-
Εγώ πάντως θα σου έλεγα BRAVO αν επέλεγες το GOLF
-
αν είναι να επιλέξεις ένα από τα δύο και για να μην σου μείνει καμία κυλινδροκεφαλή στο χέρι πήγαινε στο focus
εάν όμως θέλεις να ξεφύγεις από τις έτοιμες στερεότυπες συνταγές (σούπες) και να πάρεις κάτι ξεχωριστό σε αυτά τα λεφτά πήγαινε στο Bravo (μην ακούς τις σειρήνες ρίξτου μια ματιά και από κοντά γιατί αξίζει) ή έαν διαθέτεις κάτι παραπάνω πήγαινε στο Civic -
-
Μήπως να βάζαμε και το Tiida στο παιχνίδι;
-
ρε παιδια,κατι ασχετο...Το civic πως σας αρεσει ετσι που ναι σα διαστημοπλοιο????
Ενταξει οι hondaκιδες να μιλατε για το s2000 που ειναι κουκλι(απ'εξω μονο!) αλλα το civic ειναι καρναβαλι!!!
τι το 'διαφορετικο' θα σου προσφερει δλδ???οτι ο σαρακακης θα σου πιασει το κωλο για ενα αυτοκινητο που δεν αξιζει ουτε τα μισα απ'οσα κανει,ή οτι θα θυμηθεις τα νιατα σου,τοτε που εβλεπες star trek???
Ενταξει τα γερμανικα ειναι αδιαφορα,αλλα τετοιο αλλοπροσαλλο σχημα συγκρινεται μονο με i30 και megane,τα οποια επειδη ειναι Χουνται και ρενω και οχι 'ιερα' honda τα αποκαλουμε ασχημα χωρις δισταγμο... -
Ο χρήστης empak έγραψε:
αν είναι να επιλέξεις ένα από τα δύο και για να μην σου μείνει καμία κυλινδροκεφαλή στο χέρι πήγαινε στο focus
εάν όμως θέλεις να ξεφύγεις από τις έτοιμες στερεότυπες συνταγές (σούπες) και να πάρεις κάτι ξεχωριστό σε αυτά τα λεφτά πήγαινε στο Bravo (μην ακούς τις σειρήνες ρίξτου μια ματιά και από κοντά γιατί αξίζει) ή έαν διαθέτεις κάτι παραπάνω πήγαινε στο Civic+00
-
bravo 150hp με 19000 και το σμπορ μπακετο με τις ζαντάρες
-
[offtopic]
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ρε παιδια,κατι ασχετο...Το civic πως σας αρεσει ετσι που ναι σα διαστημοπλοιο????
Ενταξει οι hondaκιδες να μιλατε για το s2000 που ειναι κουκλι(απ'εξω μονο!) αλλα το civic ειναι καρναβαλι!!!
τι το 'διαφορετικο' θα σου προσφερει δλδ???οτι ο σαρακακης θα σου πιασει το κωλο για ενα αυτοκινητο που δεν αξιζει ουτε τα μισα απ'οσα κανει,ή οτι θα θυμηθεις τα νιατα σου,τοτε που εβλεπες star trek???
Ενταξει τα γερμανικα ειναι αδιαφορα,αλλα τετοιο αλλοπροσαλλο σχημα συγκρινεται μονο με i30 και megane,τα οποια επειδη ειναι Χουνται και ρενω και οχι 'ιερα' honda τα αποκαλουμε ασχημα χωρις δισταγμο...Ξέρεις τι έλεγε ο Βρώμικος Χάρρυ για τις απόψεις ? Το ίδιο ισχύει και για τα γούστα
Το ότι ο Σ πιάνει κώλους -ενώ όλοι οι άλλοι χρεώνουν στο κόστος- το αφήνω ασχολίαστο.
Αλλά τι λέω ο μαλάκας, αφού με έχει ήδη χρεώσει 11.250 ολόκληρα ευρώ παραπάνω όταν το πήρα
ps: sorry αν γίνομαι κάπως επιθετικός, αλλά το έχουν οι μέρες
[/offtopic]
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μήπως να βάζαμε και το Tiida στο παιχνίδι; -
Αναμεσα στα 2, Golf οπωσδηποτε με DSG.
Εναλλακτικα θα κοιταγα σιγουρα και την νεα Delta (πανεμορφη για τα γουστα μου και καλο αυτοκινητο) ή και το Bravo οπως ειπωθηκε πιο πανω.
