-
Μονός Νικόλααααααααααα
-
Βάλε με κι εμένα.
Αλήθεια, αυτό το 'σπάστα και ξαναρίχτα' είναι χαρτοπαικτικός όρος?
Όχι, ταβλικός!
Όταν πιστεύεις ότι ο αντίπαλός σου έχει 'τσιμπήσει' τα ζάρια μπορείς (πριν σταματήσουν να κυλούν) να του ζητήσεις να τα ξαναρίξει. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αλήθεια, αυτό το 'σπάστα και ξαναρίχτα' είναι χαρτοπαικτικός όρος?
Όχι, ταβλικός!
Όταν πιστεύεις ότι ο αντίπαλός σου έχει 'τσιμπήσει' τα ζάρια μπορείς (πριν σταματήσουν να κυλούν) να του ζητήσεις να τα ξαναρίξει.Φτουσου, άσχετε... (για μένα το λέω...)
List edited (ξανά!) Επόμενο update αύριο το βράδυ! (Τότε θα γυρίσω σπίτι μου...)
-
Βάλτε και εμένα μέσα!
Αυτή τη φορά θα κοιτάξω να έρθω στην ώρα μου
Αλήθεια τι ώρα λέμε να μαζευτούμε? -
Η κοπή της πίτας θα γίνει στις 12:00 αλλά μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή, σας περιμένουμε από τις 11:00
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Η κοπή της πίτας θα γίνει στις 12:00 αλλά μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή, σας περιμένουμε από τις 11:0011???!!!!.....Εμείς θα έρθουμε απο τις 08:00 το πρωί!!!!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
11???!!!!.....Εμείς θα έρθουμε απο τις 08:00 το πρωί!!!!!!!Μηπως να κατασκηνώσεις και απο την προηγούμενη προεδρούκο
παρακαλούντε όσοι προέλθουν για την κοπή της πίττας, να έρθουν φαγωμένοι, γιατι με τον Κούκ στην πίστα απο το πρωί...τα βλέπω σκούρα τα πράματαααααααα -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
11???!!!!.....Εμείς θα έρθουμε απο τις 08:00 το πρωί!!!!!!!Δεν πάμε καλάααααααααααα
-
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!
ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ: MATALIONEN & STI
ΔΗΛΑΔΗ 3 ΑΤΟΜΑ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ. ( ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΗΔΙΕΣ ). -
Θα έρθω κι εγώ!
Δεν πιστεύω να πειράζει να φέρω κι έναν φίλο μου μαζί; -
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Η κοπή της πίτας θα γίνει στις 12:00 αλλά μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή, σας περιμένουμε από τις 11:00Καλημέρα στην παρέα.
Υποβάλω μια πολύ θερμή παράκληση,η πίττα να κοπεί στις 12:00 όπως είπαμε.(Οχι αλα Ελληνικά στις 12 φεύγα.........)
Θα έρθουμε νωρίτερα για να βοηθήσουμε στα μαχαίρια και σε ότι άλλο χρειάζεται. Οχι απο το βράδυ γιατί ακόμη δεν μπήκε το τροχόσπιτο που λέγαμε.Πάντως νομίζω είναι καλή ιδέα ένα προκατ (παράγκα )ξενοδοχείο.Μπορεί να γίνει και στέκι -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
11???!!!!.....Εμείς θα έρθουμε απο τις 08:00 το πρωί!!!!!!!χμμ να φέρω και 4 λαστιχάκια για το seicento να το χώσουμε στην πίστα όσο.. περιμένουμε τους υπόλοιπους?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η κοπή της πίτας θα γίνει στις 12:00 αλλά μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή, σας περιμένουμε από τις 11:00
11???!!!!.....Εμείς θα έρθουμε απο τις 08:00 το πρωί!!!!!!!
Ο Πρόεδρος ανακηρύσσεται πιστοποιημένος FIA 1 θεατής κοπών πίτας
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Σιγα μη κοιταει την πιτα.Τα φαγια θα κοιταει.(Διπλα του θα ειμαι να τον προσεχω).
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
χμμ να φέρω και 4 λαστιχάκια για το seicento να το χώσουμε στην πίστα όσο.. περιμένουμε τους υπόλοιπους?
Μήπως οι εκπλήξεις μπορούν να ξεκινήσουν απο πολύ νωρίς
Ανάλογα την ώρα προσέλευσης να δίνονται και κάποιοι πόντοι.
Αυτοί που θα πάνε,ας πούμε απο το βράδυ, να πάρουν γωνία και 10 πόντους. Ή αυτό ισχύει μόνο για τον μπακλαβά ?????????? -
Θα είμαι κι'εγώ εκεί.
Συμμετέχω! -
Προσθέστε και μένα με την κόρη μου, ευχαριστώ!!!!!
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Πιστοποιημένος θεατής FIA 1...είναι μόνο ένας!!!... NilaFZR:D ΚΑΙ για πίτες!!...Ι
Και αμα θέλει ας κάνει ότι δεν έρχεται!!! -
Είχα πει για δύο στην αρχή...προσθέστε άλλο ένα + ένα που παίζεται
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Ο μόνος οργανισμός για τέτοια πιστοποίηση είναι ο FAO!!!
Προσθέτω και το link http://www.fao.org
Κοπή πίττας του forum - KYΡIAKH 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