-
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
@greoΔεν πιστεύω να αρνείσαι τις άπειρες φορές που συμβαίνει (και εδώ) άλλα να γράφει κάποιος και άλλα να καταλαβαίνει η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του forum ?
Ξεκίνησα να γράφω στο forum πριν 5 χρόνια με ένα θέμα που ξεκίνησα τότε και σχετιζόταν με το κατά πόσο είναι επιθυμητή η υποχρεωτική ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ επιβολή της ζώνης στο αυτοκίνητο...Ε έλαβα δεκάδες μηνύματα που με χαρακτήριζαν 'φονιά' επειδή λέει προτρέπω τον κόσμο να μη φοράει ζώνη, να πάω να σκοτωθώ μόνος μου και να μην παίρνω στο λαιμό μου τον αθώο κοσμάκη
Μνημεία της ανθρώπινης βλακείας συμμετείχαν στη συζήτηση με οργή για να υπερασπιστούν το απαραίτητο της χρήσης της ζώνης αγνοώντας παντελώς το θέμα συζήτησης...Σου φαίνονται πολύ ευφυείς οι ανωτέρω ερμηνείες ? ...Ε τέτοια συμπεράσματα βγαίνουν συνέχεια στις συζητήσεις που γίνονται και θα χρησιμοποιούσα αυτό που έγραψες ακριβώς ανάποδα : οι βλάκες (δηλ. η συντριπτική πλειοψηφία) έχουν ένα στερεότυπο στο μυαλό τους και επί τη βάσει αυτού θα καταλήξουν στο συμπέρασμα που αυτοί θέλουν ανεξαρτήτως του τι γράφεις εσύ...Μόνο ευφυή διαδικασία δεν αποτελούν τα περισσότερα συμπεράσματα που 'βγαίνουν' από τα γραφόμενα εδώ, ίσα ίσα δείχνουν παντελή έλλειψη κατανόησης ακόμα και των πιο απλών φράσεων : ουσιαστικά συζητάμε για ανικανότητα απλής, απλούστατης γραφής και ανάγνωσης προερχόμενη όμως από εγγράμματους...
Την εξαγωγη συμπερασματων βασει στοιχειων, οπως και να εχει την χαρακτηριζω ως ευφυη διαδικασια, απλα ευφυϊα με ευφυϊα διαφερει. Οπως ακριβως μια παραγωγικη διαδικασια μπορει να ξοδευει 20 για να παρει 5.
Η ευφυϊα μπορει να ειναι χαμηλη οπως ακριβως και η παραγωγικοτητα (βαζω παραδειγματα για να μας παρακολουθει και το 95% )Προτιμω παντως καποιος να εχει τη δυνατοτητα να εξαγει ενα βλακωδες συμπερασμα, παρα να θεωρειται πως αυθαιρετει καποιος που λεει το προφανες αλλα δυσαρεστο.
ΥΓ Μου αρεσουν οι μακαροναδες σχεδον ολες (πλην τορτελινια). Ελπιζω να μπαινω στο 5%
-
Τουλάχιστον απολαυστική η συζήτηση στην τροπή που πήρε!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Στο δυτικό κόσμο οι 1 ή δύο γέννες ανά οικογένεια περισσεύουν ; Τότε στην Βιρμανία-Λάος-Πακιστάν-Ινδία-Φιλλιπίνες-Αφρική με 7 ή 8 γέννες ανά οικογένεια που δεν μπορούν να τις θρέψουν τι κάνουν ;
Ρε συ....μην κάθεσαι στον ήλιο τέτοιες ημέρες.
μιας και αποκλειεται να καταλαβεις (γιατι εξηγησα ΗΔΗ αυτο που ρωτας -βλ υιοθεσιες και ηδη τεραστια διαθεσιμοτητα ανθρωπινου δυναμικου), try these for starters:
- ποιο ειναι το αγαπημενο σου χρωμα;
- ποσο κανει 1+1;
- η γη ειναι πλανητης;
(εχεις τη βοηθεια του κοινου αν θελεις, αλλα ων αισιοδοξος, πιστευω οτι θα τα καταφερεις και μονος σου )
Εάν η απάντησή σου είναι να μην κάνω - εγώ πχ - παιδιά για να υιοθετούν οι αδερφές και να μην πεθάνουν τα Αφρικανάκια τότε σε ξαναπροτρέπω όπως παραπάνω.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείς να αντικειμενικοποιήσεις την έννοια του ηλίθιου ? Δεν διαφέρει από τον όμορφο και μπλέκεσαι ορολογικά αν είναι μ@λ@κ@ς ή ηλίθιος
Εγω πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθεις να με πείσεις ότι θα χρησιμοποιείς όπως γουστάρεις την λέξη ηλίθιος. Εννοείται πως θα την χρησιμοποιείς κι αυτήν και όποια άλλη θες όπως θες.