Το Civic για μενα αποτελει τη χειροτερη επιλογη μεταξυ των παραπανω, ειδικα για τα χρηματα που κοστιζει.
-
Για αρχή να τα οδηγήσεις και τα 2 (θα κοίταγα και το bravo) όσο περισσότερο μπορείς για να δείς ποιό σου αρέσει σαν αίσθηση και σε βολεύει. Πριν 2 χρόνια πήρα το φόκους και δεν το έχω μετανιώσει μέχρι τώρα - 44000 χλμ, καταν. 8 λ/100 χλμ και ένα καμμένο λαμπάκι φλας με 10 χρονια δωρεάν σέρβις (εργασία και υλικά πλην υλικών τριβής). Αλλά δεν το πήρα για τα παραπάνω αλλά γιατί..... γουστάρω το τιμόνι του και επειδή έχει τιμόνι σε κάνει να θες να παίξεις και λίγο παραπάνω ακόμα και αν είσαι ... κουλός όπως ο γράφων. Ήδη σκέφτομαι όταν το αλλάξω (αργά η γρήγορα θα δείξει, αναλόγως αναγκών) τι θα βρω για να μην ξενερώσω. Όμως το γκάζι και δη των τούρμπο είναι γλυκό... πολύ γλυκό και θα έμπαινα σε πειρασμό αν διάλεγα σήμερα....
-
Πριν καταληξης φιλε μου ,δε μπαινεις σε κανενα φορουμ π.χ. vwclub να δεις με τα ματια σου τα προβληματα που εχουν οι κατοχοι τους !!!! Σασμαν,τουρμπο,ηλεκτρικα κ.α. Αποψη μου, μακρια απο τουρμπο αν θελεις να κρατησεις το αμαξι για χρονια και να το χαρεις χωρις μηχανικα προβληματα.
-
Ο χρήστης jimpa έγραψε:
Πριν καταληξης φιλε μου ,δε μπαινεις σε κανενα φορουμ π.χ. vwclub να δεις με τα ματια σου τα προβληματα που εχουν οι κατοχοι τους !!!! Σασμαν,τουρμπο,ηλεκτρικα κ.α. Αποψη μου, μακρια απο τουρμπο αν θελεις να κρατησεις το αμαξι για χρονια και να το χαρεις χωρις μηχανικα προβληματα.Και μετά να μπει και σε φόρουμ για σιβικ να δει για τις σκουριές στις πόρτες, το νερό που μπαίνει από τα παράθυρα, τριγμούς από το ταμπλό και τους μήνες που περίμεναν κάμποσοι κάτοχοι για ό,τι ανταλλακτικό χρειάστηκε το αυτοκίνητό τους
-
Μιλαει για παραθυρα κατοχος γκολφ...
-
[θα το πω στη μαμα μου να σας μαλώσει mode on] Μα που είναι οι μοδερέτορες; Δεν βλέπουν τι γίνεται στα θέματα περί vag; Κάθε φορά τα ίδια άτομα μπαίνουν και καταστρέφουν όλα τα θέματα. Από ότι φαίνεται κάτι χρήστες τύπου Πάσχος δεν έχουν ίχνος τσίπας πάνω τους [/θα το πω στη μαμα μου να σας μαλώσει mode off]
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πριν καταληξης φιλε μου ,δε μπαινεις σε κανενα φορουμ π.χ. vwclub να δεις με τα ματια σου τα προβληματα που εχουν οι κατοχοι τους !!!! Σασμαν,τουρμπο,ηλεκτρικα κ.α. Αποψη μου, μακρια απο τουρμπο αν θελεις να κρατησεις το αμαξι για χρονια και να το χαρεις χωρις μηχανικα προβληματα.
Και μετά να μπει και σε φόρουμ για σιβικ να δει για τις σκουριές στις πόρτες, το νερό που μπαίνει από τα παράθυρα, τριγμούς από το ταμπλό και τους μήνες που περίμεναν κάμποσοι κάτοχοι για ό,τι ανταλλακτικό χρειάστηκε το αυτοκίνητό τους
Ακόμα και αν ισχύουν τα διπλά απ 'όσα γράφεις(που δεν ισχύουν)...τα προβλήματα των vw που αναφέρθηκαν συγκριτικά σε αφήνουν στο δρόμο και κοστίζουν πολλαπλάσια. Για την αναμονή του 2007 είναι απλά αστείο να το θεωρείς πρόβλημα αφού στην vw ισχύουν πλέον χειρότερες αναμονές. Μην χαλάσουμε όμως το θέμα με αντιπαραθέσεις από το παρελθόν...
