-
και τα 2 ξεκινουν(θεωρητικα) απο 50 λιγα χιλιαρικα..και τα 2 εχουν πολλα αλογα,σπορ στησιμο,συγχρονο design,πολυτελεια και ολα τα συναφη...
το ΤΤ εχει να επιδειξει το 2λιτρο tfsi,τετρακινηση,χαμηλοτερο βαρος(στη χειροκινητη εκδοχη του),ηλεκτομαγνητικη αναρτηση,καλυτερο ζυγισμα(απο το σασι του golf) χαρη στη χρηση αλουμινιου στο μπροστα μερος του πλαισιου και ενα απο τα καλυτερα αυτοματα κιβωτια στην αγορα
η 135 απο την αλλη εχει το 'διαμαντι' 3 λιτρο biturbo κινητηρα με σαφως μεγαλυτερη ισχυ,το σπορ στησιμο της bmw(αλλα οχι των Μ να εξηγουμαστε),την αισθηση,το ζυγισμενο πλαισιο με 50/50 κατανομη και για πρωτη φορα οχι μπλοκε ακριβως,αλλα κατι που λεγεται οτι το υποκαθιστα επαξια και ετσι τερμα τα σπιναρισματα του εσωτερικου τροχου της 335..επισης απο τα καλυτερα φρενα που χουν μπει ποτε σε μπεμπα(6πιστονες,το ΤΤ αν ειναι σαν το S3 θα φοραει και αυτο 6πιστονες)
αυτοκινητα με 2 σαφως διαφορετικες φιλοσοφιες,και τα δυο ομως με σκοπο την ευχαριστηση του οδηγου..εσεις ποιο θα επιλεγατε και γιατι?????
-
και τα 2 ξεκινουν(θεωρητικα) απο 50 λιγα χιλιαρικα..και τα 2 εχουν πολλα αλογα,σπορ στησιμο,συγχρονο design,πολυτελεια και ολα τα συναφη...
το ΤΤ εχει να επιδειξει το 2λιτρο tfsi,τετρακινηση,χαμηλοτερο βαρος(στη χειροκινητη εκδοχη του),ηλεκτομαγνητικη αναρτηση,καλυτερο ζυγισμα(απο το σασι του golf) χαρη στη χρηση αλουμινιου στο μπροστα μερος του πλαισιου και ενα απο τα καλυτερα αυτοματα κιβωτια στην αγορα
η 135 απο την αλλη εχει το 'διαμαντι' 3 λιτρο biturbo κινητηρα με σαφως μεγαλυτερη ισχυ,το σπορ στησιμο της bmw(αλλα οχι των Μ να εξηγουμαστε),την αισθηση,το ζυγισμενο πλαισιο με 50/50 κατανομη και για πρωτη φορα οχι μπλοκε ακριβως,αλλα κατι που λεγεται οτι το υποκαθιστα επαξια και ετσι τερμα τα σπιναρισματα του εσωτερικου τροχου της 335..επισης απο τα καλυτερα φρενα που χουν μπει ποτε σε μπεμπα(6πιστονες,το ΤΤ αν ειναι σαν το S3 θα φοραει και αυτο 6πιστονες)
αυτοκινητα με 2 σαφως διαφορετικες φιλοσοφιες,και τα δυο ομως με σκοπο την ευχαριστηση του οδηγου..εσεις ποιο θα επιλεγατε και γιατι?????
-
-
ΤΤ γιατί για όλα αυτά που γράφεις και επειδή επιπλέον στα λεφτά της 135 βάζεις κάτι παραπάνω και πας στην 3 κουπε
-
50K κάτι;;;
Κανένα από τα δύο αν θα το πλήρωνα... Θα έπερνα EVO..
AN μου το χάριζαν θα ζητούσα το ΤΤ γιατί έχει η BMW μου κάνει ασουλούπωτη..
Για μια βόλτα όμως θα διάλεγα την 135, για να οδηγήσω μια BMW με turbo.Υ.γ.: Φέρτε μπαμπάκια και ιώδιο...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
50K κάτι;;;
Κανένα από τα δύο αν θα το πλήρωνα... Θα έπερνα EVO..
