Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αστακούς παλιότερα, τώρα πια έχει κόψει αρκετά...
Γρηγόρη για πότε σκέφτεσαι; Άντε να μαζευτούμε όλοι Αστροπαλιά.
Εγώ δεν έχω πολλές επιλογές, το τμήμα μου θα κλείσει στις 8 Αυγούστου και θ'ανοίξει μετά τις 25, οπότε εκεί μέσα παίζω... Βέβαια, έχω και το μικρό που μπορεί να πιάσει δουλειά μέσα στο καλοκαίρι και να με στείλει...αδιάβαστο
Τέσπα, μην κακομελετάμε...
Σκέφτομαι και το πως θα πάω, γιατί δεν ξέρω αν πάει κάνα σωστό πλοίο εκεί, με Αγούδημους κλπ , δεν το συζητάω καν, θέλω καινούριο πλοίο, αλλιώς ΔΕΝ! Επίσης, εγώ μπορώ να βρω μηχανή , αλλά αποκλείεται να πίσω το μωρό, δεν θέλει να τις βλέπει! Αρα, θα τα σκάσω και για το τουτού... Τέσπα, δεν με καίει, αφού πρόβλημα δεν έχω, απλά θέλω να μην ταλαιπωρηθώ ...δυσανάλογα και το νησί να έχει αυτά που ζητάω: κυκλαδίτικο στυλάκι, όχι δέντρα, όχι πράσινο , ωραία νερά και παραλίες για μπάνιο, μπαράκια για ποτάκι και χαλαρούς ρυθμούς (κλαμπ και μπουζούκια, ούτε να τα βλέπω πια ) και όμορφη Χώρα για βολτίτσες χεράκι-χεράκι
Για πες βρε Κωνσταντίνε, τι πλοία παίζουν και σε τι τιμές, ενώ θα ήθελα ενημέρωση και για τα δωμάτια, εσύ λογικά θα έχεις κλείσει. Αν δεν θέλεις εδώ και στα πμ έχουμε χώρο και σας...περιμένουμε!