-
Ο χρήστης kostas margas έγραψε:
ANOHTH ΕΡΩΤΗΣΗ.... ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΡΟΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ???
HEEEELP!!απο εδω:
-
Σώνουμε την εικόνα στον υπολογιστή μας, με δεξί κλικ και 'save as'.
-
Πάμε στο http://www.xs.to . Πατώντας το κουμπάκι 'browse', ανοίγει ένα παράθυρο με το οποίο βρίσκουμε την φωτό που μόλις σώσαμε στον υπολογιστή μας και πατάμε 'open'.
-
Κάνουμε κλικ στο κουτάκι που βρίσκεται μπροστά από την προταση: 'I accept the xs.to Terms of Service' , ώστε να 'τσεκαριστεί', και στη συνέχεια πατάμε το κουμπάκι 'Host image!'
-
Όταν ανέβει η εικόνα, μας πάει σε μια σελίδα που δείχνει μια μικρογραφία της φωτό που ανεβάσαμε και από κάτω γράφει μερικές γραμμές κώδικα. Πατάμε (απλό κλικ) στην δεύτερη γραμμή, με την ένδειξη 'Forum code that displays a thumbnail that links to your full-sized image', κάνουμε copy (αντιγραφή) τον κώδικα και paste (επικόλληση) μέσα στο ποστ μας. Με αυτό τον τρόπο, στο ποστ μας εμφανίζεται η εικόνα σε σμίκρυνση, ενώ με απλό κλικ πάνω της την βλέπουμε σε πλήρες μέγεθος.
κατα τα λοιπα, συμφωνω 100% οτι το DSG αξιζει τον κοπο!
-
-
2-3 χιλιαρικα φιλε μου καποτε ηταν 1 εκατομυριο δραχμες που σημαινει πολλα λεφτα.............
εγω ξεκινησα να βρω αυτοκινητ μεχρι 17 χιλιαρικα και ξαφνικα βρεθηκα να κοιταω αυτα που εχουν 20 με 22 χιλιαρικα...
το θεμα ομως δεν ειναι τα λεφτα αλλα αυτο 'κατι ακομη' που ζητανε ολοι. και υποτηθετε οτι στην αγορα και γενικα στην τσεπη του κοσμου υπαρχει κριση.... εαν καποις θελει και dsg kai rcd510 kai dcc giati den pairnei to golf που θα του βγει και 2 χιλιαρικα φθηνοτερο?
Εικρινα διαβαζοντας νοοτροπιες και σκεψεις ατομων στο forum που οπως λενε απλα το εχουν κλεισει και το περιμενουν σκεφτομαι να αποριψω το συγκεκριμενο που μ αρεσει τοσο πολυ διοτι δεν θελω να ανηκω σε αυτη την μεριδα ανθρωπων που οπως και να το κανουμε το αυτοκινητο μερκοι το χρησιμοποιουν σαν ταυτοτητα και εγω δεν θελω τετοια ταυτοτητα( νεοπλουτου, ηλιθιου, ψωνιου...συγνωμη αλλα αυτη την γνωμη αποκτησα διαβαζοντας post των περισοτερων σας....)
Τωρα θα μου πειτε στα@@ τι πιστευω εγω αλλα τεσπα... -
Αυτοι που παρακολουθουν απο κοντα τα αυτοκινητιστικα δρωμενα τα τελευταια χρονια ξερουν οτι για τετοιας οικονομικης κλιμακας αυτοκινητα, καποια εξτρα
της ταξης των 2-3κ ευρω ειναι γνωστο οτι θα τα συμπεριλαβουν.
Αντιθετως το να παρεις ενα διαφορετικο αυτοκινητο απο αυτο που θελεις με τον
εξοπλισμο που θα ηθελες για να μην φυγεις απο τον προυπολογισμο σου,
θεωρω οτι ειναι ενας προχειρος συμβιβασμος. -
Καλά ηρέμησε για το scirocco μιλάμε, VW. Στη πλειοψηφία οι συνάδελφοι εδω μέσα το επιλέγουν επειδή είναι το καλύτερο σπορ αμάξι (και σε εμφάνιση και σε επιδόσεις) από όλα τα άλλα στα ίδια λεφτά. Ούτε μιλάμε για μπέμπες, ούτε για μερσεντέ, ούτε για πόρσε που ο κάθε νεοπλουτίδης παίρνει να ξεχωρίσει από τους πιο χαμηλόμισθους νεοπλουτήδηδες που έχουν μερσεντέ... Άμα ήθελες να ξεχωρίζεις στόκε πάρε R8 και όχι πόρσε ή τώρα τελευταία corvette... Άμα θες να ξεχωρίζεις πάρε Να μου έλεγες ότι η πλειοψηφία των ατόμων που παίρνει τα προαναφερθέντα αμάξια τα παίρνει για ταυτότητα, οκ, άλλα όχι ντε και το σιρόκο (!) που με φουλ υπερέξτρα το 2λιτρο με το ζόρι φτάνει τα 33000€ ....