Σου ζήτησα διευκρίνηση προκειμένου να καταλάβω το νόημα σε κάτι που έγραψες παραπάνω. (το 95%...)
Απο το σημειο αυτό, η μου την δίνεις (τό κανες ήδη) η μου ρίχνεις πόρτα. -
Σου έχω απαντήσει : όσο μπορώ να σου εξηγήσω γιατί θεωρώ ωραία μία γυναίκα, τόσο μπορώ να σου εξηγήσω γιατί θεωρώ ηλίθιο έναν άνθρωπο...Μ'αρέσουν εκατομμύρια διαφορετικές γυναίκες παντελώς άσχετες μεταξύ τους : απλά τις κοιτάω και λέω ότι είναι όμορφες, δεν χωρεί κατηγοριοποίηση...Το ίδιο και με τους ηλίθιους...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καπου ειχα διαβασει εναν ορισμο της ευφυίας (νομιζω σ' ενα βιβλιο του Εκο, αλλα δεν παιρνω κι ορκο): Ευφυης ειναι ο ανθρωπος που μπορει ν' ανακαλυψει σχεσεις μεταξυ πραγματων που (φαινομενικα) ειναι εντελως ασχετα μεταξυ τους.
Σε γενικες γραμμες συμφωνω και εχω να προσθεσω, οτι οσο πιο πολυ δυσκολευεσαι να κανεις κατι τετοιο, τοσο πιο βλακας/ηλιθιος εισαι.
koutsan κι εγω παιρνω παραδειγμα τον εαυτο μου και διαπιστωνω οτι ολο και περισσοτερο δυσκολευομαι Της ηλικιας ειναι μαλλονΑυτό που έχει γράψει ο Εκο είναι ότι όποιος βλέπει σχέσεις και αναλογίες σε πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν, είναι κρετίνος.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Εάν η απάντησή σου είναι να μην κάνω - εγώ πχ - παιδιά για να υιοθετούν οι αδερφές και να μην πεθάνουν τα Αφρικανάκια τότε σε ξαναπροτρέπω όπως παραπάνω.
η 'επι της ουσιας' απαντηση μου οπως ειδες... ελαμπε δια της απουσιας της, γιατι τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι καπως διαφορετικα σε σχεση με παλαιοτερα: πρεπει να πεισθω οτι αυτος που θα διαβασει την αποψη μου, η οποια συνηθως για μενα ειναι σημαντικοτερη απο τη δικη του (προφανως για εκεινον θα ειναι σημαντικοτερη η δικη του απο τη δικη μου αλλα αυτο δεν με αφορα, ειναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ προβλημα), αξιζει να τη διαβασει και να συνεχιστει η συζητηση. κοινως εχω απαιτηση απο την συζητηση να εχει καποιο κερδος για μενα, για τον συνομιλητη μου, ή και για τους δυο. εκτος αν μιλαμε μεταξυ σοβαρου και αστειου.
ετσι καταλαβα οτι η κουβεντα ηταν αδυνατο να συνεχιστει καθως οπως βλεπω εγω τα πραγματα, σε πρωτη φαση αρνουνται οι συνομιλητες μου (εσυ, ο greo κ.α.) να ειναι ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ. αν κατι δεν αντεχω περισσοτερο απο καποιον ευσυνειδητο πολιτη, ειναι καποιος που ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ τον ευσυνειδητο πολιτη. τα κρουσματα αυτα συνηθως υπαρχουν σε ολες τις ηλικιες, απλως στις μεγαλυτερες ειναι πιο εκνευριστικο καθως συνοδευονται και απο ξεπερασμενες αντιληψεις και κοσμοθεωριες και το ολο μειγμα ειναι θα ελεγα εκρηκτικο
για να κανουμε τα πραγματα ακομα χειροτερα, εμφανιζεται στην προκειμενη περιπτωση αυτο που οι αγγλοι λενε IGNORANCE. με απαντησεις τυπου 'το οικοσυστημα φανταζομαι δεν σου λεει κατι ε; '. οικοσυστημα ε; wow! τι περιπλοκο! i'm going to cum
και ειναι κ αλλα πολλα, θα μπορουσα να γραφω για παντα, αλλα ηδη νιωθω οτι ειναι χαμενος κοπος. υπαρχει κατι σαν χασμα γενεων ρε παιδι μου, μονο που ειναι μεγαλυτερο και χειροτερο
στην προκειμενη εγω ειμαι αυτος που εχει την φρεσκια ιδεα, την εξυπνη, την προοδευτικη, αυτην που βασιζεται στην ειλικρινεια. εσεις ειστε οι γεροι, με τα σαπισμενα μυαλα, την πολιτικη ορθοτητα και την υποκρισια. σκληρο αλλα ειναι αληθεια: ρωτηστε τα παιδια σαςΥΓ1. οι φαλαινες παραμενουν αχρηστες. καμια φαλαινα δεν προκειται να σωσει εμενα οταν εχω πιαστει επειδη επεσε το μαξιλαρι μου στο πατωμα και ουτε θα μου βρει γκομενα ουτε θα με ταϊσει ουτε θα με μελετησει να δει την συμπεριφορα μου. ειναι απλα ενα primitive ειδος και επειδη δεν το τρωω και δεν μου κανει για συντροφια καθως μπορει ανετα να με φαει και να μην το καταλαβει μαλιστα, την εχω χεσμενη. οταν αφανιστουν οι φαλαινιτσες και κατα συνεπεια οι θαλασσες και οι ψαραδες και υποτιθεται θα κινδυνευει το ανθρωπινο ειδος ο ανθρωπος θα μπορεσει να ζει σε αποικιες στο διαστημα και να μιλαει klong (τη γλωσσα που μιλανε στο star trek) και να κανει μαχες στο διαστημα με αλλες αποικιες και θα εχει εξελιχθει αρκετα ωστε οι γυναικες οταν κλανουν θα μυριζει μεντα. ποσο συναρπαστικο ειναι αυτο; ασε που δεν βλεπω το λογο να μην αφανιστει ο ανθρωπος αν δεν καταφερει πρωτα να εξελιχθει αρκετα ωστε να μπορει να γλειψει τα γεννητικα του οργανα.
ΥΓ2. για τις 'αδερφες', το ξερω οτι υπαρχετε εκει εξω οι σεξιστες, οι συντηρητικοι (καλα ειδικα οι δηθεν αριστεροι δηθεν χιπηδες αυτης της αποκλειστικα ελληνικης κατηγοριας ειναι τρελος συνδιασμος), οι ομοφοβικοι. δεν με προβληματιζει, ακομα και οταν καποιοι απο σας δηλωνετε προοδευτικοι. απλως με ενοχλει.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Για το 'επίμαχο' θέμα: θα με προβλημάτιζε να εξαφανιστούν οι φάλαινες για τους λόγους που εξηγεί ο greo. Αντίθετα δεν θα με προβλημάτιζε να εξαφανιστεί ο δράκος του Κομόντο, το κίτρινο δελφίνι του Γιανγκ-Τσε ή τα Κακάπο.
Douglas Adams?
Δε περίμενα να αναγνωρίσει κανείς αυτό το βιβλίο του Adams.
Η ηλιθιότητα που περιγράφει ο κουτσαν αναφέρεται σε ένα δικό του σύστημα αξιολόγησης, όπως εξηγεί τόση ώρα. Σιγά μη μας μοιράζει και ερωτηματολόγια για να συμπληρώνουμε και να κρίνει.
