-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μη κάνουμε και πόλεμο κιόλας.
Και στο κάτω-κάτω, σε ενδιαφέρει η άποψη του HF; Τον ξέρεις και έχει κάποιο ειδικό βάρος η γνώμη του; Γιατί αν εγώ προσωπικά ήμουν ικανοποιημένος με το αυτοκίνητο/σπίτι/κιθάρα/γκόμενα μου και κάποιος άγνωστος εξέφραζε οποιαδήποτε άποψη γι αυτά, δε νομίζω να καθόμουν ν' ασχοληθώ.το floyd rose δεν θεωρειται καγκουρια;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Και στο κάτω-κάτω, σε ενδιαφέρει η άποψη του HF; Τον ξέρεις και έχει κάποιο ειδικό βάρος η γνώμη του; Γιατί αν εγώ προσωπικά ήμουν ικανοποιημένος με το αυτοκίνητο/σπίτι/κιθάρα/γκόμενα μου και κάποιος άγνωστος εξέφραζε οποιαδήποτε άποψη γι αυτά, δε νομίζω να καθόμουν ν' ασχοληθώ.το floyd rose δεν θεωρειται καγκουρια;
Αρχί καγκουρια. Οχι απλα καγκουριά
μη μου πεις πως έβαλε τέτοιο πράμα ο charmak σε κάνα φεντερόνι. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ναι Και οι 7χορδες
αλλά μη το λες δυνατά γιατί μπορεί να ρθουν οι floydrosesisti και να μας δείρουν
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ευχαριστω και χαιρετω ολους τους φιλους που εχουμε καιρο να τα πουμε..
για τον λόγο της επιστροφής
συγνωμη γιατρε μου αλλα στην προκειμενη περιπτωση το παει στα μουτρα σας!
-
Καλωσορίζουμε γι'ακόμη μια φορά το SkodaClub που είχε την καλωσύνη να περάσει να μας θυμίσει πόσο πολύ μας έλειψαν (αυτοί που έφυγαν, γιατί κάποιοι παρέμειναν με τα ίδια επιχειρήματα... ). Επίσης ήταν πολύ ευγενικοί να μας αναφέρουν και στο site τους, κάνοντας χωριστό θέμα. Επειδή νομίζω πως είναι παράνομο να δώσω απευθείας link, απλώς googliστε το παρακάτω ολόκληρο : 'Τι να του πεις τωρα.....? '
Το αρχικό ποστ μου, μεταξύ άλλων ήταν το παρακάτω:Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ένα εντελώς συνηθισμένο Skoda (όχι τα ταξί, τα άλλα... )
Αλλά τώρα που το βλέπω, συνηθισμένο είπα.... όχι, όχι....
κυρίες και (περισσότεροι... ) κύριοι, αυτή εδώ είναι η πολιτική έκδοση του Skoda Octavia WRC, που από όσο έψαξα πρέπει να έχει παραχθεί σε ένα και μοναδικό αντίτυπο, που βρίσκεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια σας!
Ρισπεκτ!Για να λύσουμε το θέμα με την πινακίδα, που είναι απλώς προφασεις εν αμαρτίαις, ΔΕΝ την έσβησα, γιατί είναι ...ανθρωπίνως αδύνατο να διακρίνει κάποιος τα στοιχεία της! Δοκίμασα με 2 browsers, έβαλα την κοπέλα μου να την δει, την μεγένθυνα, αλλά τα στοιχεία ΔΕΝ διακρίνονται. Αν κάποιος καταφέρνει με κάποιον τρόπο να τα διακρίνει, λυπάμαι, λάθος μου και θα επανορθώσω με το σβήσιμό της. Αλλά νομίζω το πρόβλημα του επώνυμου φίλου μας, είναι άλλο: το πρόβλημά του είναι πως δεν θέλει το αυτοκίνητό του δημοσιευμένο στο συγκεκριμένο topic, καθώς θεωρεί πως δεν του αρμόζει...
Ας προσπαθήσω ν'απαντήσω με ηρεμία στις όποιες αιτιάσεις, αν και γνωρίζω εκ των προτέρων πως θα κάνω μια τρύπα στο νερό, αφού όπως κάποιοι θα θυμάστε και άλλοι μπορείτε να ψάξετε, οι κάτοχοι Skoda δεν επιτρέπουν άλλες απόψεις από τους διθυράμβους για τα Skoda...
