-
Afou endiaferese gia ipodinami perimene gia to type-r facelift pou tha erti kata ton aprilio stin xora mas. Exei merikes alages toso eksoterika oso kai esoterika kai pleon ta 0-100 ta kanei se 6,4 sec.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Το RX8 είναι πολύ ακριβότερο?
Μόλις είδα ένα σήμερα και είναι πολύ όμορφο...Είναι περίπου στις 40.000 €
-
Ο χρήστης tupac έγραψε:
Afou endiaferese gia ipodinami perimene gia to type-r facelift pou tha erti kata ton aprilio stin xora mas. Exei merikes alages toso eksoterika oso kai esoterika kai pleon ta 0-100 ta kanei se 6,4 sec.κορυφαιο το typeR αλλα ποιος δινει τοσα λεφτα για ενα χαμηλωμενο πολυμορφικο?
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
κορυφαιο το typeR αλλα ποιος δινει τοσα λεφτα για ενα χαμηλωμενο πολυμορφικο?Μπουουάαααααχαχαχα! Σωστός!
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Afou endiaferese gia ipodinami perimene gia to type-r facelift pou tha erti kata ton aprilio stin xora mas. Exei merikes alages toso eksoterika oso kai esoterika kai pleon ta 0-100 ta kanei se 6,4 sec.
κορυφαιο το typeR αλλα ποιος δινει τοσα λεφτα για ενα χαμηλωμενο πολυμορφικο?
Συμφωνώ και επαυξάνω!
-
Μόλις θυμήθηκα ένα σχόλιο που είχε γραφτεί σε κάποιο ξένο forum για το Type R:
Nothing more than a cube with a great engine! -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
κορυφαιο το typeR αλλα ποιος δινει τοσα λεφτα για ενα χαμηλωμενο πολυμορφικο?Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα. Αντίστοιχα σχόλια μπορούν να γίνουν για όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν...
-
Αρχικά να αναφέρω πως το Astra δεν αλλάζει μοντέλο σε 2 μήνες στα 2000cc. Ο Ζ20LET (2λιτρος τουρμπο) υπάρχει στον μηχανοστάσιο του Zafira OPC, του Coupe Turbo, του Astra OPC και του απλού Astra 2.0T (έρχονται).
Όσο το ότι το αυτοκίνητο δεν στρίβει, εξαρτάτε πως το εννοεί ο καθένας.
Σίγουρα με την αγορά του θέλει ένα μικρό χαμήλωμα, αλλά στρίβει !
Δεν στρίβει παιχνιδιάρικα πετώντας κώλους, drifarontas κτλ αλλά στρίβει, τόσο σε δρόμο όσο και σε πίστα. Η απενεργοποίηση του traction και του esp (μετά την αγορά εγκατάσταση) βοηθάει στο να παίξεις και να φύγεις στην στροφή όπως θέλεις. Το αρνητικό είναι πως το esp ενεργοποιέιται μόνο του όταν το καταλάβει αυτό και δεν σε αφήνει να συνεχίσεις να παίζεις παρά μόνο όταν το αυτοκίνητο 'ηρεμήσει' -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα. Αντίστοιχα σχόλια μπορούν να γίνουν για όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν...
εννοειται. Δεν ειπωθηκε στα σοβαρα...
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα. Αντίστοιχα σχόλια μπορούν να γίνουν για όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν...
Επαθα αυτό που δεν έπρεπε να πάθω: μόλις κάποιος κατηγόρησε ένα αυτοκίνητο που μ΄ αρέσει (και που πιθανότατα θα αγοράσω), έχασα το χιούμορ μου. Το βλέπουμε κάθε μέρα στο φόρουμ, να παίρνουμε προσωπικά τις λαμαρίνες.
Συγνώμη mkiii. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επαθα αυτό που δεν έπρεπε να πάθω: μόλις κάποιος κατηγόρησε ένα αυτοκίνητο που μ΄ αρέσει (και που πιθανότατα θα αγοράσω), έχασα το χιούμορ μου. Το βλέπουμε κάθε μέρα στο φόρουμ, να παίρνουμε προσωπικά τις λαμαρίνες.
