αποδοση και οχι μονο σε εμενα αλλα και σε πολλους που το εχω συζητησει,τωρα λιγες μερες υπομονη να σας πω και τις δικες μου εντυπωσεις απο το dynaudio...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Επειδή σας είδα να πελαγώνετε με το καλώδιο, μην φρικάρετε παντού βρίσκετε αυτό το καλώδιο. Έψαξα λίγο το skroutz.gr και βρήκα αυτό και αυτό.Σημ: Τα μαγαζιά τυχαία είναι, δεν τα έβαλα για διαφήμιση...
Οχι,αυτο εδω ειναι!
-
Ο χρήστης esp_eclipse έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους παιδιά, αν και τέτοια ώρα μάλλον καληνύχτα θα πρέπει να λέμε....
Λοιπόν κατευθείαν στο ψητό... συγκαταλέγομαι στους υποψήφιους αγοραστές του scirocco 1.4 tsi 160hp. Έχοντας όμως ακούσει και -κυρίως- διαβάσει τόσα κ τόσα για την αξιοπιστία των συγκεκριμένων μοτέρ, μου έχουν δημιουργηθεί ορισμένες αναστολές. Αναρωτιέμαι λοιπόν, αν ο κινητήρας του scirocco είναι ο ίδιος με αυτόν του Golf V tsi 140hp και Golf V GT, ή νέα γενιά του συγκεκριμένου μοτέρ; Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι το ίδιο με του Golf 5; Ότι και να λέμε το γουστάρω τρελά το αυτοκίνητο, αλλά δεν θέλω να σκάσω 24+k€ και να τρέχω στις αντιπροσωπείες με προβλήματα μηχανής και κιβωτίου από το καλημέρα......Φιλαρακι μια χαρα ειναι το μοτερ...Μπες καλυτερα Vwclub.gr που ειναι πιο ''ειδικευμενοι''(στα VW) εκει και δες και γκολφ GT πειραγμενα κιολας χωρις προβληματα
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Φιλαρακι μια χαρα ειναι το μοτερ...Μπες καλυτερα Vwclub.gr που ειναι πιο ειδικευμενοι εκει και δες και γκολφ GT πειραγμενα κιολας χωρις προβληματα
Το ξέρω, αλλά με τόσα που γράφονται για καμένες τουρμπίνες, για συγχρονιζέ, για τσίμπημα λαδιών κτλ, τρόμαξε το μάτι μου...... είναι ο ίδιος κινητήρας με τα Golf ;
-
Ο χρήστης esp_eclipse έγραψε:
Φιλαρακι μια χαρα ειναι το μοτερ...Μπες καλυτερα Vwclub.gr που ειναι πιο ειδικευμενοι εκει και δες και γκολφ GT πειραγμενα κιολας χωρις προβληματα
Το ξέρω, αλλά με τόσα που γράφονται για καμένες τουρμπίνες, για συγχρονιζέ, για τσίμπημα λαδιών κτλ, τρόμαξε το μάτι μου...... είναι ο ίδιος κινητήρας με τα Golf ;
Ειναι νεα εκδοση του,βελτιωμενη στα περιφερειακα του κινητηρα και πλεον με πιο ομαλη λειτουργια.Και φυσικα μετα απο 3 χρονια παρουσιας του.απαλλαγμενος απο ''παιδικες αρρωστειες''...
-
Μanual για το Rcd510 http://rs530.rapidshare.com/files/143876410/RDC_510.pdf
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Επειδή σας είδα να πελαγώνετε με το καλώδιο, μην φρικάρετε παντού βρίσκετε αυτό το καλώδιο. Έψαξα λίγο το skroutz.gr και βρήκα αυτό και αυτό.
Σημ: Τα μαγαζιά τυχαία είναι, δεν τα έβαλα για διαφήμιση...
Οχι,αυτο εδω ειναι!
Ναι για iPod σαφώς, εγώ ανέφερα γενικά καλώδιο για mp3
Να σημειώσω ενημερωτικά ότι πέρα του iPod Classic και iPod nano, έχω την εντύπωση ότι λογικά κάνει και για iPhone (ή ipod touch) αφού έχουν την ίδια θύρα. -
την τεταρτη ακυρωνω την παραγγελια σημερα πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν ξερουν ακομα εβδομαδα παραγωγης.....αν ειναι δυνατον 2 μηνες και 10 μερες εχουν περασει και να μην σου λενε τιποτα...τους εδωσα προθεσμια μεχρι την τεταρτη να μου απαντησουν....