Μετά λοιπόν το συγκεκριμένο μου ποστ, που δεν διαφέρει σε τίποτε από εκατοντάδες παρόμοια στο συγκεκριμένο τοπικ, δέχομαι απάντηση από τον 888888 (έβαλα αρκετά οκτάρια, ή μήπως είναι καλύτερα να χρησιμοποιώ το άλλο nick που είναι πιο ευκολο; ), που λέει πως το συγκεκριμένο δεν είναι καγκούρικο, ενώ και ο fabiawrc (άλλη ρέπλικα αυτή να υποθέσω; ) συμφώνησε. Ως εδώ καλά, δεν γίνεται να έχουμε την ίδια γνώμη με όλο τον κόσμο.
Στο ότι δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι, συγκατανευσε και ο 8888888888 (και λίγα παραπάνω, κακό δεν κάνουν!), που έγραψε:Tα εχουμε ξαναπει αυτα.
Το οτι σε εσενα ή εμενα δεν αρεσει κατι δε σημαινει οτι ειναι καγκουρικο.
Και το δικο σου αυτοκινητο π.χ. θεωρειται (και μαλιστα απο το εργοστασιο μεσω των διαφημισεων) οτι αρεσει στο γυναικειο πληθυσμο.
Δικαιουται καποιος να σε αποκαλεσει 'αδερφη' και το αμαξι σου αδερφαμαξο με τον τροπο που κανεις εσυ για το συγκεκριμενο ιδιοκτητη του Οctavia??Η καγκουρια κατα τη γνωμη μου ειναι τροπος και σταση ζωης.Ο καγκουρας ειναι καγκουρας οχι μονο στο αυτοκινητο του αλλα και στη προσωπικη του ζωη (ντυσιμο, εργασια, οικογενεια, σπιτι).
Να υποθεσω λοιπον οτι γνωριζεις προσωπικα αυτο το ατομο, εχεις συζητησει μαζι του, ξερεις τις αποψεις του και εισαι τοσο κατηγορηματικος.Αν ναι εχει καλως.Αν οχι για μια ακομα φορα σε παραπεμπω στο παραδειγμα με τις 'αδερφες'.
Χτες εγω/καποιος ειδα σε ενα Υ τρεις απο δαυτες να κοβουν βολτες στη Συγγρου.Εσυ βεβαια δεν ησουν εκει αλλα αυτο δε σε αθωωνει κλπ κλπ....Ελπιζω να κατανοεις οτι δεν αφηνω καμμια προσωπικη αιχμη εναντιον σου.
Αλλο πραγμα ειναι να σχολιαζουμε ομως αυτοκινητα με παραποιημενα αμαξωματα (π.χ. μυρμηγκοφαγος) και αλλο να κοροϊδευουμε κατι που εμας δε μας αρεσει.Πότε τα ξαναείπαμε; Μάλλον εδώ, απλά ήταν(;) κάποιος άλλος...
Κοινώς, για τους νεαρούς αναγνώστας μας, το συγκεκριμένο περιστατικό, απλά έχει την γνωστή ιστορία, πως τα Skoda έχουν κάποιου είδους...προστασία στα φόρα, αφού έτσι και πεις κάτι που δεν αρέσει, τότε πέφτει σύρμα και πλακώνουν από άλλα φόρα για να ...αποκαταστήσουν την αλήθεια!
Διαχειριζόμενοι όλα τα μέσα επίσης...1ον.Εγραψα γνωστός – άγνωστος γιατί τον κύριο φασικά τον ξέρω και παρόλο που με έχει δει στο δρόμο με το αμάξι μου δεν είχε το θάρρος να με σταματήσει να μου πει όλα αυτά που γράφει εκ του ασφαλούς πίσω από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή του ή να με ρωτήσει 5 πράγματα για το αυτοκίνητο που του κανανε εντύπωση όπως έγραψε ΚΑΙ να πάρει την άδεια να ποστάρει το αμάξι ΜΟΥ στο νετ.
ελα ρε αντωνη?!!
τονε ξερεις, και τοσο καιρο δεν μιλας??
