-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΚΑτι λεει για εργοστασιο πυρηνικής ενεργειας.Μηπως ειναι τεστ για να δουνε ποσο και αν αντεχουν οι τοιχοι αν τρομοκρατες ριξουν αεροπλανο πανω σε πυρηνικό εργοστασιο παραγωγης ρευματος;
Ναι.... πολυ πιθανο αυτη να ειναι η σκοπιμοτητα του τεστ. Παντως οι σημερινοι αντιδραστηρες αντεχουν τοcrash test με 747...
- δεν ξερω βεβαια τι γινεται με το Α380
Ενα φορτωμενο με βομβες/πυρομαχικα/καυσιμα μαχητικο δεν θα κανει πιο μεγαλη ζημια?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ενα φορτωμενο με βομβες/πυρομαχικα/καυσιμα μαχητικο δεν θα κανει πιο μεγαλη ζημια?Mάλλον βρίσκεται δύσκολα κάτι τέτοιο........
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ενα φορτωμενο με βομβες/πυρομαχικα/καυσιμα μαχητικο δεν θα κανει πιο μεγαλη ζημια?
To μαχητικο ειναι σαν κουνουπι μπροστα στα καυσιμα και στο μεταλλο του 747 Μαλιστα ακομα και στην περιπτωση που τελικα εκραγουν οι φερομενες βομβες (οχι, δεν ειναι καθολου δεδομενο οτι θα εκραγουν... εχουν ασφαλεια που δεν το επιτρεπει ετσι ευκολα τουλαχιστον) δεν ειναι σιγουρο πως θα ξεπερασουν την ενεργεια που απελευθερωνει ενα 747 (εεεε εξαρταται φυσικα απο τον τυπο βομβων κιολας )
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Πλάκα πλάκα βλέπουμε το δέντρο (αεροπλάνο) και χάνουμε το δάσος (τοίχο). Έτσι (δοκιμή αντοχής τοίχου) βγάζει περισσότερο νόημα. Αν και ο αιμοδιψής καμέραμαν στο στούκας ζουμάρει.Μήπως όμως είναι στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών και κάνουν το ίδιο τεστ για να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα;
Εχω την εντυπωση πως ηταν δωκιμη μειγματος που θα εβαζαν στους τοιχους των SILO με πυρηνικα η στους αντιδραστηρες ενος Nuclear power plant.
-
To πτητικό πρόγραμμα...........
Χαμηλή διέλευση πεντάδας μαχητικών και συγκεκριμένα δύο επετειακών Α-7, ενός επετειακού RF-4E, ενός Mirage 2000-5 και ενός F-16 Block 52+.
SCRAMBLE και αερομαχία δύο F-16 Block 52+ και δύο Mirage 2000.
Τροχοδρόμηση και πτήση σχηματισμού COMAO αποτελούμενου από δύο τετράδες Mirage 2000 σε διαμόρφωση ναυτικής κρούσης με βλήματα AM.39 Exocet και συνοδείας αέρος-αέρος αντίστοιχα, τρίτη τετράδα με δύο A-7E και δύο F-4E PI 2000 και μία τριάδα ενός RF-4E και δύο F-16 συνοδείας.
Πολεμική αποστολή συνοδείας και προστασίας Εναέριου Μέσου Υψηλής Αξίας (HVAA) Erieye EMB-145H ΑΣΕΠΕ από 4 F-16 Block 52+ και δύο Mirage 2000-5.
Προσβολή δύο ελικοπτέρων από δύο ζεύγη Mirage 2000-5 και F-16 Block 50.
Προσβολή αεροδρομίου από COMAO με 8 F-16 και 8 Mirage 2000 σε διάφορους ρόλους, 4 F-4E PI 2000, 4 A-7E και 1 RF-4E.
Πολεμική αποστολή Έρευνας Και Διάσωσης Μάχης (CSAR) με δύο ελικόπτερα AS.332 Super Puma να καλύπτονται από 4 F-16 Block 50.
Διέλευση σχηματισμού Τ-2Ε και Τ-6Α.
Προσγείωση βραχείας διαδρομής και μεταφοράς υλικών, καθώς και επίδειξη ρίψης αλεξιπτωτιστών από C-130H.
Επιδείξεις και διελεύσεις Super Puma, CL-415, BK-117, AH-64A Apache, S-70B Aegean Hawk, C-47 Dakota, C-27J Spartan, P-3B Orion.
-
Ωραία εγώ θα είμαι εκεί από το πρωί αύριο.
-
Και εμείς (ελπίζω).
Πρέπει να δανειστώ γμτ κανέναν τηλεφακό. -
Επίσης μέλη του 4Τ Forum θα εκτελεσουν βολές Stinger εναντιον του ΑΣΕΠΕ ERIEYE και της συνοδεια του
Ουφ.... και τα χλμ ειναι πολλά.... γαμωτο... Μια φορά να κάνανε τον Αρχάγελλο στο ΣΕΔΕΣ
-
Και εγώ θα είμαι αύριο από τις 0930
Θέλετε να βρεθούμε?
-
Η εισοδος άλλαξε........δεν μπαίνεις πλέον απο την πύλη της ΕΑΒ αλλά απο μια νεα πυλη που άνοιξε γι αυτο το σκοπό στα συρματοπλέγματα δίπλα στην σιδηροδρομικη γραμμή............οπότε συμφέρει να μην μπλέξετε στην κίνηση προς ΕΑΒ αλλά να μπέιτε στο Σχηματάρι να ακολουθήσετε την πορεία προς την πύλη Σχηματαρίου και πριν φτασετε εκει μόλις περάσετε τη σιδηροδρομική γέφυρα να κάνετε αμέσως αριστερά στο χωματόδρομο (εκει που ειναι ανοιχτές οι μπαρες) και σε 300-400 μετρα περιπου εισαστε στην πυλη του Αρχαγγελου............προσοχή χωματόδρομος και εχει και καποιες λακουβίτσες αλλά τιποτα σοβαρό
-
Γιώργο από τη βόρεια πλευρά, κοντά στις γραμμές του τρένου για Θεσσαλονίκη;
-
Τάκη θα έρθεις;
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Και εγώ θα είμαι αύριο από τις 0930Θέλετε να βρεθούμε?
Έχεις πουμου.
-
Αύριο το πρωί θα είμαι εκεί. Ελπίζω μέχρι τις 10.00'.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Και εγώ θα είμαι αύριο από τις 0930Θέλετε να βρεθούμε?
Στο ίδιο σημείο που σε είχα συναντήσει στον Αρχάγγελο;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Αύριο το πρωί θα είμαι εκεί. Ελπίζω μέχρι τις 10.00'.Οκ Τάκη, όταν φτάσεις, χτύπα τηλέφωνο.
-
OK!
-
-
Άιντε, αναχώρησις εντός ολίγου.
Καλημέρα σας! -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Γιώργο από τη βόρεια πλευρά, κοντά στις γραμμές του τρένου για Θεσσαλονίκη;Nαί...........Εχει ανοιχτεί νέα πύλη ανατολικά απο την Πύλη Σχηματαρίου της 114 στα σύρματα της περίφραξης της ΕΑΒ...........μπείτε απο Σχηματάρι θα γλυτώσετε ουρά ,. όλοι θα πάνε απο την ΕΑΒ
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