-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Τι σας ενοχλεί που οδηγεί γυναίκα καλά; Γιατί τέτοιο κόμπλεξ όταν έχει να κάνει με αυτοκίνητα; H Μουτόν δεν έσκιζε με Audi Quattro κάποτε;
Καλα που ειδες οτι καποιος ενοχληθηκε που οδηγαγε γυναικα;
Οι πιο πολλοι απλως αναφερουμε πως ηταν γυναικα οδηγος και μαλιστα οδηγουσε φοβερα. Κανε quote αυτο που λες.Ν.
Κι εγώ δεν το κατάλαβα αυτό... Από που συμπεραίνει ο φίλος 'τρεχαγύρευε' ότι μας ενοχλεί που οδηγούσε γυναίκα?! Ίσα-ίσα που όλοι εδώ της βγάζουμε το καπέλο!!
**Καλό είναι να διαβάζουμε πιο προσεκτικά τι έχει γραφτεί πριν αποφασίσουμε ότι βρήκαμε αφορμή για να γρινιάξουμε μέσα σ' ένα θέμα και να εκτοξεύσουμε κατηγορίες περί κόμπλεξ! **
-
Πάντως μετά από όλα αυτά τα απίστευτα ντριφταρίσματα πραγματικά έπαθα σοκ όταν είδα ότι ήταν γυναίκα...Είπαμε ισότητα αλλά αυτή ήταν το κάτι άλλο!!Κρίμα για την τούμπα και κρίμα που το βίντεο είχε σκοπό να απωθήσει κόσμο 'από αυτά τα επικίνδυνα τα ράλλι στις πίστες' και είχε και μουσική δραματική σαν δελτίο του Alter που δείχνει ατυχήματα...
-
Δεν θέλω να φανώ κακός ούτε δύσπιστος αλλά είστε σίγουροι ότι η γυναίκα που δείχνει στο τέλος είναι η οδηγός; Προσέξατε τι μπότες φοράει; Είναι δυνατόν κάποιος να κάνει κινήσεις ακριβείας και να φοράει μπότες με 10cm τακούνι; Μήπως αυτή ήταν συνοδηγός ή κάποια που πήρε τα πράγματα του οδηγού όταν αυτός πήγε στο νοσοκομείο; Σε ορισμένες φάσεις μου φαίνεται ότι υπάρχει και άλλη φιγούρα στο κάθισμα του συνοδηγού.Σε αντίστοιχα πράγματα που έχω σε βίντεο οι Ιάπωνες που τα κάνουν φοράν αθλητικό παπουτσάκι πολύ χαμηλό για να νοιώθουν τα πεντάλ και σε καμία περίπτωση μπότες!
Στο τέλος είδατε τι λέει; ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ στην πίστα Abbeville.
-
Και ένα άσχετο ακόμη:δεν ξέρω πόσοι έχετε την περιέργεια να 'σκαλίζετε' τα διάφορα λινκς που δημοσιεύονται κατά καιρούς για διάφορα videos κ.λ.π. αλλά σχεδόν ποτέ μια περαιτέρω έρευνα δεν πάει χαμένη...Αν κρατήσετε το κομμάτι του link που σας πάει μια σελίδα πίσω και άρα ένα folder πάνω ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να βρείτε!Χαρακτηριστικό παράδειγμα η http://www.gti18t.com/files περιέχει έναν πραγματικό θησαυρό από όμορφα βιντεάκια!Έχω αρχίσει και τα κατεβάζω ένα-ένα!
-
Επειδή είχε τύχει να έχω επικοινωνία πέρισυ με άτομο που ήταν στην πίστα (ή ισχυριζόταν ότι ήταν εκεί)..
To EVO απλώς βγήκε. Ούτε ψαλίδι έσπασε, ούτε λάστιχο.
Η κοπέλα στο video δεν οδηγούσε.
Τo EVO ήταν ... νοικιάρικο!!!!! Από σχολή οδήγησης στην οποία φοιτούσε ο δράστης...Χρίστος
-
Προσωπική μου εντύπωση ότι για την τούμπα έφταιγε η είσοδος στη στροφή (πήρε πολύ κλειστή γραμμή ακολουθώντας το μπροστινό του) σε συνδυασμό με τη φθορά των ελαστικών που τον ανάγκασε ν' ανοίξει υπερβολικά στην έξοδο και να μην αποφύγει το χώμα.
BTW, το άλλο με το S2000 που φεύγει πατημένο στα δένδρα, στο ίδιο directory (βλ. post του Γιώργου πιο πάνω) το είδατε; Λιγότερο εντυπωσιακό από το ΕVO αλλά οι κολλητοί του (?) με την κάμερα που το ακολουθούσαν πάγωσαν!...
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Και ένα άσχετο ακόμη:δεν ξέρω πόσοι έχετε την περιέργεια να 'σκαλίζετε' τα διάφορα λινκς που δημοσιεύονται κατά καιρούς για διάφορα videos κ.λ.π. αλλά σχεδόν ποτέ μια περαιτέρω έρευνα δεν πάει χαμένη...Αν κρατήσετε το κομμάτι του link που σας πάει μια σελίδα πίσω και άρα ένα folder πάνω ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να βρείτε!Χαρακτηριστικό παράδειγμα η http://www.gti18t.com/files περιέχει έναν πραγματικό θησαυρό από όμορφα βιντεάκια!Έχω αρχίσει και τα κατεβάζω ένα-ένα!καλή όρεξη από εμένα:
είναι κάπου 5 GB, εγώ κατεβάζω τα 3 τελευταία αρχεία, 700 MB το καθένα. Μου έχει πάρει κάπου 3 μήνες κατεβάσματος με isdn 128 αυτή η ιστορία [αλλά δεν είναι τα μόνα αρχεία που κατεβάζω καθημερινά].
