-
Στον πατέρα μου σε παρόμοια περίπτωση, ένα από τους δεκάδες -κυριολεκτικά- που πήγαινε ανάποδα του φώναξε 'που πας ανάποδα ρε μαλάκα'!!!
-
Ζηταω συγνωμη προκαταβολικα, αλλα προν λιγο εγινε κατι και (που αλλου θα πω το πονο μου??) πρεπει να το βγαλο απο μεσα μου.
Οδηγαω σε κεντρικο δρομο και υπαρχει απο τα δεξια μια λοξη διασταβρωση ΜΕ ΣΤΟΠ. Βλεπω λοιπον το 40αρη οδηγο με την κορουλα του στη θεση του οδηγου τραλαλα και εισερχεται στο κεντρικο δρομο χωρις καν να ελατωσει ταχυτητα ρε παιδι μου, για να δει αν ερχεται κανενα εστω διαστημοπλοιο . Παταω φρενο, κορνες, μουτζες, καντηλια κλπ, αλλα αυτος ενω εχει βγει μπροστα μου μου κανει μια εντονη χειρονομια του τυπου 'τι θες ρε' και συνεχιζει.
Παρακατω ο δρομος εχει 3 λωριδες οπου η αριστερη ειναι για στροφη αριστερα και οι αλλες 2 για ευθεια. Αυτος αγνοει τα 20 αυτοκινητα που περιμενουν στο φαναρι να στριψουν αριστερα και χρησιμοποιοντας τη μεσαια λωριδα στριβει αριστερα. Εγω παλι ετυχε να ειμαι πισω του οποτε παλι φρενο, κορνες , καντιλια κλπ. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Να μη ξεχασουμε και τους τεμπεληδες του χιονια που ο μονος χωρος πανω στ'αυτοκινητο χωρις χιονι ηταν οσος καθαριζε ο μπροστινος καθαριστηρας (και σε μερικους και ο πισω, αν ειχαν).
πολλοί το κάνουν και για μόστρα...
Σπύρος
έχω να πω σε όσους το κάνουν για μόστρα πως έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από ότι επιδιώκουν..αφού χιόνι στο αυτοκίνητο σημαίνει πως ΔΕΝ έχεις κλειστό γκαράζ..
Ναι αλλα μενεις ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ.Δεν εισαι πλεμπα
το περισσότερο χιόνι νομίζω το είχε το Μενίδι πάντως
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ανάποδα...???Χθες το βράδυ σε καραμπινάτο μονόδρομο ..
Στρίβω κι'εγώ να πάω προς το σπίτι μου και ξαφνικά με τυφλώνουν οι xenon προβολείς ενός S3. Τι να κάνω ; μπαίνω σε μιά είσοδο γκαράζ γιά να ξεμπλοκάρουμε (βιαζόμουνα κι'όλας) και αναβοσβήνω τα φώτα στο AUDI. Μόλις πέρασε από δίπλα μου λέει ο πιτσιρικάς οδηγός του ...συγνώμη δεν το ήξερα ότι πάω ανάποδα. Λέω και εγώ...καλααα και ξαφνικά εμφανίζονται άλλα δύο αυτοκίνητα από πίσω κι'αυτά ανάποδα.
Εμεινα στη θέση μου περιμένοντας να περάσουν και κορνάρησα στον τελευταίο γιατί καθυστερούσε. Εε με έβρισε κι'όλας γιατί τον ενόχλησα τον ''κυριο compressora'' . Και ειλικρινά δεν άνοιξα το στόμα μου αλλά έπρεπε μου φαίνεται.
Πήγα να σκάσω απο το κακό μουΛεπτομέριες!!
Κάποτε είχα γράψει για κάποιον που στις 3 περίπου το βράδυ πήγαινε ανάποδα στην ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ....
Ούτε εγώ δεν ξέρω πως είμαι εδώ και σας γράφω!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ανάποδα...???
Χθες το βράδυ σε καραμπινάτο μονόδρομο ..
Στρίβω κι'εγώ να πάω προς το σπίτι μου και ξαφνικά με τυφλώνουν οι xenon προβολείς ενός S3. Τι να κάνω ; μπαίνω σε μιά είσοδο γκαράζ γιά να ξεμπλοκάρουμε (βιαζόμουνα κι'όλας) και αναβοσβήνω τα φώτα στο AUDI. Μόλις πέρασε από δίπλα μου λέει ο πιτσιρικάς οδηγός του ...συγνώμη δεν το ήξερα ότι πάω ανάποδα. Λέω και εγώ...καλααα και ξαφνικά εμφανίζονται άλλα δύο αυτοκίνητα από πίσω κι'αυτά ανάποδα.
