-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Κάποιο 'καλόπαιδο' αποφάσισε εχθές το βράδυ μάλλον 'να εξετάσει τα ενδότερα του οχήματος μου.'Αποτέλεσμα σπασμένο δεξί εμπρός κρύσταλλο. Φυσικά όλα ανακατεμένα μέσα και δύο για την ώρα 'χαμένες ώρες' με την Άμεση Δράση και το Τ.Α. Αμπελοκήπων για κατάθεση μύνησης και τα σχετικά.
Αύριο περιμένω τη σήμανση και μετά επαφή για ανταλακτικά με τον Σαρακάκη
Γεγονός πάντως είναι ότι έχω μικτή, μερική και ολική κλοπή. Τι στο διάολο κάτι θα πάρω από την ασφαλιστική......
Αεί στο διάολο......
κριμας, είναι και ταλαιπωρία όλες αυτες οι διαδικασιες.. είχες αφήσει κατι που να του έδινε την εντύπωση οτι θα τσιμπήσει κατι πολύτιμο απο μέσα(βαση gps πχ)?
συναγερμό είχε το αμάξι?
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
Κάποιο 'καλόπαιδο' αποφάσισε εχθές το βράδυ μάλλον 'να εξετάσει τα ενδότερα του οχήματος μου.'
Αποτέλεσμα σπασμένο δεξί εμπρός κρύσταλλο. Φυσικά όλα ανακατεμένα μέσα και δύο για την ώρα 'χαμένες ώρες' με την Άμεση Δράση και το Τ.Α. Αμπελοκήπων για κατάθεση μύνησης και τα σχετικά.
Γεγονός πάντως είναι ότι έχω μικτή, μερική και ολική κλοπή. Τι στο διάολο κάτι θα πάρω από την ασφαλιστική......
Αεί στο διάολο......
κριμας, είναι και ταλαιπωρία όλες αυτες οι διαδικασιες.. είχες αφήσει κατι που να του έδινε την εντύπωση οτι θα τσιμπήσει κατι πολύτιμο απο μέσα(βαση gps πχ)?
συναγερμό είχε το αμάξι?
Ναι η βάση του GPS. Δεν υπάρχει συναγερμός αν εννοείς κάτι διαφορετικό πέραν το in-car συναγερμό της HONDA.
-
Κάποιο 'καλόπαιδο' αποφάσισε εχθές το βράδυ μάλλον 'να εξετάσει τα ενδότερα του οχήματος μου.'
Αποτέλεσμα σπασμένο δεξί εμπρός κρύσταλλο. Φυσικά όλα ανακατεμένα μέσα και δύο για την ώρα 'χαμένες ώρες' με την Άμεση Δράση και το Τ.Α. Αμπελοκήπων για κατάθεση μύνησης και τα σχετικά.
Αεί στο διάολο......
συναγερμό είχε το αμάξι?
Ναι η βάση του GPS. Δεν υπάρχει συναγερμός αν εννοείς κάτι διαφορετικό πέραν το in-car συναγερμό της HONDA.
υπήρξε ενα θεμα πρόσφατο σχετικά με την επικινδυνότητα να αφήνουμε την βάση του gps που έφτασε 3 σελίδες(που ως συνήθως κατα την παράδοση του φόρουμ παρεκτράπηκε τελείως )
ίσως αν δεν την είχες πάνω να είχες γλυτώσει την ταλαιπωρία.ρωτησα για τον συναγερμο(δε ξερω τα στανταρ του civic) καθώς μου εκανε εντύπωση το 'ολα ανακατεμένα μέσα'.. δλδ παρόλο που χτύπαγε ο τύπος άραξε και έψαξε το αμάξι? η απλα ανοιξε ντουλαπάκι τα πέταξε όλα έξω και την έκανε?
-
Περαστικά Χρίστο...
Ελπίζω να μην έχεις ντράβαλα με τον Σ.
Λογικά μέσω της ασφάλειας θα τα πάρεις, δες αν είναι με τον ασφαλιστή να χρησιμοποιήσεις την θραύση κρυστάλλων , για να μην έχεις πάρε δώσε με χαρτούρα απο Ασφάλεια τροχαία και δε συμμαζεύεται.Τελικά ούτε να το μελετάγαμε στο άλλο τόπικ με τις βεντούζες
-
Το civic δεν έχει ογκομετρικό συναγερμό. Το χτύπημα ήταν με κάποιο ιδιαίτερα αιχμηρό αντικείμενο χωρίς brute force.
