-
Αυτό εννοεί 'άριστη κατάσταση' ?
Πρέπει να έχει κάνει μεγάλη σφαγή ο τύπος γιατί αν βάλεις μόνο το μοτέρ του Όπελ σε Traction , θα έχεις 4 όπισθεν και μία εμπρός (και της Traction αριστερά γυρίζει το μοτέρ). Άρα έχει αλλάξει και σαζμάν...πρέπει να είναι θέαμα το αυτοκίνητο ε?Η τιμή δηλαδή είναι σωστή?
-
Θελω να το δω απο κοντα αυτο!!!
-
Εσυ ακουσες μεγαλη σφαγη και σου τρεχουν τα σαλια??
-
Ω ΝΑΙ!!!!!!
-
Σε μαντρα κοντα στο σπιτι μου υπαρχει μια Citroen SM,υποθετω σε κακη κατασταση γιατι βρισκεται εκει ακινητη για τουλαχιστον 10 χρονια.
Στην προ ευρω εποχη πουλιοτανε 3 εκατ. δραχμες,τωρα δεν εχω ιδεα τι παιζει.
Αν ενδιαφερεται κανεις η μαντρα ειναι απεναντι και διαγωνια απο το παλιο κτιριο του 424. -
Την ροζ λες; Έχω ρωτήσει γιαυτήν... Άστο...
-
Ναι τη ροζ,παλια αν θυμαμαι καλα ηταν μπλε σκουρο το χρωμα η κατι τετοιο.
-
Απο φωτο που εχω δει ειναι μακραν η χειροτερη που εχω δει αν ειναι αυτη!
Και η τιμη εχω ακουσει απο μελη οτι ειναι ''τσιμπιμενη''!!!
-
-
Ναι αυτην λεμε!!!
-
Αφιερωμένο στον Γιάννη 2002.Αν και δεν ξέρω εάν μπορεί να καταλάβει,γιατί δεν ξέρω άν είναι γνώστης.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/137864 -
Έχω γίνει κακός και στριμμένος πολλάκις, κράζοντας πολλά 2002 που έχουν φτιαχτεί μάλλον από τον ίδιο μάστορα.
Τα φτερά, αν και δεν είναι υπερβολικά, μπροστά δεν έχουν το χαρακτηριστικό κόψιμο στον προφυλακτήρα, που κάναν εκείνη την εποχή όλα τα φουσκωτά είτε από τον αλπίνα...είτε από τον Λεωνίδα τον Λάβδα...
το εσωτερικό με τα καθίσματα από Ε36 και το μπλε μωβ τιμόνι...ασχολίαστο
ο κινητήρας...οκ το είχα κάνει και εγώ το λάθος...αλλά δεν ταιριάζει...και δεν πάει κιόλας...κρίμα το αυτοκίνητο γιατί έχει και άλλα πράγματα πάνω που αξίζουν (σίγουρα δεν μιλάω για τις ζάντες του...)
ορίστε
πάλι κακός έγινα -
Το κερασάκι στην τούρτα είναι η άδεια 1600 cc
-
Γιατι Γιαννη δεν παει μ'αυτο το μοτερ??
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Γιατι Γιαννη δεν παει μ'αυτο το μοτερ??Όλοι όσοι το τολμήσαμε, βρεθήκαμε πρό εκπλήξεως , εκτός από εναν δύο που δεν είχαν εμπειρία από καλό 2002 με Μ10.
Όσον αφορά τα S14 2000 & 2300, τα άλογα που ευαγγελίζονται είναι ολίγον πέτσινα, τουλάχιστον δεν αποδεικνύονται στην πράξη σε αυτές τις καρότσες.
Στα 'δυναμόμετρα των δρόμων', ανάβαση κατεχάκη S14 2300 καλό κ μ εκκεντροφόρους (το παλιό δικό μου) , εναν αιώνα πίσω από 2002 με Μ10 περίπου 2300 κυβικά
Τα δίδυμα αγωνιστικά των πετραλώνων, οπου το δίλιτρο S14 ήταν πίσω από το 'καλό' ακόμα και όταν αυτό ήταν 1600...
άλλο 2300 έχει βρεθεί πίσω από 1802 με βέμπερ, και πολλά άλλα παραδείγματα.
Και οι θεωρητικές διαφορές των ιπποδυνάμεων να είναι πάντα με τα S14 στο συν 20++Εκεί που είχαμε καταλήξει είναι πως για να πάει ενα 2002 σαν Μ3 δεν αρκει το μοτέρ σαζμάν...μάλλον χρειάζεται και το διαφορικό. Άλλη εξήγηση δεν μπορούσαμε να δώσουμε, περα και από την γνωστή για τις φουσκωμένες ιπποδυνάμεις. Αλλά όταν το έχεις μετρήσει 230 άλογα και σε περνάει ο άλλος με 185 και 4αρι σαζμαν...και από σταση και εν κινήσει...τότε κατι φταίει...
αλλά το μοτερ αυτό, αν και βασίζεται στον Μ10 εχει ενα ακόμα αρνητικό για το 2002. Δεν έχει τον ήχο που θα περίμενες να ακούσεις, το κροτάλισμα που κάνουν τα καλά ψυχωμένα Μ10 που , συγχωρέστε με οι φανατικοί, ξεπερνά και τον μπιάλμπερο της άλφα
-
Το διαφορικο τα αντεχει τα 2300 κυβικα??
-
γιατί να μην αντέχει?
-
το μαμα διαφορικο??
-
το μαμά
γιατί να μην αντέχει?
και τ αγωνιστικά με μαμά διαφορικό τρέχουν
και το συγκεκριμένο φόρουσε διαφορικό που είχε ήδη κάνει 300χιλ χλμ το οποίο το φοράει τώρα το ασημί το δικό μου και είναι σαν καινούργιο μέσα. -
Σορρυ για την ασχετοσυνη μου,αλλα μεχρι αυτη τη στιγμη ειχα την εντυπωση οτι αν ανεβεις αρκετα σε κυβικα(δηλαδη σε ροπη προφανως),δεν αντεχει το διαφορικο.. Οταν ειχα κολλησει το 1200 μοτερ απο το φιατακι μας και βαλαμε 1600 απο 131 με μονο εκκεντροφορο(οχι και καμια τεραστια αυξηση σε κυβικα κλπ δηλαδη),μας ειχε πει ο μαστορας οτι δεν θα αντεξει το διαφορικο..και οντως μεσα σε 1-2 εβδομαδες αρχισε να σφυριζει και εμεινε τελικα.. Η εξηγηση οπως την ειχα καταλαβει τοτε ητανε οτι θα συνεβαινε επειδη αυξηθηκανε τα κυβικα..δεν αφεθηκε να εννοηθει οτι το παλιο διαφορικο ειχε καποιο προβλημα..
Βρηκατε κατι?