-
Βαρεμάρααα
-
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Youtube VideoΓραφει ο τιτλος του post Fiat 128 ή Golf IV?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Γραφει ο τιτλος του post Fiat 128 ή Golf IV?
Ναι. Αυτά είναι τα αδιάσειστα επιχειρήματα των 'ιταλόφιλων'. Δεν το ήξερες;
Αν θέλετε κόντρα βάλτε Brera vs Golf
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Ευτυχώς που πουλάει η νεκροφόρα...
Στα ίδια κυβικά, ίδια κατηγορία κλπ...
Η λαλακία τα golf δεν πουλάνε.. ευτυχώς....Kαι επειδή πουλάνε τα Golf είναι και όμορφα κατά τον φίλο επάνω. Το μπουζούκι είναι όργανο, ο cop είναι όργανο άρα ο cop είναι μπουζούκι!
-
Πιο όμορφα από την δελτονεκροφόρα πιστεύω.
Δεν έγραψα ούτε εννόησα αυτό που εσύ δείχνεις να κατάλαβες.
Μάλλον δεν το έγραψα σωστά... -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Πάντως το μπροστινό μέρος του VI μου αρέσει πιο πολύ από αυτό του V.
Τώρα για το πίσω.. πάω πάσο , επειδή έχω το Almera και ψιλοβαρέθηκα τις στρογγυλές γραμμές (πίσω) , εκαιρία για λίγο ανανέωσηΤο πίσω μέρος είναι το καλύτερο σημείο στο golf 6.
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Ευτυχώς που πουλάει η νεκροφόρα...
Στα ίδια κυβικά, ίδια κατηγορία κλπ...
Η λαλακία τα golf δεν πουλάνε.. ευτυχώς....εγω πραγματικα θα ηθελα να ακουγα τις αποψεις ολων σας αν η Δ ηταν οχημα του VAGgroup ή αν το bravo ηταν οχημα του VAGgroup ή αν τa cee'd/ i30 ηταν οχηματα του VAGgroup.
γιατι αν Π.Χ. το golf ηταν οχημα του fiat groupo σιγα μην επιανε τις πωλησεις που κανει τωρα -
Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις ακριβώς να πεις.
Προσωπικά πιστεύω ότι το Golf είναι μέσα στα 3 καλύτερα hatchback.Τη γνώμη αυτή τη σχημάτισα διότι:
Μετά από ένα ιαπωνικό Nissan, η οικογένεια απέκτησε ένα Golf 4 όπου σήμερα, έπειτα από 9,5 χρόνια στο δρόμο και 350.000 χλμ, το αυτοκίνητο πάει πολύ όμορφα, και παρά τα 101 άλογα του κινητήρα πάει όσο γρήγορα, με ασφάλεια και αξιόπιστα θέλω.
Εδώ και 2 χρόνια, μετά από την επιτυχημένη παρουσία του 4, αποφασίσαμε και πήραμε ένα GT όπου μετά από 50.000 χλμ, απλά είναι απολαυστικό.Και δεν είμαστε κολλημένοι διότι για ένα μικρό καταλήξαμε και πήραμε το Panda 100.
Το 6, ουδέτερο προς το παρόν, ενώ το 5 όταν πρωτο είχε βγει, δεν μας άρεσε καθόλου.
Έπειτα, ήταν άλλο αυτοκίνητο.Υ.Γ.
Το 4αρακι, μαμάει!!!!!!Όσον αφορά το VAG, ευτυχώς καμία σοβαρή εταιρεία δεν ακολούθησε τα βήματά της σε χαμηλό κυβισμό και turbo.
-
κατι αλλο που θυμηθηκα απο τη δοκιμη του VI. Ο μπλε φωτισμος στα οργανα μου αρεσε στο V και περιμενα οτι ο λευκος που εβαλαν στο VI δε θα μου αρεσε. Παρολαυτα τον βρισκω ομορφο και νομιζω οτι θα ειναι πιο ξεκουραστος το βραδυ.
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Τώρα για το πίσω.. πάω πάσο , επειδή έχω το Almera και ψιλοβαρέθηκα τις στρογγυλές γραμμές (πίσω) , εκαιρία για λίγο ανανέωσηΤο πίσω μέρος είναι το καλύτερο σημείο στο golf 6.
Το καλύτερο μέρος του γκολφ δεν έχει σχεδιαστεί ακόμι ...... και ούτε το βλέπω .......
-
Καλή Χρονιά σε όλους τους συμφορουμείτες.... Έχει κανείς πληροφόρηση για το Dynaudio Excite στα ξένα site είναι ανάμεσα στις επιλογές, σε έναν κατάλογο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα δε αναγράφεται πουθενά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Το καλύτερο μέρος του γκολφ δεν έχει σχεδιαστεί ακόμι ...... και ούτε το βλέπω .......
Δεν βλέπω τη φαουβε όμως να αγχώνεται και πολύ για το θέμα. Όσο πουλάει σα ζεστό κουλούρι κάπως έτσι θα είναι. Θα δεις το νέο Άστρα πόσο διαστημικό θα είναι και πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα έχει. Η γοητεία του Γκόλφ δεν κρύβεται στην εμφάνιση αλλά στο ότι σε όλα είναι 'άνω του καλού'. Αυτόν τον all around χαρακτήρα πουλάει. Και ο νεαρός βρίσκει γοητεία και ο 40άρης και η νέα οδηγός και ο 60άρης για το 'τελευταίο του'.΄Το 3 και το 4 δεν ήταν κάτι το σπουδαίο στο 'λίγο απ΄ όλα' αλλά με το 5 τη βρήκε τη συνταγή και προφανώς τη συνεχίζει (με βασικό όπλο τη μεγάλη ποικιλία στους κινητήρες) ...
Κάτσε να βγάλει σε λίγους μήνες και τους 1000άρηδες tsi στα 80 και 100 άλογα και θα δεις πόσο χρόνο αναμονής θα έχει τότε...
-
Συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες.
-
παιδια σιγουρα το 5 ανεβασε παρα πολυ το οχημα ηταν ποιοτικα ανωτερο σε ολους τους τομεις αν και η ποικιλια των κινητηρων πιο πολυ μπερδεψε τους καταναλωτες αλλα και παλι κακα τα ψεμματα πανεμορφο αμαξι το οποιο πουλησε τρελα οπως και το 6 φυσικα
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
... πανεμορφο αμαξι ...Μην τρελλαθούμε κιόλας...
Χρόνια πολλά και καλά.
-
Eνταξει παιδια δεν ειναι το ομορφοτερο αλλα δεν ειναι και το ασχημοτερο...για δειτε auris,mazda 3 και μη μου πειτε οτι βλεπετε golf gti και λετε ποσο ασχημο ειναι...
-
τι λετε ρε παιδια δεν σας αρεσει το 5???ειναι αρκετα ομορφο
-
Κακάσχημο!
Καλά, το GTI, μου προκαλεί αηδία...
Σε όλο τον κόσμο... -
Με ζαλίσατε με τις μπούρδες. Το αμάξι είναι ενα golf. Δηλαδή, ρε παιδιά... Ενα golf...
Πόσο ωραίο μπορεί να είναι ενα golf;Παρτε ρε κανα Toyota να δείτε άσπρη μέρα.
VW Golf VΙ