-
Αληθεια, πρεπει να πιστευουμε οτι διαβαζουμε σε e-mail?
Δηλαδη 'ο αδελφος μιας φιλης μου' επαθε τετοια ζημια,και εκεινη(η πιο σωστα ο παθων) αντι να το καταγγειλει στην αστυνομια στα καναλια κλπ,στελνει mail?
Ημαρτον. -
Δηλαδη 'ο αδελφος μιας φιλης μου' επαθε τετοια ζημια,και εκεινη(η πιο σωστα ο παθων) αντι να το καταγγειλει στην αστυνομια στα καναλια κλπ,στελνει mail?
Ημαρτον. -
Ημαρτον. -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Αληθεια, πρεπει να πιστευουμε οτι διαβαζουμε σε e-mail?Δηλαδη 'ο αδελφος μιας φιλης μου' επαθε τετοια ζημια,και εκεινη(η πιο σωστα ο παθων) αντι να το καταγγειλει στην αστυνομια στα καναλια κλπ,στελνει mail?
Ημαρτον.Διαβασε τον Ν.Τσαδαρη στους χθεσινους 4Τ και θα παρεις απαντηση στην απορια σου.
-
Ανατριχιαστικό!!!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ημαρτον.Διαβασε τον Ν.Τσαδαρη στους χθεσινους 4Τ και θα παρεις απαντηση στην απορια σου.
Χμ...Επειδή δεν το έχω πάρει, τι λέει με λίγα λόγια?
-
Urban Myths.
-
Urban Myths.
Ακριβώς...
-
Ή forwards για να μπορούν διάφοροι spammers να συλλέγουν email διευθύνσεις και να μας φορτώνουν μετά με τη σαβούρα τους.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Με λιγα λογια........ αγορασε τους.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Με λιγα λογια........ αγορασε τους.
οκ!
-
Την ίδια ακριβώς ιστορία μας ανέφερε μια φίλη πριν από δύο περίπου μήνες και μάλλιστα την ώρα που ετοιμαζόμασταν να φάμε τα υπέροχα παϊδάκια που μόλις είχαν κατέβει από τη σχάρα. Ευτυχώς το σοκ κράτησε κάτι παραπάνω από πέντε λεπτά...πέρα όμως από το χιούμορ που μπορεί να βγεί από αυτή την ιστορία αν βέβαια είναι απλά φανταστική, τα πραγματα σοβαρεύουν επικίνδυνα στην περίπτωση που είναι πράγματι γεγονός. Το ζήτημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και αν όντως αληθεύει θα πρέπει να πιεστούν τα όποια θύματα να καταθέσουν τα συμβάν στον εισαγγελέα και να ενημερωθεί άμεσα και υπέυθυνα η κοινή γνώμη.
-
Παιδιά ηρεμήστε! μια ματιά σε αυτά τα links θα σας πείσει ότι η ανατριχιαστική ιστοριούλα είναι μούφα και μάλιστα ...παγκοσμίου εμβέλειας.
http://www.itd.umich.edu/virusbusters/h ... idney.html
http://www.wired.com/news/culture/0,1284,17083,00.html
http://www.lvmpd.com/information/infkdy.htmΑυτά είναι μερικά μόνο από τα πάρα πολλά που βρήκα στο Google βάζοντας τις λέξεις kidney (νεφρό) και myth (μύθος) ή legend (θρύλος).
Όσο για το 'καλωσήρθατε στον κόσμο του AIDS'. με παρόμοιο τρόπο βρίσκει κανείς αυτά:
http://www.snopes.com/horrors/madmen/aidsmary.htm
http://urbanlegends.about.com/library/w ... 072699.htmΜην τσιμπάτε! Μάθετε να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο!
-
Urban legend. Οταν βλέπετε 'προωθείστε το σε όσους ξέρετε' να αγνοείτε το περιεχόμενό τους ότι και να λένε. Τα παραπάνω links του kyan είναι πολύ καλά. Κίνηση να γίνεται στους e-mail servers και στις γραμμές...
-
Ο ΑΝΣΚ (ΑΝτικειμενικός ΣΚοπός) των forwards αυτών, μηδενός εξαιρουμένου, είναι η συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων διευθύνσεων email, ώστε οι αρχικοί αποστολείς να μπορούν να μας τρελαίνουν στο spam.
Αυτά τα λέω εδώ και πάρα μα πάρα πολύ καιρό σε διάφορους φίλους μου με τους οποίους τα λέγαμε μέσω email, αλλά δεν ακούγανε. Είχε μάλιστα η αποστολή forwards αντικαταστήσει πλήρως την αποστολή κανονικού μηνύματος και επικοινωνίας. Στο τέλος, μπλόκαρα τις συγκεκριμένες διευθύνσεις και ησύχασα. Αφού έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε πραγματική επικοινωνία, παρά μόνο τελικά γέμιζε το ηλεκτρονικό μου γραμματοκιβώτιο με ηλίθιες διαφημίσεις για φτηνό βιάγκρα, πορνογραφικές ιστοσελίδες, αγορά πτυχίων, βελτίωση του πιστωτικού μου προφίλ, ποιος ο λόγος να δέχομαι email από τα συγκεκριμένα άτομα;
-
Ίσως θα ταίριαζε καλύτερα στα ανέκδοτα αλλά έχει περισσότερη σχέση με spamming οπότε το παρέθεσα εδώ:
Αν λάβεις ένα mail με τίτλο 'Ο Σαβούρης' σβήστε το ΑΜΕΣΩΣ και μην το ανοίξεις.
