Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Lancia Fulvia
    1. Home
    2. Μελλοντικά Μοντέλα
    3. Lancia Fulvia
    • 1
    • 2
    • 3
    • 2 / 3
    Μελλοντικά Μοντέλα
    29
    41
    128
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • ?
      A Former User last edited by

      perimenw kai egw nea guro apo auto to thema apo to italofilo sakiss! perimene apanthsh!

      1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        sakiss last edited by

        http://video.google.com/videoplay?docid ... 146&q=fiat

        1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • ?
          A Former User last edited by

          Αλήθεια εγώ γιατί είχα μείνει με την εντύπωση ότι θα βγει τελικά η νέα fulvia και μάλιστα θα έχει μηχανικά μέρη από Grande Punto? (νομίζω το είχα διαβάσει στο AMS...μακρυά από'μας )

          Μπορεί κανείς να με κατατοπίσει?

          1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • G
            gianniskid last edited by

            παντως ειναι πολυ ομορφο ρε γ@μωτο

            επρεπε να την βγαλουν

            πιστευω πως θα πουλουσε (οπως πουλανε τα απλα μινι πχ). ειναι πολυ ομορφη και ξεχωριστη.

            κριμα

            1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • Y
              yiannis2002 last edited by

              To θέμα δεν είναι να μοιάζει μόνο εξωτερικά, μακάρι αν θα βγεί, να πηγαίνει στο δρόμο σαν την παλιά. Και να ακούγεται σαν την παλιά...

              1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • P
                panos272 last edited by

                Στα προσεχή σχέδια της Lancia υπάρχει αναφορά σε ένα μοντέλο ξεχωριστό. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί όμως κάτι συγκεκριμένο.
                Άλλοι εικάζουν για Fulvia, άλλοι για Fulvia CC και άλλοι θεωρούν
                ότι απλώς θα είναι η νέα Delta Integralle.
                Η μεγάλη αναμονή ας ελπίσουμε να βγάλει κάτι καλό, τώρα που τα
                οικονομικά του Grouppo βελτιώνονται.

                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • D
                  dinos-v last edited by

                  θα βγει παιδια αλλα λιγο αργοτερα..ισως πριν το 2010 fulvia cc και πατωμα ισως του bravo..

                  εχει σειρα η νεα delta και μετα η fulvia και το νεο y..η thesis μαλλον δεν θα εχει αντικαταστατη..

                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • E
                    eddie_147 last edited by

                    http://www.italiaspeed.com/2008/cars/la ... /1906.html

                    Χμ....

                    1 Reply Last reply Reply Quote 1
                    • P
                      pid last edited by

                      Βρε λες...?

                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • M
                        mika_hakkinen last edited by

                        Θα δείξει, μακάρι...

                        @νδρέας

                        1 Reply Last reply Reply Quote 1
                        • T
                          thanix last edited by

                          Παντως ρε παιδια οταν βλεπω την παλια και μετα το πρωτοτυπο της καινουριας μου φαινεται υπερβολικα ασχημο...

                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • ?
                            A Former User last edited by

                            Alba Parietti ti pineis kai de mas dineis? Pou ta ma8aineis ola afta???
                            Meneis Italia i Ellada?
                            Sorry gia ton kataigismo erwtisewn alla exw meinei afwnos (gi'afto grafw) apo tis plirofories pou para8eteis!

                            Keep walking...

                            Makari na vgei i fulvia pantws.. Kai as ksekinaei apo 'tapeina' moter. Na skeftei kapoios kai tous 'mi exontes' oneiropolous!

                            (sorry gia greenglish... de ginetai otherwise)

                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • M
                              montecarlo last edited by

                              Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:

                              Καιρός είναι να βρει τον δρόμο της η ερμη η Lancia!

                              H επονομαζόμενη 3πορτη 'Deltina' (μεταξύ νέου πεντάθυρου Υpsilon και Delta),αναμένεται να εμφανιστεί στο προσεχές σαλόνι της Γενεύης.Ήδη ολοκληρώθηκαν οι δοκιμασίες αντοχής των αναβαθμισμένων εκδόσεων του 1600 και 2000 mjet,καθώς επίσης και ενός νεου 1400mjet απόδοσης 115 ίππων (που ενδεχομένως θα αντικαταστήσει τον υπάρχοντα 1300αρη).
                              Στους βενζινοκινητήρες ολοκληρώθηκαν οι δοκιμασίες των νέων 1600 ΤJet και 2000ΤJet,αμέσου ψεκασμού,δύο turbo,απόδοσης ως και 300άλογα.Συνεχίζονται τα test στα νέα διπλόδισκα κιβώτια 7σχέσεων,που θα εξοπλίζουν τα μελλοντικά μοντέλα του gruppo,αρχής γενομένης από τη Ferrari California.