παρε με ενα τηλεφωνο please!ΗF ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
Να χαιρετίσω βέβαια ξεχωριστά τον αγαπητό Petran που τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση σε μένα, τόσο που φαίνεται πως θα μπει στον κόπο να με δείρει κιόλας, εκτός αν κάποιος άλλος αντιλαμβάνεται κάτι διαφορετικό....
Θα τα ξαναπώ , κι ας μην καταλαβαίνουν κάποιοι:
-Από την πρώτη μου δημοσίευση που παραθέτω παραπάνω, έγραψα πως η Skoda, ΠΟΤΕ δεν έβγαλε ΠΟΛΙΤΙΚΟ (έχω χρησιμοποιήσει την ίδια λέξη, όσοι δύσπιστοι ας προσέλθουν...) WRC car, κάτι που ΠΡΟΦΑΝΩΣ έρχεται σε αντιδιαστολή με ΑΥΤΟ που φωτογράφισα. Επομένως, όταν κάποιο αυτοκίνητο ΔΗΛΩΝΕΙ με τ'αυτοκόλλητά του κάτι τέτοιο, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, βάσει του ορισμού που έχει δώσει κι ο tasodev, ΕΙΝΑΙ καγκουριά! Όταν δηλώνεις κάτι που ΔΕΝ είσαι, τι διάβολο είναι;
-Ο 'αεραγωγός' οροφής (που προφανώς και δεν είναι αεραγωγός, απλά μοιάζει με τέτοιον...), τα διάτρητα καλύματα στα πίσω παράθυρα, η αεροτομή και ΟΛΑ τα περίεργα που της Militec ή δεν ξέρω ποιας άλλης, τα έβαλα στον όρο βόδι κιτ. Αν έκανα λάθος κι αυτά ΔΕΝ είναι βόδι κιτ, ζητώ συγνώμη. Δεν μίλησα για προφυλακτήρες, ή πλαϊνά σκερτς. Για συντομία, εννοούσα τα οτιδήποτε πρόσθετο έχει μπει πάνω στο αυτοκίνητο εξωτερικά. Και ομολογουμένως αγνοούσα το υλικό κατασκευής, όπως ΟΛΟΙ αγνοούμε το υλικό κατασκευής αυτών που κατα καιρούς ανεβάζουμε εδώ πάνω. Δεν αποκλείεται και ο 'κατάπτυστος' μυρμηγκοφάγος, να είναι φτιαγμένος από άλλο υλικό και όχι πολυεστέρα. ΔΕΝ γνωρίζω το υλικό, αλλά ΔΕΝ κάνει διαφορά. Για μένα είναι άσχημο, από οποιοδήποτε υλικό κι αν είναι φτιαγμένος ένας αεραγωγός πχ, που έχει μπει εκεί χωρίς να έχει καμία πρακτική σημασία, χωρίς να προσφέρει τίποτε, μόνο και μόνο να δημιουργήσει μια 'εντύπωση' για κάτι που ΔΕΝ είναι.
-Ο όρος και μόνον 'οι αεραγωγοί καμπίνας και ουρανού είναι γνήσια look wrc της Milotec ', είναι καταχρηστικός. ΔΕΝ είναι γνήσιο, γιατί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι κάποιο από τα WRC που έτρεχαν στο WRC. Αν είχε αγοράσει κάποιος το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ WRC της Skoda, οι αεραγωγοί και η ξαπλώστρες πίσω (μαζί με το Halda, το roll-bar κλπ κλπ :: ) θα ήταν στανταρ και δεν θα χρειαζόταν να δαπανήσει ούτε σεντ για την αγορά τους.
Τα συγκεκριμένα after market αξεσουάρ, 'ντύνουν' με look WRC ένα καθ'ολα κοινό Skoda Octavia MK1. Επομένως, μιλάμε πάλι για ένα αυτοκίνητο που κάνει μια δήλωση για κάτι που δεν είναι.