AN μου το χάριζαν θα ζητούσα το ΤΤ γιατί έχει η BMW μου κάνει ασουλούπωτη..
Για μια βόλτα όμως θα διάλεγα την 135, για να οδηγήσω μια BMW με turbo.Υ.γ.: Φέρτε μπαμπάκια και ιώδιο...
θα κρατηθουν χαμηλοι τονοι ελπιζω,οποτε δε θα χρειαστουμε μπαμπακια και ιωδιο...
-
Το Audi είναι τετρακίνητο οπότε μάλλον πιο εύκολο και ασφαλές για τον μέσο οδηγό (σε μέσους ρυθμούς) ειδικά σε ελληνικούς δρόμους και ξεχωριστής εμφάνισης σαν μοντέλο.
Η BMW είναι πισωκίνητη, έχει καλύτερους χώρους και άμα λάχει να'ούμ ντριφτάρει κιόλας!!
(και οι BMW χρησιμοποιούν εδώ και αρκετά χρόνια αναρτήσεις από αλουμίνιο...)Και τα δύο είναι πολύ καλά αυτοκίνητα... Η επιλογή όμως ενός Έλληνα δεν έχει να κάνει με την ισχύ (που και τα δύο έχουν άφθονη), την κίνηση (εμπρός, πίσω, παντού) ούτε τα πολλά χαρακτηριστικά του καθενός αλλά κυρίως με την προκατάληψη. Έτσι λοιπόν ο Audaκιας θα πάρει το πρώτο και ο BMWδάκιας το δεύτερο. Και οι δύο θα υπερασπιστούν μέχρι θανάτου όλα τα στοιχεία που τα διαφοροποιούν παρόλο που κανένα ρόλο δεν έπαιξαν στην επιλογή τους!!! Όλα τα άλλα δεν παίζουν κανένα ρόλο... άντε έστω το Audi έχει λογικά κυβικά οπότε είναι καλύτερο από τεκμήριο....
Ένα ακόμα θέμα που κινδυνεύει να καταποντιστεί στο αίμα....
Όσο για ψήφο.... δεν ψηφίζω... δεν έχει νόημα... τι, να μετρήσουμε πόσοι είναι με τους έτσι και πόσοι με τους αλλιώς??
Άλλωστε είναι σαφές το τι θα διάλεγα, έχω BMW, αυτό με κάνει BMWδάκια οπότε...! -
Αν μου χαριζαν ενα απο τα 2, θα ήθελα το BMW. Αν πλήρωνα θα έπαιρνα το S2000
-
Το Audi. Αν είχα αυτά τα χρήματα πιθανότατα θα ήταν το αυτοκίνητο που θα αγόραζα. Τετρακίνηση, DSG, ποιοτικό εσωτερικό, δυνατός turbo κινητήρας, πολύ όμορφο και κλασσικό σχέδιο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς
Η 135 μου φαίνεται άσχημη, καλύτερα να την είχαν βγάλει στην 3θυρη σειρά 1 αλλά ήθελαν να τη διαφοροποιήσουν Πιο δυνατή σίγουρα αλλά μόλις κλείσεις τα ηλεκτρονικά με την πίσω κίνηση αν δεν έχεις χέρια και απόλυτη επίγνωση του τι/πως οδηγείς μόλις περάσεις το όριο πιθανώς να βρεθείς στο γκρεμό.
Οπότε για εμένα, Audi. -
Αληθεύει πως το πλαίσιο της 135 δε στηρίζεται σε αυτό της '1' αλλά της Ε46 '3' ?
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Αν μου χαριζαν ενα απο τα 2, θα ήθελα το BMW. Αν πλήρωνα θα έπαιρνα το S2000Πιάσε άλλη μία και για μένα μάστορα...
Αν και σιγά μην έδινε 50Κ για κάτι τόσο μονοδιάστατο, όπως το S... βρωμάνε τα μεταχειρισμένα, αν ψάξεις, κάτι καλό θα βρεις!