Εμεινα στη θέση μου περιμένοντας να περάσουν και κορνάρησα στον τελευταίο γιατί καθυστερούσε. Εε με έβρισε κι'όλας γιατί τον ενόχλησα τον ''κυριο compressora'' . Και ειλικρινά δεν άνοιξα το στόμα μου αλλά έπρεπε μου φαίνεται.
Πήγα να σκάσω απο το κακό μουΛεπτομέριες!!
Κάποτε είχα γράψει για κάποιον που στις 3 περίπου το βράδυ πήγαινε ανάποδα στην ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ....
Ούτε εγώ δεν ξέρω πως είμαι εδώ και σας γράφω!!
εγω ειχα πετυχει ενα χειμωνιατικο βραδακι (9.00μμ) το χειμωνα του 2000 ενα μπαρμπα με ενα παλιο πεζο, να εχει μπει αναποδα εξω απο τη σταση του μετρο (χολαργος).... λες να ειναι το ιδιο?
-
Δύο φορές μου έχει τύχει. Η μία στη Μαρκοπούλου (πάνω σε στροφή κιόλας) όταν ένας παππού βγήκε με το Datsun παγανιά, και η δεύτερη στη Καλύμνου (ξέρετε απο τα Βλάχικα δεξιά για Βουλιαγμένης) πάλι πάνω στη στροφή όταν ένας επαρχιώτης με BMW το πέρασε διπλής κυκλοφορίας!!! Και τις δύ ο φορές έτυχε και πήγαινα ήρεμα!!! Άγιο είχα!
-
Ανάποδα ;;;
Το έχω ξαναγράψει , 3 φορές στην Αττική Οδό.
-
Ανάποδα ;;;Το έχω ξαναγράψει , 3 φορές στην Αττική Οδό.
Οκ μας πέρασες!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ζηταω συγνωμη προκαταβολικα, αλλα προν λιγο εγινε κατι και (που αλλου θα πω το πονο μου??) πρεπει να το βγαλο απο μεσα μου.
Οδηγαω σε κεντρικο δρομο και υπαρχει απο τα δεξια μια λοξη διασταβρωση ΜΕ ΣΤΟΠ. Βλεπω λοιπον το 40αρη οδηγο με την κορουλα του στη θεση του οδηγου τραλαλα και εισερχεται στο κεντρικο δρομο χωρις καν να ελατωσει ταχυτητα ρε παιδι μου, για να δει αν ερχεται κανενα εστω διαστημοπλοιο . Παταω φρενο, κορνες, μουτζες, καντηλια κλπ, αλλα αυτος ενω εχει βγει μπροστα μου μου κανει μια εντονη χειρονομια του τυπου 'τι θες ρε' και συνεχιζει.
Παρακατω ο δρομος εχει 3 λωριδες οπου η αριστερη ειναι για στροφη αριστερα και οι αλλες 2 για ευθεια. Αυτος αγνοει τα 20 αυτοκινητα που περιμενουν στο φαναρι να στριψουν αριστερα και χρησιμοποιοντας τη μεσαια λωριδα στριβει αριστερα. Εγω παλι ετυχε να ειμαι πισω του οποτε παλι φρενο, κορνες , καντιλια κλπ. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!το χειρότερο ξέρεις ποιό είναι???
ότι το που.....νάκι όταν μεγαλώσει θα οδηγεί ακριβώς σαν το μπαμπά της...
Σπύρος
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
Να μη ξεχασουμε και τους τεμπεληδες του χιονια που ο μονος χωρος πανω στ'αυτοκινητο χωρις χιονι ηταν οσος καθαριζε ο μπροστινος καθαριστηρας (και σε μερικους και ο πισω, αν ειχαν).
πολλοί το κάνουν και για μόστρα...
Σπύρος
έχω να πω σε όσους το κάνουν για μόστρα πως έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από ότι επιδιώκουν..αφού χιόνι στο αυτοκίνητο σημαίνει πως ΔΕΝ έχεις κλειστό γκαράζ..