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
χαρακτηριστικά στην εκθεση που το είχα πρωτοδεί έβλεπα όλο τον κόσμο να τρέχει να μπεί μεσα και να βγαίνει με μια εκφραση απορίας.. να το ξανακοιτάζει απ'εξω και μετά πάλι μέσα σα να λέει..
-μπήκα στο ίδιο αυτοκίνητο?Φανταζομαι και οταν ακουσαν την τιμη θα αναρωτιοντουσαν αν προκειται για αυτο το αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
την τεταρτη ακυρωνω την παραγγελια σημερα πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν ξερουν ακομα εβδομαδα παραγωγης.....αν ειναι δυνατον 2 μηνες και 10 μερες εχουν περασει και να μην σου λενε τιποτα...τους εδωσα προθεσμια μεχρι την τεταρτη να μου απαντησουν....Φίλε George, από Ηράκλειο είσαι νομίζω? Φαντάζομαι οτι δεν θα έχεις σχηματίσει και τις καλύτερες εντυπώσεις για την Καρέντα... Αν θυμάμαι καλά δεν σου έκαναν καν έκπτωση και ακόμα σε παίζουν με την ημερομηνία. Τι είναι αυτό το χάλι με τις αντιπροσωπείες ρε γμτ? Κοιτάνε μόνο να σου πάρουν τα λεφτά και μετά...
-
Ο χρήστης Giannis_13 έγραψε:
την τεταρτη ακυρωνω την παραγγελια σημερα πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν ξερουν ακομα εβδομαδα παραγωγης.....αν ειναι δυνατον 2 μηνες και 10 μερες εχουν περασει και να μην σου λενε τιποτα...τους εδωσα προθεσμια μεχρι την τεταρτη να μου απαντησουν....
Φίλε George, από Ηράκλειο είσαι νομίζω? Φαντάζομαι οτι δεν θα έχεις σχηματίσει και τις καλύτερες εντυπώσεις για την Καρέντα... Αν θυμάμαι καλά δεν σου έκαναν καν έκπτωση και ακόμα σε παίζουν με την ημερομηνία. Τι είναι αυτό το χάλι με τις αντιπροσωπείες ρε γμτ? Κοιτάνε μόνο να σου πάρουν τα λεφτά και μετά...
ειμαι απο ρεθυμνο...και το εχω παραγγειλει απο καρ.ν.α αθηνας.Δεν ξερω παντως θεωρω οτι δεν γινεται πια να τους παρακαλαω να μου πουν εστω ημερομηνια παραγωγης......τι στο καλο χειροποιητο ειναι...αμαν πια
-
Ο χρήστης Giannis_13 έγραψε:
Φίλε George, από Ηράκλειο είσαι νομίζω? Φαντάζομαι οτι δεν θα έχεις σχηματίσει και τις καλύτερες εντυπώσεις για την Καρέντα... Αν θυμάμαι καλά δεν σου έκαναν καν έκπτωση και ακόμα σε παίζουν με την ημερομηνία. Τι είναι αυτό το χάλι με τις αντιπροσωπείες ρε γμτ? Κοιτάνε μόνο να σου πάρουν τα λεφτά και μετά...
Μην αρχίσω να λέω τις εμπειρίες μου απο την καρέντα Ηρακλείου. Αλλά έτσι είναι αν είσαι ο μοναδικός 'παίκτης' σε μια πόλη...
-
Θεωρώ οτι κάνετε κύκλους γύρω από το θέμα αλλά δεν βλέπετε την ουσία του. Οκ ναι μοιάζουν στον χαρακτήρα και το στύλ, φυσιολογικό άλλωστε, coupe hatchback είναι και τα δύο. Με την ίδια λογική το Scirocco μοιάζει και με το Stilo, το νεο Bravo, το Civic Type S και με κάθε άλλο ίδιας λογικής κουπέ κάθε εταιρείας. Όσον αφορά τις ομοιότητές του με το GTC καμία σχέση. Ναι έχουν και τα δύο φουσκωμένα πίσω φτερά, χαμηλή πρόσοψη και μικρά πίσω παράθυρα. Μέχρι εκεί όμως. Το Scirocco 1ον δεν έχει πλαίσια στις πόρτες, 2ον είναι μικρότερο σε μήκος και πίο χαμηλό σε οροφή και απόσταση απο το έδαφος, 3ον είναι αποκλειστικά 4θεσιο κοκ. μπορώ να αναφέρω διαφορές μέχρι αυριο. Το μόνο που με ψιλοχαλάει είναι η υπερβολική ομοιότητά του εσωτερικού του με τα Golf και Εοs και ειδικά με το δεύτερο. Γιατί κύριοι της VW??? το Scirocco δεν είναι η τρίθυρη έκδοση κάποιου πεντάθυρου μοντέλου σας, όπως πχ. το GTC ή το Type S, οπότε γιατί να έχει το ίδιο εσωτερικό με κάποιο απο αυτά?????