Η συμβουλή είναι απλή...οδηγείς τα πάντα και μετά αποφασίζεις. Το υποκειμενικό κριτήριο είναι εκείνο που πρέπει να εμπιστεύεται κανείς κατά την αγορά και φυσικά τις όποιες ανάγκες του.
Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι το γκολφ περιμένει ήδη τον διάδοχο του ενώ και το σιβικ στην έκθεση στο Παρίσι τον Οκτώβριο θα έχει ένα περιορισμένης έκτασης f/l. Μήπως είναι καλύτερο να περιμένει να οδηγήσει τα νέα; -
ευχαριστώ όσους είπαν την γνώμη τους!
για το σιβικ το αισθητικό κομμάτι είναι υποκειμενικό οπότε δεν το μετράω, εμένα μου άρεσε, και αν δείτε και τον σχεδιασμό για το αμάξια του 2010 κάπου εκεί είναι.
αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν το πάρω να αξίζει τα λεφτά του, σε ασφάλεια, επιδόσεις, συντήρηση. Να μην βγάζει βλάβες..Το γκολφ ενώ το είχα πρώτο, γιατί σε επιδόσεις είναι πάνω από όλα λόγω τούρμπο, μάλλον το αφήνω σαν σκέψη, καθώς και ακριβό είναι, και πολλά έγιναν και γίνονται με το τσι, και βγαίνει νέο σε 5 μήνες...οπότε αν είναι να τα σκάσω, το κάνω στο σιβικ(λέω πως σκέφτομαι, έτσι?)που κάει και λιγότερο και από το φόκους αν το πας φυσιολογικά. Το φόκους είναι και καλό και φτηνό...και είναι προκλητικό στο να το πάρεις..οπότε είμαι ανάμεσα στα 2..δλδ αν το σιβικ είναι εξίσου αξιόπιστο σε συνθήκες που μπορεί να χρειαστούν αλλά και σαν σύνολο σε μηχ-ελεκτρονικα-ηλεκτρικά θα το προτιμούσα, μια και με αρέσει περισσότερο..
κάθε γνώμη και βοήθεια δεκτή, καθώς υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρω και μπορεί και να μην έχω σκεφτεί.. -
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
ps: sorry αν γίνομαι κάπως επιθετικός, αλλά το έχουν οι μέρες
Δε παρεξηγω φιλε και ισως εχεις δικιο για τη τιμολογηση των αλλων εταιρειων,αλλα δε θα μου αλλαξεις γνωμη οτι το civic ειναι αμφιβολου αισθητικης οχημα και σιγουρα υπερβολικο...
εγω προσωπικα δεν κοιτω την ομορφια τοσο οσο καποιοι,απο την αλλη ομως οι θεωρω τις σχεδιαστικες ακροτητες αν οχι περιττες, σιγουρα ζημιογονες ειδικα για μοντελα με ιστορια...
Το civic προκειμενου να ειναι οπως ειναι,ξοδευτηκαν πολλα λεφτα στη παραξενη μασκα στις διπλες οθονες του ταμπλω κτλ και κατεστρεψαν την αναρτηση του η οποια θα επρεπε να νοιαζει περισσοτερο τον κοσμο...
Για ακομα μια φορα η honda εβγαλε το ευρωπαικο civic σαφως κατωτερο του ιαπωνικου,αυτη τη φορα μαλιστα το εκανε χειροτερο κι απο το προηγουμενο(σε επιδοσεις τουλαχιστον) και το πουλαει και πιο ακριβα...
Αυτο ειναι απαραδεχτο δε συμφωνεις???Ισως οχι αν θες να υπερασπιστεις την αγορα σου,εγω προσωπικα ομως πολυ ευκολα θα πηγαινα σε αλλη εταιρεια αν μου πουλαγε η audi Α3 με ημιακαμπτο με περισσοτερα λεφτα απο το προηγουμενο μοντελο,ακομα και αν ειχε μεσα home cinema το αυτοκινητο και Head-up diplay συνδεση με δορυφορο...Το αυτοκινητο ειναι αυτοκινητο και δε λεω,η honda επρεπε να βελτιωσει τη ποιοτητα των εσωτερικων της,ισως επρεπε να αποκτησει και πιο συγχρονο σχημα,ΑΛΛΑ σε καμια περιπτωση να χειροτερεψει τεχνικα τα αυτοκινητα της και να τα κανει να δειχνουν σα να βγηκαν απο ταινια επιστημονικης φαντασιας...βαλε και σε ολα αυτα την τεραστια αυξηση της τιμης...
