-
To 205 είναι αγωνιστικό....
Εξάλου το ΖΧ είναι πολύ πιο επικίνδυνο
-
Κατά 99.999% θα είμαι Ελλάδα και αν είμαι ένα γύρω (χωρίς πίτα!!!) θα περάσω, αν και δεν με βλεπω για την πίστα...παρέα στον Κούκ θα κάνω.
Θα ενημερώσω όσο πιο σύντομα μπορώ.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
To 205 είναι αγωνιστικό....Εξάλου το ΖΧ είναι πολύ πιο επικίνδυνο
Κάπου παραπάνω είχε γράψει ο Νίκος, σε απάντηση στον Castor, ότι δεν επιτρέπονται αγωνιστικά.
Η απορία μου είναι 'γιατί?'. Αν δηλαδή φέρει κάποιος ένα Cinque αγωνιστικό θα είναι **τόοοοοσο **πιο γρήγορος από κάτι τουρμπίσια των 200+ ίππων που είδα την άλλη φορά?
Εξάλλου, το fair play δεν έχει να κάνει με το τι οδηγείς, σωστά?
-
βασίλη πιστεύω οτι είναι θέμα ασφάλειας όλων μας αλλά και ευθύνης του Νίκου που έχει αναλάβει την οργάνωση απέναντι στους υπέυθυνους της πίστας...ας μην χαλάσουμε την καλή εντύπωση που τους αφήσαμε την προηγούμενη φορά
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
To 205 είναι αγωνιστικό....
Εξάλου το ΖΧ είναι πολύ πιο επικίνδυνο
Κάπου παραπάνω είχε γράψει ο Νίκος, σε απάντηση στον Castor, ότι δεν επιτρέπονται αγωνιστικά.
Η απορία μου είναι 'γιατί?'. Αν δηλαδή φέρει κάποιος ένα Cinque αγωνιστικό θα είναι **τόοοοοσο **πιο γρήγορος από κάτι τουρμπίσια των 200+ ίππων που είδα την άλλη φορά?
Εξάλλου, το fair play δεν έχει να κάνει με το τι οδηγείς, σωστά?
Παντως εγω θα φερω το τερας μου (Seicento ) με οσα αλογατα κ μουλαρακια εχει!!!
Ελπιζω μονο να μην βρεχει γιατι εχω κατι ωραια slickακια ειδικα γι αυτο τον σκοπο! -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
To 205 είναι αγωνιστικό....Εξάλου το ΖΧ είναι πολύ πιο επικίνδυνο
Και ποιός είναι ο ορισμός του αγωνιστικού?
Εδώ σας θέλωΠροσωπικά με το Passat κάνω 1:17,8 και με το Renault κάνω 1:16,5 αφού ακόμα το μαθαίνω .
Το R5 το έφτιαξα για Trackday car, ώστε να μην 'στραμπουλάω' συνέχεια στην πίστα το VW. Εάν έρθω θα έρθω με το Ρενώ, το οποίο -έτσι όπως το θέτετε- δεν είναι αγωνιστικό αλλά αυτοκίνητο που πληρεί τις περισσότερες από τις προδιαγραφές ασφαλείας του παραρτήματος J. Με τι κριτήριο θα μου στερούσατε πιθανώς την δυνατότητα να συμμετέχω με ασφάλεια?Εκτιμώ ότι είναι επιτακτικό ο Νϊκος (Πρόεδρος) να επεξηγήσει τι εννοεί λέγοντας 'αγωνιστικό' και να τεκμηριώσει το σχετικό σκεπτικό.
-
Ρε παιδιά,χρειάζεται επεξήγηση για το τι είναι αγωνιστικό?!!
Αυτοκίνητο με roll cage,αγωνιστικές αναρτήσεις και λάστιχα,πυροσβέσεις κλπ που χρησιμοποιείται σε Αγώνες!
Το track day αφορά μόνο σε αυτοκίνητα πολιτικά,δρόμου!!Παράδειγμα η Sud του Βασίλη!!
