-
TI LEEI I 330 COUPE??????PISTEVETE OTI EINAI PETAMENA LEFTA EPEIDI ALLAZEI SE ENA XRONO????
-
TI LEEI I 330 COUPE??????PISTEVETE OTI EINAI PETAMENA LEFTA EPEIDI ALLAZEI SE ENA XRONO????
-
-
Όχι. Μια χαρά καλή είναι - ειδικά πριν το face lift. Και είναι και πισωκούνα. Και ΔΕΝ είναι καράβι... ε, ήθελα να πω μερσεντέ.
-
Treloagori,
Epidei allazei to modelo den 8a sou kopsoun tipota stin timi?
Poli kalytero autokinito apo to 350Z alla pio argo logo diaforas stin ipodynami.
-
καλυτερο απο το 350Ζ;
Ειναι διαφορετικο αυτοκινητο.
Στις ΗΠΑ θα ελεγα οτι συναγωνιζεται με το Infiniti G35C.
Αλλα κατα την δικη μου γνωμη θες Μ3 για να του ριξεις.Νικος
-
hahaha Agi. Ti efages shmera?
Aneksartitos styling kai gousta. Ena 330 den pianh ena 350Z se kanena test sugkrishs.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
καλυτερο απο το 350Ζ;
Niko. 8a diafoniso. Pos ginete na mhn sunagonizete me to 350Z eno sunagonizete me to G35C kata ta legomena sou? Afou 350Z=G35C. Idio motor, idia chasis, idia anartish me diaforetiko kalouph.
330 se epeidoshs einai sthn perioxh ton IS300 kai RSX Type S.
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
καλυτερο απο το 350Ζ;
Niko. 8a diafoniso. Pos ginete na mhn sunagonizete me to 350Z eno sunagonizete me to G35C kata ta legomena sou? Afou 350Z=G35C. Idio motor, idia chasis, idia anartish me diaforetiko kalouph.
330 se epeidoshs einai sthn perioxh ton IS300 kai RSX Type S.
τι εννοω δεν ειναι οτι δεν συναγωνιζεται το 350Ζ αλλα λογω του 2+2 ειναι πιο κοντα στο G35C. αλλοιως ειναι ιδια εκτος απο το μεταξονιο που στο G35C ειναι πιο μεγαλο.(μακριο)
-
επειδη για μενα τα αυτοκινητα δεν ειναι μονο 0-100,
το 330 απλα ειναι σε δικη του κλαση. Ειναι μια BMW με την αντιπροσωπευτικη εννοια του ορου.Θα ειναι ενα εκπληκτικο αμαξι ακομα και αν εβγαινε στη παραγωγη μετα απο 10 χρονια.
Δινεις κατι παραπανω αλλα κλεινεις απο αμαξι...
Δεν υποτιμω τον ανταγωνισμο, αλλα αν αποφασισεις να παρεις BMW απλα παυεις να τον υπολογιζεις....
Δεν μπαινεις στη νοοτροπια 'αααα εδωσα τοσα λεφτα , γιατι το GLXMJXXX να κανει πιο γρηγορα 0-100?' ....
Αυτο το φερνω ως παραδειγμα...
Γνωμη μου παντα.....
Αν μπεις σε 6κυλινδρο BMW και πας μια 'γρηγορη', μετα οτι κ να επιλεξεις για αμαξι, το bmw παντα θα το θυμασαι....ειχα προσφατη εμπειρια και προσπαθησα να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος-κακος γινεται......Το λιγοτερο που θα πω ειναι οτι ενθουσιαστηκα....(μιλαμε για 325 Ε36)
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Αν μπεις σε 6κυλινδρο BMW και πας μια 'γρηγορη', μετα οτι κ να επιλεξεις για αμαξι, το bmw παντα θα το θυμασαι....Επιβεβαιώνω και από δική μου εμπειρία με 3λίτρη Z4
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αν μπεις σε 6κυλινδρο BMW και πας μια 'γρηγορη', μετα οτι κ να επιλεξεις για αμαξι, το bmw παντα θα το θυμασαι....
Επιβεβαιώνω και από δική μου εμπειρία με 3λίτρη Z4
Και εγω την δικια μου με: Ε36 325 Cabrio & E36 320 Coupe!
Ultimate Driving Machines και τα δυο!! -
hahaha Agi. Ti efages shmera?Aneksartitos styling kai gousta. Ena 330 den pianh ena 350Z se kanena test sugkrishs.
