-
Ο χρήστης FALIO έγραψε:
ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ ALFISTI ΣΤΟ FORUM!!!
ALFA75 ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!Γεια και χαρά και σε σένα FALIO, μπορείς να επισκεφθείς και το topic : Alfa Romeo Oldies εδώ--> http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 9&start=90 κάποιοι έχουν και την 75
Φίλε gatony, ευχαριστώ για τις λεπτομέρειες...
Ξέχασα να σε ευχαριστήσω και΄γω με τη σειρά μου για τις φωτογραφίες που μου έστειλες!
-
Καλημέρα σε όλους !
Υπάρχει και δυναμομέτρηση από Auto Motor & Sport, με 117 HP στο τροχό! Μόλις βρω την δημοσίευση, θα το επιβεβαιώσω και θα αναφέρω και λεπτομέρειες.
Alfa156, πότε , που , και πόσο, έβαλες τις αντιστρεπτικές της GTA ;;;;
Cmarin, να παίξουμε **ΜΑΖΙ **και κάνα Λαχειο-Joker !! μπας και βγάλουμε τίποτα, περισσότερο από ...E-PASS,
π.χ να κερδιζαμε από μια GTA !! -
Ο χρήστης ALFA156 έγραψε:
θα ήθελα και εγώ να σας πώ ότι έχω το DRIVE μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ 2002
και σε δυναμομετρηση που έκανε στην 2,0 TS ήταν:
140,8 ίπποι /6850
ροπή 16,4 kg.m/4430Έχεις δίκιο αυτή που ανέφερες ήταν σε συγκριτικό , αυτή που λέω εγώ είναι στο τεύχος 01/2000 για την 2.0ΤS Selespeed.
-
Παιδιά ειλικρινά έχω κουραστεί να ακούω ανούσιες συζητήσεις για δυναμομετρήσεις και άλογα, πράσινα ή άλλου χρώματος...
Το έχω ξαναποστάρει, αλλά ρίξτε μια ματιά κι'εδώ:
-
μια μικρή άσχετη παρέμβαση..
υπάρχει κάποιος λόγος που στον κατάλογο των θεμάτων ο τίτλος είναι 'Προβλήματα με την Alfa' ? νομίζω πως δημιουργεί εντυπώσεις αρνητικές και αδικεί ένα αξιόλογο αυτοκίνητο
εγώ που δεν έχω άμεση σχέση με την εταιρία ή το συγκεκριμένο μοντέλο νοιώθω περίεργα ανήσυχος ανοίγοντας το forum και βλέποντας να αυξάνονται ταχύτατα οι σελίδες ενός θέματος που τιτλοφορείται 'Προβλήματα' ενώ στην ουσία το περιεχόμενο είναι μάλλον θετικό για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο..
εκτός βέβαια αν το κάνετε από αβρότητα προς τους 'γερμανούς' που από ότι έχω διαπιστώσει κάνουν συλλογή με αρνητικές δημοσιεύσεις
να είστε καλά
-
Το 'Προβληματα ....' ηταν ο αρχικος τιτλος του topic οταν φτιαχτηκε γιατι ηθελα να περιγραψω τα προβληματα που ειχα με την 147 μου. Στην συνεχεια επειδη εγινε χωρος συζητησης για ολους εμας αλλαξε σε 'Alfa 147 Forum'. Στο ενδιαμεσο μετακινηθηκε απο τους moderators απο το 'Αυτοκινηση' στο 'Τεχνικα Θεματα'. Για καποιο λογο στο 'Αυτοκινηση' εχει μεινει ο παλιος τιτλος ενω στο ΤΘ παρουσιαζεται με τον σωστο τιτλο Alfa 147 Forum.
