-
το παλιο το turbo εχω οδηγησει.αναφερομαι στις δυνατοτητες του καινουριου στην ασφαλτο που σιγουρα θα ειναι υποδεεστερες απο του προηγουμενου λογω υψους.προσωπικα μου αρεσε πιο πολυ ο crossover χαρακτηρας του παλιου που το εκανε ξεχωριστο και πιο ωραιο εμφανισιακια(δικη μου γνωμη) απο το νεο
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Σωστός ο onyx!, αλλά σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν θα επιτρέπει πια το πλαίσιο παιγνίδι στην άσφαλτο και στο πατημένο χώμα.Γιατί το λές αυτό;
Ιδια τετρακίνηση δεν έχει;
Περίπου ίδιο βάρος, καλύτερη ανάρτηση, τοποθέτησαν χαμηλότερα και τον κινητήρα για να χαμηλώσουν το κέντρο βάρους... -
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Σωστός ο onyx!, αλλά σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν θα επιτρέπει πια το πλαίσιο παιγνίδι στην άσφαλτο και στο πατημένο χώμα.
Γιατί το λές αυτό;
Ιδια τετρακίνηση δεν έχει;
Περίπου ίδιο βάρος, καλύτερη ανάρτηση, τοποθέτησαν χαμηλότερα και τον κινητήρα για να χαμηλώσουν το κέντρο βάρους...To πίσω lsd διαφορικό έκανε δουλειά σε περίπτωση που ήθελες να διασκεδάσεις. Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, όμως κάτι μου λέει ότι το αυτοκίνητο πλέον έχει χάσει ένα μεγάλος μέρος από την ευχάριστη οδική συμπεριφορά του όπως συνέβει και με το impreza wrx.
Μπορεί να προσφέρει καλύτερα κρατήματα στην άσφαλτο, αλλά είμαι βέβαιος ότι κάτι θα λείπει.Γρήγορη η Ισμήνη.
-
Η πλακα ειναι οτι ηρθαν στο μαγαζι καποιοι τυποι απο την Subaru International με αφορμη την παρουσιαση του μοντελου, να κανουν καποιες εκτυπωσεις...
Ο μλκς δεν κρατησα ενα αντιτυπο...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Η πλακα ειναι οτι ηρθαν στο μαγαζι καποιοι τυποι απο την Subaru International με αφορμη την παρουσιαση του μοντελου, να κανουν καποιες εκτυπωσεις...Ο μλκς δεν κρατησα ενα αντιτυπο...
Έχασες την ευκαιρία να γίνεις και εσύ πολύ γρήγορος!!!
-
Η SUBARU πάντως στον ενδεικτικό τιμοκατάλογο του FORESTER 09ΜΥ που πήρα από αντιπροσωπεία σήμερα δίνει ως στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις το πίσω μπλοκέ διαφορικό (LSD) Έχει ή δεν έχει τελικά;
-
Ο χρήστης sebenaco έγραψε:
Η SUBARU πάντως στον ενδεικτικό τιμοκατάλογο του FORESTER 09ΜΥ που πήρα από αντιπροσωπεία σήμερα δίνει ως στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις το πίσω μπλοκέ διαφορικό (LSD) Έχει ή δεν έχει τελικά;Να μας διευκρινίσει ο Dimitris Gr πού διάβασε ότι καταργήθηκε το πισω lsd διαφορικό.
-
Οι 4Τ του Απριλίου γράφουν ότι δεν έχει (που είναι το πίσω LSD οεο;) και ότι αντικαταστάθηκε από το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που έχει το - στάνταρ - πλέον VDC
-
Οπότε έχουμε δύο περιπτώσεις:
-
Η επίσημη Subaru κοροϊδεύει τον κόσμο (και δε μιλάω μόνο για την εδώ Subaru αφού το LSD αναφέρεται και σε ξένα sites)
-
Κάποιος στους 4Τ έκανε ένα πολύ-πολύ μεγάλο λάθος...
-
-
Και διαβάζοντας λίγο στο http://www.subaruforester.org, φαίνεται πως το σωστό είναι το....