Συμφωνώ. Το 350Ζ από πλευράς επιδόσεων και οδηγικής ευχαρίστησης είναι στην κατηγορία της Μ3 και μάλιστα με τα μισά λεφτά...
Εγώ στη θέση σου trloagori, αν όντως διαθέτεις 50Κ για coupe, 350Ζ θα αγόραζα. Δε νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο (coupe πάντα) σε αυτά τα λεφτά...
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Αν μπεις σε 6κυλινδρο BMW και πας μια 'γρηγορη', μετα οτι κ να επιλεξεις για αμαξι, το bmw παντα θα το θυμασαι....
Επιβεβαιώνω και από δική μου εμπειρία με 3λίτρη Z4
Και εγω την δικια μου με: Ε36 325 Cabrio & E36 320 Coupe!
Ultimate Driving Machines και τα δυο!!Kai egw episis, E46 328ci Steptronic.
Stand by gia M3 test drive shortly.
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
το 330 απλα ειναι σε δικη του κλαση. Ειναι μια BMW με την αντιπροσωπευτικη εννοια του ορου.Θα ειναι ενα εκπληκτικο αμαξι ακομα και αν εβγαινε στη παραγωγη μετα απο 10 χρονια.
Δεν υποτιμω τον ανταγωνισμο, αλλα αν αποφασισεις να παρεις BMW απλα παυεις να τον υπολογιζεις....
Δεν μπαινεις στη νοοτροπια 'αααα εδωσα τοσα λεφτα , γιατι το GLXMJXXX να κανει πιο γρηγορα 0-100?' ....
Γνωμη μου παντα.....
Αν μπεις σε 6κυλινδρο BMW και πας μια 'γρηγορη', μετα οτι κ να επιλεξεις για αμαξι, το bmw παντα θα το θυμασαι....ειχα προσφατη εμπειρια και προσπαθησα να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος-κακος γινεται......Το λιγοτερο που θα πω ειναι οτι ενθουσιαστηκα....(μιλαμε για 325 Ε36)
Pia h diafora omos. To 350Z kai to G35C prosferoun oti prosferh to 330 kai me to parapano. Kai den mhlame mono gia epidoshs giati ekei eipame. Den pianontai.
OK Niko exeis diko sto 2+2 pe eipes gia to G35C.
-
Γνωμη μου παντα.....
Pia h diafora omos. To 350Z kai to G35C prosferoun oti prosferh to 330 kai me to parapano. Kai den mhlame mono gia epidoshs giati ekei eipame. Den pianontai.
OK Niko exeis diko sto 2+2 pe eipes gia to G35C.
εμ εδω ειναι το θεμα: οτι για μενα δεν μπαινουν σε ζυγαρια. Αν μπουνε, Οκ μπορει να εχεις δικιο. Δεν εχω οδηγησει τα japan δεν εχω γνωμη. Απο οτι διαβαζω απο περιοδικα, τα σεβομαι παντως και θα επιδοκιμασω οποιον τα επιλεξει. Αλλα bmw ειναι κατι αλλο. Αν την επιλεξεις οπως ειπα, νομιζω οτι παυεις να κοιτας τον αναταγωνισμο....Ετσι το βλεπω εγω, ισως απο υπερβολικο ενθουσιασμο....
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
....Ετσι το βλεπω εγω, ισως απο υπερβολικο ενθουσιασμο....
-
....Ετσι το βλεπω εγω, ισως απο υπερβολικο ενθουσιασμο....
γιατι το απομονωνεις αυτο?
εισαι παντα αντικειμενικος???
.... -
Na ginotan mia sugkrish allh na ellaga ok. Den eimai antikimenikos. Alla G35C me 330ci. Oso kai poromenos na eise. H sugkrish kai apo monh ths se kanh antikimeniko.
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
εμ εδω ειναι το θεμα: οτι για μενα δεν μπαινουν σε ζυγαρια. Αν μπουνε, Οκ μπορει να εχεις δικιο. Δεν εχω οδηγησει τα japan δεν εχω γνωμη. Απο οτι διαβαζω απο περιοδικα, τα σεβομαι παντως και θα επιδοκιμασω οποιον τα επιλεξει. Αλλα bmw ειναι κατι αλλο. Αν την επιλεξεις οπως ειπα, νομιζω οτι παυεις να κοιτας τον αναταγωνισμο....Ετσι το βλεπω εγω, ισως απο υπερβολικο ενθουσιασμο....
Από τη μία δεν έχεις οδηγήσει Japan, από την άλλη όμως είσαι βέβαιος ότι είναι καλύτερες
TI LEEI I BMW 330 COUPE?????????