Πραγματικά, αυτός εδώ είναι τελείως σαβούρης. Όχι μόνο θα σβήσει ό,τι βρει στο σκληρό δίσκο, αλλά θα σβήνει και τους σκληρούς σε ακτίνα 5 μέτρων από τον υπολογιστή. Ο ιός απομαγνητίζει ΚΑΙ τις πιστωτικές σου κάρτες.
Επαναπρογραμματίζει τον κωδικό πρόσβασης στα ΑΤΜ των τραπεζών, αλλάζει τις ρυθμίσεις του Video και χρησιμοποιεί αρμονικές συχνότητες για να γρατζουνίσει όποιο cd πας να παίξεις. Ρυθμίζει το τηλέφωνο να καλεί αυτόματα μόνο σε 090.
ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΟΥΣ!
Θα σου πιει όλες τις μπύρες!
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ!!!! ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΩ;
Θα αφήσει βρώμικα σώβρακα στο τραπεζάκι του καθιστικού όταν θα περιμένεις κόσμο. Θα αλλάξει το σαμπουάν με αφρό και τον αφρό με ξίδι.
Θα σε βάλει να τρέχεις μ' ένα ψαλίδι και να πετάς πράγματα, με τέτοιο τρόπο που μόνο αστείος μπορεί να είναι, μέχρι να βγάλεις το μάτι κάποιου.
Θα σου ξαναγράψει όλα τα αντίγραφα ασφαλείας, αλλάζοντας όλα τα ενεργητικά ρήματα σε παθητική φωνή και χώνοντας απροσδιόριστα ορθογραφικά λάθη που θα αλλάξουν τελείως το νόημα των προτάσεων.
Αν ο 'Σαβούρης' ανοίξει σε περιβάλλον Windows 98/Me θα αφήσει το κάθισμα της λεκάνης ανοιχτό και το σεσουάρ επικίνδυνα κοντά στη γεμάτη μπανιέρα. Θα επηρεάσει τις κουβέρτες και τα μαξιλάρια αλλά το χειρότερο είναι πως ύπουλα θα αντικαταστήσει το άπαχο γάλα με πλήρες.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ!Αν δε στείλεις το μήνυμα αυτό σε 5000 άτομα μέσα σε 20 δευτερόλεπτα, θα κλάσεις τόσο δυνατά που το δεξί σου πόδι θα σπάσει και θα πετάξει κομμάτια με τόση ορμή που θα τραυματίσουν το πιο κοντινό σου άτομο.
ΥΓ: Ζητώ συγγνώμη για τις απρεπείς εκφράσεις.
-
Βρε Κώστα, δεν ήξερα ότι εξελίχθηκαν τόσο πολύ οι ιοί... Μήπως φτιάχνει και εσπρέσσο ο Σαβούρης;
Αυτό μου θυμίζει το τμήμα 'Hackers' στα ΡΟΜΠΑ logs του GRNET...
-
Παντως αν εξαιρεσουμε τον τροπο αποστολης,μηπως πρεπει οι 'ατρομητοι εραστες' να ειναι καπως επιφυλακτικοι σε τετοιου ειδους γνωριμιες ?
-
kyan απλα φοβερο αυτο που παρεθεσες!
Ομως το φοβεροτερο απ'ολα ειναι οτι δημοσιευτηκε μια τετοια μπαρουφα στους 4Τροχους,και χιλιαδες κοσμος θα το πιστεψε
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
kyan απλα φοβερο αυτο που παρεθεσες!Ομως το φοβεροτερο απ'ολα ειναι οτι δημοσιευτηκε μια τετοια μπαρουφα στους 4Τροχους,και χιλιαδες κοσμος θα το πιστεψε
Ναι το πιστεψα γιατι
Δεν πιστεψα οταν διαβασα οτι καποιος τεμαχισε την κοπελα του και πεταξε τα κοματια στα σκουπιδια.
Δεν πιστεψα οταν διαβασα οτι καποιοι σκοτωσαν μια γριουλα για πεντε ευρω.
Δεν πιστεψα οταν διαβασα οτι ο κλαψιαρης πατερας εψαχνε να βρει το δολοφονημενο απο εκεινον παιδι του.
Δεν πιστεψα οταν διαβασα οτι μια νοικοκυρα εβαλε ποντικοφαρμακο και ξεκληρησε δυο οικογενειες.Και αυτα ηταν μπαρουφες ?
Ακουσιοι δωρητες οργανων....