-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
αλλα οταν ριχνουν το γαντι....δεν το αφηνω ετσι...
Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να είμαστε όλη την ώρα στο topic της VAG, όπου η ειρωνία πάει σύννεφο...Αφού δεν το σηκώνεις μην μπαίνεις στο topic της 147!
-
Τσκ, τσκ, τσκ... πάλι τα ίδια?
Ρε παιδιά, αφήστε τον Ανδρέα ήσυχο. Σπύρο, δε νομίζω να προκάλεσε επίτηδες, ρώτησε να μάθει ο άνθρωπος, κακώς τον αποπήρες. Aleng, δε θα ήθελα να γίνουμε γκέτο εδώ μέσα, η φράση 'μην μπαίνεις στο topic της 147' δε μου άρεσε. Ανδρέα, κι εσύ μην αρπάζεσαι με το παραμικρό, κανείς δεν έχει τίποτα να αποδείξει εδώ μέσα, όλοι μοιραζόμαστε την αγάπη για την αυτοκίνηση, με διαφορετική 'γεύση' ο καθένας.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τσκ, τσκ, τσκ... πάλι τα ίδια?Aleng, δε θα ήθελα να γίνουμε γκέτο εδώ μέσα, η φράση 'μην μπαίνεις στο topic της 147' δε μου άρεσε.
OK, sorry για την έκφραση αλλά την έχω βαρεθεί αυτή την ιστορία. Και γω 'μπαίνω μερικές φορές' στο topic της VAG, αλλά δεν το κάνω μπάχαλο! Ούτε κάθομαι να απαντήσω στις διάφορες ειρωνίες-αστεία.
-
εμενα η ερωτηση μου ηταν καθαρα για να μαθω.
δεν θελω να τσακωνομαι με κανενα. Τελοςαλλοι καταλαβαινουν αλλοι δεν καταλαβαινουν αλλοι παρεξηγουν και αλλοι παρεξηγουνται. Ολοι νομιζω εχουμε περασει απο ολους τους ρολους
Και επαναλαμβανω: ο αναμαρτητος πρωτος.......αυτα και τα λεμε στα αλλα τοπικ!
ειμαι κοκκινο πανι μαλλον ακομα και οταν ρωταωφιλικα προς ολους εσας!
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Και επαναλαμβανω: ο αναμαρτητος πρωτος.......Ποιος με φώναξε πάλι;;;
Για να τελειώνουμε αν θυμάμαι καλά ο JIM THEO μου είχε πει ότι συντελεί στην καλύτερη λίπανση του κινητήρα. Μπορεί να θυμάμαι και λάθος. Όταν τον ξαναπετύχω θα τον ρωτήσω και θα επανέλθω.
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
ενταξει παιδια και εγω να μαθω θελω. παντως το να εισερχεται λαδι στο χωρο καυσης, καποια 'αδυναμια' μπαλωνει....γιατι και εγω κατι εχω ακουσει αλλα δεν θυμαμαι...
θα μας πει ο g60 οταν μας διαβασειθα εκφερω αποψη οταν μαθω παντως! Ως τοτε ανακωχη
[list:3vlq3jkv]Τα μοτερ καινε λαδι γιατι τα ελατηρια συνηθως ειναι χρωμιωμενα και δεν στρωνουν στον κυλινδρο.Ενας αλλος βασικος λογος ειναι οτι οι Ιταλοι προτιμουν σχεδον παντα να δινουν μεγαλες ανοχες για να αποφυγουν δυσαρεστα αποτελεσματα.Απο κινητηρες και κιβωτια μεχρι οτι φανταστει ο νους σας.[/list:u:3vlq3jkv]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Τα μοτερ καινε λαδι γιατι τα ελατηρια συνηθως ειναι χρωμιωμενα και δεν στρωνουν στον κυλινδρο.Ενας αλλος βασικος λογος ειναι οτι οι Ιταλοι προτιμουν σχεδον παντα να δινουν μεγαλες ανοχες για να αποφυγουν δυσαρεστα αποτελεσματα.Απο κινητηρες και κιβωτια μεχρι οτι φανταστει ο νους σας.μη λες τετοια εδω! θα σε καψουν. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ??? απα πα πα. Εγω δε σε πιστευω
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Τα μοτερ καινε λαδι γιατι τα ελατηρια συνηθως ειναι χρωμιωμενα και δεν στρωνουν στον κυλινδρο.Ενας αλλος βασικος λογος ειναι οτι οι Ιταλοι προτιμουν σχεδον παντα να δινουν μεγαλες ανοχες για να αποφυγουν δυσαρεστα αποτελεσματα.Απο κινητηρες και κιβωτια μεχρι οτι φανταστει ο νους σας.
