-
Εγώ λόγο οικονομικών προβλημάτων εκείνη την περίοδο, πέρναγα με 20 ευρώ 15 μέρες... άρα 40 ευρώ τον μήνα...
-
Και πώς θα πουλήσουμε κανένα φύλλο ρε παιδιά; Το βλέπει ο πατέρας του τάδε που περιμένει να φύγει για φαντάρος, τρελαίνεται και αγοράζει την εφημερίδα για να μάθει τι κακό τον περιμένει.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εγώ λόγο οικονομικών προβλημάτων εκείνη την περίοδο, πέρναγα με 20 ευρώ 15 μέρες... άρα 40 ευρώ τον μήνα...Άλλοι πάνε στρατό και άλλοι πάνε στο χωριό με τον παππού διακοπές (που δεν τρώνε το φαί της γιαγιάς και τρώνε απ' έξω).
-
Από τις 10 Φλεβάρη αλλάζουν οι συσχετισμοί δυνάμεων ευρύτερη περιοχή.
( )
-
10 μπαινεις ?
Μια χαρα.
12 ειχα μπει εγω.
Ωραια πολη η Αρτα,θα σου αρεσει....
-
H παναγιά μαζί σου
(η ατάκα μου μεταφέρθηκε απ τον ξάδερφο. Εκπαίδευση, κάναν πυρ και κίνηση σε ζεύγη. Φεύγει ο πρώτος ουρλιάζοντας, κατά τις προσταγές 'ΜΕ ΚΑΛΥΥΥΥΥΠΤΕΙΣ?' και του απαντάει ο άλλος ' Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥΥΥΥΥ' )
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Το άθρο εννοεί ότι ένας φαντάρος ¨τρώει¨ 600 ευρώ τον μήνα;
Αν είναι έτσι, ίσως... αλλά εγώ τουλάχιστον ¨έτρωγα¨ πολύυυυ λιγότερα απο αυτά τα χρήματα κάθε μήνα.+1
Βάλε ένα πακέτο τσιγάρα την μέρα 3 ευρώ, έξοδος μια φορά τη βδομάδα 30 ευρώ (και πολλά βάζω) 120 ευρώ το μήνα, βάλε και κανα 50άρι το μήνα για ξυριστικά σαμπουάν ιστορίες, πάμε σύνολο 260. Βάζω και ένα 50άρι το μήνα από εδώ και απο κει, καμιά παραγγελία απέξω, καμιά εφημεριδά/περιοδικό. Με 300-350 είσαι άνετα! Βγάλε τώρα τα 8.60€ που πληρώνεσαι.
Άμα βγαίνεις 1-1 ή ακόμα και 2-1/3-1 πόσα θες;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Από τις 10 Φλεβάρη αλλάζουν οι συσχετισμοί δυνάμεων ευρύτερη περιοχή.( )
Άντε με το καλό!Εγώ πέρασα πολύ καλά στην Άρτα.Μη παραλείψεις να πας Κωρονησία για γαρίδες και ψαράκι!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
H παναγιά μαζί σου(η ατάκα μου μεταφέρθηκε απ τον ξάδερφο. Εκπαίδευση, κάναν πυρ και κίνηση σε ζεύγη. Φεύγει ο πρώτος ουρλιάζοντας, κατά τις προσταγές 'ΜΕ ΚΑΛΥΥΥΥΥΠΤΕΙΣ?' και του απαντάει ο άλλος ' Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥΥΥΥΥ' )
Σε εμάς φεύγει ένα ζευγάρι:
-...., με καλύβεις?
-Σε καλύπτω.Ανθλγος: Στοπ! (είχαμε γύρισμα ) Αφού σου είπε με καλύβεις, γιατί δεν του είπες σε καλύβω και είπες σε καλύπτω?
-Αυτός είναι βλάχος, εγώ δεν είμαι.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Από τις 10 Φλεβάρη αλλάζουν οι συσχετισμοί δυνάμεων ευρύτερη περιοχή.
