-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Δεν ειναι πολυ δυσκολο να σου βαλει +1 λιτρο παντως. Ειδικα στα αυτοκινητα ανετα βαζεις 3-4 λιτρα παραπανω απο το μεγιστο του ρεζερβουαρ.Αν δε γεμίσεις το σωληνάκι της εξαέρωσης είναι αδιανόητο να σου βάλει πάνω από τη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ σου.
Τώρα αν πχ υπολογίζεις έβαλες 18lt πραγματικά και η αντλία γράφει 18,5lt. Ok. Αν γράψει παραπάνω στάνταρ κλέβει η αντλία.
Όπως επίσης αν αντί για 8,5 lt/100km που σου βγάζει ο Board computer, εσύ βγάλεις 8,6-8,7lt/100km, εμένα μου φαίνεται απολύτως λογικό.Αποκλίσεις από κει και πάνω, κάτι δεν πάει καλά.ΥΓ:Γεμίζοντας το σωληνάκι εξαέρωσης σε Golf IV έβαλα μία φορά +14lt από εκεί που έκλεισε η αντλία χωρίς να ξεχειλίσει (λόγω στοιχήματος με το βενζινά ).
ΥΓ2:Προφανώς και έφευγα 'καπάκι' για ταξίδι 200+ km, οπότε δε με ένοιαξε που το γέμισα.Αν το πήγαινα να το παρκάρω μετά το φουλάρισμα όμως, σίγουρα θα το ξανασκεφτόμουν πριν το γεμίσω τόσο πολύ. -
Γι αυτο ειπα οτι μπορει να παρει ανετα +1 λιτρο.
Επειδη ομως προκειται για μηχανη (μαλλον) υπαρχει αυτη η δυνατοτητα;
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Στα 56 Δολ το βαρελι το αργο.
Ειμαι ειμαι σιγουρος οτι τοπικα θα πεσει κατω απο 2 δολ το γαλονι.
Τωρα εχει γυρω στα 2 δολ και 10 σεντ.(και εχουμε πολλους φορους τοπικα)Νικος
$1.95/gallon Virginia. Λογικά προς Richmond θα είναι ακόμα πιό κάτω. Μιλάμε για τσάμπα πράμα.
Να δούμε πόσο θα το δούμε στην Ελλάδα το φαινόμενο... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εδώ στην Κρήτη γιατί δεν πέφτει κάτω από 1,02? 20 λεπτά είναι πολλά....Σήμερα 0,989 - Πρώτη φορά μετά από πολυυυυυύ καιρό που κατεβαίνει κάτω από € στην Κρήτη.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ακόμη 1 λεπτό κάτω η ΕΛΙΝ στην Πειραιώς (0,849) ...
Το gasprice (να επιμείνω) όμως, δεν 'κινείται' όπως πριν ......και να προσθέσω (για κάθε ενδιαφερόμενο), πως έχει την 100άρα 0,999 ! Έχω δει και (ελαφρά) φθηνότερες βέβαια...
-
Κατοστάρα κάτω από 1,050;;;;
Μόνο σε κάτι παρακμιακά ξεχασμένα από τον Θεό aegean έχω δει (1.039) εδώ πέρα... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
H συγκεκριμένη Aegean έχει φάει πρόσφατα πρόστιμο για νοθεία.Το θυμόμουν απλά έπρεπε να βάλω λίγη βενζίνη γιατί ήμουν στο λαμπάκι για αρκετά χιλιόμετρα και βιαζόμουν. Έβαλα 10 ευρώ, πήγα στη δουλειά και σήμερα το πρωί γέμισα με V-Power στην κλασική Shell στην Πειραιώς με 0,949ευρώ/lt. Η απλή είχε 0,849ευρώ/tl.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Δεν ειναι πολυ δυσκολο να σου βαλει +1 λιτρο παντως. Ειδικα στα αυτοκινητα ανετα βαζεις 3-4 λιτρα παραπανω απο το μεγιστο του ρεζερβουαρ.(Όντως, αναφέρομαι σε μοτοσυκλέτα)
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βάλεις +1 λίτρο σε μηχανή! Κατ'αρχάς, συνήθως η πραγματική χωρητικότητα είναι λίγο μικρότερη από την ονομαστική. Επιπλέον, επειδή το έχεις ακριβώς μπροστά σου είναι πανεύκολο να ελέγξεις τη στάθμη. Ανοίγεις τη τάπα και κοιτάζεις μέσα. Δεν υπάρχουν και έξτρα σωληνώσεις όπως στο αυτοκίνητο. Έχεις μπροστά στα μάτια σου τη χαραγή της τάπας και ξέρεις κάθε φορά μέχρι ποιά στάθμη ακριβώς γέμισε.
-
Eβαλα ΕΤΕΚΑ 100αρα με 0,957 σημερα! ! !
-
στην λεωφορο αθηνων ειδα και 85.7!παμε στις παλιες καλες μερες!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ακόμη 1 λεπτό κάτω η ΕΛΙΝ στην Πειραιώς (0,849)0.839 χθες.
-
Εθνικης αντιστασεως στο Χαλανδρι κατω απο 0.85
Σας εφαγα -
μετα απο π΄΄α΄΄α΄΄αρα πολυ καιρο ειδα το πετρελαιο κατω απο το €
.
.
και βεβαια 100αρα κατω απο 0.95 -
Εγω παλι ειδα 95αρα με 0.993 σας εφαγα ολους!
BP στην Ανω Γλυφαδα -
Ξυνό θα μας βγει το γέλιο στο τέλος. Κάτι θα βρουν τα λαμόγια για να ξαναφουσκώσουν τις τιμές.
-
0,83 στον δρομο για Περαια (Shell)
-
Στις αρχές του επομένου έτους έχουμε και άλλη αύξηση στους φόρους στα καύσιμα.
Για την ώρα όπως εξελίσσονται τα πράγματα θα έχουμε ύφεση σε όλη τη Δύση (και μείωση της αύξησης της κατανάλωσης στη Κίνα) με αποτέλεσμα οι τιμές από τα 52 σημερινά δολάρια να βρεθούν κάπου στα 40 (πριν το τέλος του έτους) εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να δούμε τιμές κάτω από το 0.80€.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Eβαλα ΕΤΕΚΑ 100αρα με 0,957 σημερα! ! !ακριβά για 95αρα...
Ολα αυτά τα ΕΤΕΚΑ, Αegean, ΑVIN, Cyclon κτλ τι σοι 100αρες βγάζουν;
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Στις αρχές του επομένου έτους έχουμε και άλλη αύξηση στους φόρους στα καύσιμα.
Για την ώρα όπως εξελίσσονται τα πράγματα θα έχουμε ύφεση σε όλη τη Δύση (και μείωση της αύξησης της κατανάλωσης στη Κίνα) με αποτέλεσμα οι τιμές από τα 52 σημερινά δολάρια να βρεθούν κάπου στα 40 (πριν το τέλος του έτους) εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να δούμε τιμές κάτω από το 0.80€.Το θέμα είναι, να έχουμε και εισόδημα για να βάζουμε βενζίνη ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
....
Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να δούμε τιμές κάτω από το 0.80€.Το θέμα είναι, να έχουμε και εισόδημα για να βάζουμε βενζίνη ...
Ααα όλα και όλα... η βενζίνη στο αμάξι είναι είδος 1ης ανάγκης....
Βενζίνη ώρα μηδέν!