Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ε, πως να το κανουμε - αλλο πρεστιζ εχουν οι Audi - BMW κι αλλο τα οπελακια και τα φιατακια...
Κανείς δεν αντιλέγει πως ένα Opel, ένα Fiat ή οποιασδήποτε άλλης εταιρείας αυτοκίνητο μπορεί να είναι καλύτερο σε αρκετούς τομείς από τα αντίστοιχα BMW ή Audi. Το πρεστίζ όμως που αναφέρεις δε το έχουν κερδίσει τυχαία οι δύο αυτές γερμανικές εταιρείες. Κάτι θα έκαναν καλύτερα ή συνεχίζουν να κάνουν. Εκτός και αν θεωρείς οτι το τραγικό τελευταίο Vectra ήταν κάτι το ξεχωριστό.
Να σου πω την αληθεια Παυλο μου, εχω να ασχοληθω με την Οπελ απο το 1980 που ο (μακαριτης) πατερας μου πηρε, με τη συνταξη, το Καντετ 1200. Εγω προτιμησα το Fiat Ritmo που αν εξαιρεσεις τον λεβιε ταχυτητων (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ) ηταν 3 γενιες μπροστα απο το Καντετ. Και μετεπειτα κανενα Οπελ δεν με συγκινησε - προτιμησα την Αλφα Ρομεο (με τα καλα τους και τα κακα τους). Τωρα το εφερε η μοιρα να βρεθω σε αντιστοιχη θεση με τον πατερα μου: εν οψει συνταξης να κοιταω τα...Οπελ! Η ιστορια αντιγραφεται! Ελπιζω (αν τελικα παρω το Insignia) να βγει τοσο καλο οσο το ...σκυλι Καντετ!!!