-
Ο χρήστης mphysiker έγραψε:
Μην αρχίσω να λέω τις εμπειρίες μου απο την καρέντα Ηρακλείου. Αλλά έτσι είναι αν είσαι ο μοναδικός 'παίκτης' σε μια πόλη...
Παίδες μην την ψάχνετε...όλοι οι αντιπρόσωποι στην Ελλαδίτσα μας έτσι είναι. εναμιση μήνα πρίν τις γιορτές προσπαθούσα να κλείσω το Type S+ με την γυάλινη οροφή.....προσέξτε όμως....τα χρήματα μετροιτής!!!!!!
ποιός σήμερα σου αγοράζει αμάξι και σου σκάει τα χρήματα στο χέρι αμέσως και ζεστά???? μετά από ενάμιση μήνα αναβολών και δικών μου παρεκλίσεων ξέρετε τί μου είπε ο αντιπρώσοπος????? **οτι αρνείται να μου κάνει την εισαγωγή του αυτοκινήτου γιατί το θέλω σε πολύ εξειδικευμένη έκδοση και έχει αλλα 17 ίδια αυτοκίνητα στο τελωνείο να περιμένουν **. Δηλαδή τί ζητούσα???? το αμάξι που έχουν στα φυλλάδιά τους σε μαύρο χρώμα και με τη μάσκα του Type R. Έχουν ξεφύγει εντελλώς.....τι είναι ρε σεις το αμάξι???? ντομάτες? να διαλέξεις απο το καφάσι που έχει????? -
Ο χρήστης Nightcrawler έγραψε:
Παίδες μην την ψάχνετε...όλοι οι αντιπρόσωποι στην Ελλαδίτσα μας έτσι είναι. εναμιση μήνα πρίν τις γιορτές προσπαθούσα να κλείσω το Type S+ με την γυάλινη οροφή.....προσέξτε όμως....τα χρήματα μετροιτής!!!!!!
ποιός σήμερα σου αγοράζει αμάξι και σου σκάει τα χρήματα στο χέρι αμέσως και ζεστά???? μετά από ενάμιση μήνα αναβολών και δικών μου παρεκλίσεων ξέρετε τί μου είπε ο αντιπρώσοπος????? **οτι αρνείται να μου κάνει την εισαγωγή του αυτοκινήτου γιατί το θέλω σε πολύ εξειδικευμένη έκδοση και έχει αλλα 17 ίδια αυτοκίνητα στο τελωνείο να περιμένουν **. Δηλαδή τί ζητούσα???? το αμάξι που έχουν στα φυλλάδιά τους σε μαύρο χρώμα και με τη μάσκα του Type R. Έχουν ξεφύγει εντελλώς.....τι είναι ρε σεις το αμάξι???? ντομάτες? να διαλέξεις απο το καφάσι που έχει?????Κατσε να δεις που σε λιγο δεν θα βλεπουν παραγγελιες ουτε με κυαλια, θα τους μεινουν
και αυτα που εχουν στις εκθεσεις... Θα δεις μετα εξυπηρετηση που θα χεις. -
και δικών μου παρεκλίσεωντι εννοείς??
Έχουν ξεφύγει εντελλώς.....
δεν υπάρχει άλλος αντιπρόσωπος να το αγοράσεις?
