-
Γνωρίζει καποιος να μου πει σχετικά???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
-
-
-
Ο χρήστης jig έγραψε:
Γνωρίζει καποιος να μου πει σχετικά???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!ΟΧΙ
-
Ο χρήστης jig έγραψε:
Γνωρίζει καποιος να μου πει σχετικά???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!Το θέμα είναι αν πιστεύεις ότι τα παραπάνω χρήματα (όχι και λίγα) αξίζουν για το μικρότερο μήκος...
Εγώ θα το έπαιρνα αν μου περίσσευαν αφάνταστα πολύ!
Μόνο και μόνο τότε...Γιατί από σχέδιο εμένα δεν μου λέει τίποτα απολύτως
Εκτός αυτού η αίσθηση ότι μπροστά μου δεν έχω απολύτως τίποτα (ακόμα και αν δεν ισχύει ότι ο όγκος δίνει και ασφάλεια) μου δημιουργεί απίστευτη ανασφάλεια από ψυχολογικής και μόνο πλευράς
Έχω μπει σαν συνοδηγός και δεν μου άρεσε η αίσθηση...Πάαααρε ένα c2!
-
ειδες που έλεγα σε άλλο ποστ οτι το C2 μου θυμιζει μακρύ σμαρτ????
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ειδες που έλεγα σε άλλο ποστ οτι το C2 μου θυμιζει μακρύ σμαρτ????Δεν νομίζω ότι μοιάζουν και σε τίποτα!
Anyway αυτά για το smart από εμένα... -
Εγω πιστευω οτι για πολη το ΣΜΑΡΤ ειναι το καλυτερο.
ean den xrhsimopoieis to amaksi polles fores to xrono me alla atoma (dld na eiste synolo 3+ mesa sto amaksi) to smart eine monodromos...
Αυτα τα λεω ωντας κατοικος κεντρου... με αμαξι 2.5 μετρα παρκαρεις ΠΑΝΤΟΥ και μη μου πει κανεις το αντιθετο γιατι εγω ξερω τι τραβαω... εξαλου εινε γνωστα τα ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ που σε 7 μετρα θεση αφηνουν 2.5 μετρα απο την καθε πλευρα...
ΣΜΑΡΤ ΣΜΑΡΤ ΣΜΑΡΤ ΣΜΑΡΤ αν ειναι για πολη και μονο... -
Μπα για την τσιμπημενη τιμη εγω θα επερνα ενα σουπερ μινι πετρελαιου και θα τελειωνα. Ναι μεν ειχει το μεγεθος αλλα για εμενα δεν εχει τιποτα παραπανω.
Νικος
-
...Δεν μας λες τις ανάγκες σου...
...Αν κατεβαινεις καθε μέρα κεντρο...Αν μένεις σε μέρος που δεν εχεις που να παρκαρεις...Αν δεν κανεις καθόλου ταξίδια...Αν εισαι συνήθως στο αμάξι με το πολυ αλλο ενα ατομο...Αν δεν εχεις οδηγικες απαιτήσεις... Αν δεν σε πειράζουν οι άθλιες επιδοσεις του....Αν δεν εισαι κλειστοφοβικός... Αν σου περισευουν 10,000 ευρω για ενα 'πατίνι' ...Αν....ΑΝ..ΑΝ...ΑΝ.... -
ουτε για αστειο δεν θα επαιρνα σμαρτ! περα απο το μικρο του μεγεθος δεν εχει να προσφερει τιποτα απολυτως! και μην αρχισουμε για εκδοσεις brabus και τα σχετικα... και στην τελικη αν ειναι τοσο μεγαλο το προβλημα με το παρκαρισμα παιρνεις διτροχο. και πιο φθηνο και πιο οικονομικο και πιο πρακτικο (ειδικα στην ελλαδα που δεν εχουμε βροχες και τοσο συχνα). αυτα...
-
Καλημέρα σας,
Εγώ προσωπικά δεν θα έδινα ούτε 1 €λεπτό για το smart. Αν είναι μόνο για μέρα την πόλη τότε μηχανή και τέρμα. Παπάκι η μια ON-OFF. Παρκάρουν παντού, είναι για 2 άτομα όπως και το SMART, καβαλάνε πεζοδρόμια άμα χρειαστεί (ειδικά η ON-OFF) και πάνε και σε νησάκια το καλοκαίρι για εξορμήσεις σε παραλίες. Ο μόνος περιορισμός ο όγκος των αποσκευών.
-
Αν θες να μην έχεις:
Φρένα (πατάς το pedal, βυθίζεται και δεν συμβαίνει τίποτα)
Ανεση (κοπανάει παντού)
Τιμόνι (που είναι οι τροχοί μου; )
Κιβώτιο (άλλαξε ταχύτητα ή ακόμα την προηγούμενη έχω; )
Ησυχία (με τρικύλινδρο turbo κάτω και πίσω από τα δύο καθίσματα τι περιμένεις; )τότε το Smart είναι μια χαρά
-
Βρε παιδιά, δεν μας είπε ο άνθρωπος αν θέλει το roadster!!!
Γιατί αν είναι έτσι, μάλλον πολλοί θα συμφωνήσετε, ότι είναι ένα πολύ καλό δείγμα ενός απλού σπορ αυτοκινήτου με δύο μόνο μειονεκτήματα: Το κιβώτιο ταχυτήτων (αλήθεια, γιατί όχι το χειροκίνητο του 4four;;; ) και την τιμή του (20.000 ευρώ+ )
Δεν ξέρετε πως το γλυκοκοιτάω (μετά βέβαια κοιτάω και το βιβλιάριό μου και την τιμή και ... στρέφω το βλέμα μου αλλού... )
-
Κανένας δεν έθιξε το θέμα της ασφάλειας! Μία λέξη... Αμανατίδης!
-
Αν είχε τα μισά λεφτά (και πολλά λέω), τότε ναι! Αλλά θα έπρεπε να το βγάζει τότε κάποια Ινδική εταιρία και όχι η Μερσεντέ!
-
με μια λέξη: ΟΧΙ!!!
Σπύρος
-
OXI!
γι αυτοκινητο πολης, ολο και καποια φορα θα χρειαστεις λιγο παραπανω χωρο, ενω στο παρκαρισμα - που ειναι το πλεονεκτημα του - δεν ειναι και τοσο πολυ μικροτερο απο τα αλλα. καλυτερα ματιζ -
An exeis hdh allo aytokinito NAI kai monon ti vasiki ekdwsi me to AC.
An den exeis allo aytokinito xechna to.
-
Είναι ένα υπερτιμημένο, μαρκετίστικο αυτοκινητάκι-κουβαδάκι που κατά την γνώμη μου είναι και επικίνδυνο. Υπάρχουν πολλά ΜΙΚΡΑ αυτοκινητάκια για την ιδια και καλύτερη δουλειά. Το συγκεκριμένο έχει περάσει και σαν status symbol των μικρών.
SMART! (ναι η οχι?)