Τώρα αύριο θα μιλήσω με τον ασφαλιστή. Έχω και θραύση κρυστάλλων (χρήσιμη για πετραδάκια στους Ελληνικούς δρόμους καθώς την έχω πάθει) αλλά και μερική κλοπή.
Το μόνο σπάσιμο είναι ότι για κάποιες μέρες δεν θα έχω όχημα (και καλά αυτό να είναι ως το τέλος της εβδομάδας) καθώς και το αυριανό τρέξιμο.
όσο για το καλόπαιδο..... αν τον έπιανα στα χέρια μου θα ευχόταν να βρισκόταν αλλού.
-
Πού ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο?
Εφόσον έχεις θραύση κρυστάλλων, και το 'χειριστείς' σωστά, νομίζω είσαι καλυμένος.
Τέλος πάντων τώρα, μη το σκέφτεσαι, ό,τι έγινε έγινε. Εγώ μετά απ αυτό που έπαθα με το ποδήλατο εδώ που μου το κλέψανε μέσα σε 20 δευτερόλεπτα έχω γίνει σχολαστικός με αυτά
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πού ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο?Εφόσον έχεις θραύση κρυστάλλων, και το 'χειριστείς' σωστά, νομίζω είσαι καλυμένος.
Τέλος πάντων τώρα, μη το σκέφτεσαι, ό,τι έγινε έγινε. Εγώ μετά απ αυτό που έπαθα με το ποδήλατο εδώ που μου το κλέψανε μέσα σε 20 δευτερόλεπτα έχω γίνει σχολαστικός με αυτά
το όχημα ήταν παρκαρισμένο εμπρός από την είσοδο του Τεχνικού Επαγ. Λυκείου.
-
Κάποιο 'καλόπαιδο' αποφάσισε εχθές το βράδυ μάλλον 'να εξετάσει τα ενδότερα του οχήματος μου.'Αποτέλεσμα σπασμένο δεξί εμπρός κρύσταλλο. Φυσικά όλα ανακατεμένα μέσα και δύο για την ώρα 'χαμένες ώρες' με την Άμεση Δράση και το Τ.Α. Αμπελοκήπων για κατάθεση μύνησης και τα σχετικά.
Αεί στο διάολο......
Λυπάμαι, πολύ για ότι συνέβη. Εγώ ετοιμάζομαι να μου τα πάρει ο Σαρακάκης, Service 80.000 χλμ ~ 300 €.
Δεν ξέρω τι πονάει περισσότερο. -
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Αεί στο διάολο......
Λυπάμαι, πολύ για ότι συνέβη. Εγώ ετοιμάζομαι να μου τα πάρει ο Σαρακάκης, Service 80.000 χλμ ~ 300 €.
Δεν ξέρω τι πονάει περισσότερο.Το πήδημα του Σ το γνωρίζεις και έχεις προετοιμαστεί ψυχικά και σωματικά (βαζελίνη, λίγο ποτό κ.λπ.). Αυτά είναι λίγο αναπάντεχα.
Εν πάσει περιπτώσει έχω 4 ως τώρα στη ζωή μου περιπτώσεις..... Έχω αρχίσει να το συνηθίζω.....
-
Το τέλος της 1ης πράξης ήταν η επισκευή του οχήματος μέσα σε κάτι περισσότερο από 24 ώρες.
Το όχημα είχε μεταφερθεί εχθές στο Συνεργείο του ΠΑΠΡΑ στη Θηβών. Το κόστος του κρυστάλλου ήταν 106.12 ευρώ (με τον ΦΠΑ) και η εργασία 53.55 ευρώ (ήτοι 0.95 της ώρας) με το ΦΠΑ. Το όχημα μου παραδόθηκε και πλυμένο.
Με τις υγείες μου....
Αύριο θα πάω να πάρω το αντίγραφο της μηνυτήριας αναφοράς από το Τ.Α. και θα τα στείλω με Φαξ στην ασφαλιστική. Λογικά εντός της επόμενης εβδομάδος θα έχω πίσω τα χρήματα.
Τελικά το 50άρικο για το ευχέλαιο δεν θα το γλυτώσω....