                              Kατά τα άλλα,ήδη κυκλοφορεί στα γραφεία του gruppo,το προσχέδιο ενός extreme κεντρομήχανου,το οποίο αποκαλείται ανεπίσημα Stratos.

                              Τέλος ο αντικαταστάτης της Thesis (που ο τύπος υπέθετε ότι θα ονομάζεται Aurelia),πήρε το πράσινο φως στο τέλος του 2007,οπότε και κυκλοφόρησε (αλλά δεν δημοσιοποιείται για ευνόητους λόγους)ένα εξωτερικό σχέδιο.Το Γενάρη δημιουργήθηκε μια τρισδιάστατη απεικόνισή του,ενώ πρόσφατα ολοκληρώθηκε σε ρητίνη και το υπό κλίμακα μοντέλο.

                              Όπως λένε και οι ιταλοί:si tratta solo di avere pazienza

                              Για να μην απογοητευται ο κόσμος καλό να ειπωθεί ότι ό,τι δοκιμάζει το Gruppo δεν βγαίνει απαραίτητα και στην παραγωγή. Το CRF δοκιμάζει πολλές λύσεις και πολλά προτότυπα αλλά μόνο ένα μικρό μέρος από αυτά θα φτάσει στην αγορά.

                              Για παράδειγμα πριν 4 χρόνια κυκλοφορούσαν 147 Q4 τετρακίνητες σε προχηρημένο στάδιο υλοποίησης. Το project αυτό τελικά κόπηκε από το marketing.

                              1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • A
                                alba-parietti last edited by

                                Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:

                                Για να μην απογοητευται ο κόσμος καλό να ειπωθεί ότι ό,τι δοκιμάζει το Gruppo δεν βγαίνει απαραίτητα και στην παραγωγή. Το CRF δοκιμάζει πολλές λύσεις και πολλά προτότυπα αλλά μόνο ένα μικρό μέρος από αυτά θα φτάσει στην αγορά.

                                Για παράδειγμα πριν 4 χρόνια κυκλοφορούσαν 147 Q4 τετρακίνητες σε προχηρημένο στάδιο υλοποίησης. Το project αυτό τελικά κόπηκε από το marketing.

                                Όλα αυτά διαρρέουν ακριβώς για να δημιουργείται θόρυβος γύρω από το όνομα της εταιρείας και δευτερευόντως για να ξεσηκώνεται ο κόσμος (και να ελέγχονται και οι αντιδράσεις του).
                                Το σίγουρο είναι ότι η υλοποίηση κάποιων από αυτά τα σχέδια,τελεί υπό την απαραίτητη προϋπόθεση, η Delta θα κάνει τον αριθμό πωλήσεων που έχει τεθεί ως αρχικός στόχος.
                                Κάποια άλλα πάλι,είναι είτε ήδη δρομολογημένες αποφάσεις ή επιβάλλονται από την ίδια τη λογική των πραγμάτων.
                                Έτσι το αυτοκίνητο που απασχολεί αυτή τη στιγμή τους ιταλούς άμεσα,είναι το καινούργιο Ypsilon,ενώ από την άλλη η ύπαρξη της πλατφόρμας small ,καθιστά σχεδόν αναπόφευκτο το γεγονός,δίπλα στα GPunto και MiTo να δημιουργηθούν δύο ή τρία διαφορετικά μοντέλα για τη Lancia (μικρή Delta,Fulvia coupe ή Fulvia CC).
                                Άξια προσοχής είναι προς την κατεύθυνση αυτή και η συνέντευξη του Olivier Francois,τον οποίο εντελώς σιβυλλικά....... βάζουν άλλοτε να επιβεβαιώνει,άλλοτε να διαψεύδει και άλλοτε να συγχέει τα πράγματα.

                                Έτσι σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξή του,η εμφάνιση ενός τρίθυρου μικρού coupe (progetto 855),όπως και κάποιου είδους fulvia πρέπει να θεωρείται δεδομένη.Ο ίδιος όμως έρχεται να δώσει επίσημη υπόσταση στους ψιθύρους για την ενδεχόμενη αναβίωση της Montecarlo ή της Stratos,συγχέοντας επίτηδες τα πράγματα γύρω από το πρωτότυπο που θα εμφανίσουν στην προσεχή Γενεύη,το οποίο κατά τα λεγόμενά του,θα προκαλέσει έκπληξη (ποιό θα είναι τελικά αυτό;).
                                Tαυτόχρονα δηλώνει ότι δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης για τη Thesis,τη στιγμή που το σχετικό project έχει ήδη εγκριθεί από τον παρελθόντα Δεκέμβρη,ενώ κάνει λόγω για πιθανή εμφάνιση ενός A segment Lancia,γεγονός που δεν αποκλείει τελικά την ανάσυρση από το συρτάρι του λογότυπου της Autobianchi.