-
ποιός σήμερα σου αγοράζει αμάξι και σου σκάει τα χρήματα στο χέρι αμέσως και ζεστά???? μετά από ενάμιση μήνα αναβολών και δικών μου παρεκλίσεων ξέρετε τί μου είπε ο αντιπρώσοπος????? **οτι αρνείται να μου κάνει την εισαγωγή του αυτοκινήτου γιατί το θέλω σε πολύ εξειδικευμένη έκδοση και έχει αλλα 17 ίδια αυτοκίνητα στο τελωνείο να περιμένουν **. Δηλαδή τί ζητούσα???? το αμάξι που έχουν στα φυλλάδιά τους σε μαύρο χρώμα και με τη μάσκα του Type R. Έχουν ξεφύγει εντελλώς.....τι είναι ρε σεις το αμάξι???? ντομάτες? να διαλέξεις απο το καφάσι που έχει?????Αυτό λέγεται άρνηση πώλησης και αν βρεις ένα καλό δικηγόρο μπορεί και να αποκτήσεις το αυτοκινητάκι σου δωρεάν.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
ποιός σήμερα σου αγοράζει αμάξι και σου σκάει τα χρήματα στο χέρι αμέσως και ζεστά???? μετά από ενάμιση μήνα αναβολών και δικών μου παρεκλίσεων ξέρετε τί μου είπε ο αντιπρώσοπος????? **οτι αρνείται να μου κάνει την εισαγωγή του αυτοκινήτου γιατί το θέλω σε πολύ εξειδικευμένη έκδοση και έχει αλλα 17 ίδια αυτοκίνητα στο τελωνείο να περιμένουν **. Δηλαδή τί ζητούσα???? το αμάξι που έχουν στα φυλλάδιά τους σε μαύρο χρώμα και με τη μάσκα του Type R. Έχουν ξεφύγει εντελλώς.....τι είναι ρε σεις το αμάξι???? ντομάτες? να διαλέξεις απο το καφάσι που έχει?????Αυτό λέγεται άρνηση πώλησης και αν βρεις ένα καλό δικηγόρο μπορεί και να αποκτήσεις το αυτοκινητάκι σου δωρεάν.
Έχεις πληρώσει το αυτοκίνητο;
-
Καλημέρα φίλοι!!!
Επιτέλους μου εδωσαν έστω και ενδεικτική ημερομηνία παραγωγής για τον έρωτα της ζωής μου!!!
14η εβδομάδα με παραγγελία απο τισ 17/11/08Επιτέλους!!!Το αργότερο μεχρι τέλος Απριλίου θα το έχω!!!
Όσοι έχετε βάλει ηλιοροφή interlagos, dynaudio και sport πακέτο μην σκάτε άλλο!!!
Για να έβγαλε σε μένα λογικά θα εβγαλε και σε όλους όσους το πήραν με τετοια extra!!!78 και σήμερα το αργότερο!
Scirocco rules
-
Και να που ξεπερασαμε τα 2000χλμ ! (σας θυμιζω, λευκο 1.4 160).
Πατρα - Θεσ/νικη και επιστροφη ηταν το ταξιδι του περασμενου σ/κ!
Διαδρομη μικτη, με ορεινες στροφες (μπραλος) και αυτοκινητοδρομο (λαμια-θεσ/νικη).
Το αυτοκινητο παει απλως ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Αναρτησεις, φρενα και τιμονι σου δημιουργουν αισθημα μεγαλης σιγουριας. Το κιβωτιο στο υψος του (οκ, μακριες 5η και 6η, αλλα αυτο το συνηθιζεις -βαζεις 4η!), και το μοτερ, αν και δεν ειναι εκρηκτικο (βλεπε 2.0 tfsi), δε σε κρεμαει πουθενα. Μαλιστα μου εκανε εντυπωση οτι στις απαιτητικες στροφες του Μπραλου, και μαλιστα με ελαφρως βρεγμενο οδοστρωμα, καταλαβαινες το ποσο γρηγορα επαιρνες τις στροφες μονο απο το κοντερ, τοσο καλοστημενο ειναι το αυτοκινητο. Στον αυτοκινητοδρομο ειδα χωρις πολυ κοπο 200 χλμ/ωρα στο κοντερ οπου το αυτοκινητο ηταν σταθεροτατο και ανετοτατο. Μεση καταναλωση μεχρι τωρα 8.5 λ/100 χλμ , με σεβασμο ομως στο γκαζι. Στρωσιμο, μεχρι 4000 σαλ μεχρι τα 1000 χλμ, 4500 στα 1500, 5000 στα 2000 κ.ο.κ., καθως και ευλαβικο ζεσταμα (ποτε γκαζωματα αν το νερο δε φτασει τους 90ο) και κρυωμα (1-2 λεπτα ρελαντι πριν το σβησιμο ). Με δυο λογια, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Προκειται για ενα ομορφο, ποιοτικο και ανετο καρτ!
Κωστας
VW Scirocco