-
Η Μ3 όμως θυμάμαι ότι έκανε γύρω στο 1'39'.
-
Θα προτιμησω σαφως τα περισσοτερα κυβικα το ομορφο σχεδιο του 206 και τις σπορτιφ καταβολες του!
Συν τοις αλλοις δεν εχει body kit που να το κανει 'καραγκιοζικο'
Απλο και διακριτικο! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θα προτιμησω σαφως τα περισσοτερα κυβικα το ομορφο σχεδιο του 206 και τις σπορτιφ καταβολες του!
Συν τοις αλλοις δεν εχει body kit που να το κανει 'καραγκιοζικο'
Απλο και διακριτικο!Έπρεπε να σε είχα στο κάθισμα του συνοδηγού την Κυριακή όταν ένας τύπος με MX5 είχε εκείνο το τεράστιο ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι του βλέποντας ένα ταπεινό 206 να του ρίχνει κάμποσες καρότσες μέχρι τα 130!
Όχι τίποτε άλλο, δεν του έκατσε και το σόου στη γκόμενα του δεξιού καθίσματος...
-
Petros έγραψε
'Έπρεπε να σε είχα στο κάθισμα του συνοδηγού την Κυριακή όταν ένας τύπος με MX5 είχε εκείνο το τεράστιο ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι του βλέποντας ένα ταπεινό 206 να του ρίχνει κάμποσες καρότσες μέχρι τα 130!Κι εγώ τις προάλλες έκανα άλμα εις μήκος 46,2 μέτρα!Ε, μετά κουράστηκα!Έπρεπε να βλέπατε τη φάτσα του προπονητή μου στο γήπεδο!
-
Όταν τρως το ban κλαίγεσαι, ή απλώς θεωρείς τους admins ηλίθιους (γιατί όλους τους υπόλοιπους είναι φανερό ότι για τέτοιους μας έχεις);
-
[moderator] :evil:
Απλά ο Πέτρος έχει δίκιο... ΑΠΟΛΥΤΟ! -
Δηλαδη ρε παιδια γιατι καποιοσ να επιλεξει Gti και οχι το XS?μονο και μονο για τιν ποζερια του αλουμινιου?
-
Ο χρήστης keny έγραψε:
Δηλαδη ρε παιδια γιατι καποιοσ να επιλεξει Gti και οχι το XS?μονο και μονο για τιν ποζερια του αλουμινιου?...και για τα δερμάτινα καθίσματα, και για τις αλουμινένιες ζάντες, και για τα άσπρα όργανα και για το σηματάκι GTi (παραπέμπει στο δίλιτρο, ενώ το 'ταπεινό' XS στα μάτια του εκεινού που δε θα προσέξει την 15άρα ζάντα μπερδεύεται και με το 1400άρι - έως τα 50χαω βέβαια γιατί μετά μάλλον το παίρνεις μυρωδιά ) και γενικά... για τη μόστρα.
-
Θα μπορουσε να εχει ομως και λιγο πιο εμπνευσμενο διακριτικο σλογκανακι..
Gti παραπεμπει αλλου με ακους G60??
Kατι πιο unique οπως παλαιοτερα με το Rallye,Vts κτλ κτλ -
**Εγω πάντως θα έλεγα να ξανασκεφτούμε **:
Tώρα είδα μια διαφήμιση στην tv και το ibiza top gun(στα extra έχει το f16 του tom cruise ) το δίνουν με έκπτωση 1000 Ε και 48 άτοκες δόσεις, εε τώρα πιστεύω πως είναι/ήρθε για όλους μας η ευκαιρία να αποκτήσουμε ΤΟ sport αυτοκίνητο αξιώσεων που επιθυμούσαμε.
Σε ευχαριστούμε πολύ seat, που ακούς τις επιθυμίες μας,απορώ μήπως η έκπτωση που προσφέρεις σε βάλει 'μέσα' οικονομικά. χαχαχαχαχαχαχαΥΓ:δεν μπόρεσα να μην τα γράψω βλέποντας την διαφήμιση(δεν πιστεύω να έγινα πολύ κακός?)