Εγώ πάντως αισθάνομαι ευτυχής στο 95% μου και δεν βλέπω τι παραπάνω κερδίζουν αυτοί του 5% -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ πάντως αισθάνομαι ευτυχής στο 95% μου και δεν βλέπω τι παραπάνω κερδίζουν αυτοί του 5%
more sex, more money, fast cars
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εγώ πάντως αισθάνομαι ευτυχής στο 95% μου και δεν βλέπω τι παραπάνω κερδίζουν αυτοί του 5%
Νομίζεις. Με τον κουτσαν έχουμε το ίδιο αμάξι πχ
Και γνωρίζω πολλούς 'πίθηκους' που σίγουρα έχουν πολύ περισσότερο σεξ από το 5%
-
Για το 'επίμαχο' θέμα: θα με προβλημάτιζε να εξαφανιστούν οι φάλαινες για τους λόγους που εξηγεί ο greo. Αντίθετα δεν θα με προβλημάτιζε να εξαφανιστεί ο δράκος του Κομόντο, το κίτρινο δελφίνι του Γιανγκ-Τσε ή τα Κακάπο.
Douglas Adams?
Δε περίμενα να αναγνωρίσει κανείς αυτό το βιβλίο του Adams.
Η ηλιθιότητα που περιγράφει ο κουτσαν αναφέρεται σε ένα δικό του σύστημα αξιολόγησης, όπως εξηγεί τόση ώρα. Σιγά μη μας μοιράζει και ερωτηματολόγια για να συμπληρώνουμε και να κρίνει.
Εγώ πάντως αισθάνομαι ευτυχής στο 95% μου και δεν βλέπω τι παραπάνω κερδίζουν αυτοί του 5%Μπα, εγω δεν μασάω που είμαι πάτος στο δικό μου σύστημα που είναι και light, στου koutsan θα μασήσω;
-
Ε κι εσύ τώρα θέλεις να με βάλεις σε έξοδα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ΥΓ1. οι φαλαινες παραμενουν αχρηστες. καμια φαλαινα δεν προκειται να σωσει εμενα οταν εχω πιαστει επειδη επεσε το μαξιλαρι μου στο πατωμα και ουτε θα μου βρει γκομενα ουτε θα με ταϊσει ουτε θα με μελετησει να δει την συμπεριφορα μου. ειναι απλα ενα primitive ειδος και επειδη δεν το τρωω και δεν μου κανει για συντροφια καθως μπορει ανετα να με φαει και να μην το καταλαβει μαλιστα, την εχω χεσμενη. οταν αφανιστουν οι φαλαινιτσες και κατα συνεπεια οι θαλασσες και οι ψαραδες και υποτιθεται θα κινδυνευει το ανθρωπινο ειδος ο ανθρωπος θα μπορεσει να ζει σε αποικιες στο διαστημα και να μιλαει klong (τη γλωσσα που μιλανε στο star trek) και να κανει μαχες στο διαστημα με αλλες αποικιες και θα εχει εξελιχθει αρκετα ωστε οι γυναικες οταν κλανουν θα μυριζει μεντα. ποσο συναρπαστικο ειναι αυτο; ασε που δεν βλεπω το λογο να μην αφανιστει ο ανθρωπος αν δεν καταφερει πρωτα να εξελιχθει αρκετα ωστε να μπορει να γλειψει τα γεννητικα του οργανα.
ΥΓ2. για τις 'αδερφες', το ξερω οτι υπαρχετε εκει εξω οι σεξιστες, οι συντηρητικοι (καλα ειδικα οι δηθεν αριστεροι δηθεν χιπηδες αυτης της αποκλειστικα ελληνικης κατηγοριας ειναι τρελος συνδιασμος), οι ομοφοβικοι. δεν με προβληματιζει, ακομα και οταν καποιοι απο σας δηλωνετε προοδευτικοι. απλως με ενοχλει.
ΣΚΑΪ ( ), ούτε εσύ μου είσαι χρήσιμος όταν σηκώνομαι πιασμένος από το στρώμα του Ευαγγελάτου, ούτε μπορώ να σε φάω, ούτε να σε πηδήξω (είμαι χομοφόβικ ), άρα μου είσαι βάσει της λογικής σου άχρηστος. Εντούτοις, στο ανθρώπινο 'οικοσύστημα' μου είσαι χρήσιμος διότι μια κοινωνία που θα είχε μόνο όμορφους, έξυπνους, και σούπερ-σέξυ ή μόνο άσχημους, ηλίθιους και κακάσκημους θα ήταν εφιαλτική λόγω έλλειψης ποικιλίας, από την οποία προκύπτουν όλοι οι θαυμαστοί συνδυασμοί που οδηγούν με τη σειρά τους στην πρόοδο και την εξέλιξη.
Επίσης, η ομοφυλοφιλία δεν τρομάζει, ούτε ενοχλεί. Απλώς δεν μπορεί ένας ομοφυλόφιλος να συμμετέχει σε κάποιους ελάχιστους κοινωνικούς θεσμούς που είναι 100% δημιουργημένοι (από τη φύση τους) για ετερόφυλους.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
η 'επι της ουσιας' απαντηση μου οπως ειδες... ελαμπε δια της απουσιας της, γιατι τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι καπως διαφορετικα σε σχεση με παλαιοτερα: πρεπει να πεισθω οτι αυτος που θα διαβασει την αποψη μου, η οποια συνηθως για μενα ειναι σημαντικοτερη απο τη δικη του (προφανως για εκεινον θα ειναι σημαντικοτερη η δικη του απο τη δικη μου αλλα αυτο δεν με αφορα, ειναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ προβλημα), αξιζει να τη διαβασει και να συνεχιστει η συζητηση. κοινως εχω απαιτηση απο την συζητηση να εχει καποιο κερδος για μενα, για τον συνομιλητη μου, ή και για τους δυο. εκτος αν μιλαμε μεταξυ σοβαρου και αστειου.
Kαμία μα καμία διάθεση αλτρουισμού, έτσι?
Κανονικά θα έπρεπε σε τέτοιες περιπτώσεις να πεις την άποψη σου, έστω και εν είδη βόμβας, έστω και αν δεν ασχολιόσουν μετά με τις αντιδράσεις (από τις οποίες όμως ίσως να μάθαινες κάτι). Άλλωστε έχεις 'ευθύνη' όχι μόνο απέναντι στους συνομιλητές σου αλλά και απέναντι στους σιωπηλούς αναγνώστες του forum.Σχετικά με τα οικοσυστήματα...μας είναι όλα σημαντικά έως αποδείξεως του εναντίου (και είμαστε πολύ μακρυά από την ικανότητα να τεκμηριώσουμε κάτι τέτοιο)
Επίσης, η σχετική αδυναμία μας να τα επαναφέρουμε θα πρέπει να μας κάνει διπλά προσεκτικούς.
Πάρτε το ταπεινό παράδειγμα της παπαρούνας χωρίς την οποία μάλλον δε θα είχαμε κανενός είδους οπιούχο αναλγητικό. Για να μην μιλήσω για διάφορα σπάνια είδη και τί ουσίες πέρνουμε από αυτά που ούτε εγώ θυμάμαι.
Σε αρκετές περιπτώσεις αυτές οι ουσίες (παρόμοιες) παράγονται πλέον συνθετικά δε θα υπήρχαν όμως χωρίς το παράδειγμα της φύσης.Πάντως και εγώ συνήθως είμαι της ανθρωποκεντρικής αντίληψης.
-
@skye
Επειδη με ανεφερες και μονο.
Σου πηρε μια μερα να σκεφτεις μια αποντηση. Pas mal θα ηταν καλυτερα αν η απαντηση ειχε ειρμο.
Δεν αποκλειεται να σου εδινα και σοβαρη απαντηση, αν δεν απαντουσες δκαρυβρεχτα στην προτροπη μου να πεθανεις μια ωρα αρχυτερα, ωστε να γλιτωσεις την καταστροφη του πλανητη. Πολυ μικροαστικο.Εχεις οπαδους (και εγω ειμαι ενας απο αυτους), κανε πως δεν εγραψες αυτες τις δυο μερες στο τοπικ. Οι Stones ξεπερασαν το Undercover, η Ελεν Μιρεν τον Καλιγουλα, η Νατασα Θεοδωριδου τη χρονια που το επαιζε ποιοτικη. You can do it.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Απλώς δεν μπορεί ένας ομοφυλόφιλος να συμμετέχει σε κάποιους ελάχιστους κοινωνικούς θεσμούς που είναι 100% δημιουργημένοι (από τη φύση τους) για ετερόφυλους.Χωρις να θελω να δημιουργησω καποια παρεξηγηση:
Μπορεις να μου πεις καποιον κοινωνικο θεσμο στον οποιο δεν μπορει να συμμετεχει καποιος ομοφυλοφιλος γιατι πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω κατι?
-
Και γνωρίζω πολλούς 'πίθηκους' που σίγουρα έχουν πολύ περισσότερο σεξ από το 5%
βασικα ειναι το παραδοξο του skye αυτο:
οταν εισαι στο 5% δυνητικα μπορεις να κανεις ο,τι θελεις το υπολοιπο 95%
οταν ομως εισαι στο 95% ενδεχεται να μπορεις να κανεις και παλι ο,τι θα εκανες αν ησουν στο 5%
περα απ'την πλακα κατα την αποψη μου δεν υπαρχουν αυτα:
ανθρωπος = ηλιθιος. οτιδηποτε στη φυση ειναι ηλιθιο αρα πως μπορει ο ανθρωπος να ειναι εξυπνος και να ξεφευγει απ'τον κανονα αυτο; (δεν μπορει)το γεγονος οτι καποιοι δεν φαινονται ΤΟΣΟ ηλιθιοι σε πολυ κοσμο οσο αλλοι δεν σημαινει κατι κ ειδικα οτι δεν ειναι ηλιθιοι. σημαινει απλα οτι γνωριζουν οτι ειναι βλακες και προσπαθουν να μην μιλανε πολυ για να μην φαινεται. ή απλα οτι οι αλλοι ειναι υπερβολικα ηλιθιοι και δεν μπορουν να καταλαβουν που ειναι το FAIL της υποθεσης
ΣΚΑΪ ( ), ούτε εσύ μου είσαι χρήσιμος όταν σηκώνομαι πιασμένος από το στρώμα του Ευαγγελάτου, ούτε μπορώ να σε φάω, ούτε να σε πηδήξω (είμαι χομοφόβικ ), άρα μου είσαι βάσει της λογικής σου άχρηστος.
σου ειμαι οντως αχρηστος, αλλα
-
στο συστημα εγω ειμαι πιο σημαντικος απο εσενα (πιο νεος, με μεγαλυτερη επιρροη, περισσοτερη δυναμη, πιο παραγωγικος βλ λιγοτερα ποστς κλπ)
-
δεν ειπα οτι θα αφανισω τις φαλαινες. ειπα απο το πρωτο ποστ οτι 'παιδακια υπαρχουν περισσοτερα απ'οσα χρειαζονται, παρ'ολα αυτα ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι θα τα αφανισουμε'
Εντούτοις, στο ανθρώπινο 'οικοσύστημα' μου είσαι χρήσιμος διότι μια κοινωνία που θα είχε μόνο όμορφους, έξυπνους, και σούπερ-σέξυ ή μόνο άσχημους, ηλίθιους και κακάσκημους θα ήταν εφιαλτική λόγω έλλειψης ποικιλίας, από την οποία προκύπτουν όλοι οι θαυμαστοί συνδυασμοί που οδηγούν με τη σειρά τους στην πρόοδο και την εξέλιξη.
blah (διαβασα 'ισορροπια-βιοποικιλλοτητα' πριν 10 χρονια 15 τομους, δεν προκειται να το ξανακανω, εχω βγαλει τα συμπερασματα μου, nature is a whore, humanity is doomed. )
Επίσης, η ομοφυλοφιλία δεν τρομάζει, ούτε ενοχλεί. Απλώς δεν μπορεί ένας ομοφυλόφιλος να συμμετέχει σε κάποιους ελάχιστους κοινωνικούς θεσμούς που είναι 100% δημιουργημένοι (από τη φύση τους) για ετερόφυλους.
με τρομαζεις, κατι τετοιο θα το ελεγε ο παππους μου (εζησε τον β'ΠΠ, πολεμησε στην αφρικη τους ΝΑΖΙ, φυλακιστηκε και ψηφιζε ενωση κεντρου )
-
-
@γρια
μην ανησυχεις, ξερω οτι δεν το εννοουσες οταν μου ειπες οτι μου ευχεσαι να ψοφησω.
εχουμε συμφωνησει σε πολλα πραγματα στο παρελθον, ποσο μονοτονο θα ηταν αν συμφωνουσαμε σε ολα;
-
Κι εγω!!!
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]