-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είναι δεδομένη η κακομεταχείριση τους.
Μεχρι ενα σημειο δεδομενη
-
Αφηστε τα παιδια να επιτελεσουν εργο...Τεζα, χειροφρενα, μαγκια κλανια και εξατμιση στους οδηγους που -στην πλειοψηφια- κανουν παραβασεις που δεν δικαιολογουν το μετεπειτα υφακι (after hours, ζαντωμενο αμαξι και κατω των 30 ειναι ισοδυναμο του να κινεισαι στη Βαγδατη με απαγορευση κυκλοφοριας σε αρκετες περιπτωσεις ειτε το θελετε ειτε οχι), εισαγγελεις για αγωνιζομενους που τολμουν να μετακινουν τα αγωνιστικα τους με τρεϊλερ, αλλα αμα πεφτει κανενα πιστολιδι ή γινεται καβγας στην Αχαρνων και στην καθε Αχαρνων φτανουμε κατοπιν εορτης -μη λερωθουν τα εργαλεια- και κανουμε καταμετρηση σφαιρων, τραυματιων, πτωματων. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕτσι.
Αυτα απο ανθρωπο που εχει φαει -πριν χροοονια τοτε που οι πεζοδρομιοκυνηγοι (150αρια Οπελ Γλαστρα μπατσοspec) αγοραζαν μεχρι και περιπτερα στην Ομονοια αν θυμαστε- πετραδακια στο παρμπριζ του απο την 190 2,5 της Σ η οποια εκανε donuts στην πλατεια ηρωων στο Μενιδι(δηλ. so you think you can drift) και φυσικα ποιος να τολμησει να διακοψει το παλικαρι. Εν τω μεταξυ πρεπει να συζητησετε μαζι με κανενα τετοιο φωστηρα που επειδη τους κανουνε σεμιναρια στα Μεγαρα ή βολτουλες στο Μερκουρη νομιζουν οτι ειναι...Loebacher! Κατα τα αλλα αρκετοι αν δουν κανενα 'γρηγορο' τον ακολουθουν 'σβηστοι' και μετα απο 2km του κολλανε για τα περαιτερω γιατι αμα παιζανε τιμια ποιος ξερει τι θα τρωγανε...Χθες, παρκαρισμενος σε φουλ φωτισμενο δρομο στο Αιγαλεω ξεκινησα ξεχνωντας τα φωτα και το κεραταδικο (αφου φυσικα αναψε φαρους φωτα πυροτεχνηματα και ο,τι αλλο υπαρχει) πλευρισε ως αλλο πειρατικο και θαυμαστε ευγενεια: 'Που ειναι τα φωτα σου;;;' (Εντονα, ουτε καλημερα, ουτε καλησπερα) και οταν ειπα 'ωχ, τα ξεχασα' το κλασσικο νευμα 'φυγε' α λα SS που μου χαρισε τη ζωη για αποψε. Καλοσυνη του...ΥΓ: Μιας και το θυμηθηκα, τι ωραιο το βιντεακι με τη στρουμφιτα που παιζει με τη μπανανα. Ταλεντο...
-
Στην Αμερική, τα κρατικά αυτοκίνητα (FBI κλπ.) γενικά διατηρούνται σε πολύ καλή κατάσταση και μετά από λίγα χρόνια πωλούνται.
Στην Ελλάδα η καταστροφή κάθε τι δημοσίου, είναι το χαρακτηριστικότερο κατάλοιπο του ραγιαδισμού.
Είναι εντυπωμένο στο ασυνείδητό μας ότι κάθε τί δημόσιο δεν είναι και δικό μας, από τότε που είμασταν υπόδουλοι. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eίναι λίγο μαλακία το με δικά μας λεφτά γιατί δεν υπάρχει κριτίριο με το οποίο θα κρίνεις εσύ και ο κάθε φορολογούμενος το είδος της κακομεταχείρισης. Το σκίσιμο που τρώνε σε καταδιώξεις θεωρώ ότι είναι το ίδιο επιβλαβές για αυτά τα αυτοκίνητα. Είναι η μοίρα τους τέτοια. Δεν είναι το οικογενειακό μας να το πηγαίνουμε κυρίες καλώς ή κακώς. Και αυτό συμβαίνει σε όλα τα κρατικά αμέσου επεμβάσεως όπως τα πυροσβεστικά, τα ασθενοφόρα κτλ.
Είναι δεδομένη η κακομεταχείριση τους.Εγώ πάλι πιστεύω ότι το κριτήριο είναι πολύ εύκολο και αντικειμενικό.
Δεν υποστήριξα ότι πρέπει πχ. να έχουνε κόφτη στις 4000 στροφές ώστε να μειωθεί η κατανάλωση κατά 24,1% και οι βλάβες κατά 45,8% ! Φυσικά και θα τα σκίζουν σε μια καταδίωξη, όχι όμως και για να φτάσουν γρήγορα στη καφετέρια!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Eίναι λίγο μαλακία το με δικά μας λεφτά γιατί δεν υπάρχει κριτίριο με το οποίο θα κρίνεις εσύ και ο κάθε φορολογούμενος το είδος της κακομεταχείρισης. Το σκίσιμο που τρώνε σε καταδιώξεις θεωρώ ότι είναι το ίδιο επιβλαβές για αυτά τα αυτοκίνητα. Είναι η μοίρα τους τέτοια. Δεν είναι το οικογενειακό μας να το πηγαίνουμε κυρίες καλώς ή κακώς. Και αυτό συμβαίνει σε όλα τα κρατικά αμέσου επεμβάσεως όπως τα πυροσβεστικά, τα ασθενοφόρα κτλ.
Είναι δεδομένη η κακομεταχείριση τους.Εγώ πάλι πιστεύω ότι το κριτήριο είναι πολύ εύκολο και αντικειμενικό.
Δεν υποστήριξα ότι πρέπει πχ. να έχουνε κόφτη στις 4000 στροφές ώστε να μειωθεί η κατανάλωση κατά 24,1% και οι βλάβες κατά 45,8% ! Φυσικά και θα τα σκίζουν σε μια καταδίωξη, όχι όμως και για να φτάσουν γρήγορα στη καφετέρια!
Ακριβώς. Όπως, όταν πηγαίνουν βόλτα, δεν έχουν δικαίωμα να περάσουν με κόκκινο, έτσι δεν πρέπει και να σκίζουν τα αμάξια τους. Σε περίπτωση καταδίωξης και το κόκκινο θα σφάξουν και το αμάξι θα σκίσουν.
Κοινή λογική χρειάζεται... -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Στην Αμερική, τα κρατικά αυτοκίνητα (FBI κλπ.) γενικά διατηρούνται σε πολύ καλή κατάσταση και μετά από λίγα χρόνια πωλούνται.Στην Ελλάδα η καταστροφή κάθε τι δημοσίου, είναι το χαρακτηριστικότερο κατάλοιπο του ραγιαδισμού.
Είναι εντυπωμένο στο ασυνείδητό μας ότι κάθε τί δημόσιο δεν είναι και δικό μας, από τότε που είμασταν υπόδουλοι.Αν δεν κάνω λάθος τα Opel Astra πρώτης γενιάς που είχε η αστυνομία πουλήθηκαν στην Αλβανία πριν κάτι χρόνια (όταν πηραν τα Octavia και τα επόμενης γενιάς Astra).
-
Φεβρουάριος 2006, είχα πάει στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης (να πάρουν από το αυτοκίνητο αποτυπώματα για διάρρηξη που μου είχαν κάνει κάποιοι τσογλαναραίοι στο ΑΠΘ - τσάμπα τραβήχτηκα μέχρι την ΓΑΔΘ τελικά εννοείται), όπως περίμενα στο υπαίθριο πάρκινγκ, ακούω μοτέρ στα κόκκινα, ένα δυνατό χτύπημα (μέταλο με άσφαλτο) και μετά ένα λευκό Xsara προ-facelift να βγαίνει γ@μιώντας από το υπόγειο πάρκινγκ με 5 άτομα μέσα.
Προφανώς ο μπατσοδηγός μας, την είδε Robocop (θυμηθείτε πως έβγαινε με το μπατσικό κάθε φορά από το parking) και ήθελε να βγει γρήγορα από το υπόγειο, μην υπολογίζοντας ότι το αυτοκίνητο είχε καθίσει με 5 άτομα μέσα και έτσι βρήκε άσχημα κάτω.Να υποθέσω ότι δεν ήταν επείγον το περιστατικό με 5 άτομα μέσα και χωρίς σειρήνα;
Τα Xsara αντέχουν ακόμα πάντως...γερές κατασκευές!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Στην Αμερική, τα κρατικά αυτοκίνητα (FBI κλπ.) γενικά διατηρούνται σε πολύ καλή κατάσταση και μετά από λίγα χρόνια πωλούνται.
Στην Ελλάδα η καταστροφή κάθε τι δημοσίου, είναι το χαρακτηριστικότερο κατάλοιπο του ραγιαδισμού.
Είναι εντυπωμένο στο ασυνείδητό μας ότι κάθε τί δημόσιο δεν είναι και δικό μας, από τότε που είμασταν υπόδουλοι.Αν δεν κάνω λάθος τα **Opel Astra πρώτης γενιάς **που είχε η αστυνομία πουλήθηκαν στην Αλβανία πριν κάτι χρόνια (όταν πηραν τα Octavia και τα επόμενης γενιάς Astra).
Στην Αμαλιάδα υπήρχε ένα μέχρι πέρσι,δεν το έχω ξαναδεί.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τωρα που διαβασα το threat με τα περιπολικα θυμιθηικα ενα περιστατικο που εγινε πριν κανα μηνα περιπου.Εκει που περπατουσα στην Καραμανλη ακουω ενα αυτοκινητο να βαραει κοφτες και να σφυριζει παρα πολυ δυνατα η τουρμινα του.Γυρναω και βλεπω ενα Octavia περιπολικο το οποιο απο μπροστα ηταν λιγο χαμιλωμενο και ειχε μια λιγο μεγαλουτσικη χρυσαφι εξατμιση.Αφου περασε απο μπροστα μου εκανε αναστροφη και συνεχισε προς το αλλο ρευμα.Απο πισω ερχοταν πλακωμενο ενα xsara με αναμενο τον φαρο το οποιο μπηκε με χειροφρενο στην αναστροφη και συνεχισε πισω απο το Octavia.O οδηγος του Octavia μου φανηκε πολυ μικρος σε ηλικια αλλα αυτο που με παραξενεψε ηταν το αμαξι.Παρα πολυ δυνατο σφυριγμα τουρμπινας,χαμιλωμενο,αλλαγμενη εξατμηση.Μπορουν να κανουν επεμβασεις σε τετοια αυτοκινητα???