Και ειδικά με τ'αυτοκόλλητα (είναι ΚΑΙ αυτά γνήσια δηλαδή; )
-Περι καγκουριάς: όταν λέμε πως ένα αυτοκίνητο είναι καγκούρικο, σημαίνει πως ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ και να το οδηγεί, καθότι βρίσκεται εντός του, μπορεί να θεωρηθεί κάγκουρας εκείνη την στιγμή. Κοινώς, εγώ που είμαι...αδελφή (καθότι οδηγός Υ...), αν οδηγώ το Octavia WRC , είμαι κάγκουρας. Το τι κάνουμε εμεις εκτός του αυτοκινήτου, το αν είμαστε καλοί ή κακοί ή αμαρτωλοί , αν χτυπάμε τις γυναίκες μας ή αν μας χτυπάνε αυτές, είναι ΑΣΧΕΤΟ. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε εδώ, κρίνοντας το αυτοκίνητο. Κι επειδή ΠΟΛΛΟΙ συμφωνούν με το καγκούρικον του θέματος , ΚΑΛΩΣ βρίσκεται εδώ.
-Λυπάμαι που κάποιος ενοχλήθηκε, αλλά δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Αν το αυτοκίνητό του δεν το είχε αλλάξει, δεν θα βρισκόταν ποτέ εδώ. Αλλά αλλάζοντάς το, πήρε ένα ρίσκο: να μην είναι απ' όλους το ίδιο αποδεκτό. Αυτό νομίζω καθίσταται σαφές από το αρχικό μου ποστ. Για μένα και για κάποιους άλλους είναι καγκούρικο και θα παραμείνει καγκούρικο, είτε δημοσιευμένο είτε όχι. Θα το βλέπουμε έξω και θα το σχολιάζουμε έτσι. Κι αυτό δεν πρόκεται ν'αλλάξει με την παρούσα δημοσίευση. Κοινώς, το συγκεκριμένο, και πριν την ανάρτηση της φωτογραφίας στο τοπικ, για πολύ κόσμο, είναι καγκούρικο. Αυτό, δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού ο ιδιοκτήτης του λέει πως το γουστάρει έτσι. Αρα, γιατί συγχίζεται με την δημοσίευση στο φόρουμ; Περίεργο...-Ευθαρσώς επίσης δηλώνω πως δεν γνωρίζω τον κάτοχο, ούτε έχω ...ασημί Υ, όπως γράφτηκε στο ...άλλο φόρουμ (το λέω μπας και γλιτώσω κάνα ...αθώο από το ...κάψιμο του αυτοκινήτου του ). Ούτε τον έχω δει, ούτε τον έχω αποφύγει και ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μαζί του. Απλά είδα ένα αυτοκίνητο στο δρόμο που μου φάνηκε κακόγουστο-καγκούρικο. Συγνώμη, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου, τόσο απλά.
-Δεν τον χαρακτήρισα τον ίδιο, περαν του ότι για μένα, όποιος οδηγεί καγκούρικο όχημα , ΕΚΕΙΝΗ την στιγμή τουλάχιστον, είναι κάγκουρας. Μπορεί να μην είναι δικό του, αλλά ΑΝ τον δω, θα τον χαρακτηρίσω κάγκουρα. Με τον ίδιο τρόπο που ο 88888888888 , όταν δει κάποιον άντρα σε Υ, θα τον χαρακτηρίσει αδερφή. Ανθρώπινο είναι κι εγώ τουλάχιστον δεν ενοχλούμαι! Γιατί δεν ξεκινάτε ένα υποφόρουμ με αδελφίστικα αυτοκίνητα να γουστάρουμε όλοι;Και παραθέτω και το πόστ μου προς άρσιν παρεξηγήσεων:
Μπορεί ο οδηγός του συγκεκριμένου να είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, μπορεί να κάνει αγαθοεργίες, μπορεί να είναι χρυσό παιδί στην παρέα και να έχει το καλύτερο χιούμορ, μπορεί να την έχει 35 πόντους, μπορεί να είναι πανέμορφος, πάμπλουτος και να μαμεί (και ενίοτε να δέρνει... ) τα καλύτερα μωρά, ΔΕΝ το γνωρίζω. ΓΝΩΡΙΖΩ όμως το αυτοκίνητό του . Και το αυτοκίνητό του είναι καγκούρικο. Από αυτά που γνωρίζω λοιπόν, θα έλεγα πως αυτός ο άνθρωπος ΙΣΩΣ μακριά από το αυτοκίνητό του είναι ωραίος τύπος. ΜΕ το αυτοκίνητό του όμως, είναι κάγκουρας.