Αν κάποιος θέλει να φέρει και να δοκιμάσει το αγωνιστικό του,μπορεί.Με το κόστος που προβλέπεται για την χρήση της πίστας απο αγωνιστικά.Αλλά θα δημιουργήσει πρόβλημα στους υπόλοιπους αφου δεν επιτρέπεται να υπάρχουν ταυτόχρονα αγωνιστικά και πολιτικά αυτοκίνητα στην πίστα.
ΟΚ?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε παιδιά,χρειάζεται επεξήγηση για το τι είναι αγωνιστικό?!!Αυτοκίνητο με roll cage,αγωνιστικές αναρτήσεις και λάστιχα,πυροσβέσεις κλπ που χρησιμοποιείται σε Αγώνες!
Το track day αφορά μόνο σε αυτοκίνητα πολιτικά,δρόμου!!Παράδειγμα η Sud του Βασίλη!!
Αν κάποιος θέλει να φέρει και να δοκιμάσει το αγωνιστικό του,μπορεί.Με το κόστος που προβλέπεται για την χρήση της πίστας απο αγωνιστικά.Αλλά θα δημιουργήσει πρόβλημα στους υπόλοιπους αφου δεν επιτρέπεται να υπάρχουν ταυτόχρονα αγωνιστικά και πολιτικά αυτοκίνητα στην πίστα.
ΟΚ?!
Nαι μεν πολιτικο αλλα οσο πιο καλα προετοιμασμενο για να αντιμετωπισει την πιστα δε.
Η υπαρξη roll cage κ bucket k ζωνες 4αρων δεν σημαινει απαραιτητα αγωνιστικο αλλα απλα ετοιμασια για track day.
Παρολαυτα μπορει να εχει συμμετοχη στο συγκεκριμενο event? -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ρε παιδιά,χρειάζεται επεξήγηση για το τι είναι αγωνιστικό?!!
Αυτοκίνητο με roll cage,αγωνιστικές αναρτήσεις και λάστιχα,πυροσβέσεις κλπ που χρησιμοποιείται σε Αγώνες!
ΟΚ?!
Nαι μεν πολιτικο αλλα οσο πιο καλα προετοιμασμενο για να αντιμετωπισει την πιστα δε.
Η υπαρξη roll cage κ bucket k ζωνες 4αρων δεν σημαινει απαραιτητα αγωνιστικο αλλα απλα ετοιμασια για track day.
Παρολαυτα μπορει να εχει συμμετοχη στο συγκεκριμενο event?Νίκο (kouk), νομίζω ότι μιλάμε άπταιστα Ελληνικά εδώ μέσα και όπως είπα ΣΑΦΩΣ χρειάζεται να εξηγήσεις τι εννοείς 'αγωνιστικό'. To Renault μου έχει μόνο rollcage από όσα αναφέρεις και δεν έχει τρέξει ποτέ σε επίσημο αγώνα (πρωταθληματικό). Θεωρείται αγωνιστικό ή όχι?
Και μια που το ανέφερες πόσο δηλαδή χρεώνει η πίστα σε αγωνιστικά, γιατί εγώ όσες φορές έχω πάει έχω πληρώσει 55€ και με το Passat και με το R5.Φίλε kleisj, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου!
-
Παιδιά μην δημιουργείτε θέμα!
Αγωνιστικό είναι ένα αυτοκίνητο προορισμένο και προετοιμασμένο έτσι ώστε να καλύπτει τα μέτρα ασφαλείας του J.
Έστω και με ληγμένα buckets η πυρόσβεση!
Τα τετραπετάλουδα , οι αναρτήσεις , τα κιβώτια και οι αεροτομές δεν έχουν απαραίτητα αγωνιστική υπόσταση.
Ούτε αν έχεις βάλει cage σημαίνει απαραίτητα ότι είναι αγωνιστικό.
Ούτε αν έχεις Νίτρο και Τ33 είναι απόλυτα πολιτικό.
Θέλει κοινή λογική και σύνεση το Track Day! Προσέχουμε για να έχουμε.