ΥΓ: Και ναι ξέρω άτομο που πήρε το 122 σιρόκο μόνο για μούρη, που του λες ημιαυτόματο και σου λέει εγώ ξέρω να οδηγώ μόνο χειροκίνητο δεν πέφτω σε ημιαυτόματο... Ναι ζώο και στην F1 πέφτουν πολύ... Τους άσχετους... Αλλα δεν νομίζω να είναι πολλοί εδώ μέσα ίδιοι με αυτόν...
-
Ενδειξη ψωνιου και ηλιθιου νεοπλουτου το DSG;;
Αμα δε σου φτανουν τα λεφτα να το παρεις δε φταιει αυτος που το.. πηρε (λες και με το DSG θα πουλησεις μουρη ), μιλαμε για ΤΟ επιτευγμα στα κιβωτια ταχυτητων.
-
Παιδια εχω ερωτηση απο φιλο και θελω τη βοηθεια σας.
Η εκδοση με τα 122 'τραβαει' καθολου σε υποφερτο αν οχι απλα καλο βαθμο;
Οποιος κατεχει πολυ 8α 8ελα να με ενημερωσει. -
Ο χρήστης sAiRous έγραψε:
2-3 χιλιαρικα φιλε μου καποτε ηταν 1 εκατομυριο δραχμες που σημαινει πολλα λεφτα.............
εγω ξεκινησα να βρω αυτοκινητ μεχρι 17 χιλιαρικα και ξαφνικα βρεθηκα να κοιταω αυτα που εχουν 20 με 22 χιλιαρικα...
το θεμα ομως δεν ειναι τα λεφτα αλλα αυτο 'κατι ακομη' που ζητανε ολοι. και υποτηθετε οτι στην αγορα και γενικα στην τσεπη του κοσμου υπαρχει κριση.... εαν καποις θελει και dsg kai rcd510 kai dcc giati den pairnei to golf που θα του βγει και 2 χιλιαρικα φθηνοτερο?
Εικρινα διαβαζοντας νοοτροπιες και σκεψεις ατομων στο forum που οπως λενε απλα το εχουν κλεισει και το περιμενουν σκεφτομαι να αποριψω το συγκεκριμενο που μ αρεσει τοσο πολυ διοτι δεν θελω να ανηκω σε αυτη την μεριδα ανθρωπων που οπως και να το κανουμε το αυτοκινητο μερκοι το χρησιμοποιουν σαν ταυτοτητα και εγω δεν θελω τετοια ταυτοτητα( νεοπλουτου, ηλιθιου, ψωνιου...συγνωμη αλλα αυτη την γνωμη αποκτησα διαβαζοντας post των περισοτερων σας....)
Τωρα θα μου πειτε στα@@ τι πιστευω εγω αλλα τεσπα...Καταρχάς θα ήθελα η συζήτηση να κρατηθεί σε ένα επίπεδο.
Είναι προφανές ότι κάτι έχεις παρεξηγήσει φίλε μου.Το αυτοκίνητο αυτό θα το πάρουν από οικογενειάρχες που θέλουν να νιώθουν νέοι μέχρι κάγκουρες που θα θελήσουν να το γεμίσουν αυτοκόλητα και να το κάνουν 500 άλογα.
Ο λόγος; Προσφέρει πολλά για την τιμή του και καθίσταται συμφέρουσα αγορά. Εάν το budget σου δεν το φτάνει προφανώς γιατί έχεις άλλες προτεραιότητες στην ζωή σου δεν χρειάζεται να κατηγορείς όλους τους υπόλοιπους που την δεδομένη στιγμή ψάχνουν ένα βασικό μεταφορικό μέσο με κάποια σπορ στοιχεία και έναν δεδομένο (γι αυτούς) εξοπλισμό.
