Ο χρήστης DAP έγραψε:
Βιαμαξ,Σφακιανακης,Κιολείδης,NAMCO,ΕΛΒΟ, ολες συναρμολογουσαν αυτοκινητα ,τωρα;
Ειδικά για τον Κιολείδη, έχουν περιέλθει σε γνώση μου (λόγω της δουλειάς μου), οι εκβιασμοί του στην κυβέρνηση (προ 2-3 ετών) προκειμένου να συνεχίζονται να του δίνονται μονοπωλιακά, δίχως διεθνείς διαγωνισμούς, δουλειές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από φορείς του ευρύτερου δημοσίου, προκειμένου να μην οδηγήσει στην ανεργία (όπως χαρακτηριστικά έγραφε σε επιστολή του προς εμπλεκόμενο λόγω αρμοδιότητας υπουργό), καμιά εκατοστή εργαζόμενους της μονάδας που διατηρεί στο Βόλο... . Κι ερωτώ: Όταν η κατάσταση αυτή λίγο πολύ αποτελεί καθεστώς στο πλαίσιο σχέσεων και δουλειών των περισσοτέρων ιδιωτών επιχειρηματιών με το κράτος, υπακούοντας σε λογικές του τύπου ή αγοράζετε από μένα εν λευκώ ή πετάω στο δρόμο Χ εργαζόμενους, για ποια ανταγωνιστικότητα ελληνικής οικονομίας, για ποια σοβαρότητα Ελλήνων επιχειρηματιών και για ποια εν τέλει προοπτική οικονομίας συζητάμε στη χώρα μας; Πολύ φίλοι (εύλογα εν γένει), αναρωτιούνται γιατί το δημόσιο εξακολουθεί να είναι ίσως ο μεγαλύτερος εργοδότης κι ο μεγαλύτερος επιχειρηματίας-επενδυτής στην Ελλάδα...Φοβάμαι πως μια βάσιμη εκδοχή της απάντησης στο προηγούμενο ερώτημα είναι ότι απλά αυτό υφίσταται (κακώς αλλά έτσι είναι), γιατί διαφορετικά νομίζω πως απολύτως τίποτα σοβαρό δεν κινείται στην ελληνική οικονομία, ιδιαίτερα σε ότι αφορά επενδύσεις εντάσεως κεφαλαίου...Με λίγα λόγια, ακόμα κι αν ο παρεμβατικός χαρακτήρας του δημοσίου ήταν ανύπαρκτος στην Ελλάδα, φοβάμαι ότι θα έπρεπε να τον ανακαλύψουμε...