Εγώ δυστυχώς θα λείπω στο εξωτερικό! Οπότε ούτε με αγωνιστικό ούτε με πολιτικό θα μας/σας χαρώ.
(Μπορεί όμως να την κάνω κατά Brands Hatch μεριά)
-
kleisj:Κανένα πρόβλημα!
passat 1.8:Αφου δεν είναι αγωνιστικό το αυτοκίνητο,ποιό είναι το πρόβλημα βρε φίλε?Και αφου έχεις ξαναπάει,ξέρεις ότι δεν θεωρείται αγωνιστικό!
Ρε παιδιά,συγγνώμη,αλλά για να μην δημιουργήσουμε θέμα απο εκει που δεν υπάρχει (όπως λέει και ο Castor).
Το Track Day είναι για να περάσουμε καλά!!
Αν κάποιος έχει προετοιμάσει ενα αυτοκίνητο ειδικά για τέτοιες εκδηλώσεις, καλοδεχούμενος!
Αλλά αν πάμε με ένα αγωνιστικό...δεν είναι σαν να κοροϊδεύουμε τους οικοδεσπότες μας?Το ξαναλέω λοιπόν.Δεν επιτρέπονται αγωνιστικά αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
kleisj:Κανένα πρόβλημα!passat 1.8:Αφου δεν είναι αγωνιστικό το αυτοκίνητο,ποιό είναι το πρόβλημα βρε φίλε?Και αφου έχεις ξαναπάει,ξέρεις ότι δεν θεωρείται αγωνιστικό!
Ρε παιδιά,συγγνώμη,αλλά για να μην δημιουργήσουμε θέμα απο εκει που δεν υπάρχει (όπως λέει και ο Castor).
Αν κάποιος έχει προετοιμάσει ενα αυτοκίνητο ειδικά για τέτοιες εκδηλώσεις, καλοδεχούμενος!
Αλλά αν πάμε με ένα αγωνιστικό...δεν είναι σαν να κοροϊδεύουμε τους οικοδεσπότες μας?Το ξαναλέω λοιπόν.Δεν επιτρέπονται αγωνιστικά αυτοκίνητα.
Got it! Κανενα προβλημα απλα για να καταλαβω ηθελα!
Ουτως ή αλλιως αγωνιστικο δεν εχω, μονο κατι παλια slickakia Michelin μπορει να χρησιμοποιησω αν η μερα προβλεπεται στεγνη. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
kleisj:Κανένα πρόβλημα!passat 1.8:Αφου δεν είναι αγωνιστικό το αυτοκίνητο,ποιό είναι το πρόβλημα βρε φίλε?Και αφου έχεις ξαναπάει,ξέρεις ότι δεν θεωρείται αγωνιστικό!
Βρε Νίκο μου δεν γουστάρω να έρθω εκει και να με κοιτάτε με μισό μάτι , γι'αυτό το λόγο και επέμενα στις διευκρινήσεις.
Το αυτοκίνητο σαφώς δεν είναι αγωνιστικό, αλλά επειδή είναι όπως σου είπα φτιαγμένο ως trackday car, μοιάζει πολύ με αγωνιστικό.
Κανένα πρόβλημα λοιπόν, θα τα πούμε από κοντά εκεί . -
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Βρε Νίκο μου δεν γουστάρω να έρθω εκει και να με κοιτάτε με μισό μάτι , γι'αυτό το λόγο και επέμενα στις διευκρινήσεις.
Με μισό αποκλείεται...με γουρλωμένο ίσως!!
-
και εγω μεσα!
Ελπιζω να μην φαω τα λαστιχακια μου!!!
ποσο ειπαμε πανε τα michelin 205/45/16?
-
Έχω δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν ξέρω αν το αυτοκίνητό μου θεωρείται αγωνιστικό, οπότε σας περιγράφω τι έχει και να μου πείτε αν μπορώ να τρέξω.
