-
Ο χρήστης (Α)θανάσης έγραψε:
Και ξανά ε?chiken race ???????????????
-
Πως ορίζεται το 'αρχοντικό' για το Οκτάβια??
Σπορτίβ ίσως.... -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Πως ορίζεται το 'αρχοντικό' για το Οκτάβια??
Σπορτίβ ίσως....Κιμπαρικο;
-
Προσωπικά η σειρά προτίμησης μου είναι C4, Bravo, Leon.
Θεωρητικά είμαι ιδιαίτερα γαλλόφιλος και εαν δεν είχα δικαίωμα τεστντραιβ, αυτήν θα έπαιρνα με κριτήριο την εμφάνιση και τον κινητήρα BMW, αφού γενικά πιστεύω ότι όλα τα αυτοκίνητα είναι αξιόλογα, αξιόπιστα και καλοστημένα λίγο ή πολύ.
Πάντως παρότι θεωρώ ότι τα γαλλικά αυτοκίνητα είναι ιδιαίτερα αξιόλογα νομίζω ότι πάντα βρίσκονται ένα κλίκ πιο πίσω από τα γερμανικά στους περισσότερους τομείς πολλές φορές και της άνεσης.
Και νομίζω δικαιολογημένα και με αντικειμενικά κριτήρια το γκολφ 6 είναι το καλύτερο της κατηγορίας και το πλέον όμορφο, κομψό και προσεγμένο στις λεπτομέρειες της εξωτερικής του εμφάνισης.
Αλλά δεν έχει ταπεραμέντο ή φινέτσα. Θα αγόραζα το 308 ένα καθόλα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο με δυνατούς γερμανικούς κινητήρες.Επί του θέματος το τεστ ντραιβ νομίζω θα σου δώσει την απάντηση.
Αν με ρωτούσε φίλος μου θα πρότεινα πρώτα το Leon λόγω της γερμανικής αξιοπιστίας και των τεχνικών προδιαγραφών και μετά τις άλλες δύο προτάσεις. Δηλαδη, δεν θα ήθελα να πάρω την ευθύνη της αγοράς του αυτοκινήτου του κάποιου άλλου με υποκειμενικά κριτήρια.
Προσωπικά C4. Αλλά σίγουρα δεν θα απέκλεια Μπράβο και Λεον, τουλάχιστον όχι πριν από τεστ ντραιβ.
-
Ο κινητήρας δεν είναι BMW είναι BMW/PSA
-
BRAVO γιατι και κοπαναει οσο πρεπει και κραταει περισσοτερο στο δρομο ,καλυτερη οδικη συμπεριφορα ,καλυτερα φρενα, καλυτερο εξοπλισμο,πιο φινετσατο (υποκειμενικο) και βαζεις και την πεθερα σου μεσα και πας και στα Μεγαρα. Τι αλλο?,,,,,,,,Α ,,κανει και καφε!!
-
Με βαση αυτα που εχω διαβασει μιλαμε για πολυ ολοκληρωμενα αυτοκινητα. Με απολυτα κριτηρια το Leon ειναι καλυτερο αυτοκινητο, ακομα πιο γρηγορο, ακομα πιο στριφτερο, ισως λιγο πιο ποιοτικο, ΑΛΛΑ αυτο το ΑΛΛΑ ειναι σημαντικο. Το Bravo ειναι λιγο πιο αργο, λιγο λιγοτερο απολαυστικο στην οδηγηση, λιγο λιγοτερο ποιοτικο, κοινως ειναι και αυτο σε πολυ υψηλο επιπεδο. Επισης επειδη ειναι λιγο πιο φτηνο μπορεις να το παρεις με εξαιρετικο εξοπλισμο. Για να συνοψισω, ψηφισα Leon αλλα θα επαιρνα το Bravo επειδη ειναι πολυ κοντα του και σαφως ομορφοτερο. Οτι και να παρεις θα σε κανει χαρουμενο. Το C4 καλο αλλα κατι δεν μου κανει.