Απλό; Νομίζω πως είναι απλό.Δεν βρίσκω κάτι προσβλητικό εδώ πέρα. Ο χαρακτηρισμός κάγκουρας, είναι συνέπεια της αισθητικής του αυτοκινήτου. Ξαναλέω: είτε δημοσιευμένη η φωτό, είτε όχι, ΠΟΛΛΟΙ θα χαρακτήριζαν έτσι το συγκεκριμένο. Αν δεν το γνώριζε ο ιδιοκτήτης του, λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
Αλλά ακόμη και η αλήθεια να μην είναι, ΔΕΝ υπάρχει λόγος να γίνεται ολόκληρη ιστορία κατ' εμέ. Βρες και το δικό μου (αφού λες πως με γνωρίζεις) και ανέβασέ το όπου θέλεις. Για εκδίκηση, άσε και την πινακίδα μου, κανένα πρόβλημα, αν και αν δεις πιο ψύχραιμα, η δική σου ΔΕΝ φαίνεται από την γωνία και την ανάλυση που έχω τραβήξει.
Τώρα, φαντάζομαι θα περιμένω τ'αντίποινα, οπότε να πω και στον **koutsan **να ετοιμάζει τα δικόγραφα. Μένει να δούμε πόσο ...ξύλο θα φάω από τον συμφορουμίτη προς...αποκατάσταση της αλήθειας! -
Αμα σου την πέσουνε για ξύλο να προσλάβεις τον Alba Romeo να τους στείλει εξώδικο
-
WRC's
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
1ον.Εγραψα γνωστός – άγνωστος γιατί τον κύριο φασικά τον ξέρω και παρόλο που με έχει δει στο δρόμο με το αμάξι μου δεν είχε το θάρρος να με σταματήσει να μου πει όλα αυτά που γράφει εκ του ασφαλούς πίσω από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή του ή να με ρωτήσει 5 πράγματα για το αυτοκίνητο που του κανανε εντύπωση όπως έγραψε ΚΑΙ να πάρει την άδεια να ποστάρει το αμάξι ΜΟΥ στο νετ.
ελα ρε αντωνη?!!
τονε ξερεις, και τοσο καιρο δεν μιλας??
παρε με ενα τηλεφωνο please!ΗF ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
Να χαιρετίσω βέβαια ξεχωριστά τον αγαπητό Petran που τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση σε μένα, τόσο που φαίνεται πως θα μπει στον κόπο να με δείρει κιόλας, εκτός αν κάποιος άλλος αντιλαμβάνεται κάτι διαφορετικό....
Εμένα πάλι αυτό μου θυμίζει απειλές τύπου Χρονομέτρη, που αν δεν κάνω λάθος τότε τις κορόϊδευε ο PetRan...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ευχαριστω και χαιρετω ολους τους φιλους που εχουμε καιρο να τα πουμε..
για τον λόγο της επιστροφής
συγνωμη γιατρε μου αλλα στην προκειμενη περιπτωση το παει στα μουτρα σας!
άντε καλέ!
Έπρεπε να βγάλω το κόκκινο χαλί και να βάλω τα λουλούδια στο βάζο -
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
http://www.barryboys.co.uk/photos10/MM_RedSkoda1_07.jpg' target='_blank
Έτσι θα κάνω και εγώ τη δική μου Fabia
Από έτσι που είναι τώρα:
http://xs229.xs.to/xs229/08280/954_ ... __9146.jpg' target='_blankΔεν γίνετε, χρειάζεται να έχεις ειδική άδεια από το wrcclub.gr
-
Εδώ είναι ΠΥΡΓΟΣ και δεν χρειαζόμαστε άδεια από κανέναν.
-
Κύριε....(μου διαφευγη το ονομά σας) δεν ασχοληθηκα με το θέμα πέραν απο τη στιγμη που το τραβηξες σε επιπεδο που αφορα το ατομό μου.