-
Πρέπει να διαβάσεις την παρουσίαση/διαφημιστική καταχώρηση του Autocar, να ρίξεις μεγάλο γέλιο...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
ενώ το 'ταπεινό' XS στα μάτια του εκεινού που δε θα προσέξει την 15άρα ζάντα μπερδεύεται και με το 1400άρι
Χεχε Αυτό σχεδόν πάντα είναι πλεονέκτημα Και η 15άρα με το τάσι είναι όντως πολύ διακριτική... (Βοηθάει και στο να μην στο βάζουν στο μάτι οι κλέφτες...ενώ το σηματάκι Gti, όπως και να το κάνουμε... ) Αυτά τα 15 κιλά ροπής ....
Πάντως αν κανείς σκέφτεται να βάλει ζάντες μετά, αξίζει να δώσει το κάτιτις παραπάνω και να πάρει το Gti, αλλιώς δεν αξίζει...Προσωπικά δεν μ'ενδιαφέρουν και τόσο οι ζάντες...
-
206 γιατι αυτο το ιμπιζα ειναι χαλια εμφανισιακα και για την παραπανω ροπη που παιζει πολυ περισσοτερο ρολο απο την απολυτη τιμη της ιππιδυναμης στον δρομο
-
Οι τελευταίοι 4Τ μάλλον επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις...
Η ροπή που ανακοινώνει η Seat κάνει τον Πινόκιο να... κοκκινίζει. Τα 15kgm στην πράξη δεν είναι πάνω από 12,5. Όσο για τις επιδόσεις, με την 15άρα κερδίζεις σε 0-100 και ισοφαρίζεις/κερδίζεις σε ρεπρίζ και με την 16άρα (και τα 17.000 ευρά) χάνεις παντού εκτός από τα 0-100 που κερδίζεις ελάχιστα.
Τώρα άμα γουστάρεις μαρσπιέ, αεροτομές, ζαντες με λάστιχα φλίδα λεμονιού, στερεοφωνικό που σπάει τζάμια και αδιαφορείς για το πέσιμο των σφραγισμάτων στους ελληνικούς δρόμους, ε τότε ναι, το Ibiza Top Gun είναι το αμάξι σου...Προσωπική άποψη: Ο έξυπνος που θέλει γρήγορο και αποτελεσματικό 1.4 αγοράζει το Micra Racing χωρίς δεύτερη σκέψη.
-
Εγώ πάλι έχω το 206 1.4 και σκέφτομαι ότι αν έπαιρνα το 1.6XS θα έκανα καμμιά δεκαετία να σκεφτώ να αλλάξω αυτοκίνητο -ειδικά με τις πατάτες που βγαίνουν τελευταία στην κατηγορία... Τώρα για την ερώτηση ασυζητητί PEUGEOT.
Η λύση για τα πλαστικά που τρίζουν είναι μία:
Δυναμώστε τη μουσική! -
Χα χα χα!
Σωστος ο φιλος! -
Οι κοινοποιούμενες από την αντιπροσωπεία τιμές ροπής και ιπποδύναμης για το Ibiza Top Gun μου ακούγονται τουλάχιστον φίδια.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Οι κοινοποιούμενες από την αντιπροσωπεία τιμές ροπής και ιπποδύναμης για το Ibiza Top Gun μου ακούγονται τουλάχιστον φίδια.Κόψε 2,5 χιλιγραμμομετρα κι είσαι μέσα Κωνσταντίνε. Έλα μωρέ τι ψυχή έχουν 2 και μισο χιλιογραμμομετράκια;
-
Έχουν... Αντίθετα με τους παντρεμένους (αγνοείστε τον τίτλο της τηλεοπτικής σειράς. Ισχύει μόνο το 'ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ).
-
Τρομάρα τους οι νέες δυνατές εκδόσεις(1.8Τ) του ibiza θα έχουν τα αρχικά Formula Racing(FR),άντε όλα τα αγωνιστικά να του ανοίγουν δρόμο παρακαλώ ένας-ένας μην βιάζεστε όλοι θα κάνετε στην άκρη
SEAT IBIZA TOP GUN VS PEUGEOT 206 1.6GTI