-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ωραιο επεισοδιο .Τι συλλογη ειναι αυτη που εχει ο Jay Leno?
http://www.jaylenosgarage.com/' target='_blank' target='_blank
Εχει (ή ειχε) και μια εκπομπη στη τηλεοραση και αυτος...
Παραλαμβανει σημερα μια Mercedes AMG 6.3
Εχει μια εκπομπη βραδινης σατιρας(κατι σαν Λαζοπουλος),αλλα πραγματικα μην μπειτε σε αυτη την σελιδα,θα παθετε καταθλιψη απο αυτα που εχει στο γκαραζ του ο τυπος,ειτε μιλαμε για αμαξια,ειτε για μηχανες ειτε για αεροπλανα
-
Παραδοξως ενω εχει Πορσε,Λαμποργκινι,Μακλαρεν,Μπεντλει και Αστον Μαρτιν δεν εχει ουτε μια Φεραρι,γιατι αραγε?
-
Ο χρήστης ioannina27 έγραψε:
Εχει μια εκπομπη βραδινης σατιρας
Το ξερω αυτο.
Αλλα εχω την εντυπωση πως ειχε και μια εκμπομπη αυτοκινητιστικου ενδιαφεροντος. -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τα 50 μίλια του Tesla στην πίστα δεν είναι και πολύ άσχημο νούμερο. Το πρόβλημα του Tesla είναι αυτή καθ' αυτή η εταιρεία που δεν έχει την εμπειρία να χτίζει αυτοκίνητα εξο και τα προβλήματα.γι αυτό τις τα λύνουν αλλοί (βλ. lotus και άλλοι απο τους οποίους αγόρασε τεχνολογία)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
επισης σε τι χρειαζεται ο ηλεκτροκινητηρας,στο honda??δε γινοταν να καψει απευθειας το υδρογονο??
'Απευθείας' πώς; Υπάρχουν 2 τρόποι, είτε με έναν υβριδικό κινητήρα βενζίνης-υδρογόνου, όπως κάνει η BMW, είτε με κυψέλες καυσίμων, παράγοντας απευθείας ηλεκτρική ενέργεια.
Το πρώτο έχει το προφανές πλεονέκτημα της πρακτικότητας σε ένα κόσμο γεμάτο βενζινάδικα αλλά με ελάχιστα 'υδρογονάδικα'. Αν αποφασίσεις όμως να ξεφορτωθείς εντελώς τη βενζίνη, τότε ένα fuel cell είναι πολύ καλύτερη λύση. Έχει ελάχιστα έως καθόλου κινούμενα μέρη (όπως ένας ramjet), πιάνει λιγότερο χώρο και έχει μεγαλύτερη απόδοση.
το πετρελαιο παντως θα αργησει παρα πολυ να τελειωσει(ποσα χρονια ακουμε αυτη τη μ@λακια?)...
'Των φρονιμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν'!
Εκτός και αν πιστεύεις ότι ο ρυθμός που καταναλώνουμε ορυκτά καύσιμα τα τελευταία 50-70 χρόνια είναι μικρότερος από το ρυθμό που αυτά παράγονται, και ότι είναι 'καθαρά' καύσιμα to begin with... -
Παραδοξως ενω εχει Πορσε,Λαμποργκινι,Μακλαρεν,Μπεντλει και Αστον Μαρτιν δεν εχει ουτε μια Φεραρι,γιατι αραγε?Eπειδή αν πάρει Ferrari θα πρέπει να ξαναρχίσει το διάβασμα.
'Actually, the main reason I don't like Ferraris is that I don't have a place to put all those Ferrari books. You know if you own a Ferrari, you have to collect all the books. And there's gotta be a million of 'em.'Επίσης αναφέρει πως προτιμάει τις Lambo από τις Ferrari αν και γενικά είναι χειρότερα αυτοκίνητα, επειδή προτιμά να υποστηρίζει τους αδύνατους στη ζωή του.
'Later, on the used car market, Lamborghinis were (relatively) cheap alternatives. They could do almost anything a Ferrari could do. Well maybe not everything. I know that statement will start some arguments. Remember, I always tend to like the underdog.' -
Η Camaro μπαζει νερα απο το παρμπριζ (στο 2.43'' ) ή ειναι ιδεα μου?
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Παραδοξως ενω εχει Πορσε,Λαμποργκινι,Μακλαρεν,Μπεντλει και Αστον Μαρτιν δεν εχει ουτε μια Φεραρι,γιατι αραγε?