Σιγουρα και λογικο ειναι οτι σε αλλους αρεσουν κάποια πράγματα και σε άλλους οχι δεν με ενδιαφερη ,αυτα ειναι γουστα του καθενος ,αλλα απο την στιγμη που γραφης για εμενα προσοπικα χωρις να γνωριζω για το συγκεκριμενο θέμα και χωρις εσυ καν να με ξερεις........αυτο δεν ειναι σωστο όπως και οταν αναφερεσε σε πράγματα που δεν γνωρίζεις αλλα τα γραφεις για να κάνεις ας το πουμε την πλάκα σου!
Ευχαριστω!
Αναστασιου Αντωνης
-
-
Ο χρήστης ABT έγραψε:
Κύριε....(μου διαφευγη το ονομά σας) δεν ασχοληθηκα με το θέμα πέραν απο τη στιγμη που το τραβηξες σε επιπεδο που αφορα το ατομό μου.Σιγουρα και λογικο ειναι οτι σε αλλους αρεσουν κάποια πράγματα και σε άλλους οχι δεν με ενδιαφερη ,αυτα ειναι γουστα του καθενος ,αλλα απο την στιγμη που γραφης για εμενα προσοπικα χωρις να γνωριζω για το συγκεκριμενο θέμα και χωρις εσυ καν να με ξερεις........αυτο δεν ειναι σωστο όπως και οταν αναφερεσε σε πράγματα που δεν γνωρίζεις αλλα τα γραφεις για να κάνεις ας το πουμε την πλάκα σου!
Ευχαριστω!
Αναστασιου Αντωνης
+1
Εγώ το έχω γράψει αρκετές φορές σ' αυτό το θέμα, ο καθένας κάνει το αμάξι του όπως του αρέσει. Γούστα είναι αυτά, ακόμα και τα σούπερ καγκουρεμένα κάποιοι τα γουστάρουν.
Το συγκεκριμένο είναι μαύρο, έχει σπόιλερ και γράφει wrc. Σιγά το πράμα, δηλαδή αν έβγαζε η σκόντα ένα ολόιδιο μοντέλο θα ήταν αποδεκτό και όλα θα ήταν μια χαρά.
Κάποιοι καλό θα ήταν να έσβηναν μερικές εκφράσεις από τις δημοσιεύσεις τους.
-
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτό το νήμα ακροβατούμε ανάμεσα στην δίκαιη κριτική σε εξόφθαλμα παραδείγματα και στην άδικη/απρόκλητη προσβολή σε αμφιλεγόμενα, και δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση μόνο. Νομίζω ότι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αποφεύγουμε να χαρακτηρίζουμε τους οδηγούς κάτι που ομολογώ ότι έχω κάνει και εγώ.
-
-
Το ότι θα έμπαινα στο τόπικ αυτό μετά από πολύ καιρό, με σκοπό να ανεβάσω μια χαζο-φωτό και θα έβλεπα το χαμό που είχε γίνει στις προηγούμενες σελίδες, δεν το περίμενα...
Τέθηκαν λοιπόν τα βασικά ερωτήματα:
Τι είναι κάγκουρας?
Τι είν' ο κάγκουρας, τι το ζουμί του?
Καγκουρομαζέματα ή καγκουροσκορπίσματα?
Αδελφές και καγκουροπαληκάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια?Για να αφήσουμε λοιπόν τα συμπαθή μαρσιποφόρα να αλωνίζουν -και μας να τα θαυμάζουμε -, ας χαλαρώσουμε να το απολαύσουμε λιγάκι.. Λίγο χιουμοράκι δε βλάπτει.
-
Ο χρήστης ABT έγραψε:
Κύριε....(μου διαφευγη το ονομά σας) δεν ασχοληθηκα με το θέμα πέραν απο τη στιγμη που το τραβηξες σε επιπεδο που αφορα το ατομό μου.Σιγουρα και λογικο ειναι οτι σε αλλους αρεσουν κάποια πράγματα και σε άλλους οχι δεν με ενδιαφερη ,αυτα ειναι γουστα του καθενος ,αλλα απο την στιγμη που γραφης για εμενα προσοπικα χωρις να γνωριζω για το συγκεκριμενο θέμα και χωρις εσυ καν να με ξερεις........αυτο δεν ειναι σωστο όπως και οταν αναφερεσε σε πράγματα που δεν γνωρίζεις αλλα τα γραφεις για να κάνεις ας το πουμε την πλάκα σου!