                                Συμφωνώ ότι πολλά από αυτά ενδέχεται να παραμείνουν σχέδια και μόνο.Το σημαντικότερο ρόλο στην υλοποίηση,θα παίξουν η εμπορική πορεία των νέων μοντέλων και το πόσο θα διαρκέσει και ποιές επιπτώσεις θα έχει η παρατεταμένη ενεργειακή και οικονομική κρίση.Τα πρώτα σημάδια ήδη τα έχουμε και δυστυχώς δεν φαίνονται ενθαρρυντικά: θα υπάρξει αναβίωση της κατηγορίας GTi (που σκότωσε το sport αυτοκίνητο)σε μια υποκατηγορία του C segment,που θα θέσει εκ νέου το sport coupe σε δεύτερη μοίρα,οι μπερλίνες του E segment δείχνουν να χάνουν οριστικά το παιχνίδι από τα πολυτελή SUV,Xover και SW,ενώ το περιθώριο εξέλιξης των πετρελαιοκινητήρων φτάνει ήδη στα όρια του.

                                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • M
                                  manosk last edited by

                                  Ας ξαναμπούν:




                                  Εκπληκτικό σχέδιο μέσα-έξω, σίγουρα καλύτερο από οποιοδήποτε 'Delta-Bravo'. Μακάρι να το βγάλουν έτσι (όχι με εσωτερικό από GPunto και εξωτερικό από linea ).

                                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • N
                                    neos last edited by

                                    Τέλειο, το εσωτερικό ειδικά είναι απίθανο.
                                    Φανταστείτε μια τέτοια Fulvia με 1.4Τ 150hp (μπροστοκίνητη αναγκαστικά αλλα και τι έγινε;) και ικανοποιητικό εξοπλισμό (που να περιλαμβάνει φυσικά Clima, Ηχοσύστημα με mp3,17' ζάντες και όχι ανούσια μπλιμπλίκια) στα 25.000 ευρώ.
                                    Και ελάτε μετά να δούμε για πότε αναβιώνουν οι ένδοξες μέρες της Lancia

                                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • ?
                                      A Former User last edited by

                                      Οτι πρεπει για CC εκδοση ειναι το σχεδιο.

                                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • A
                                        alejandro last edited by

                                        Με μια πρώτη ανάγνωση της μορφής της νεας Φουλβια θα μπορούσα να πω οτι μου αρέσει. Όμως στο τέλος δε μου αρέσει. Οχι γιατί οι όγκοι της ή η γενικότερη μορφή της εχουν κάτι τι δυσανάλογο, αλλά το θεωρώ ενα over-designed αυτοκίνητο. Νομίζω οτι δεν ειναι παρα ένα επιτηδευμένο σχέδιο που επ' ουδενί δεν έχει σχέση με το νεύρο και την αυθεντική κομψότητα που χαρακτήριζε (κατα τη γνώμη μου) τις Lancia.
                                        Νομίζω οτι η Λαντσια δε θα πρέπει να καταφύγει σε retro-repro-ductions αλλά να προσπαθήσει να βρει τη σχεδιαστική γλώσσα του μέλλοντός της καθως αυτή η στρατηγική θα την οδηγήσει σε αδιέξοδο αργά ή γρήγορα.
                                        Αυτό έκανε-κανει η BMW (οκ, μη κρίνουμε εαν μας αρέσουν οι Bangle-εποχής ΒΜW... μιλάω απο θέμα στρατηγικής και όχι αισθητικής).
                                        Για να αποφύγω παρεξηγήσεις ΔΕΝ ειμαι γερμανόφιλος, ΔΕΝ ειμαι ιταλόφιλος ΔΕΝ ειμαι οπαδός καμίας 'σχολής' ή εταιρίας.