Προς θεου! οχι και συγγνωμη nass!
Εχεις δικιο στο σχολιο σου
Το typeR το σεβομαι απολυτα αν και δε μου αρεσει απο μπροστα...
το facelift παντως ειναι πιο ωραιο.....
Με το καλο να το παρεις και να αρχισεις να πυροβολεις!Και μη μου ζητας συγγνωμη, αισθανομαι ασχημα...Εξαλλου εγω πεταξα κακια
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Η τελική επιλογή είναι σίγουρα δική σου αλλά...
2.0 JTS, με απόδοση 165 ίππων στις 6400 στροφές και ροπή 21 Kgm στις 3250 στροφές. Πρόκειται για τον πρώτο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού που αποδίδει περισσότερους από 82 ίππους ανά λίτρο και επιτυγχάνει ροπή μεγαλύτερη από 100 Nm ανά λίτρο.
Τα άλογα που βγάζει ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι μία πονεμένη ιστορία, oπότε άστο καλύτερα. Πέρα από τον κινητήρα συμφωνώ πάντως.
Η προηγούμενη έκδοση του είχε χαμηλότερη πραγματική ιπποδύναμη, η νέα εκδοση είναι αναβαθμισμένη και βρίσκεται εκεί...
Για 'μένα το Audi TT και η Alfa GT είναι οι καλύτερες επιλογές...
Με μοναδικό μειονέκτημα (ή πλεονέκτημα για άλλους) του ΤΤ οι δυο θέσεις...Το ΤΤ κουπε εχει μεν δυο θεσεις πισω 2+2 αλλα ρε παιδι μου πολυ κλειστοφοβικες ειναι
Το Καμπριολε ειναι διθεσιο.
Tωρα βεβαια υπαρχει και το καινουργιο ΤΤ με το DSG που φαινεται ακομα πιο καλο.
Νικος
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πολυ συνηθισμενο/φυσικη αντιδραση. Οι αντρες παντα αισθανονται προσβλημενοι οταν καποιος τους βαζει κατω το αυτοκινητο.
Οι γυναικες προσβαλονται οταν καποια τους βαζει κατω τα κοσμηματα
(τουλαχιστο ετσι μου ειχε πει ενας δικηγορος)
Νικος
-
Το Hyundai Coupe σε δίλιτρη έκδοση? Έχει και χώρους....
Το Mini turbo πιάνεται για coupe? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νάσο ακόμα με το type r παιδεύεσαι?Πάρτο παιδί μου να βρείς την υγειά σου.....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το Hyundai Coupe σε δίλιτρη έκδοση? Έχει και χώρους....
Το Mini turbo πιάνεται για coupe?Το Hyundai Coupe δε βγαίνει σε 2lt πια αλλα΄σε έκδοση 1600 Turbo με 145 άλογα μια μετατροπή για την οποία δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια. Όσο για το μίνι δεν είναι κουπέ είναι απλά μίνι.
-
Νομίζω το Huyndai Coupe βγαίνει και με 2.7 κινητήρα (μάλλον αυτόν που έχει και το Santa Fe). Δεν είναι και άσχημη περίπτωση, αν βγαίνει σε λογική τιμή.
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Νάσο ακόμα με το type r παιδεύεσαι?Πάρτο παιδί μου να βρείς την υγειά σου.....Θα το είχα πάρει αλλά περιμένω το face lift...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θα το είχα πάρει αλλά περιμένω το face lift...
Και καλά κάνεις, γιατί όλα δείχνουν ότι αξίζει τον κόπο.
Βόλτα θα πάμε, έτσι?
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Βόλτα θα πάμε, έτσι?
Φυσικά, αρκεί να οδηγήσω και εγώ αυτήν την περίφημη AlfaSud
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Βόλτα θα πάμε, έτσι?
Να είχε και δυνατότητα τοποθέτησης έστω και προαιρετικά
κάποιον στοιχείων εξοπλισμού, γιατί τα λεφτά που δίνεις για το Type-R είναι
νομίζω πολλά για αυτό που παίρνεις. Το ίδιο αυτοκίνητο στην αγγλία - γερμανία πωλείται 20-21000 Ευρώ max.
Ποιό coupe ?