Πάνω απ όλα έιναι θέμα γούστου και προτεραιοτήτων.
Προσωπικά ανήκω στην 'λεγόμενη' γενιά των 700 ευρώ και θέλω κάτι να μετακινεί εμένα και την μέλλουσα γυναίκα μου (και τα παιδιά μου σε βάθος 5-7 ετίας) γρήγορα με ασφάλεια και οικονομικά.
Θα μου πείς που τα βρήκα τα 28000 ευρώ! Απλά έχω σαν προτεραιότητα αυτή την εποχή την απόκτηση ενός αυτοκινήτου που πάνω απ όλα θα το ΧΑΡΩ κι ας το ΠΛΗΡΩΣΩ λιγάκι παραπάνω -
βασικά εγω καταλαβαίνω ως ενα σημείο τον φίλο sAiRous .. προσωπικά διαβάζοντας αρκετά θέματα στο φορουμ νιώθω λίγο περίεργα που παρόλο:
- ΔΕΝ ανήκω στην γενιά των 700€.. ίσα ίσα που αμοίβομαι πολύ παραπάνω
- ανήκω σε αρκετά ευκατάστατη οικογένεια..κοινώς έχω τις πλάτες του πατέρα μου στην οποιαδήποτε στραβή
- υπάρχουν και έξτρα έσοδα απο 3η πηγη
θεωρώ πως τα 19.000€ που έδωσα για το bravo sport(το πήρα με το ecoprofit+εκπτωση+9.000€ προκαταβολη και τα υπόλοιπα δόσεις) ήταν στα άνω άνω όρια του budget μου..
δηλαδή ή τελικά υπάρχει κόσμος που έχει πολύ χρήμα ή πλεον δε μας νοιάζει να χρωστάμε αρκετά λεφτα σε δανεια..
δε ξέρω και γω παρασύρομαι και προτείνω ή γράφω διάφορα αλλά γενικά βλέπω μια ευκολία στο να ανεβάζουμε τα λεφτά που δίνουμε για αμάξια**(ειδικά στα σπορ μοντέλα οπως το σιροκο)** στο πολύ χαλαρό.. και το γράφω και για μένα καθως το αρχικό budget που είχα στο νου μου ήταν στα 17k max..
σορρυ για το
-
To αμαξι ποτε το ξοφλαμε? στον εκτελωνισμο ή στην παράδοση ?
-
Ο χρήστης ndsnks έγραψε:
To αμαξι ποτε το ξοφλαμε? στον εκτελωνισμο ή στην παράδοση ?Προσωπικά θα το εξοφλήσω στην παράδοση.
Δεν πληρώνω κάτι που δεν το έχω ελέγξει προηγουμένως
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
βασικά εγω καταλαβαίνω ως ενα σημείο τον φίλο sAiRous .. προσωπικά διαβάζοντας αρκετά θέματα στο φορουμ νιώθω λίγο περίεργα που παρόλο:- ΔΕΝ ανήκω στην γενιά των 700€.. ίσα ίσα που αμοίβομαι πολύ παραπάνω
- ανήκω σε αρκετά ευκατάστατη οικογένεια..κοινώς έχω τις πλάτες του πατέρα μου στην οποιαδήποτε στραβή
- υπάρχουν και έξτρα έσοδα απο 3η πηγη
θεωρώ πως τα 19.000€ που έδωσα για το bravo sport(το πήρα με το ecoprofit+εκπτωση+9.000€ προκαταβολη και τα υπόλοιπα δόσεις) ήταν στα άνω άνω όρια του budget μου..
δηλαδή ή τελικά υπάρχει κόσμος που έχει πολύ χρήμα ή πλεον δε μας νοιάζει να χρωστάμε αρκετά λεφτα σε δανεια..
δε ξέρω και γω παρασύρομαι και προτείνω ή γράφω διάφορα αλλά γενικά βλέπω μια ευκολία στο να ανεβάζουμε τα λεφτά που δίνουμε για αμάξια**(ειδικά στα σπορ μοντέλα οπως το σιροκο)** στο πολύ χαλαρό.. και το γράφω και για μένα καθως το αρχικό budget που είχα στο νου μου ήταν στα 17k max..