- Η επίσημη Subaru κοροϊδεύει τον κόσμο
Εκτός αν έχουν διαφορετικά specs τα Αμερικάνικα μοντέλα, στο forum όλοι λένε πως δεν υπάρχει πλέον πίσω LSD. Δεν στενοχωριούνται και πολύ όμως, επειδή απ'ότι λένε το συγκεγκριμένο πίσω LSD του προηγούμενου Forester ήταν ούτως ή άλλως ψιλοάχρηστο.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Η SUBARU πάντως στον ενδεικτικό τιμοκατάλογο του FORESTER 09ΜΥ που πήρα από αντιπροσωπεία σήμερα δίνει ως στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις το πίσω μπλοκέ διαφορικό (LSD) Έχει ή δεν έχει τελικά;
Να μας διευκρινίσει ο Dimitris Gr πού διάβασε ότι καταργήθηκε το πισω lsd διαφορικό.
Το πρωτοείδα κι εγω στους 4Τ Απριλιου (όπου μάλλον δεν παίρνει και τις καλύτερες κριτικές) και παρατήρησα επιπλέον οτι δέν αναφέρεται ξεκάθαρα και στο φύλλο προδιαγραφών του μοντέλου http://www.subaru-global.com/09forester_specifications.html σε αντίθεση με το παλιό http://www.subaru.gr/files/Vehicles/price/PriceSpecs_Forester_08.pdf]
Στην παρουσίαση Τύπου στη Θεσσαλονίκη οι άνθρωποι της Subaru επέμεναν οτι υπάρχει πίσω LSD. Εχω την εντύπωση όμως οτι το VDC λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο (φρενάροντας τον τροχό που γυρίζει σαν τρελλός στον αέρα) οπότε πράγματι να μην κάνει τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο..(στο κατω-κατω οι ανταγωνιστές του έχουν?...)
Πάντως το θέμα αυτό απασχολεί και άλλα φόρουμ... -
Όντως γίνεται μεγάλη κουβέντα και η πλάκα είναι οτι (κατα τη γνώμη μου) για να υπάρχουν τόσες απόψεις αν υπάρχει ή όχι, δεν είναι κάτι που το καταλαβαίνεις εύκολα.
Ή, (για τις περισσότερες των περιπτώσεων) δεν το καταλαβαίνεις καθόλουΑχρηστη πληροφορία:
Το πετρελαιοκίνητο έρχεται το ΣεπτέμβριοΓια το Outback έχει κανείς γνώμη;
-
Πάντως με ή χωρίς πισω LSD δείχνει οτι τα καταφέρνει καλά με τον πίσω τροχό στον αέρα.
Ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι το προηγούμενο RAV4 που έχω και έχει πισω διαφορικο περιορισμένης ολίσθησης τύπου Torsen, δεν θα πέρναγε...και μάλιστα με τόσο μικρή ταχύτητα...
Για δειτε αυτό το video http://www.youtube.com/watch?v=_ZwfRpk8XYo&feature=related -
Ξέρει κανείς τελικές τιμές για το diesel? Έχει έκδοση με αυτόματο κιβώτιο;
-
Πριν από 3-4 εβδομάδες, μαθαίνοντας ότι η subaru είχε μειώσει τις τιμές της κατά 3000 για αγορά τοις μετρητοίς, συνειδητοποίησα ότι, στην τιμή των 28.900-3.000=25.900 ευρώ μπορούσα να αποκτήσω το βασικό μοντέλο του forester. Φευ - έτσι νόμιζα.
Όταν πήγα την προηγούμενη εβδομάδα στην αντιπροσωπεία, με πληροφόρησαν ότι η τοις μετρητοίς έκπτωση είχε μειωθεί από 3000 σε 2000 ευρώ. Δηλαδή η νέα τιμή ήταν 26.900.
Περίμενα λοιπόν την νέα τιμή, όπως αυτή θα διαμορφωνόταν μετά τη μείωση του τέλους ταξινόμησης.
Σήμερα η subaru αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι προσφέρει το βασικό μοντέλο στην τιμή των 26.300 ευρώ.Η τιμή των 26.300 ευρώ είναι 400 ευρώ πιο πολύ από την προσφορά που έκανε πριν από λίγες εβδομάδες η subaru.
Φαίνεται ότι η subaru αποφάσισε να μην επωφεληθεί ο πελάτης, αλλά η ίδια η εταιρεία, την μείωση του τέλους ταξινόμησης.
Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Μπορεί κανείς να φέρει λίγο φώς στην περιπτωση αυτή; -
ειναι θεμα αντιπροσωπου πως θα χειριστει τετοιες περιπτωσεις. Το σιγουρο ειναι οτι τελικα απο τα μετρα αυτα ωφελουνται μονο οι εταιριες εισαγωγης και ελαχιστα ή καθολου ο καταναλωτης, πραγμα που φυσικα ηταν και ο αρχικος στοχος της κυβερνησης.
φυσικα δε βγηκαν να το πουν αυτο γιατι θα επεφταν...
-
Ασε να φάνε την σφαλάρα τους .
Νομίζουν ότι με την μείωση θα τρέξουμε σαν τρελοί να παρουμε τα κουτιά τους.
Κάτσε να δείς τι γέλιο θα πέσει τέλος του μήνα όταν δεν θα έχει γίνει καμιά ουσιαστική αλλαγή στις πωλήσεις.
Το κοροιδάκι τους νομίζουν ότι είναι ο Πελάτης. -
Ο χρήστης madaf έγραψε:
Πριν από 3-4 εβδομάδες, μαθαίνοντας ότι η subaru είχε μειώσει τις τιμές της κατά 3000 για αγορά τοις μετρητοίς, συνειδητοποίησα ότι, στην τιμή των 28.900-3.000=25.900 ευρώ μπορούσα να αποκτήσω το βασικό μοντέλο του forester. Φευ - έτσι νόμιζα.Όταν πήγα την προηγούμενη εβδομάδα στην αντιπροσωπεία, με πληροφόρησαν ότι η τοις μετρητοίς έκπτωση είχε μειωθεί από 3000 σε 2000 ευρώ. Δηλαδή η νέα τιμή ήταν 26.900.
Περίμενα λοιπόν την νέα τιμή, όπως αυτή θα διαμορφωνόταν μετά τη μείωση του τέλους ταξινόμησης.
Σήμερα η subaru αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι προσφέρει το βασικό μοντέλο στην τιμή των 26.300 ευρώ.Η τιμή των 26.300 ευρώ είναι 400 ευρώ πιο πολύ από την προσφορά που έκανε πριν από λίγες εβδομάδες η subaru.
Φαίνεται ότι η subaru αποφάσισε να μην επωφεληθεί ο πελάτης, αλλά η ίδια η εταιρεία, την μείωση του τέλους ταξινόμησης.
Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Μπορεί κανείς να φέρει λίγο φώς στην περιπτωση αυτή;Πηγαινε στον Γερακα στην Subaru Τετραδα......
Εκει πηγα την Παρασκευη και μου εδιναν ενα ετοιμοπαραδοτο λευκο 2.0 XS 4Q με την ηλιοροφη στα 26500 τελικη τιμη απο 33400 ....βεβαια ο πωλητης επεμενε πως ηταν μονο για το στοκ κομματι που ειχε εκει και για οσα ηταν ηδη στοκ και αμα το εκλεινα επι τοπου....
Απο τη αλλη δεν μου αρεσε ουτε το χρωμα, ουτε η κουτοπονηρη ψευτομαγκια 'παρτο τωρα αλλιως το χανεις' και το αφησα .....
Μετα απο 2 μηνες μαλλον θα μας ξανακανουν τις εκπτωσεις που ειχαν πριν την μειωση του EΦΚ και καπακι θα μας κανουν και την μειωση του ΕΦΚ.....
Αν παλι δεν το κανουν κακο δικο τους.....
Θελει απλα λιγη υπομονη κι αυτοσυγκρατηση......δεν μας τα χαριζουν δα τα αυτοκινητα....
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ασε να φάνε την σφαλάρα τους .
Νομίζουν ότι με την μείωση θα τρέξουμε σαν τρελοί να παρουμε τα κουτιά τους.
Κάτσε να δείς τι γέλιο θα πέσει τέλος του μήνα όταν δεν θα έχει γίνει καμιά ουσιαστική αλλαγή στις πωλήσεις.
Το κοροιδάκι τους νομίζουν ότι είναι ο Πελάτης.+1000
Νέο SUBARU FORESTER