Το αυτοκίνητο έχει Roll Cage, αγωνιστικά καθίσματα Bucket, ζώνες 4 σημείων, αρκετά μηχανικά μέρη αγωνιστικά εκτός από μοτέρ που είναι εντελώς Normal, δεν έχει πυρόσβεση, κεντρικό διακόπτη ρεύματος και άγκιστρα καπώ. Με λίγα λόγια το αυτοκίνητο βρίσκεται στο στάδιο της ετοιμασίας του για να γίνει αγωνιστικό. Σημειωτέον ότι αυτή την στιγμή ΔΕΝ μπορεί να τρέξει κανένα αγώνα γιατί δεν πληρεί ακόμα τους κανονισμούς ασφάλειας του J.Ευχαριστώ,
-
Ο χρήστης Esky_t έγραψε:
Έχω δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν ξέρω αν το αυτοκίνητό μου θεωρείται αγωνιστικό, οπότε σας περιγράφω τι έχει και να μου πείτε αν μπορώ να τρέξω.
Το αυτοκίνητο έχει Roll Cage, αγωνιστικά καθίσματα Bucket, ζώνες 4 σημείων, αρκετά μηχανικά μέρη αγωνιστικά εκτός από μοτέρ που είναι εντελώς Normal, δεν έχει πυρόσβεση, κεντρικό διακόπτη ρεύματος και άγκιστρα καπώ. Με λίγα λόγια το αυτοκίνητο βρίσκεται στο στάδιο της ετοιμασίας του για να γίνει αγωνιστικό. Σημειωτέον ότι αυτή την στιγμή ΔΕΝ μπορεί να τρέξει κανένα αγώνα γιατί δεν πληρεί ακόμα τους κανονισμούς ασφάλειας του J.Ευχαριστώ,
Φερτο εσυ,το λυνουμε για ελεγχο,δεν περνει ΟΚ, αλλα εσυ περνεις στην πλατη το ζεμπιλι με ο,τι εχει περισεψει απο την επανασυναρμολογηση και τρεχεις.
Προσεχε οχι αγωνιστικα παπουτσια. -
Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν προκάλεσα κάποιο μικρό πανικό με το post μου περί αγωνιστικών, αλλά δεν είχα κακές προθέσεις, OK Νίκο?
Εντωμεταξύ πιθανότατα δεν θα έχω αυτοκίνητο επομένως δεν θα χαρώ την πίστα, αλλά είμαι πάντα διαθέσιμος για in-car
(gvala ακούς;;;;;; θα κάνουμε video editing μετά;;;;; Δυο ώρες θα γράψω!!!! )
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
και εγω μεσα!Ελπιζω να μην φαω τα λαστιχακια μου!!!
ποσο ειπαμε πανε τα michelin 205/45/16?
εγω πηρα bridgestone απο εναν φιλο για την corolla 300 ευρω
για κοιτα και στις αγγελιες
-
Και για όσους αναρρωτήθηκαν πού είναι ο 'Yokohama Competition Team' ούτε κι εγώ θα μπορέσω να συμμετάσχω ενεργά γιατί η νότια γιαγιά έχει κάποιο πρόβλημα στον κινητήρα της, όπως φαίνεται αρκετά σοβαρό ώστε να μην επιτρέπει σκίσιμο σε πίστα.
Σκοπεύω να εκμεταλλευτώ τους χειμερινούς μήνες (που έτσι κι αλλιώς δεν είναι ό,τι καλύτερο για μια παλιά Άλφα) για να την πάω για ανακατασκευή αμαξώματος και μετά για αλλαγή ή επισκευή κινητήρα. Μαζί με το μάλλον απαραίτητο στρώσιμο θα είναι ετοιμοπόλεμη ξανά μάλλον την άνοιξη.
Προφανώς θα έρθω για καφέ αν είμαι στην Αθήνα και όποιος/α προσφέρεται μπορεί να με βοηθήσει να αποκτήσω ένα british racing green χρώμα από τη ζήλεια μου πηγαίνοντάς με μια βόλτα στην πίστα.
TRACK DAY II-Οι Τρελοί στο Μέγαρο!