Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Μεταξύ των επιλογών Twingo GT. Και αφού μπορεί να διαθέσει και μέχρι 16000 μπορεί να βάλει και πανοραμική ηλιοροφή και συνδέσεις Ipod/mp3 κλπ και πάλι βγαίνει κάτω από τα 15000 και είναι super.
Ο 1.2 Τ είναι οικονομικότατος από προσωπική εμπειρία. Κατέγραψα πόλη 6,7 με οικονομική οδήγηση σε Clio. Και επιπλέον μην το ξεχνάμε σε σχέση με τα 1.4 μικρότερο κόστος για σηματάκι: 93 αντί για 168 και από το 2009 111 αντί για 202 και μικρότερα ασφάλιστρα. Με λίγα λόγια πολύ οικονομία στη μελλοντική χρήση.
Οσο για την αντιπροσώπευση στη Renault μου φαίνεται ότι πλέον το νερό μπήκε στο αυλάκι...και σιγά σιγά όλα παίρνουν το ρυθμό τους.
Πάντως το RS θα είναι οριακά εντός Budget αφού η τιμή του θα είναι στα +/- 1500 euro.
To Citroen C2 οδευει προς αλλαγή το μοντέλο οπότε το βρίσκω πεπαλαιωμένο. Και σε ποιότητα κατασκευής αρκετά χαμηλά και χωρίς επιδόσεις.
Το Fiat 500 υπολείπεται πολύ σε χώρους και η αναμονή είναι μεγάλη. Το twingaki είναι επίσης μουράτο και είναι και value for money.
Πρόβλημα με την αναμονή δεν υπάρχει, συμφωνώ πως το RS και εκτός προϋπολογισμού θα είναι αλλά και εκτός κλίματος. Κάτι άλλο που θυμήθηκα σχετικά με 500 twingo είναι πως το ένα είναι 5στερο και το άλλο 4στερο (δεν ξέρω πόσο σημαντικό κριτήριο είναι για το φίλο μου αλλά νομίζω ότι δεν περνάει απαρατήρητο). Το twingo έχει και standart το clima από όσο ξέρω, πράγμα ιδιαίτερα καλό. Έχει κανείς οδηγήσει και τα δύο για να μας διαφωτίσει; (Σε ένα συγκριτικό που είχα διαβάσει θυμάμαι πως το twingo είχε καλύτερο handling αλλά είχε και σημαντικά σκληρότερη ανάρτηση αν θυμάμαι καλά, πράγμα που στη καθημερινότητα ίσως να προβλημάτιζε). Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου.