Jun 23, 2008, 6:49 PM

Σήμερα πήγα για ένα γρήγορο σαφάρι στον Ασπρόπυργο. Μεταξύ των γνωστών μαντρών ήταν και μία απο τις εταιρίες ανακύκλωσης, και λέω 'δε ρωτάω, να μου φύγει η απορία?'. Στην ερώτησή μου, λοιπόν, αν μπορώ να αγοράσω ολόκληρο αυτοκίνητο για ανταλλακτικά οι δύο κοπέλες που ήταν εκεί κοιταζόταν, μου τα μασούσαν, 'όχι δε γίνεται' αλλά με όχι σίγουρο ύφος και διάφορα τέτοια. Και τη στιγμή που κάνω να φύγω, η μία μου έδωσε το τηλέφωνο του υπεύθυνου του κέντρου 'ρωτήστε και τον ίδιο, αυτά αλλάζουν απο μέρα σε μέρα (!!!!)'. Ωστόσο δε μου επέτρεψε με τίποτε να δώ τί αυτοκίνητα είχαν μαζέψει.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι σε έναν κλειστό στεγασμένο χώρο είχαν μαζέψει καμιά δεκαριά αυτοκίνητα (2-3 Jaguar καθώς και ένα Simca 1000 πρόλαβα να δώ) τα οποία φαινόταν ότι αποκλείεται να πήγαιναν για πρεσάρισμα στην κατάσταση που ήταν και με τον τρόπο που τα φυλούσαν.
Φαντάζομαι λοιπόν ότι αν επικοινωνούσα με τον υπεύθυνο και του έλεγα ψάχνω 4L π.χ. αυτός το πρώτο που θα έσκαγε θα μου το πουλούσε (ακριβά απ ότι φαίνεται).