Προσωπικη μου αποψη παντα,αλλα οπως δειχνουν και οι πωλησεις... -
Κατ' αρχάς απλά να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω την παραμικρή ανάγκη να αλλάξω σε οποιονδήποτε άποψη για οποιοδήποτε αυτοκίνητο, oύτε να υπερασπίσω την επιλογή μου. Αν το έκανα αυτό στα 2 χρόνια+ που έχω το αυτοκίνητο, με όλη τη βαβούρα που έχει γίνει κατά καιρούς θα είχα 10.000 μηνύματα.
Είναι όμως κάποια πράγματα που απλά δε στέκουν, και τρελαίνομαι όταν τα βλέπω να αναπαράγονται τόσο συχνά εδώ μέσα:
-
Κατ αρχάς το στοιχείο της ομορφιάς είναι ο ορισμός της υποκειμενικότητας. Δε γίνεται ο καθένας να λέει πάρε το civic γιατί είναι διαστημικό, μη το πάρεις γιατί είναι υπερβολικό κλπ. Έλεος δηλαδή, πόσο δύσκολο είναι να δεχτούμε τελικά ότι σε άλλον αρέσει και σε άλλον φέρνει εμετό? Αυτό ισχύει για όλα τα αμάξια, αλλά το κακό με το civic -επειδή έχει κάπως πιο τολμηρές γραμμές- έχει παραγίνει.
-
H κατάσταση με το Σαρακάκη. ΝΑΙ δεν έχει ανταλλακτικά και μπορεί να σου βγάλει τη πίστη μέχρι να τα φέρει. ΝΑΙ δεν έχει κάποιο πρόγραμμα χρηματοδότησης που να μη σε γδύνει. Αλλά αυτά που λέγονται συνέχεια ότι είναι ο πιο ακριβός στα service απλά ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. To ξέρω από πρώτο χέρι από εμπειρία από το Civic και την 116, το ξέρω και από γνωστούς με Α3 και Golf. Αλλά όχι, αφού το λέει ο carLover69 και ο piswkounas54 στο forum κάτι θα ξέρουν.
-
Civic Vs the World: ο ΚΑΘΕΝΑΣ διαλέγει με βάση τις Α-ΝΑ-ΓΚΕΣ ΤΟΥ. Έλεος πια, έχει γίνει καραμέλα εδώ μέσα τα περι οδηγικής ευχαρίστησης και τα συναφή. Αν ήταν έτσι να παίρναμε όλοι ένα μεταχειρισμένο TVR να τελειώναμε. Είναι και άλλοι παράγοντες που ο λογικά σκεφτόμενος αγοραστής συνυπολογίζει πριν κάνει την επιλογή του, όχι μόνο το γκάζι και οι χρόνοι στη πίστα. Αλλά είναι εύκολο μέσα από ένα forum να προτείνει ο καθένας ότι γουστάρει, και να φαίνεται 'λάτρης της αυτοκίνησης'. Δεν θα το πάει αυτός μετά στο συνεργείο. Δεν θα ψάξει αυτός μετά να το πουλήσει. Σιγά. Sure, πάρε το TVR, είναι απόλαυση να το οδηγείς.
Τέσπα, θα μπορούσα να γράφω ώρες, αλλά πραγματικά πιστεύω δεν έχει νόημα. Αυτός που θέλει και μπορεί να καταλάβει το έχει καταλάβει ήδη.
-
-
Εγω δε μιλαω ποτε για οδηγικη ευχαριστηση και τετοιες αηδιες,αυτα να στα πουν οι ιταλοφιλοι...
Το μονο για το οποιο μιλησα ειναι για ενα τεχνικα κατωτερο(απο το προηγουμενο μοντελο) αυτοκινητο...
Επισης δε μιλησα ποτε για τις υπηρεσιες του Σαρακακη απο τη στιγμη που δεν εχω εμπειρια,μιλησα για τις τιμες πωλησης,οι οποιες ειναι απαραδεκτες για το αυτοκινητο που παιρνεις.
Εσυ αν εχεις τη καλη προθεση θα καταλαβεις....
Golf TSi 122 ή Ford Focus 1.6??