-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
απλο ειναι, τον εχει και η jaguar στο pay roll της
Η Φορντ δεν εχει αγορασει την Τζαγκ ...Καιρο τωρα;;;
Η ΤΑΤΑ δεν την αγορασε;
-
Άψογος ο δήμαρχος, τουλάχιστον στη συνέντευξη, δεν ξέρω πόσο καλός είναι στην πράξη. Μας φαίνεται καρικατούρα κάποιος που μιλάει άμμεσα και με χιούμορ ενώ απαντάει σε ότι τον ρωτάνε χωρίς υπεκφυγές. Είναι επειδή έχουμε συνηθίσει στα δικά μας γελοία ανδρείκελα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η ΤΑΤΑ δεν την αγορασε;
ναι, αρα οι Ινδοι πληρωνουν τον Clarkson...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η ΤΑΤΑ δεν την αγορασε;
...απο την Φορντ
-
Καλά στο τεστ του Fiesta, ΕΛΙΩΣΑ!
Και ο δήμαρχος ήταν σουπερ, καμία σχέση με τους δικούς μας ξύλινους, που είναι μονίμος λες και κατάπιαν μπαστούνι !
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Άψογος ο δήμαρχος, τουλάχιστον στη συνέντευξη, δεν ξέρω πόσο καλός είναι στην πράξη. Μας φαίνεται καρικατούρα κάποιος που μιλάει άμμεσα και με χιούμορ ενώ απαντάει σε ότι τον ρωτάνε χωρίς υπεκφυγές. Είναι επειδή έχουμε συνηθίσει στα δικά μας γελοία ανδρείκελα.όχι ρε συ δεν το λέω με την κακή έννοια...απλά το όλο στυλ του βγάζει γέλιο. Κάτι σαν τον αγγλο Βαγγέλη Γιαννόπουλο τον συγχωρεμένο.
-
Συμφωνώ, μου θυμίζει τον χοντρό από το Little Britain
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Στο σκηνικό με τους πεζοναύτες μάλλον ο Στρατός θα πλήρωσε για τη διαφήμιση και όχι το BBC.
Αν η προηγουμενη διαφημιση ηταν αυτη http://www.youtube.com/watch?v=nx0CJGIrGUc καλα εκαναν και πληρωσαν!
-
πωπω βούρκος ...σκέψου να γίνονταν αυτό στην Νορμανδία τον Β' παγκόσμιο...άκλαφτοι θα πήγαιναν
-
Ο Boris δηλώνει τρελός φιλέλληνας και ότι όποιος ξέρει αρχαία ελληνικά και Πλάτωνα μπορεί να κάνει τα πάντα. Respect.
-
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Ο Boris δηλώνει τρελός φιλέλληνας και ότι όποιος ξέρει αρχαία ελληνικά και Πλάτωνα μπορεί να κάνει τα πάντα. Respect.Δεν μου κανει εντυπωση,εχει κατι το χυμα η συμπεριφορα του
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στο σκηνικό με τους πεζοναύτες μάλλον ο Στρατός θα πλήρωσε για τη διαφήμιση και όχι το BBC.
Αν η προηγουμενη διαφημιση ηταν αυτη http://www.youtube.com/watch?v=nx0CJGIrGUc' target='_blank καλα εκαναν και πληρωσαν!
από το ντύσιμο και τον εξοπλισμό τους κάνω Αμερικάνους....
-
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Ο Boris δηλώνει τρελός φιλέλληνας και ότι όποιος ξέρει αρχαία ελληνικά και Πλάτωνα μπορεί να κάνει τα πάντα. Respect.η οδήγηση του (καλά σε πολύ βροχή) ήταν για τα μπάζα όμως.... Ίσως τα πάει καλύτερα στην οδήγηση Ελληνικού άρματος....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καλά στο τεστ του Fiesta, ΕΛΙΩΣΑ!(spoiler)
'Is it green?'
'Yes.'
'Very!'
-
Το ίδιο αστείο το είχαν κάνει και παλιότερα όμως, με μια Lamborghini...
-
Εμένα γιατί το τεστ του φιέστα μου φάνηκε κάπως ειρωνικό;
-
oh yes...
-
Εμένα μου φάνηκε κάπως.. 'στο φορτώσαμε, κάνε το τεστ'.
-
δεν έχεις και άδικο.
Εμένα δεν μου άρεσε το . Δεν είχε ....... κέφι ... κατι σαν ξεπέτα .... -
πως το παει το κατερχαμ ο στινγκ ρεεεεεεεεεεεεεε
ωραιος ο δημαρχος...οχι βεβαια οτι θα τον φερνανε σε δυσκολη θεση αλλα πολυ καλος και μαλλον λογω εμπειριας στη δουλεια...
και του φιεστα γελιο ειχε...ηχος της κορβετ και οι βασιλικοι καταδρομεις...
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion