Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλα το σεναριο να παω για καφε και να περασω απο face control πολυ θα ηθελα να το ζησω....
ή να περιμενω ορθιος περιμενοντας να αδειασει τραπεζι για να πιω εναν γ@μωκαφε (γιατι για αυτο προκειται στην ουσια)...
ρε, τα θελει ο κωλος μας...
Εγώ...το έζησα!
Προηγούμενο καλοκαίρι, Venue Γλυφάδα. Ημουν με ένα ζευγάρι συγγενών από τις ΗΠΑ που φιλοξενούσα. Τα παιδιά ήταν λίγο κάτω από 30, ο αντρας γυμνασμένος, η κοπέλα αδύνατη και εμφανίσιμη (μεξικάνα, βοηθάει αυτό! ), αλλά ήταν ντυμένοι απλά: βερμούδα, τ-shirt κλπ. Εγώ πιο...προετοιμασμένος, τζιν-πουκάμισο. Ε, από όλα τα καφέ, διάλεξε η ...καταφρονεμένη να πάμε στο Venue. Εγώ συνειδητά το απέφευγα μέχρι τότε, γιατί τόσο οι ...διευθύνοντες (που ακόμη και το γκαρσόνι φέρεται τουλάχιστον σαν CEO επιχείρησης), όσο και οι θαμώνες (που θεωρούν εαυτούς σπουδαίους χωρίς εμφανή συγκεκριμένο λόγο... ), με εκνευρίζουν...
Ε, με το που πάμε και μας...βλέπει ο τσεκαδόρος, κάτι πάει να πει στην κοπελιά που καθότι μεξικάνα καταλαβαίνει ιθσπανικά και αγγλικά και δεν βγάζει άκρη, μετά πάει σε μένα που ήμουν παραπίσω και μου λέει: 'Επειδή σε λίγο θα κλείσουμε για να ...καθαρίσουμε, μήπως θα θέλατε να περάσετε κάποια άλλη στιγμή...'.
Τον κοιτάζω, χαμογελάω:
'-Καθαρίζετε τέτοια ώρα, εκπλήσσομαι, πολύ καθαρό το ...τσαρδί σας!'
. Με αγριοκοίταξε λίγο, αλλά ΟΚ, πήγαμε απέναντι!
Προφανώς και δεν πρόκειται να πατήσω πάλι, όχι επειδή του κρατάω κακία, στην τελική καταλαβαίνω πως έτσι βγάζουν το ψωμί τους, απλά για το ηλίθιο του πράγματος: αν ήμουν πχ με την κοπέλα μου που ούτε στο περίπτερο δεν πάει χωρίς να βαφτεί, στολιστεί κλπ , μάλλον δεν θα είχε πρόβλημα, αφού θα θεωρούσε πως θα...χαλάσω πολλά για χάρη της ή κάτι τέτοιο!
Οχι πως δεν χαλάω για χάρη της, αλλά τα έξοδα τα μοιραζόμαστε ούτως ή άλλως και δεν έχει ανάγκη τα ...κεράσματά μου!
Εμείς πάντως εδώ και καιρό, έξω πάμε για φαγητό και πολύ σπανιότερα για καφέ. Με ενοχλούν περισσότερο από την τιμή του καφέ, η φάτσες των θαμώνων, ειδικά οι άντρες που τα σαββατοκύριακα κατεβαίνουν να διαβάσουν την εφημερίδα...in public! Αυτοί θα διαβάσουν για πολιτική και οικονομία , φυσικά, στην πραγματικότητα θα κοιτάζουν αν η γκόμενα του διπλανού είναι πιο ωραία από την δικιά τους και δεν θα πιάσουν τίποτε από αυτά που γράφει η εφημερίδα που ούτως ή άλλως αγοράζουν για τα DVD..., ενώ οι γυναίκες που τους συνοδεύουν, θα διαβάζουν κάνα BHMAdonna και παράλληλα θα ελέγχουν μήπως ο γκόμενος κάνει τα γλυκά μάτια σε καμιά άλλη, για να προλάβουν κι αυτές να βρουν τον επόμενο μ@λακα εγκαίρως...
Εχω αγοράσει μια ωραία espressιέρα Krupps για το σπίτι και την βγάζω μια χαρά!
Το φαγητό έξω δεν μπορώ να το κόψω πάντως, λόγω...βαρεμάρας να μαγειρεύω κάθε φορά, οπότε τρώω εκεί στην μάπα τους παραπάνω, αν και ευτυχώς, εκεί έχουν το μυαλό τους στην...μπριζόλα και είναι πιο διακριτικοί!