-
Ο λόγος που το αυτοκίνητο στο video βρέθηκε στο χώμα είναι απλά η υποστροφή, άλλωστε και σε προηγούμενη φορά στην ίδια στροφή μοιάζει να υποστρέφει, αυτή τη φορά βγήκε λίγο πιο έξω. Για το τουμπάρισμα συμφωνώ με τον kpsig: βούλιαξε στο χώμα, βύθισε και γύρισε.
Προσωπικά σε γηπεδάκι με λάσπες που έκανα φοιτητής διάφορα.... το αυτοκίνητό μου σηκώθηκε σε δύο ρόδες όταν σκάλωσε σε μαλακό σημείο με ταχύτητες γύρω στα 30χλμ! Ευτυχώς επειδή ήταν χαμηλή η ταχύτητα πρόλαβα να κάνω ανάποδα και σώθηκε!
Συμπέρασμα: αν είσαι άτυχος είναι πολύ εύκολο να τουμπάρεις αυτοκίνητο. -
Eχει κανεις απο την παρεα μας στο φορουμ Evo???
-
Μάλλον όχι.
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Eχει κανεις απο την παρεα μας στο φορουμ Evo???Ξεθαψες το θεμα μετα απο 2 μηνες..Ωραιοοοοος!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eχει κανεις απο την παρεα μας στο φορουμ Evo???
Ξεθαψες το θεμα μετα απο 2 μηνες..Ωραιοοοοος!
Βασικα θελω να παρω ενα Evo για αυτο ρωταω στο σχετικο τοπικ αν ξερουμε κανενα που να εχει...
-
Πολλες πληροφοριες στο:
http://forums.evolutionm.net/forumdisplay.php?s=f5fec73bc8a4bfcbad844764f99aebed&forumid=3
Νικος
-
Αν το βιντεάκι είχε τίτλο θα ήταν 'Requiem for an EVO'!!! Πολύ καλή η μουσική επένδυση. Πάντως συντάσσομαι και εγώ με αυτούς που πιστεύουν ότι δεν οδηγούσε η γυναίκα.
-
Ο χρήστης titsataki1 έγραψε:
Πολλες πληροφοριες στο:http://forums.evolutionm.net/forumdisplay.php?s=f5fec73bc8a4bfcbad844764f99aebed&forumid=3
Νικος
Kαθως επισης και στο http://www.evoclub.gr
-
paidia mporei kaneis na mou ekshghsh pws ginetai h plagiolis8hsh se strofh? ti kaneis dld gia na to petyxeis
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
paidia mporei kaneis na mou ekshghsh pws ginetai h plagiolis8hsh se strofh? ti kaneis dld gia na to petyxeisSe tetrakinita i pisokinita aftokinita arkei, afou eisai mesa sti strofi:
- Na patiseis terma gkazi
- Na travikseis xirofreno
- Na sikoseis to podi sou apotoma apo to gkazi
- Na patiseis freno
- Na frenareis me to aristero
Stis treis teleftaies periptoseis prepei na kinisai idi arketa grigora, sto orio tis prosfisis. Stin proti kai ti defteri akoma kai me xamiles taxytites petyxaineis afto pou les.
Se mprostokinito aftokinito prepei:
- Na travikseis xirofreno
- Na sikoseis to podi sou apotoma apo to gkazi
- Na patiseis freno
- Na frenareis me to aristero
I proti kai i tetarti methodos leitorgoun se ola. I defteri kai triti leitourgoun kyrios se 'sport' mprostokinita (106, Saxo, ...). Kai pali sti defteri, triti kai tetarti methodo prepei na eisai sto orio prosfisis.
-
Και για το ονομα του θεου πατε σε κανενα παρκιν/αεροδρομιο επιπεδο και ανοιχτο να εξασκηθητε. Μακρια απο επιφανειες που εχουν διαφορετικους συντελεστες τριβης. Ο κινδυνος αναποδογυρισματος αυξανει με μια επιφανεια που συνδιαζει διαφορετικους συντελεστες τριβης. Ποτε στο δημοσιο δρομο.
Ν.
-
Ούτε και κατά λάθος??
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Και για το ονομα του θεου πατε σε κανενα παρκιν/αεροδρομιο επιπεδο και ανοιχτο να εξασκηθητε. Μακρια απο επιφανειες που εχουν διαφορετικους συντελεστες τριβης. Ο κινδυνος αναποδογυρισματος αυξανει με μια επιφανεια που συνδιαζει διαφορετικους συντελεστες τριβης. Ποτε στο δημοσιο δρομο.Ν.
Einai aftonoito oti tetoies texnikes den 'mathainontai'/'dokimazontai' se anoiktous dromous. Mono mesa apo tin katallili paideia kai eksasksi mporei kapoios na veltiosei tis ikanotites tou sosta.
O tropos?
Na ginei melos kapoiou agonistikou syllogou, club klp. opou me elegxomenes synthikes tha mathei no odigei kai na antidra sosta xoris na vazei se kyndino ton eafto tou kai tous allous.
Evo crash!