μη λες τετοια εδω! θα σε καψουν. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ??? απα πα πα. Εγω δε σε πιστευω
[list:2dnhu1ve]. [/list:u:2dnhu1ve]
-
Ωραία και χαριτωμένα όλα αυτά...
αλλά ξανά φύγαμε από το θέμα...
ΟΚ 8/9 Νοέμβρη, αλλά που ;;;;;;;;;;;;;;
Θα είμαστε μόνοι μας, η θα μπορούμε να φέρουμε και τα έτερα ήμισυ ;;;;; -
Παντως ειναι αρκετα και τα αυτοκινητα του γκρουπ VAG που αναβει το λαμπακι του λαδιου και ελενχοντας δεν υπαρχει σταγονα στον δεικτη ,τωρα για ποιον λογο δεν ξερω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παντως ειναι αρκετα και τα αυτοκινητα του γκρουπ VAG που αναβει το λαμπακι του λαδιου και ελενχοντας δεν υπαρχει σταγονα στον δεικτη ,τωρα για ποιον λογο δεν ξερω.θα ξεχασαν να βαλουν λαδι μαλλον
-
Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενος!!!πρωτον διοτι ειχα τα γενεθλια μου και 2ον επειδη ενας οδηγος γκολφ και οχι (...)αυτοκινητου προσφερθηκε επιτελους να τον πατησω.συγνωμη για την εκφραση αλλα εχω και γω ενα απωθημενο,και εκτος απο μια φορα 3χρονια πριν δεν μου ειχε ξανακατσει!!!πολυ ωραια τα περασα,με το που ειδα το γκολφακι να χωνεται αρχισα να χτυπαω παλαμακια,εδω ειμαστε λεω!!!μαλιστα μετα τη γεφυρα στη κηφισιας μας επιασε κοκκινο και πανω στο φρεναρισμα το γκολφ(1.6) αρχισε να κανει κατι οχταρια!!! η ποιοτητα ποιοτητα,αλλα ο γερμανος πηγε να το χασει στο φρεναρισμα.και ειναι η δευτερη φορα που βλεπω γκολφ να τη παταει ετσι.
η πλακα ηταν μετα το υγεια που εχομασταν τελειωμενοι,βλεπω στη δεξια ενα περιπολικο ,φρεναρισμα πανικου και περναμε απο διπλα του κυριες!!πολυ πλακα γιατι στο εν τω μεταξυ ειχαν ενσωματωθει ενα σαξο και μια κορολλα!!!εγω παντως του κορναρα για να τον χαιρετησω γιατι πραγματικα και οχι ειρωνικα το διακεδασα,αλλα εκεινος τπτ.το περιεργο ειναι οτι ειχε μεσα και την κοπελα του στη οποια αξιζουν πολλα συγχαρητηρια για τις αντοχες της!!!
τι θα γινει με τη συναντηση? -
Ο χρήστης 147 GR έγραψε:
Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενος!!!πρωτον διοτι ειχα τα γενεθλια μου και 2ον επειδη ενας οδηγος γκολφ και οχι (...)αυτοκινητου προσφερθηκε επιτελους να τον πατησω.Καλα και χαιρεσαι επειδη πατησες Γκολφ????
Δηλαδη αν πατουσες κανενα καλο αυτοκινητο τι θα εκανες???
Δειξτε και λιγο ελεος βρε παιδια, δε κανει, τοσα λεφτα εδωσαν οι αλλοι!!
-
Καλημερα παιδια, επιστροφη απο τετραημερο (εκδρομη Ιωαννινα) Παρελκομενα: Πριν φυγω πηγα και το φουλαρισα, η αντλια εγραψε 59,69 λιτρα (ο δεικτης ηταν σχεδον στο 0), πηρα το ρεκορ ή το εχει αλλος (αν και η αντλια μαλλον εκλεψε λιγο)
Οσοι εχουμε Alfa ειμαστε λιγο βαρεμενοι, με το που βλεπουμε καποιον συνalfisti να το παταει λιγο λες και πεφτει συρμα και αρχιζουμε τα τρενακια. Χθες μια 156 μπροστα (με κοσμο μεσα) εγω απο πισω, στην διαδρομη απο Αμφιλοχια μεχρι Αντιριο, οδηγηση χωρις αυριο και με κινηση
Σημερα Αθηνων-Λαμιας απο Θηβα μεχρι και Αφιδνες παλι 156, παλι τα ιδια, αλλα δεν ειχε πολυ πλακα γιατι δεν ειχε στροφες
Παιδια οντως, η συναντηση ( ? ) ειναι την αλλη Κυριακη και δεν εχουμε ουτε τελικη λιστα συμμετοχων, ουτε εχουμε αποφασισει που!!! -
Καλημέρα παιδιά !