σορρυ για το
Εγω βασικα πριν ερθει το Scirocco υπολογιζα οτι θα μου στοιχισει γυρω στα 27,ημουν προετοιμασμενος γι αυτο το ποσο,οποτε εκμεταλλευτηκα το ταβανι που ειχα οσο καλυτερα μπορουσα για μενα...ε αφου αρχιζε απο 24 ειπα να το ευχαριστηθω
-
Ο χρήστης tapouts έγραψε:
Οποιος κατεχει πολυ 8α 8ελα να με ενημερωσει.???
-
@ndsnks
Ανάλογα με το πώς χειρίζεται το θέμα η αντιπροσωπεία μπορεί να αποπληρώσεις κατά τον εκτελωνισμό ή κατά την παραλαβή.Προσωπικά θα σου έλεγα να το ξεπληρώσεις κατά την παραλαβή και μετά από (έστω οπτικό) έλεγχο του αυτοκινήτου. Αν πληρώσεις κατά τον εκτελωνισμό, ουσιαστικά σου ζητάνε να πληρώσεις κάτι που:
1)δεν ξέρεις καν πώς είναι και σε τι κατάσταση βρίσκεται? (πχ που ξέρεις ΑΝ είναι τρακαρισμένο, γρατζουνισμένο, αν έχουν γρατζουνιστεί -έστω καταλάθος- οι ζάντες κτλ?-μακρυά από μας αλλά έχουν συμβεί όλα αυτά)
2)δεν ξέρεις πώς έχει έρθει και αν έχει όλα αυτά τα οποία παρήγγειλες (αν έκανες 'ειδική' παραγγελία).Έχει τύχει να έχει γίνει λάθος στην παραγγελία και να έχουν ξεχαστεί extra.Επιπλέον σκέψου ότι αν το ξεπληρώσεις στον εκτελωνισμό και μ@λ@κί@ να έχει γίνει στην παραγγελία, στην μεταφορά κτλ (πχ έχει αδικαιολόγητα πολλά km), δεν μπορείς να μην δεχτείς να παραλάβεις το αμάξι μετά αφού έχει βγει ακόμα και η άδεια στο όνομά σου. Μετά πρέπει και κινηθείς δικαστικά για να πάρεις και τα λεφτά σου πίσω.στην αντίθετη περίπτωση απλά κλαις τα λεφτά της προκαταβολής που έδωσες για να κλείσεις το αμάξι και έχουν αυτοί την τάπα της τιμής και όχι εσύ (που στην τελική αυτοί έχουν πολλούς τρόπους για να 'σπρώξουν' το αμάξι που τους έμεινε με μηδενική χασούρα ενώ εσύ όχι )
Όλα αυτά είναι λίγο τραβηγμένα**, δε θα το αρνηθώ.Καλύτερα όμως να ξέρεις και τη χειρότερη περίπτωση παρά να πέσεις από τα σύννεφα μετά. Καλύτερα δηλαδή φύλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.Δεν τους ήξερες από πριν ούτε είστε φιλαράκια ούτε το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους.
Τέλοσπάντων.Εύχομαι να το παραλάβεις με το καλό,να σου βγεί αθάνατο και να μη σου τύχουν τίποτα από τα παραπάνω και ούτε να σου τύχουν ποτέ σε κάποιο μελλοντικό αμάξι σου.**Καλύτερα μη σου πω τι μου έτυχε εμένα που ήμουν και ψείρας και που κοιτούσα και το αμάξι μία ώρα γύρω-γύρω, από πάνω από κάτω, από μέσα, πόσα km έχει κάνει ως τώρα, πόσο πάχος βαφής έχει σε καπώ-ουρανό-πόρτες κτλ. Άσε που θα χαλάσω το topic μιας και το αμάξι μου δεν είναι Scirocco. (ας μην ξύνω και 'παλιές' πληγές ) Τελικά μάλλον ισχύει ότι όλα τα στραβά στον παράξενο θα τύχουν.
Ο χρήστης tapouts έγραψε:
Οποιος κατεχει πολυ 8α 8ελα να με ενημερωσει.Τι εννοείς δεν κατάλαβα...
Έχω μπει σε golf 122άρι και σε Α3 με τα 125 άλογα (πρακτικά όλα έχουν το ίδιο μοτέρ και η διαφορά των 3 ίππων είναι θέμα μάρκετινγκ).