Eπειδή αν πάρει Ferrari θα πρέπει να ξαναρχίσει το διάβασμα.
'Actually, the main reason I don't like Ferraris is that I don't have a place to put all those Ferrari books. You know if you own a Ferrari, you have to collect all the books. And there's gotta be a million of 'em.'Επίσης αναφέρει πως προτιμάει τις Lambo από τις Ferrari αν και γενικά είναι χειρότερα αυτοκίνητα, επειδή προτιμά να υποστηρίζει τους αδύνατους στη ζωή του.
'Later, on the used car market, Lamborghinis were (relatively) cheap alternatives. They could do almost anything a Ferrari could do. Well maybe not everything. I know that statement will start some arguments. Remember, I always tend to like the underdog.'Για να μην παρεξηγηθω,δεν εννουσα οτι και μενα δεν μου αρεσουν οι Φεραρι,ακριβως το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση πως σε ενα τοσο μεγαλο γκαραζ δεν υπαρχει ουτε μια.Παντως ωραιες απαντησεις δινει(αλλωστε απο λιγα που ξερω και εχω δει πρεπει να ειναι πανεξυπνος)
-
μετριάκι το επισόδειο, αν και τα tesla και honda είχαν ενδιαφέρον
ΚΟΡΥΦΑΙΑ στιγμή το hello του May
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΚΟΡΥΦΑΙΑ στιγμή το hello του May+1937937 γέλαγα μόνος μου
-
Για να μην παρεξηγηθω,δεν εννουσα οτι και μενα δεν μου αρεσουν οι Φεραρι,ακριβως το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση πως σε ενα τοσο μεγαλο γκαραζ δεν υπαρχει ουτε μια.Παντως ωραιες απαντησεις δινει(αλλωστε απο λιγα που ξερω και εχω δει πρεπει να ειναι πανεξυπνος)Κοίτα στο 56:46 τοy River το ριπ.
-
Εγώ συμφωνώ 100% με την άποψη του May περί 'εφεύρεσης του αιώνα' για το αυτοκίνητο της Honda και γενικά αυτή την τεχνολογία. Απλά φανταστείτε:
- Είναι απόλυτα εφικτό, κυκλοφορεί ήδη, δεν είναι εκθεσιακό μοντέλλο.
- Οι εταιρίες διανομής πετρελαίου απλά θα το γυρίσουν σε υδρογόνο και θα γεμίζουμε με τον ίδιο τρόπο. H Exxon κι άλλες μεγάλες ήδη έχουν τεράστια έρευνα στο αντικείμενο. (θα κλωτσήσουν οι Σουδάραβες, βέβαια, αλλά χωρίς το πετρέλαιό τους δε θα νοιάζεται και κανείς όσο κι αν κλαίνε).
- Ένα κόσμο που δε θα μυρίζει τίποτα και δε θα έχουμε το παραμικρό νέφος ακόμα και στο χειρότερο μποτιλιάρισμα. Είναι παρόμοιο με το σοκ ευτυχίας που παθαίνεις όταν πας (και κυρίως, όταν γυρνάς σπίτι μετά με τα ρούχα και τα μαλλιά σου πεντακάθαρα...)για πρώτη φορά σε club/bar που απαγορεύεται το κάπνισμα.
-
μετριάκι το επισόδειο, αν και τα tesla και honda είχαν ενδιαφέρονΚΟΡΥΦΑΙΑ στιγμή το hello του May
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.topgear.com/uk/videos/hospital-news-uncut' target='_blankΚαλά τα extras στο site τα σπάνε!
Έχει άπειρο υλικό. -
Ο χρήστης gmihal έγραψε:
http://rapidshare.com/files/173404794/Top.Gear.S12E07.WS.PDTV.XviD-RiVER.part1.rar
http://rapidshare.com/files/173404964/Top.Gear.S12E07.WS.PDTV.XviD-RiVER.part2.rar
http://rapidshare.com/files/173404167/Top.Gear.S12E07.WS.PDTV.XviD-RiVER.part3.rar
http://rapidshare.com/files/173403866/Top.Gear.S12E07.WS.PDTV.XviD-RiVER.part4.rar -
μετριάκι το επισόδειο, αν και τα tesla και honda είχαν ενδιαφέρονΚΟΡΥΦΑΙΑ στιγμή το hello του May
Θεος!
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Θεος!
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Θεος!
-