θα παρακαλούσα να ασχοληθούμε ΟΛΟΙ !! με την συνάντηση μας,
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 13:00 !!!Και να ορίσουμε το χώρο της συνάντησης
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Καλημερα παιδια, επιστροφη απο τετραημερο (εκδρομη Ιωαννινα) Παρελκομενα: Πριν φυγω πηγα και το φουλαρισα, η αντλια εγραψε 59,69 λιτρα (ο δεικτης ηταν σχεδον στο 0), πηρα το ρεκορ ή το εχει αλλος (αν και η αντλια μαλλον εκλεψε λιγο)Εγώ δεν ξέρω αν, και πόσο έκλεψε η αντλία σήμερα αλλά επιστρέφοντας σήμερα Θεσσαλονίκη από τον Θεσσαλικό κάμπο φούλαρα σε ένα βενζινάδικο της BP. Περιττό να πώ ότι είμαι τύπος που κυκλοφορεί συνέχεια με το λαμπάκι αναμένο και γενικά έχω εξοικείωση με το να είναι εντελώς κάθετα ο δείκτης. Βέβαια αυτή τη φορά το είχα ξεφτιλίσει οπότε ήμουν σίγουρος ότι πήγαινα για ρεκόρ! Η αντλία λοιπόν έγραψε 61,589 λτ.
Είπατε κάτι; -
Χμ!!! Ωραια, το επομενο task που σου ανατιθεται ειναι ο τετραγωνισμος του κυκλου. Παρακαλω αυριο να δημοσιοποιησεις στο φορουμ το μαθηματικο τυπο. Ειμαι σιγουρος πως ο συγκεκριμενος βενζινας θα σε βοηθησει πολυ
Σοβαρα τωρα, δεν του ειπες οτι το ντεποζιτο σου ειαι 60αρι? -
Βασικά (χρησιμοποιώντας την καλή μου θέληση ) σκέφτομαι ότι το ντεπόζιτο ήταν όντως ψιλοάδειο και ότι τα επιπλέον 2 λίτρα ουσιαστικά χώρεσαν στον σωλήνα.
Για την ιστορία πάντως σε διαβεβαιώνω ότι και αυτός γούρλωσε τα μάτια βλέποντας τον μετρητή να ξεπερνά καταρχήν τα 50 λτ και ύστερα από την απαραίτητη διευκρύνηση τα 60 λτ.
Γενικά δεν είναι κανά ερημικό πρατήριο και δεν θυμάμαι ποτέ να έχει ακουστεί κάτι γι' αυτόν. Απ'την άλλη ποτέ δεν ξέρεις. -
Παιδιά ζητάω την γνώμη σας για να διευκολύνω φίλο μου. Προσπάθησα να βρω την απάντηση διαβάζοντας ορισμένες σελίδες αλλά απογοητεύτηκα. Έχει 56000 χιλιόμετρα και θέλει να αλλάξει αμορτισέρ. Μπορείτε να προτείνεται λύσεις και κόστος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενος!!!πρωτον διοτι ειχα τα γενεθλια μου και 2ον επειδη ενας οδηγος γκολφ και οχι (...)αυτοκινητου προσφερθηκε επιτελους να τον πατησω.
Καλα και χαιρεσαι επειδη πατησες Γκολφ????
Δηλαδη αν πατουσες κανενα καλο αυτοκινητο τι θα εκανες???
Δειξτε και λιγο ελεος βρε παιδια, δε κανει, τοσα λεφτα εδωσαν οι αλλοι!!
Καλά σου λέει ο Σπύρος, εδώ τα πατάει η κοπέλα μου με τα 105 δεν θα το πατήσετε εσείς με τα 120 και τις πιο κοντές σχέσεις? Είναι να σαν να κλέβετε εκκλησίες!
Για το προηγούμενο 5ήμερο(το έκανα εγώ) έχω να πω πως το αυτοκίνητο είναι **α π ο λ α υ σ τ ι κ ό **σε όλα τα είδη δρόμων αλλά κυρίως σε στροφές. Απίστευτο, ότι και να κάνεις το αυτοκίνητο θα στρίψει και φρένα μέσα στη στροφή δέχεται ,πρέπει να κάνεις χοντρή μ@λ@κί@ για να φύγει ή να είσαι εντελώς κουλός (που πιστεύω κανείς από εδώ μέσα είναι).
Στην εθνική το αυτοκίνητο(θυμίζω 105) χτύπαγε και 200άρες στις 6.000σ.α.λ. ακριβώς (οκ παραπάνω δεν πήγαινε).
Δοκιμάσατε την ΕΚΟ την 100στάρα? Το αυτοκίνητο πέταγε πάντως και πολύ καλή σχέση τιμής/απόδοσης
Alfa 147 forum