Α και εχω μαθει οτι σε χωρια και σε ερημικες περιοχες τα βαζουν κοντρες και χειροφρενα και τα γ*****.Αρκετά octavia των τμημάτων νοτιων περιοχών της Αττικής έχουν προγραμμα εξάτμιση και σηκωμένη πίεση στο θεό και καλά για να κυνηγάνε τους 'κοντράκιδες', αλλα λόγο υπερβολικής πίεσης στο turbo και της 'καλομεταχείρισης' των 'καλόπαιδων' εχουν σπάσει αρκετά μοτέρ και αλλα τόσα είναι έτοιμα να σπάσουν. Μάλιστα έχω βρεθεί παρών 2 φορές σε στιγμή που έσπασασε τέτοιο περιπολικό.... οπου τη μια απ'τις δύο σταμάτησα(γιατι έγινε ακριβώς μπροστά μου) και μιλούσα με τον νεόβγαλτο πιτσιρικά απο τη σχολή να απορεί γιατί έσπασε το μοτέρ 'Μα αφού μόνο 1,9 δούλευε, δεν το έχουμε σηκώσει πάνω απο 2 ποτέ'
ΖΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Προχθές μου είπε ένας μπλέ συγγενής μου το εξής περιστατικό.Αφού οι προηγούμενες βάρδιες είδαν οτι το αμάξι δεν πάει καλά(συκεκριμένα είχαν σπάσει και τα δύο πίσω αμορτισερ και το xsara ακουμπούσε στα λάστιχά του)το παράτησαν μπροστά στο τμήμα και έφυγαν με τη λήξη της βάρδιας χωρίς να πουν οτι κάτι δεν πάει καλά.Η αμέσως επόμενη βάρδια που το πήρε σταμάτησε στα 10 μέτρα αφού το αμάξι καιγόταν(τα λάστιχα τρίβονταν και μύριζε καμμένο αλλιώς πάλι τίποτα δεν τους σταματούσε).Οι ανόητοι ρισκάρουν κ τις ζωές των συναδέλφων τους,αλλά πάλι τι τους νοιάζει;
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Τωρα που διαβασα το threat με τα περιπολικα θυμιθηικα ενα περιστατικο που εγινε πριν κανα μηνα περιπου.Εκει που περπατουσα στην Καραμανλη ακουω ενα αυτοκινητο να βαραει κοφτες και να σφυριζει παρα πολυ δυνατα η τουρμινα του.Γυρναω και βλεπω ενα Octavia περιπολικο το οποιο απο μπροστα ηταν λιγο χαμιλωμενο και ειχε μια λιγο μεγαλουτσικη χρυσαφι εξατμιση.Αφου περασε απο μπροστα μου εκανε αναστροφη και συνεχισε προς το αλλο ρευμα.Απο πισω ερχοταν πλακωμενο ενα xsara με αναμενο τον φαρο το οποιο μπηκε με χειροφρενο στην αναστροφη και συνεχισε πισω απο το Octavia.O οδηγος του Octavia μου φανηκε πολυ μικρος σε ηλικια αλλα αυτο που με παραξενεψε ηταν το αμαξι.Παρα πολυ δυνατο σφυριγμα τουρμπινας,χαμιλωμενο,αλλαγμενη εξατμηση.Μπορουν να κανουν επεμβασεις σε τετοια αυτοκινητα???
Α και εχω μαθει οτι σε χωρια και σε ερημικες περιοχες τα βαζουν κοντρες και χειροφρενα και τα γ*****.Αρκετά octavia των τμημάτων νοτιων περιοχών της Αττικής έχουν προγραμμα εξάτμιση και σηκωμένη πίεση στο θεό και καλά για να κυνηγάνε τους 'κοντράκιδες', αλλα λόγο υπερβολικής πίεσης στο turbo και της 'καλομεταχείρισης' των 'καλόπαιδων' εχουν σπάσει αρκετά μοτέρ και αλλα τόσα είναι έτοιμα να σπάσουν. **Μάλιστα έχω βρεθεί παρών 2 φορές σε στιγμή που έσπασασε τέτοιο περιπολικό.... **οπου τη μια απ'τις δύο σταμάτησα(γιατι έγινε ακριβώς μπροστά μου) και μιλούσα με τον νεόβγαλτο πιτσιρικά απο τη σχολή να απορεί γιατί έσπασε το μοτέρ 'Μα αφού μόνο 1,9 δούλευε, δεν το έχουμε σηκώσει πάνω απο 2 ποτέ'
ΖΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αφου τα εχουμε πει οτι εισαι πολυ γουρλιδικο ατομο
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Προχθές μου είπε ένας μπλέ συγγενής μου το εξής περιστατικό.Αφού οι προηγούμενες βάρδιες είδαν οτι το αμάξι δεν πάει καλά(συκεκριμένα είχαν σπάσει και τα δύο πίσω αμορτισερ και το xsara ακουμπούσε στα λάστιχά του)το παράτησαν μπροστά στο τμήμα και έφυγαν με τη λήξη της βάρδιας χωρίς να πουν οτι κάτι δεν πάει καλά.Η αμέσως επόμενη βάρδια που το πήρε σταμάτησε στα 10 μέτρα αφού το αμάξι καιγόταν(τα λάστιχα τρίβονταν και μύριζε καμμένο αλλιώς πάλι τίποτα δεν τους σταματούσε).Οι ανόητοι ρισκάρουν κ τις ζωές των συναδέλφων τους,αλλά πάλι τι τους νοιάζει;Ναι αλλα μετα θα τους αρχιζαν στις ερωτησεις.Ποτε εγινε,πως εγινε,γιατι εγινε και τετοια.Χαζοι ειναι να δωσουν αναφορα ας τα φορτωθει η επομενη βαρδια.