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Το 'Προβληματα ....' ηταν ο αρχικος τιτλος του topic οταν φτιαχτηκε γιατι ηθελα να περιγραψω τα προβληματα που ειχα με την 147 μου. Στην συνεχεια επειδη εγινε χωρος συζητησης για ολους εμας αλλαξε σε 'Alfa 147 Forum'. Στο ενδιαμεσο μετακινηθηκε απο τους moderators απο το 'Αυτοκινηση' στο 'Τεχνικα Θεματα'. Για καποιο λογο στο 'Αυτοκινηση' εχει μεινει ο παλιος τιτλος ενω στο ΤΘ παρουσιαζεται με τον σωστο τιτλο Alfa 147 Forum.Προτείνω να σβηστεί από το 'Αυτοκίνηση'.
Άλλωστε αφού η φυσική του θέση είναι στα 'Τεχνικά Θέματα' δεν βλεπω το λόγο να υπάρχει και στα δυο 'υπόforums'.
Αυτό εξυπηρετεί μόνο στην πρώτη φάση της μετακίνησης ώστε να μην ψάχνουμε όλοι το topic. Τώρα πια όμως δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο για το 'Alfa 147 Forum'.... Η μετακίνησή του έγινε πριν από αρκετό καιρό... -
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Το 'Προβληματα ....' ηταν ο αρχικος τιτλος του topic οταν φτιαχτηκε γιατι ηθελα να περιγραψω τα προβληματα που ειχα με την 147 μου. Στην συνεχεια επειδη εγινε χωρος συζητησης για ολους εμας αλλαξε σε 'Alfa 147 Forum'. Στο ενδιαμεσο μετακινηθηκε απο τους moderators απο το 'Αυτοκινηση' στο 'Τεχνικα Θεματα'. Για καποιο λογο στο 'Αυτοκινηση' εχει μεινει ο παλιος τιτλος ενω στο ΤΘ παρουσιαζεται με τον σωστο τιτλο Alfa 147 Forum....πρώτα έγινε η μετακίνηση στα 'Τεχνικά' και μετά η αλλαγή τίτλου. Το ότι δεν άλλαξε ο τίτλος στην 'Αυτοκίνηση' είναι απλά bug του λογισμικού του φόρουμ.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...πρώτα έγινε η μετακίνηση στα 'Τεχνικά' και μετά η αλλαγή τίτλου. Το ότι δεν άλλαξε ο τίτλος στην 'Αυτοκίνηση' είναι απλά bug του λογισμικού του φόρουμ.Ξέρω ότι αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά για πότε βλέπετε την αναβάθμιση σε μια από τις πολλές πλέον σταθερές, μεταγενέστερες εκδόσεις του phpBB?
Είναι η μέρα με τη νύχτα σε δυνατότητες και σταθερότητα, και, στο κάτω-κάτω είναι δωρεάν...
-
Καταρχην συμφωνω απολυτως με τον Vasilios, δεδομενης της επιτυχιας του 4Τ Forum και του ογκου των χρηστων νομιζω οτι επιβαλλεται καποιο upgrade (ισως βελτιωσει το slow performance και λεω ισως γιατι δεν ξερω αν οφειλεται στο λογισμικο, στην βαση (υποθετω οτι χρησιμοποιει καποια βαση), στον server ή στην γραμμη που εχετε).
Οσον αφορα το topic καλο ειναι να σβηστει απο το την 'Αυτοκινηση' γιατι οντως ο τιτλος προκαλει παρεξηγησεις. Αν ειναι επιθυμητη η διατηρηση σου του εκει, να φτιαχτει (αν το επιτρεπει το λογισμικο) ενα καινουργιο link του στην 'Αυτοκινηση' με βαση πλεον αυτο που βρισκεται στο ΤΘ -
geia sas paidia xeretw ta kainouria meli!!
proteinw thn idrysi enos site gia to 147 opws yparxei kai gia to audiS3!!kai ena autokolito mikro gia ta melh pou eimaste sto 4troxoi!!!
akouw protaseis!!! -
Για την αναβάθμιση υπευθυνοι για να απαντήσουν είναι μόνο οι οικοδεσπότες μας. Το σίγουρο, Βασίλη, είναι ότι δεν είναι μόνο το λογοσμικό που είναι δωρεάν. Είναι και το υλικό που μάλλον θα χρειαστεί αναβάθμιση, όπως λέει ο ekvus. Το θέμα έχει τεθεί, οπότε περιμένουμε.