-
Πάντα μα πάντα να βγάζετε την βεντούζα... φίλος έχασε έτσι:
Ένα τζάμι
Ένα GPS
Ένα καλό Radio-CD
και την βεντούζα...Παλιά ήταν τα μη-εργοστασιακά ηχοσυστήματα τώρα είναι τα GPS (μέχρι να γίνουν και αυτά εργοστασιακά).
-
Λογικό είναι. Εχω δει μερικούς μέχρι και τα GPS να έχουν πάνω στις βεντούζες αφημένα... ...πάνε γυρεύοντας!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λογικό είναι. Εχω δει μερικούς μέχρι και τα GPS να έχουν πάνω στις βεντούζες αφημένα... ...πάνε γυρεύοντας!Εγώ χθες είδα ένα toshiba laptop στο πίσω κάθισμα ενός Golf 6.
-
Πάντως και συγγνώμη για το άσχετο του post η παραγωγή του 5θυρου Civic στο Swindon της Μεγάλης Βρεταννίας αναστέλλεται πλήρως για 4 μήνες(Φεβρ. έως και Μάϊο) ενώ η παραγωγή με μειωμένους ρυθμούς θα ξαναρχίσει από τον Ιούνιο...ως τότε ό,τι πουλιέται προφανώς θα είναι stock...Πέραν του 5θυρου Civic στη Μ.Βρεταννία παράγεται και το CRV ενώ από το φθινόπωρο σχεδιάζεται να παραχθεί εκεί και το Jazz...
-
και τον χειμώνα μπορεί να έχουμε πάλι τα ίδια
Γι αυτό τελικά η πολιτική που είχανε για μη ετοιμοπαράδοτα.... ήταν σωστή γι αυτους.
Τωρα δεν εχουν κι αυτοι που να τα βάλουν. -
Κάπου είχα δεί μια φωτό με μιά τεράστια έκταση με παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Και ακόμα δεν έχουμε δεί τίποτε.... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κάπου είχα δεί μια φωτό με μιά τεράστια έκταση με παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Και ακόμα δεν έχουμε δεί τίποτε....Η HONDA ακολουθεί την πολιτική της μείωσης του κόστους στο μισό. Κλείνει το εργοστάσιο για 4 μήνες (πρακτικά ξεστοκάρει ότι έχει και δεν έχει), πληρώνει 2 μήνες μισθούς και κρατά άλλους δύο μήνες τους εργάτες σε υποχρεωτική άδεια.
Στη θεωρία τον Μάιο θα υπάρχουν στοιχεία για το που το πάει η αγορά.
-
Τελευταία πράξη του δράμματος στην ασφαλιστική εταιρεία την προηγούμενη Πέμπτη. Με την άδεια του οχήματος και τις αποδείξεις για την αποζημίωση.
Αίντε σκόρδα.....
-
Έχουμε και λέμε:
80.000 χλμ με αλλαγή τακάκια πίσω και όχι ρύθμιση βαλβίδων (στο επόμενο service)
Υγρό παμπριζ 1.66
Μπουζί 75.40
Φίλτρο A/C 13.87
Τακάκια πίσω 68.56
Φίλτρο αέρος 19.19
Φίλτρο λαδιού 9.31
Λάδι 5w-40 51.12
Σύνολο +ΦΠΑ 284,54
Εργατικά 114,95
Σύνολο 399,49 €
Να τα χαίρομαι.Αααα. Αντικατέστησαν ως εγγύηση και το ελατήριο του καπακιού της βενζίνης. Θυμόσασται που στις αρχές λέγαμε ότι κολλάει το καπάκι της βενζίνης? ε το αλλάξανε τώρα.
-
λογικό το σέρβις σου ειδικά αν σκεφτείς ότι άλλαξες τα μπουζί ιριδίου για πρώτη φορά καθώς επίσης και τα τακάκια... με άλλα λόγια θα είχες σέρβις κοντά στα 200 ευρώ...φυσιολογικό για ετήσιο σέρβις. Επιμένω στα όσα έχω γράψει ότι συγκριτικά με τον ανταγωνισμό έχουμε φθηνά σέρβις...εγώ με πολύ λιγότερα χιλιόμετρα από σένα πληρώνω το πολύ 150 στο ετήσιο και κάνα 60αρι στο 6μηνο
Ηonda Civic 2005