συμφωνω οτι το Α3 ειναι 'απαραδεκτη' αγορα και σε οποιαδηποτε αλλη εκδοση θα προτιμουσα golf ή ακομα και λεον,στην ελλαδα ομως που το R32 κανει τα ιδια λεφτα με s3 ή στα λεφτα που κανει το s3 τεσπα,το θεωρησα τη πιο συμφρερουσα αγορα(αν αναφερεσαι στο τι εκανα εγω)
ζητω συγγνωμη για τα υπερβολικα επιθετα που χρησιμοποιησα
καταλαβες παντως τη λογικη μου
και 2 παρατηρησεις: το c2 (vts συγκεκριμενα) στα λεφτα του 500 1.4 σου δινει +30 αλογα,+200 κυβικα, στησιμο,επιδοσεις στανταρ esp που κλεινει,στανταρ 16αρες αλουμινενιες με χαμηλοπροφιλα exalto και ρεζερβα με ζαντολαστιχο ιδιο με τα φορεμενα,ασθητηρα για φως/βροχη, ποιοτητα αθλια μεν, αλλα οχι οτι το 500 εχει καποια σοβαρη ποιοτητα
το Α3 μπορει να το θελει καποιος για τα καλυτερα πλαστικα σε σχεση με το golf 5(οχι το 6) και την υποτιθεμενη αιγλη του σηματος. το 500 ουτε **ΤΑ **πλαστικα εχει,περα απο ενα 'πουτανιαρικο' σχεδιασμο, και φυσικα καμια αιγλη.
και τη τη συγκριση μου την εκανα κυριως με το τι μπορεις να αγορασεις απο το ιδιο μαγαζι,γιατι καμια αλλη συγκριση δε θα ταν το ιδιο ισχυρη(βαλε και λιγη ΜΙΤΟ στο παιχνιδι αν θες και θα δεις το παραλογισμο).
θυμαμαι πριν βγει το 500 αμπαρθ που λεγαμε με ενα φιλο μου:ειναι πιο μικρο μοντελο θα εχει πιο λιγα αλογα ΑΡΑ θα ναι πιο φθηνο!!