Ευχαριστω!
Αναστασιου Αντωνης
ΔΕΝ γράφω για κανέναν προσωπικά, ΔΕΝ σε ξέρω, ΔΕΝ σε γνωρίζω και ΔΕΝ θα επιδιώξω κάτι τέτοιο στο μέλλον να είσαι σίγουρος. Εγώ απλά ΕΙΔΑ στο δρόμο και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑ, ένα αυτοκίνητο που μου φάνηκε ΚΑΓΚΟΥΡΙΚΟ, για τον α, β, γ λόγο...
- ΔΕΝ γνώριζα πως ήταν δικό σου
- ΔΕΝ είχα κανένα σκοπό να γίνει θέμα
- ΔΕΝ είχα κανένα σκοπό να σε προσβάλλω, ΠΕΡΑΝ του ότι οποιοδήποτε αυτοκίνητο μπαίνει εδώ μέσα, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ( για κάποιους άλλους ίσως είναι μια χαρά...) ΕΙΝΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΙΚΟ
Δεν πρόκειται η αντίδρασή σου ν'αλλάξει κάτι και εξηγούμαι: το ότι ενοχλείσαι με τον χαρακτηρισμό καγκούρικο για το αυτοκίνητό σου, είναι κατανοητό. ΑΛΛΑ αυτό ΔΕΝ αλλάζει κάτι: (το ξαναγράφω), είτε δημοσιευμένο, είτε μη, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ανήκει, είναι καγκουριά.
ΞΕΧΝΑ εμένα. Σκέψου πως ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ, θεωρείται τέτοιο. Καλώς ή κακώς, έτσι είναι. ΣΥΓΝΩΜΗ που το μαθαίνεις από μένα, καμία όρεξη δεν είχα να σε στενοχωρήσω, αλλά λυπάμαι, αυτή είναι η γνώμη μου. Το τι ακριβώς επιδιώκεις μετά από αυτό δεν γνωρίζω. Ακόμη και να σβηστούν τα ποστ μου, να είσαι σχεδόν βέβαιος, πως αν το πετύχει κάποιος άλλος από τους ...κυνηγούς εδώ μέσα, θα ξαναδημοσιευτεί. Οπότε, ειλικρινά, δεν βλέπω νόημα στην αντίδρασή σου.
Απολύτως φιλικά και με κάθε φιλική διάθεση.
-
πετραν σορι αλλα εισαι τελειως φαουλ! αντε και τον βρηκες εγω σου λεω και τον εδειρες κιολας. τι θα αλλαξει ακριβως; θα σταματησει να θεωρει το συγκεκριμενο σκοντα καγκουρικο; θα τον εχεις πεισει και το επομενο του αμαξι θα'ναι σκοντα; στην τελικη εισαι ικανος να φτασεις σε σημειο να δειρεις για το αυτοκινητο σου; συγνωμη αλλα ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω και ακομα περισσοτερο δεν μου φαινεται ιδιαιτερα.. συνετο να δειρεις καποιον επειδη σε ειπε καγκουρα ή επειδη δεν του αρεσει το αυτοκινητο σου, ποσο μαλλον μεσω ιντερνετ
φιλε με το σκοντα που ξεκινησε η διαμαχη: αν σε ενδιαφερει η γνωμη μου, δεν θεωρω το αμαξι σου ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ καγκουρικο (το θεωρω λιγακι καγκουρεμενο), με ολα αυτα που βλεπουμε καθε μερα εγω δεν θα εμπαινα καν στον κοπο να το βγαλω φωτογραφια και να το ανεβασω εδω, γιατι οι 'μετατροπες' του ειναι πταισματα μπροστα σε οσα βλεπουμε καθημερινα. ΑΛΛΑ (ναι υπαρχει αλλα και ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ) δεν καταλαβαινω, δεν μπορεις να ζησεις με την ιδεα οτι ο καθε εγω (ή ο καθε εγω τυχαιος απο το ιντερνετ) σε θεωρει καγκουρα;
ρε σεις ωρες ωρες εχω την αισθηση οτι παιρνετε ποσοστα απο τις εταιριες
Australia Uber Alles!!!!! [#4]