-
Με απολυτα κριτηρια που διαβασα εδω μεσα
-
Οχι δεν τα διαβασα εδω μεσα, τα εχω διαβασει τοσο καιρο στον ειδικο τυπο και στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν εχουμε να κανουμε με μυστηριωδης αντιφασεις οπως στο συγκρητικο Punto Abarth - 207 Rallye, που οι μισοι εβγαζαν καλυτερο το Abarth οι αλλοι μισοι το Rallye. Για να συμφωνουν ολοι λοιπον κατι καλυτερο θα εχει το Leon οπως και να το κανουμε, αλλα επειδη θολωνεις μολις διαβασεις κατι που δεν βγαζει καποιο ιταλικο πρωτο δεν διαβασες παρακατω που ειπα οτι το Bravo ειναι παρα πολυ κοντα στο Leon, η τιμη του ειναι εξαιρετικη αρα μπορει να το παρει με πολυ καλο εξοπλισμο και τριτον οτι ειναι πιο ομορφο (υποκειμενικο). Αρα αν και εδωσα την ψηφο στο καλυτερο Leon, εγω θα επαιρνα το Bravo...
-
Οταν Ιταλικο δεν βγαινει πρωτο, η συγκριση ειναι σικε...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Οταν Ιταλικο δεν βγαινει πρωτο, η συγκριση ειναι σικε...ε ναι ρε φιλε,οταν οι 4τροχοι γλειφουν γαλλικες εταιριες εδω και δεκα χρονια και το αυτοτριτη και auto motor and sport υποστηριζουν γερμανικες σικε θα ειναι η συγκριση.
-
Το Drive που καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα από ποιους τα παίρνει;
-
drive kai evo δεν διαβαζω γιατι ειναι της πλακας.αν ξερει την απαντηση καποιος ας την πει.
-
Ερώτηση...όταν βγαίνουν τα Ιταλικά πρώτα σε Autotriti, Auto Motor und Sport & 4T, τι συμβαίνει?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ερώτηση...όταν βγαίνουν τα Ιταλικά πρώτα σε Autotriti, Auto Motor und Sport & 4T, τι συμβαίνει?μαλλον καθυστερουν οι πληρωμες απο Γαλλια και Γερμανια, και αναγκαστικα παιρνουν χατζιλικι απο Ιταλια.
ειδες τα καλα του ενιαιου νομισματος?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ερώτηση...όταν βγαίνουν τα Ιταλικά πρώτα σε Autotriti, Auto Motor und Sport & 4T, τι συμβαίνει?
μαλλον καθυστερουν οι πληρωμες απο Γαλλια και Γερμανια, και αναγκαστικα παιρνουν χατζιλικι απο Ιταλια.
ειδες τα καλα του ενιαιου νομισματος?
αυτα τα κανουν για τα ματια του κοσμου η για να το πω αλλιως για να κρατανε τα μποσικα.εγω εχω σταματησει ωα τα διαβαζω .αποπου τα παιρνουν γραφουν,σημερα τα γαλικα αυριο τα γερμανικα μετα τα ιταλικα ιαπωνικα και παει λεγοντας.το χρημα κυνηγανε .
-
χωρις να λεω οτι τα παίρνουν κάποιοι από καποιους (αλλωστε δε διαβάζω κανένα απολύτως περιοδικό), απλά αναρρωτιέμαι πώς εινια δυνατόν καποιοι να ειστε τοσο σίγουροι οτι ΔΕΝ τα παίρνουν
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
χωρις να λεω οτι τα παίρνουν κάποιοι από καποιους (αλλωστε δε διαβάζω κανένα απολύτως περιοδικό), απλά αναρρωτιέμαι πώς εινια δυνατόν καποιοι να ειστε τοσο σίγουροι οτι ΔΕΝ τα παίρνουνΉ ότι τα παίρνουν...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
χωρις να λεω οτι τα παίρνουν κάποιοι από καποιους (αλλωστε δε διαβάζω κανένα απολύτως περιοδικό), απλά αναρρωτιέμαι πώς εινια δυνατόν καποιοι να ειστε τοσο σίγουροι οτι ΔΕΝ τα παίρνουνγια τιποτε δε μπορεις να εισαι σιγουρος, ειδικα στην Ελλαδα. Οποτε διαβαζεις και ξενο τυπο, ψαχνεις στο ιντερνετ, και τελος δοκιμαζεις και ο ιδιος.
Αν ολα τα παραπανω δειχνουν οτι το Χ μοντελο ειναι καλυτερο απο το Ψ, ε μαλλον τοτε ειναι.
-
δεν υπαρχει εφημεριδα περιοδικο σε ολο τον κοσμο που να μην τα παιρνει.οποιος δινει τα περισσοτερα λεφτα εχει και την καλυτερη .το θεμα ειναι ποιος εχει τα περισσοτερα λεφτα για κοντρα.
C4 1.6 THP ή BRAVO 1.4 T-JET 150HP ή LEON 1.8TSI