Dec 7, 2008, 8:36 AM

Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:

Γενικότερα, θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος πώς πρέπει να αντιδρά ένας αστυνομικός όταν μία ομάδα ατόμων οπλισμένων με πέτρες, ξύλα, κτλ επιτίθεται εναντίον του και τον εγκλωβίζει (δε λέω ότι έγινε έτσι γιατί δεν ξέρω).

Είναι εκπαιδευμένοι για τέτοιες καταστάσεις, έτσι δεν είναι?
Μέρος της 'δουλειάς' τους είναι.

Ας κοιτάξουν πρώτα από όλα να μην 'εγκλωβίζονται' (αυτή η λέξη έχει γίνει μόνιμο άλλοθι) από 10-20 χαβαλέδες.
Και άντε και εγκλωβίστηκαν...δε μπορούσαν να ρίξουν στον αέρα? πλαστικές δεν έχουν? στην ανάγκη ας πατήσουν το γκάζι και ας πάρουν κανένα παραμάζωμα να πάει με κανένα κάταγμα στο νοσοκομείο.
Εδώ βάρεσαν στο ψαχνό και μιλάμε για 16 χρονών παιδί!
ναι εντάξει ξέρω ...Σαββατόβραδο είναι... έπρεπε να βλέπει τηλεόραση ή να είναι με κανένα μου****κι ή 'να διαβάζει τα μαθήματά του'. Ε, δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά, έπρεπε να πάει στον τάφο?

+1
Ποτε δεν ψήθηκα πως η αστυνομία και το κράτος απο πίσω δεν θέλει ταραχούλες που και που.
Ετσι για να κερδίζει λίγο δίκαιο απ τους αγανακτησμένους (φορολογούμενους ) πολίτες. Βολεύει.
Απο που αλλού να το κερδίσει αλλοστε;
Φοβάμαι πως το θέμα είναι πιο πολύπλοκο απ ότι πιστεύουν οι περισσότεροι.
Επι του προκειμένου η φαντασία μου δείχνει προς την κατεύθυνση ενός άσχετου αστυνομικού που τον ρίξανε στα σκατά χωρίς να του μάθουν τα στοιχειώδη.
Αμα είναι να αρχίσουμε να πυροβολάμε τα πιτσιρίκια που δεν γουστάρουν την κωλοκατάσταση...