                                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • A
                                          alba-parietti last edited by

                                          To concept car του 2003 καλύτερα να το ξεχάσετε,γιατί η καινούρια δημιουργία,είτε τελικά ονομάζεται fulvia,είτε όχι,δεν θα έχει καμιά σχέση μαζί του,για μια σειρά λόγων (κυρίως πρακτικών και προφανών).
                                          Εκείνο που σκοπεύουν είναι να εμφανίσουν: 1)ένα τρίθυρο coupe σε πάτωμα small και 2)ένα 2+2 CC στο ίδιο πάτωμα,αμφότερα προσθιοκίνητα.Το χειρότερο σενάριο είναι να εμφανιστεί μόνο το ένα από τα δυό.Το ιδανικότερο είναι να εμφανιστούν και τα δυό ,εκ των οποίων το τρίθυρο coupe θα αποκτήσει κάποια στιγμή τετρακίνηση και θα έχει και αγωνιστική εμπλοκή.Κάποιο από αυτά τα δύο μάλλον θα εμφανίσουν στην προσεχή Γενεύη.
                                          Τέλος το κεντρομήχανο,αν τελικά δει το πράσινο φως,θα είναι διθέσιο,φυσικά πισωκίνητο και θα στηρίζεται στο πάτωμα που θα χρησιμοποιηθεί στην αντίστοιχη κατασκευή της Abarth.
                                          Τέλος μια 'αναβίωση' της Fulvia,μόνο και μόνο σε ένδειξη σεβασμού προς το όνομα της προκατόχου της, αλλά και της ιστορίας της φίρμας (η πρώτη που εφάρμοσε μαζικά σε όλα τα μοντέλα που ενεφάνισε μετά το 1960,την κίνηση μπροστά),δεν θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε άλλο από προσθιοκίνητη.

                                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • S
                                            skullone last edited by

                                            Ο χρήστης Neos έγραψε:
                                            Τέλειο, το εσωτερικό ειδικά είναι απίθανο.
                                            Φανταστείτε μια τέτοια Fulvia με 1.4Τ 150hp (μπροστοκίνητη αναγκαστικά αλλα και τι έγινε;) και ικανοποιητικό εξοπλισμό (που να περιλαμβάνει φυσικά Clima, Ηχοσύστημα με mp3,17' ζάντες και όχι ανούσια μπλιμπλίκια) στα 25.000 ευρώ.
                                            Και ελάτε μετά να δούμε για πότε αναβιώνουν οι ένδοξες μέρες της Lancia

                                            Μα η τελευταία πισωκίνητη Lancia (εξαιρώντας τη Montecarlo/037, που και οι δυο τους ήταν 'ειδικές' εκδόσεις, με τη μία να πουλά λίγα κομμάτια και την άλλη να είναι homologation special) ήταν η Flaminia. Η Flavia είχε μπροστινή κίνηση και κινητήρα μπόξερ, η Fulvia μπροστινή κίνηση και V4, η Gamma μπροστινή κίνηση και κινητήρα μπόξερ, η Beta μπροστινή κίνηση και κινητήρα με μπλοκ Fiat και κεφαλή Lancia κ.ο.κ.

                                            Όταν λοιπόν ο πρόγονος - η Fulvia - είχε μπροστινή κίνηση και ήταν ένα από τα πιο ωραία σε στρίψιμο και οδική συμπεριφορά αυτοκίνητα της κατηγορίας του, τι λόγο έχει η αναβίωσή του να είναι πισωκίνητη; Και επιτέλους, η μετάδοση της κίνησης μπροστά ή πίσω δεν εγγυάται καλή, διασκεδαστική ή 'ασφαλή' οδική συμπεριφορά, ακριβώς όπως και η αρχιτεκτονική των αναρτήσεων δεν εγγυάται τίποτα - έχω δει διπλά ψαλίδια και πολλαπλούς συνδέσμους (ή, για ορισμένες περιπτώσεις, υστερούντες με ένα μπράτσο ακόμα... ) που ήταν πολύ χειρότερα στημένα από McPherson και ημιάκαμπτο, για να μην γίνω κακός και τα συγκρίνω με... ολισθαίνουσες στήλες και άκαμπτο πίσω!

                                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • TEST
                                              • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
                                              • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
                                              • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
                                            • VIDEO
                                              • 4TTV
                                              • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CANDID CAMERA
                                            • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΛΕΞΙΚΟ
                                            • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • FORMULA 1
                                              • WRC
                                              • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
                                              • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4T CLASSIC
                                              • ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
                                              • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΟΡΑ
                                              • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
                                              • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
                                              • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
                                            • 2ΤΡΟΧΟΙ
                                              • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
                                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CLASSIC
                                            • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
                                            • MENU
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4ΤΡΟΧΟΙ
                                            • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
                                            • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
                                            • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
                                            • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
                                            • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
                                            • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
                                            • ΚΟΚ

                                            logo footer

                                            coty











                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                            • CLASSIC
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • VIDEO
                                            • FORUM
                                            4T FORUM
                                            4T LIBRARY
                                            • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
                                            • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
                                            • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
                                            • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
                                            Powered by nxcode.gr