Δεν βάζουν και φωτιά στην άσφαλτο αλλά προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά ικανοποιητικά ως επιτάχυνση.
Προσωπικά μου φάνηκαν ότι πήγαιναν πιο γρήγορα από αυτό που περίμενα να δω-νιώσω.Σίγουρα σαν το 160άρι δεν πάνε και η διαφορά επιτάχυνσης είναι αρκετή όπως επίσης και με το δικό μου αμάξι και το 2.0Τ.
Μπαίνοντας από το δικό μου στο 1.4Τ με τα 122 άλογα, το αμάξι μου φάνηκε κάπως αργό-ψόφιο (ας μου επιτραπεί η έκφραση) σε σχέση όμως πάντα με το δικό μου αμάξι (Α3 1.8ΤFSI).
Δεν ξέρω καν τι απαιτήσεις έχεις (ή έστω ο φίλος σου) από θέμα επιτάχυνσης και τι εννοείς ως υποφερτό.Τον 'κώλο του' πάντως τον πάει μια χαρά (όπως είπε και ένας εκ των 2 κατόχων με τα 122PS )Πολύ γενικά:Δες λίγο τους πίνακες επιτάχυνσης και ρεπρίζ από κάποιο test drive. Αν τα νούμερα δε σου λένε τίποτα, σύγκρινέ τα με τα νούμερα ενός αυτοκινήτου που η επιτάχυνσή του θα σε ικανοποιούσε.
Παρόλα αυτά, την τελική και αποσαφηνιστική απάντηση στην ερώτησή σου μπορεί να το δώσει μόνο ένα test drive όπου θα οδηγήσεις εσύ το αμάξι.Μέσα από forum ή από συζητήσεις δε θα βγάλεις άκρη.
-
Καλημέρα...
Έχω να πω μόνο το εξής:
Καλά και ωραία όλα αυτα που λέτε αλλα πότε θα μου δώσουν εβδομάδα παραγωγής?
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ!
Απο 17/11 έκανα παραγγελία!
Αν δεν μου έρθει μέχρι οτν Μάιο θα τους σκίσω!!!
Αυτά!!!Ένας πικραμένος μελλοντικός sciroccer!!!
-
Όσο για αυτό που λέτε εγώ οδήγησα και το 122 και το 160 και επέλξα το 160!!!
Γιατί άραγε?
Γιατί πάει πολύ καλύτερα!να γιατί!!!
Απο κεί και πέρα είναι το ι θέλει ο καθένας!αν αρκείται με τα 122 ας τα πάρει
Κοιτώντας και την τσέπη του κυρίως γιατι απο κατανάλωση έχει μεν μεγαλύτερη το 160άρι αλλά όχι τρελή διαφορά! -
Ο χρήστης Theomour έγραψε:
Καλημέρα...
Έχω να πω μόνο το εξής:
Καλά και ωραία όλα αυτα που λέτε αλλα πότε θα μου δώσουν εβδομάδα παραγωγής?
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ!
Απο 17/11 έκανα παραγγελία!
Αν δεν μου έρθει μέχρι οτν Μάιο θα τους σκίσω!!!
Αυτά!!!Ένας πικραμένος μελλοντικός sciroccer!!!
Εχεις βαλει ηλιοροφη ή interlagos???γιατι κι εγω ακομα περιμενω
-
Φίλε μου ΚΑΙ ηλιοροφή ΚΑΙ interlagos !!!!!
αποψή μου αλλα χωρίς αυτα τα δυό το scirocco είναι αλλο αυτοκίνητο!!!
Ξαναλέω πως είναι αποψή μου αυτό!!!ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!! -
Ο χρήστης Theomour έγραψε:
Φίλε μου ΚΑΙ ηλιοροφή ΚΑΙ interlagos !!!!!
αποψή μου αλλα χωρίς αυτα τα δυό το scirocco είναι αλλο αυτοκίνητο!!!
Ξαναλέω πως είναι αποψή μου αυτό!!!ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!!κι εγω ετσι νομιζω...εγω εχω βαλει ηλιοροφη,interlagos,dcc και rcd510 και απο οτι γνςριζς κανενας μας δεν εχει παρει ακομα βδομαδα παραγωγης
-
-
VW Scirocco