-
Εχω το εξης προβλημα. Οταν αφησω για λιγο το φορητο μου χωρις να κανω τιποτα για λιγα λεπτα, σβηνει μονος του Στην προφυλαξη οθονης και ενεργειας ολα ειναι απενεργοποιημενα. Στη ναρχη νομιζα οτι ηταν λογω ζεστης, αλλα δεν ειναι. Μπορει να καθομαι ωρες κανοντας κατι και δε σβηνει, μολις τον αφησω μονο του σβηνει. Εκτος και αν αισθανεται μοναξια που τον αφηνω και μου κανει μουτρα Εχει κανεις κατι υπ οψη του; Να σημειωσω οτι μεχριι πριν μερικες μερες κατεβαζα παπαδες για 2-3 μερες σερι χωρις να μουλαρωσει.
-
..να παραγγειλω απο expansys?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όταν αποκτήσει μνήμη θα με ξεχάσει μιας και θα το σουτάρω ...ούτως ή άλλως 45 ευρώ το πήρα.
προς το παρόν με βολεύει απιστευτα.Το έχω 1 χρόνο τώρα Σάββα. Μπαταρία άλλαξα 1 φορά πριν 1 μήνα. Αλκαλικές παίρνει. Κανένα πρόβλημα.
Που είδε τώρα ο O3 ότι η μπαταρία αποκτάει μνήμη, δεν ξέρω!!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
όταν αποκτήσει μνήμη θα με ξεχάσει μιας και θα το σουτάρω ...ούτως ή άλλως 45 ευρώ το πήρα.
προς το παρόν με βολεύει απιστευτα.Το έχω 1 χρόνο τώρα Σάββα. Μπαταρία άλλαξα 1 φορά πριν 1 μήνα. Αλκαλικές παίρνει. Κανένα πρόβλημα.
Που είδε τώρα ο O3 ότι η μπαταρία αποκτάει μνήμη, δεν ξέρω!!!!O3;
-
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
who is O3???εγω το γραψα για τη μνημη
Εξηγήσου κουκ...
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
who is O3???εγω το γραψα για τη μνημη
Έλα που δεν ξέρεις...
Ναι κι αμα τελειωσεις την εγκατασταση ,φραπεδοθηκης και μυγοσκοτωστρας στο eee,να σε στειλω σ'ενα γνωστο μου που χτιζει να στοκαρεις-σε κοβω για ειδικο
Diamonds are a Girl's,best friends...
O3 καλη η προσπαθεια σου να με προσβαλεις... συνεχισε ετσι. Ευχαριστω πολυ...
Τι να σε προσβαλλω ρε φιλε,μου χεις μαζεψει ολα τα boyz-toyz στην υπογραφη σου(μονο το καβουρδιστηρι της Paris Hilton σου λειπει) και μιλας για δουλεια.
Ειδικα για το eee που σας εχουν παρει πρεφα οι σχιστοματηδες και σας πουλανε τα ανταλλακτικα απ'το PC του παππου μου,για μεταξωτες κορδελες,τι μπορω να πω ο κακομοιρης?Οτι ειναι gadget για πιτσιρικια?Φυσικα αφου τρεχει και WoW ,τι αλλο θες?
PS1.Κι εσυ βλεπω μα χαρα το συνεχιζεις τ'αστειακι σου.Εχε χαρη που μου παν απο δω μεσα να μην το συνεχισω.Παντως πολυ εμμονη ρε συ,πρεπει να σου χε διαταρραξει τον εσωτερικο κοσμο ο 'μακαριτης'
PS2.Αληθεια για desktop τι εχεις?(μπας και βγαλουμε και 2ο λαβρακι)
-
Προς το παρόν 2η προειδοποίηση και βλέπουμε. [mod mirage]
-
εγω απορω που δεν εχει λυθει αυτο το θεμα.
δε ξερω ποιος λεει αληθεια και ποιος οχι, και δεν με ενδιαφερει, εχει καταντησει ομως κουραστικο.
-
Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα για δημιουργία και εκτύπωση barcode σε ετικέτες? Κατα προτίμηση δωρεάν ή σχετικά φτηνό? Έχω στον ένα υπολογιστή το Print Studio 2 που είναι πολύ καλό, όμως έχω χάσει τα αρχεία εγκατάστασης και αν πάθει κάτι το πρόγραμμα πάπαλα.
-
http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... ft-Auto-IV
-
O Yahtzee ειναι θεός, αξίζει να δει κανεις όλα τα video reviews του (και να περιμένει μετα τα credits)...
-
p2p με dynamic ip:
μπορεί να δουλέψει?
Χρειάζεται κανείς πτυχείο σε ΙΤ για να το κάνει? -
Ο χρήστης Archi έγραψε:
p2p με dynamic ip:
μπορεί να δουλέψει?
Χρειάζεται κανείς πτυχείο σε ΙΤ για να το κάνει?Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
p2p με dynamic ip:
μπορεί να δουλέψει?
Χρειάζεται κανείς πτυχείο σε ΙΤ για να το κάνει?Η πρώτη λύση και πιό απλή είναι να συνδέσεις το router μέσω USB στο PC αντί για καλώδιο δικτύου. Μετά όλα τα προγράμματα P2P θα δουλεύουν αυτόματα χωρίς καμία άλλη ρύθμιση.
Αν το πρώτο δέν είναι δυνατόν να γίνει (πχ, θέλεις να μοιράζεις internet σε πολλούς υπολογιστές, ή απλά το router δεν έχει θύρα USB) η δεύτερη λύση είναι να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία UPnP (Universal plug and play) που η συντριπτική πλειοψηφία των router υποστηρίζουν. Ενεργοποιείς αντίστοιχα το UPnP και στο P2P πρόγραμμα που χρησιμοποιείς και αυτό ήταν.
Η τρίτη επιλογή και σχετικά πιό δύσκολη είναι μέσω του http://www.no-ip.com. Μιά φορά το είχα ρυθμίσει και δούλευε, αλλά μια μέρα έπεσε το ρεύμα, το router έχασε τις ρυθμίσεις του και βαριόμουν να το ξανα-setάρω.
-
Θέλω να αγοράσω ασύρματα ηχεία, για τον υπολογιστή του υιού ( ), για τα γενέθλιά του.
Έχετε κάποια πρόταση? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θέλω να αγοράσω ασύρματα ηχεία, για τον υπολογιστή του υιού ( ), για τα γενέθλιά του.
Έχετε κάποια πρόταση?Για ασύρματα ηχεία δεν ξέρω, αλλά χρόνια του πολλά και να τον χαίρεσαι!
-
Να τον χαίρεσαι κατ'αρχήν!
Αλλά ασύρματά; Μπαααα... κάτι τέτοιο να του πάρεις καλύτερα
-
Ευχαριστώ, Τάκη. Την Κυριακή είναι τα γενέθλιά του. Δεν θα είναι εδώ, αλλά, χαλάλι του.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Να τον χαίρεσαι κατ'αρχήν!Αλλά ασύρματά; Μπαααα... κάτι τέτοιο να του πάρεις καλύτερα
..και να ψάξω για άλλο σπίτι ε?!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]