-
Είχα το 1... το 2 πρέπει να έχει αρκετές αλλαγές... χμ...
-
Θάνο, ή με cmd+c (copy) / cmd+v (paste) ή με δεξί κλικ.
-
ξερει κανένας που μπορώ να βρω μετασχηματιστή για το 3ετίας λάπτοπ μου (HP)? Κόπηκε το καλώδια και έμεινα και από ρεύμα....ΣΟΣ το χρειάζομαι. ΠΟυ στην Αθήνα να παω το πρωι;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ξερει κανένας που μπορώ να βρω μετασχηματιστή για το 3ετίας λάπτοπ μου (HP)? Κόπηκε το καλώδια και έμεινα και από ρεύμα....ΣΟΣ το χρειάζομαι. ΠΟυ στην Αθήνα να παω το πρωι;Κάπου από εδώ ίσως;;;
http://h40094.www4.hp.com/support/tech.html
Πάρε και κάνα τηλέφωνο καλού κακού... -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Όμορφα!Ρε παιδιά, πως κάνουμε copy - paste ; εάν έχεις ποντίκι εκτός από αυτό που δίνει η μαμά, με δεξί κλικ. Αλλιώς από το 'επεξεργασία'>αντιγραφή>επικόλληση
Υπάρχουν προγράμματα για επεξεργασία κειμένου; το οpen office και το word for mac και πιθανό και άλλα που δε γνωρίζωΚαι... πως μπορώ να βρω το Light room για mac ; Για ρίξε εδώ μια ματιά μπας και http://www.photoshopsupport.com/photosh ... opard.html
Ευχαριστώ!
-
Σας ευχαριστώ όλους!
Βήμα - βήμα όλο και κάτι καταφέρνω... τι στο καλό, θα τον μάθουμε και αυτόν!
Έχει πλάκα το κάτι εντελώς διαφορετικό... ας είναι καλός στην δουλειά μου και απο εκεί και πέρα χαλάλι του και τα λεφτά του και ο κόπος για να τον μάθω...
ΥΓ.: Το ποντίκι του, δεν μπορώ να πω οτι με έχει βολέψει πολύ... μάλλον με βλέπω για κάτι πιο 'κλασικό' και ασύρματο, ανιτθέτως το πληκτρολόγιο του είναι όλα τα λεφτά!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πως μπορω να κανω το προγραμμα του FF που κατεβαζει αρχεια απο το νετ, να μη κατεβαζει πανω απο 3 αρχεια ταυτοχρονα;;;;Γιατί δε δοκιμάζεις να βάλεις το DownThemAll και να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Πως μπορω να κανω το προγραμμα του FF που κατεβαζει αρχεια απο το νετ, να μη κατεβαζει πανω απο 3 αρχεια ταυτοχρονα;;;;
Γιατί δε δοκιμάζεις να βάλεις το DownThemAll και να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη;
_
....Γιατι δεν το ηξερα:)
-
πώς απενεργοποιείται η μαλακία που πετάγεται κάθε 5 λεπτά και θέλει να κάνεις restart για να περάσουν κάποιες ενημερώσεις στα xp, χωρίς να επηρεαστεί το αυτόματο κατέβασμα των updates?
-
Στις ρυθμίσεις windows update βάζεις να τις κατεβάζει αλλά να τις κάνει εγκατάσταση όταν πεις εσύ. Έτσι στις βάζει όταν κάνεις shutdown (και νομίζω δεν τις βάζει ακόμα και αν κάνεις restart)
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πώς απενεργοποιείται η μαλακία που πετάγεται κάθε 5 λεπτά και θέλει να κάνεις restart για να περάσουν κάποιες ενημερώσεις στα xp, χωρίς να επηρεαστεί το αυτόματο κατέβασμα των updates?To ενα είναι ανεξάρτητο από το άλλο. Από τη στιγμή που θα τρέξεις το update -και αυτό απαιτεί restart- τότε θα στα σπάει μέχρι να κάνεις restart.
-
πως μπορουμε να ξεκλειδωσουμε ενα pdf που δε μου επιτρεπει να το κανω edit & print?
-
Αν δεν έχει πολύ δύσκολο κωδικό, με κάποιο πρόγραμμα σαν το passware password recovery kit.
-
ανοίγοντάς το με κάποιο pdf reader που δεν υποστηρίζει κλειδώματα...
-
πώς απενεργοποιείται η μαλακία που πετάγεται κάθε 5 λεπτά και θέλει να κάνεις restart για να περάσουν κάποιες ενημερώσεις στα xp, χωρίς να επηρεαστεί το αυτόματο κατέβασμα των updates?Βρες και κατεβασε το Add Licence To Your Windows.reg ειναι ενα αρχειακι το κανεις διπλο κλικ,και τσουπ ξαφνικα εχεις original windows
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πως μπορουμε να ξεκλειδωσουμε ενα pdf που δε μου επιτρεπει να το κανω edit & print?Πολλοί τρόποι:
-
Κάνε search στο google για pdf unlock και θα βρείς 10άδες προγράμματα. Μετά ψάχνεις σε isohunt ή phazeddl και το κατεβάζεις.
-
Το στέλενεις στον εαυτό σου σαν attachment στο gmail. Μετά κάνεις view as html.
-
-
ψάχνω για τηλεόραση full hd το πολύ εώς 32''. Χρήση για οθόνη Η/Υ και ταινίες. μέχρι 750€
μέχρι στιγμής μου έχουν 'γυαλίσει' αυτές:
Samsung LE32A558P3F LCD TV 32' Full HD
SAMSUNG LE32A557 32'' LCD TV αν και δε μ'αρέσει τόσο το design
SAMSUNG SYNCMASTER T260HD είναι 26ρα με ωραίο όμως design, καθώς η αντίστοιχη 32''ρα πάει 800+ €
για σύνδεση με υπολογιστή να υπολογίζω σε αγορά κάρτας γραφικών με hdmi ή να αρκεστώ σε dvi->hdmi??
-
Το DVI>HDMI βγάζει μόνο εικόνα κι όχι ήχο. Οι κάρτες γραφικών με HDMI βγάζουν και ήχο, αλλά πρέπει η κάρτα ήχου να βγάζει ψηφιακή έξοδο που να περνάει στην κάρτα γραφικών.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το DVI>HDMI βγάζει μόνο εικόνα κι όχι ήχο. Οι κάρτες γραφικών με HDMI βγάζουν και ήχο, αλλά πρέπει η κάρτα ήχου να βγάζει ψηφιακή έξοδο που να περνάει στην κάρτα γραφικών.ο ήχος δε μ'ενδιαφέρει γιατί τον στέλνω σε εξωτερικό ενισχυτή (Δυστυχώς μη-hdmi) μέσω της xfi platinum. 'Εστω ότι παίζω ένα blueray rip, θα έχω την ίδια ποιότητα με dvi σε hdmi ή να πάρω new με hdmi?
-
πώς απενεργοποιείται η μαλακία που πετάγεται κάθε 5 λεπτά και θέλει να κάνεις restart για να περάσουν κάποιες ενημερώσεις στα xp, χωρίς να επηρεαστεί το αυτόματο κατέβασμα των updates?Απενεργοποιείς τις αυτόματες ενημερώσεις από τον πίνακα ελέγχου και δεν θα σε ενοχλήσει ξανά.
Όταν είναι να το κλείσεις να τις ξαναενεργοποιήσεις για να συνεχίζει να ενημερώνεται πάντως.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]