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Προχθές μου είπε ένας μπλέ συγγενής μου το εξής περιστατικό.Αφού οι προηγούμενες βάρδιες είδαν οτι το αμάξι δεν πάει καλά(συκεκριμένα είχαν σπάσει και τα δύο πίσω αμορτισερ και το xsara ακουμπούσε στα λάστιχά του)το παράτησαν μπροστά στο τμήμα και έφυγαν με τη λήξη της βάρδιας χωρίς να πουν οτι κάτι δεν πάει καλά.Η αμέσως επόμενη βάρδια που το πήρε σταμάτησε στα 10 μέτρα αφού το αμάξι καιγόταν(τα λάστιχα τρίβονταν και μύριζε καμμένο αλλιώς πάλι τίποτα δεν τους σταματούσε).Οι ανόητοι ρισκάρουν κ τις ζωές των συναδέλφων τους,αλλά πάλι τι τους νοιάζει;Μάλλον είχαν ξεσκίσει τις ράβδους πίσω.
-
Οκτάβια με φτερούγα από WRC...είδα 3 μαζί παρκαρισμένα!!!
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
αν η κακομεταχείριση μεταφράζεται σε 'καταδίωξη' και 'τρέχω να προλάβω το κακό' έχει καλώς. Διαφορετικά να τα πληρώσουν από την τσέπη τους.
-
Ο χρήστης rethimno02 έγραψε:
αν η κακομεταχείριση μεταφράζεται σε 'καταδίωξη' και 'τρέχω να προλάβω το κακό' έχει καλώς.
Σωστα . Μεχρι εκει δεν 'σηκωνει' συζητηση , ειναι αυτονοητο .
Αυτη η μεταφραση ελπιζω να μη καταληγει λανθασμενα σε 'τρεχω να προλαβω το ...μωρο'
-
Τα περισσοτερα απ αυτα ηταν κατασχεμενα (τζαμπα δηλαδη) και κυκλοφορουσαν σε στεκια με κοντρες κτλ. Αλλα μαλλον ηταν αρκετα πολυεξοδα και γι αυτο το σταματησαν το προτζεκτ
-
αρχές δεκαετίας '80
(ήταν η τελευταία γενιά galant που προμηθεύτηκε η αστυνομία)
-
Ο χρήστης Giorgos Kollias έγραψε:
αρχές δεκαετίας '80
Ναι καλά! Εμένα με έδειραν 3 με πολιτικά που κατέβηκαν από τέτοιο Galant, εν έτει 1996
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αρχές δεκαετίας '80
Ναι καλά! Εμένα με έδειραν 3 με πολιτικά που κατέβηκαν από τέτοιο Galant, εν έτει 1996
Νομίζω αυτό ήταν και το πρώτο σου ποστ...
Πάντως ακόμα και σήμερα δεν σε πιστεύω, οι αστυνομικοί είναι φίλοι μας, το λέει και ο Πάκης
Αυτοκίνητα Αστυνομίας