Διαγραφή δεν μπορεί να γίνει από την αυτοκίνηση. Έχει μείνει εκεί μόνο το λίνκ. Είναι θέμα admin που δεν μπορεί να γίνει αυτή την στιγμή.
Έτσι κι αλλιώς το θέμα αυτό δυσλειτουργεί, από τις πολλές δημοσιεύσεις. Έτσι προτείνω να το κλειδώσουμε και να ανοίξουμε καινούργιο.
Για το θέμα που βάζει ο alfistis, συμφωνούμε, αλλά ποιος, πως, με τι?
ΥΓ Καλωσορίζω κι εγώ να νέα μέλη με τις Ιταλίδες τους...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για την αναβάθμιση υπευθυνοι για να απαντήσουν είναι μόνο οι οικοδεσπότες μας. Το σίγουρο, Βασίλη, είναι ότι δεν είναι μόνο το λογοσμικό που είναι δωρεάν. Είναι και το υλικό που μάλλον θα χρειαστεί αναβάθμιση, όπως λέει ο ekvus. Το θέμα έχει τεθεί, οπότε περιμένουμε.Διαγραφή δεν μπορεί να γίνει από την αυτοκίνηση. Έχει μείνει εκεί μόνο το λίνκ. Είναι θέμα admin που δεν μπορεί να γίνει αυτή την στιγμή.
Έτσι κι αλλιώς το θέμα αυτό δυσλειτουργεί, από τις πολλές δημοσιεύσεις. Έτσι προτείνω να το κλειδώσουμε και να ανοίξουμε καινούργιο.
Για το hosting μπορώ να βρω κάτι σε πολύ καλή τιμή (ίσως και 'συμβολική'). Σε πολύ γρήγορο server (ο οποίος, μάλιστα, είναι πολύ κοντά στο γραφείο σου Κώστα )
Για όσους ενδιαφέρονται, τα http://www.alfaromeo147.gr και http://www.147.gr ΔΕΝ είναι καταχωρημένα, άρα διαθέσιμα!!!!
-
Ο χρήστης TAGHeuer έγραψε:
Alfa156, πότε , που , και πόσο, έβαλες τις αντιστρεπτικές της GTA ;;;;
τίς τοποθέτησα πριν 2 μήνες
τίς αγόρασα από SPICAR με 200 ευρώ και τις δύο
την πίσω την έβαλα σε ενα φιλαράκι
και την μπροστα στην LAMDA Γαλατσίου με κόστος 50 ευρώ -
Γειά σας φίλοι Αλφίστες! Απολαμβάνω την κόκκινη θεά (1.6 Dist., 16'αρες sport, 5θ) εδώ και 2 βδομάδες! Για τους Γερμανόφιλους παραπάνω, μετά από 4 χρόνια με Golf δεν έβλεπα την ώρα να το ξεφορτωθώ... 4 φορές έπεσαν τα παράθυρα, το A/C ήταν για τα μπάζα, διάφορα ψιλοπροβλήματα ηλεκτρικά και τριξίματα παντού, από την πρώτη μέρα...
Δυστυχώς κατάφερα να 'κολλήσω' ένα cd (δεν κάνει eject και γράφει no cd), μήπως ξέρετε κανένα κόλπο?
Χαιρετίσματα σε όλους από Θεσσαλονίκη! -
geia sou file mou ds kalws irthes sto forum!