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
ΤΤ γιατί για όλα αυτά που γράφεις και επειδή επιπλέον στα λεφτά της 135 βάζεις κάτι παραπάνω και πας στην 3 κουπεΚαι σε τι υπερτερεί η 335 από την 135 είπαμε; Ή, για να το θέσω αλλιώς, σε τι δεν είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ η 135 σε σχέση με την 335;
Στα του θέματος, ας οδηγήσουμε το TTS πρώτα και βλέπουμε.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Πιο δυνατή σίγουρα αλλά μόλις κλείσεις τα ηλεκτρονικά με την πίσω κίνηση αν δεν έχεις χέρια και απόλυτη επίγνωση του τι/πως οδηγείς μόλις περάσεις το όριο πιθανώς να βρεθείς στο γκρεμό.Ναι χαλαρά. Άσε που **πιθανώς ** και να πεταχτεί ο μπαμπούλας απο τη ντουλάπα να σε φάει αμα οδηγεις πισωκίνητο...
Ρε Δημήτρη, (dimsabas) άμα ειναι το S μονοδιάστατο, το ΤΤ τι είναι? Ένα πράμα κάνει μόνο, υποστρέφει
-
Μια BMW και για μένα.
-
Απο αυτά τα δυο το Audi θα έπαιρνα
Με 50K το S2000 κι εγώ. Σταθερή αξία
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Πιο δυνατή σίγουρα αλλά μόλις κλείσεις τα ηλεκτρονικά με την πίσω κίνηση αν δεν έχεις χέρια και απόλυτη επίγνωση του τι/πως οδηγείς μόλις περάσεις το όριο πιθανώς να βρεθείς στο γκρεμό.
Ναι χαλαρά. Άσε που **πιθανώς ** και να πεταχτεί ο μπαμπούλας απο τη ντουλάπα να σε φάει αμα οδηγεις πισωκίνητο...
Ρε Δημήτρη, (dimsabas) άμα ειναι το S μονοδιάστατο, το ΤΤ τι είναι? Ένα πράμα κάνει μόνο, υποστρέφει
Δεν είπα πως είναι επικίνδυνο να οδηγείς πισωκίνητο γενικά.
Η ροπή στον πίσω άξονα και ο αρκετά απόλυτος χαρακτήρας της 135i όπως γράφει ο ειδικός τύπος είναι κάτι που δεν θα ήθελα να αντιμετωπίσω τη στιγμή που ίσως τύχει κάτι απρόοπτο με τα χιλιόμετρα που πιάνεις με τέτοια αμάξια. Προτιμώ λίγη σιγουριά (κι ας περιλαμβάνει μπόλικη υποστροφή) γιατί δεν είμαι καλός οδηγός. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΤΤ γιατί για όλα αυτά που γράφεις και επειδή επιπλέον στα λεφτά της 135 βάζεις κάτι παραπάνω και πας στην 3 κουπε
Και σε τι υπερτερεί η 335 από την 135 είπαμε; Ή, για να το θέσω αλλιώς, σε τι δεν είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ η 135 σε σχέση με την 335;
......Σε χώρους και design. Απορώ πως σε σχέση με το design της 335 που βγήκε ένα πανέμορφο και επιβλητικό αποτέλεσμα, η ίδια εταιρεία δημιουργεί ένα έκτρωμα σαν την 135.
-
Στο συγκεκριμένο ερώτημα TT-S γιατί η 135 πολύ απλά δεν βλέπεται.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Στο συγκεκριμένο ερώτημα TT-S γιατί η 135 πολύ απλά δεν βλέπεται.Συμφωνω απολυτα!
-
Α αλήθεια είναι πως και σε θέμα εμφάνισης ειδκότερα Audi TTS >> BMW 135
Χώρια που έχει βρωμίσει ο τόπος από δαύτες. Μόνο σε κάνα κολλημένο BMWάκια μπορεί να αρέσει
TT-S vs 135