Πάλι καλά που υπήρχαν και οι διαφημιστικές λέω εγώ, για να έφτασε στο σημείο να σκάσει εκεί, πάλι καλά που δεν πήραν κι άλλον μαζί τους!!
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=37608312
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 07/02/2008
«Διαφημιστικές πινακίδες σκότωσαν δύο νέους στο Ελληνικό»
Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα 2 νεαρά αγόρια -ηλικίας μόλις 19 και 21 ετών- έγινε χθες τα ξημερώματα, στις 12.30 π.μ., στη λ. Βουλιαγμένης στο Ελληνικό, στο ύψος της οδού Παπαφλέσσα.
«Το αυτοκίνητο, με κατεύθυνση προς Αθήνα, προσέκρουσε πρώτα σε διαφημιστική πινακίδα που βρισκόταν στη διαχωριστική νησίδα και κατέληξε σε στύλο φωτισμού της ΔΕΗ», είπε στην «Ε» ο διοικητής της Τροχαίας Ελληνικού (πρώην Γλυφάδας) Δημήτρης Παπαναγιώτου. «Για το δυστύχημα διεξάγεται πραγματογνωμοσύνη», συμπλήρωσε.
Ο 21χρονος οδηγός πέθανε ακαριαία, ενώ ο 19χρονος συνοδηγός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου, ύστερα από λίγο, άφησε την τελευταία του πνοή.
«Οι διαφημιστικές πινακίδες είναι παράνομες. Είχα κάνει για το θέμα κατεπείγουσα αίτηση -καταγγελία, την οποία είχα υποβάλει στις 4/6/2007 στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργο Σανιδά, ζητώντας την παρέμβασή του. Είχαμε πάει μαζί με τον Μανώλη Σταυρουλάκη, του οποίου ο 25χρονος γιος, στις 19/12/05, σκοτώθηκε, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε διαφημιστική πινακίδα στη λ. Κηφισιάς. Οταν, μετά από λίγες μέρες, είχα επικοινωνήσει με τη γραμματεία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, με ενημέρωσαν ότι το θέμα το χειρίζεται ο αντεισαγγελέας κ. Μαύρος.
Τηλεφώνησα στον ίδιο τον κ. Μαύρο και μου είπε ότι το θέμα μπήκε στο αρχείο», είπε στην «Ε» ο Θανάσης Τσιώκος - Πλαπούτας, του οποίου επίσης ο γιος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 33 ετών, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε διαφημιστική πινακίδα, στις 12/2/2000, στη λ. Κατεχάκη.
Υστερα από το χθεσινό τραγικό δυστύχημα στη λ. Βουλιαγμένης στο Ελληνικό, οι κ. Τσιώκος - Πλαπούτας και Σταυρουλάκης ξαναπήγαν χθες στον κ. Σανιδά. «Υπέβαλα ξανά την αίτηση - καταγγελία και μου είπε και αυτή τη φορά μία από τα ίδια, ότι θα επιληφθεί του θέματος. Δεν το εύχομαι, αλλά αν δεν ξηλώσουν τις διαφημιστικές πινακίδες, θα θρηνήσουμε στο μέλλον και άλλα θύματα», μας είπε κ. Τσιώκος.