-
Ο χρήστης ds έγραψε:
Γειά σας φίλοι Αλφίστες! Απολαμβάνω την κόκκινη θεά (1.6 Dist., 16'αρες sport, 5θ) εδώ και 2 βδομάδες! Για τους Γερμανόφιλους παραπάνω, μετά από 4 χρόνια με Golf δεν έβλεπα την ώρα να το ξεφορτωθώ... 4 φορές έπεσαν τα παράθυρα, το A/C ήταν για τα μπάζα, διάφορα ψιλοπροβλήματα ηλεκτρικά και τριξίματα παντού, από την πρώτη μέρα...
Δυστυχώς κατάφερα να 'κολλήσω' ένα cd (δεν κάνει eject και γράφει no cd), μήπως ξέρετε κανένα κόλπο?
Χαιρετίσματα σε όλους από Θεσσαλονίκη!Άντε επιτέλους κι άλλος από Θεσσαλονίκη. Καλώς ήρθες.
Για το CD μην ψαρώνεις. Είναι γερμανικό βλέπεις γι'αυτό κολάει. Κι εμένα μου το είχε κάνει την πρώτη εβδομάδα καναδυό φορές για να με ψαρώσει. Το έκλεινα και το ξανάνοιγα και το μετά το έβγαζε. Το πολύ-πολύ άστο και λίγο να κρυώσει. Στην χειροτέρα θα στο βγάλουν και θα στο στείλουν για φτιάξιμο. Παλιά τα έστελναν Αθήνα και είχα δει κάποιες ιταλίδες με κούφιο τον χώρο στο ηχοσύστημα. Εμένα πάντως με τον καιρό έστρωσε. Τώρα τελευταία δεν είχα ακούσει να υπάρχουν ανάλογα προβλήματα. Στην ΕΜΙΚΟ πηγαίνεις; Αν ναι πρόκοψες!
Και πάλι καλώς ήρθες και φαντάζομαι θα τα πούμε και από κοντά καμιά φορά. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για την αναβάθμιση υπευθυνοι για να απαντήσουν είναι μόνο οι οικοδεσπότες μας. Το σίγουρο, Βασίλη, είναι ότι δεν είναι μόνο το λογοσμικό που είναι δωρεάν. Είναι και το υλικό που μάλλον θα χρειαστεί αναβάθμιση, όπως λέει ο ekvus. Το θέμα έχει τεθεί, οπότε περιμένουμε.Διαγραφή δεν μπορεί να γίνει από την αυτοκίνηση. Έχει μείνει εκεί μόνο το λίνκ. Είναι θέμα admin που δεν μπορεί να γίνει αυτή την στιγμή.
egw tha to xekinisw to site tha argisi vevaia alla tha prospathisw mesa se kanena dimino na to exw etoimo!!!oso gia to autokolito den einai provlima vreite se kanena site kati kalo kai deixte to na doume an mas aresei se olous!!!!!
-
Φιλε alfistis,
Αν χρειαστείς φωτογραφικό υλικό η μικρά video (από διάφορες ALFA), έχω κάποια, δεν είναι δικά μου βέβαια, αλλά είναι από συλλογή από διάφορα sites που έχω κατά καιρούς.
Αν θες... πες... -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ και ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!
DS δηλάδή Δημήτρη,
Καλορίζικη, η Κουκλάρα σου. Καλό 'Στρώσιμο'. (Εγώ είχα ανέβει από Αθήνα ,με στάση στην πανέμορφη Θεσσ/νίκη, Αλεξανδρούπολη...) Οπότε σου προτείνω να κατέβεις Αθήνα, και από εκεί τράβα π.χ Πελοπόννησο.
Το R/CD όντως Γερμανικό... , έβγαλε και εμένα βλάβη, οπότε το έστειλα για επισκευή. Αν σου κάνει κόλπα κάνε το ίδιο.
(Θεσσαλονίκη σου έρχομαι την άλλη εβδομάδα...! χωρίς την 147 )
Alfistis, όπως και ο ADIM, και εγώ έχω αρκετό φωτό-υλικό και Links, για 147 !! αν θες μου λες...
Alfa 147 forum