( )
Άντε με το καλό!Εγώ πέρασα πολύ καλά στην Άρτα.Μη παραλείψεις να πας Κωρονησία για γαρίδες και ψαράκι!
Το κόβω να κάνω 100αδες χλμ εκεί γύρω.
Άμα σκεφτείτε κάνα καλό μέρος για καφε/φαι/βόλτα κλπ, πείτε.
Για το κέντρο δεν μ ενδιαφέρει.Αηδίες όπως πυρ και κίνηση νομίζω πως δεν κάνουμε στο ΚΕΥΓ. Οι τελευταίοι που πήγαν κάναν 2 βολές και 1 ρίψη χειροβομβίδας, έμαθα (τουλάχιστον μέχρι τα χριστούγεννα). Ο 2ος λόχος συνεχίζει την παράδοση που τον θέλει πιο χαλαρό απ τον 1ο.
-
Πόσο καιρό θα κάτσεις εκεί Χάρη? κανα μήνα?
-
Βολες? Οπλο? Πυρ? Τι ειναι αυτα?
-
Πόσο καιρό θα κάτσεις εκεί Χάρη? κανα μήνα?duo (τυχαία μου ρθε - αποφύγετε συνειρμούς )
Νομίζω πως οι βολές είναι ένα απ τα πιο ενδιαφέροντα που μπορείς να κάνεις σ αυτή την αηδία που λέγεται στρατός. Και κάτι που δεν μπορείς να κάνεις αλλού. Τουλάχιστον όχι νόμιμα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
duo (τυχαία μου ρθε - αποφύγετε συνειρμούς )
Νομίζω πως οι βολές είναι ένα απ τα πιο ενδιαφέροντα που μπορείς να κάνεις σ αυτή την αηδία που λέγεται στρατός. Και κάτι που δεν μπορείς να κάνεις αλλού. Τουλάχιστον όχι νόμιμα.
Απλά να σε πληροφορίσω ότι ο γκόμενος της κολητής μου ήταν γιατρος εκεί όταν μπήκε, και του κουβάλαγε περιοδικά στις επισκέψεις ( ), όχι duo
πάρε το know-how απ τη ρίψη χειροβομβίδων, μπορεί να χρειαστεί, γενικά. Νομίζω τα ΚΨΜ έχουν AMSTEL
-
Απλά να σε πληροφορίσω ότι ο γκόμενος της κολητής μου ήταν γιατρος εκεί όταν μπήκε, και του κουβάλαγε περιοδικά στις επισκέψεις ( ), όχι duo
πάρε το know-how απ τη ρίψη χειροβομβίδων, μπορεί να χρειαστεί, γενικά. Νομίζω τα ΚΨΜ έχουν AMSTEL
Η ρίψη των χειροβομβίδων και το πάτημα της γάτας μπορεί να αποδειχτούν πολύ χρήσιμος συνδυασμός στο μέλλον. Συμφωνώ να δώσεις τη δέουσα προσοχή
-
το duo μπήκε για την όχι και τόσο καλή έννοια
Τι; Δεν έχει tanqueray λεμονάδα;
-
Kάνει μολότωφ το tanqueray λεμονάδα
Τί εκφυλιές είναι αυτές
-
Γνωστός μου μπαίνει 3/2 Καλαμάτα, Διαβιβάσεις. Έχει κανείς πληροφορίες για το συγκεκριμένο κέντρο;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Γνωστός μου μπαίνει 3/2 Καλαμάτα, Διαβιβάσεις. Έχει κανείς πληροφορίες για το συγκεκριμένο κέντρο;θα πειξει το πατοψαρο.... δυσκολο κεντρο
-
Οι Διαβιβάσεις στην Καλαμάτα δύσκολες; Και το Divani Caravel έχει δυσκολέψει πολύ έμαθα.
Έχει λίγο ΣΩΒΕ παραπάνω, κατά τα λοιπά είναι κοντά σε όμορφη πόλη όπου βρίσκεις τα πάντα. Δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα.
Περί Θητείας [#2]