Ναι αλλα μενεις ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ.Δεν εισαι πλεμπα
το περισσότερο χιόνι νομίζω το είχε το Μενίδι πάντως
Σπύρος
-
Ανάποδα ;;;Το έχω ξαναγράψει , 3 φορές στην Αττική Οδό.
Βάλε και άλλη μία από εμένα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το χειρότερο ξέρεις ποιό είναι???ότι το που.....νάκι όταν μεγαλώσει θα οδηγεί ακριβώς σαν το μπαμπά της...
Σπύρος
Ναι, αλλά με γυναικείο ταμπεραμέντο on top of that!
Ανάποδα, μια φορά στην Καβάλας!
(όχι εγώ )
-
ΦΕΝΟΜΕΝΟ!! ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ, ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΓΙΛΕΚΟ ΚΙΤΡΙΝΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΒΛΕΠΩ ΑΡΚΕΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ 9 ΣΤΑ 10 ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΛΕΚΟ.
ΡΕ ΜΠΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΓΙΛΕΚΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΝΑΙΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΥΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΚΑΡΑΖ, ΕΙΤΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΕΙΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ, ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΙΟ ΧΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΜΑΣ.?
ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ PENTELI mnt, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΨΗΛΑ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΝΟΜΕΝΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΩΛΟΝΑΚΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. -
Αυτό το έχετε ξαναδεί;
Fiat Uno με δερμάτινο καναπέ στην οροφή. Χωρίς κάτι να τον συγκρατεί, παρά μόνο το χέρι του οδηγού του...Και όλα αυτά σε δρόμο με 6 λωρίδες κυκλοφορίας...
-
Αυτό θα πει χεράς!!
-
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
Αυτό το έχετε ξαναδεί;Fiat Uno με δερμάτινο καναπέ στην οροφή. Χωρίς κάτι να τον συγκρατεί, παρά μόνο το χέρι του οδηγού του...Και όλα αυτά σε δρόμο με 6 λωρίδες κυκλοφορίας...
Ναι βέβαια!
Πολυθρόνα στο πορτμπαγκάζ που το 1/3 είναι μέσα και τα 2/3 έξω και το χέρι του συνοδηγού κρατάει την ισορροπία! -
Σήμερα το πρωί στην ΑΟ είδα Opel Astra station (το παλιό) μπορντώ, καλογυαλισμένο, με διάφορα έξτρα (όχι βελτιώσεων αλλά αυτά τα πλαστικά στους προφυλακτήρες για τα κτυπήματα, ανακλαστήρες στις πόρτες και διάφορα τέτοια φτηνιάρικα). Στο πίσω παρμπρίζ έγραφε με μεγάλα άσπρα αυτοκόλλητα γραμματα:
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΙΑ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΥΜΑΤΟΣ!!! -
Χθες το βραδυ στην τριων Ιεραρχων στα Πετραλλωνα: Honda accord με 2 μωβ λαμπες φθορισμου, μια κατω απο τον μπροστινο προφυλακτηρα, και μια κατω απο τον πισω! Αυτο δεν ειναι τιποτα ακομη...
Τον συναντω παλι λιγο πιο κατω στο φαναρι που ηταν κοκκινο, τραβαει χειροφρενο, βγαινει εξω, παει στο πισω μερος, και κοιτουσε με καμαρι το πως φωτιζε!!!!!
-
Σύντομα θα κυκλοφορώ με φωτορυθμικό κάτω απο το αυτοκίνητο και stobes στους προφυλακτήρες.
- Για σένα έρχομαι
- Η παναγιά μαζί σου
- Η ευχή της μάνας
-
Πριν δύο μέρες στην πρωτοπαπαδακη στο γαλάτσι κατέβαινε Γκολφ του οποίου στο ουρανο, θα έπρεπε να του έχει πέσει κωλόνα εγκάρσια!!! και είχε φέρει τον ουρανο των πίσω επιβατών στο κάθισμα. Ισως και να είχε τουμπάρει και να έπεσε με τον ουρανο στην κωλόνα και να την αγκάλιασε. Το καταπλικτικό ήταν οτι το αυτοκινητο το οδηγουσε κάποιος αυτη την κατασταση!!!!! και το πήγαινε για φτιάξιμο!!!. Δεν σκεφθηκα να το φωτογραφήσω με το τηλέφωνο.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!