-
στα πρότυπα του impreza...μου αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο φόρεστερ.
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=1081
-
Προσωπικά πιστεύω ότι έβγαλε εντελώς διαφορετικά και το ιμπρεζα και το φορεστερ και θέλουν λίγο χρόνο να τα συνηθήσει το κοινό και οι οπαδοί της εταιρίας. Ήδη το ιμπρεζα άρχισε να μ' αρέσει, και να το ξεχωρίζω σαν στυλ ...
Το μόνο που με πειράζει είναι τα πλαίσια στις πόρτες ... πάντα με γοήτευαν οι πόρτες χωρίς πλαίσια και η Subaru ήταν η μόνη που τις πήρε απο τα κουπέ και κάμπριο και τις είχε σε σεντάν και τετρακίνητα. -
Εμένα να πω την αλήθεια δε μου αρέσει το νέο στυλ αλα SUV...
Εκτός αν με παραπλανούν τόσο οι φωτό (αλλά πόσο να με παραπλανούν με αύξηση μήκους 7 εκ)..._
-
Υπαρχει νεωτερη πληροφορηση για το ποτε θα ερθει στην Ελλαδα?
-
κατα το καλοκαίρι στην Ευρώπη, μάλλον τέλος 2008 με αρχές 2009 εδώ
Εκτός κι αν γίνει καμιά έκπληξη οπως με το Cherokee
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Εκτός αν με παραπλανούν τόσο οι φωτό (αλλά πόσο να με παραπλανούν με αύξηση μήκους 7 εκ)..._
Τοσα χρονια οι δημοσιογραφοι γκρινιαζαν επειδη δεν ειχε αρκετη αποσταση απο το εδαφος η subaru τους ακουσε και το εκανε suv
-
Έχει ακουστεί κάτι για κινητήρα diesel?
-
Νομίζω είναι πολύ ομορφότερο απο το τωρινό.
Το θέμα είναι πως με τις μεγαλύτερες διαστάσεις θα περίμενε κανείς και δυνατότερους κινητήρες.Απ οτι φαίνεται θα μείνουν στα ίδια επίπεδα όμως(μάλιστα ο 2000 μπορεί να πέσει και λίγο σε ίππους λόγω ροπής).Θα δείξει πάντως...... -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Έχει ακουστεί κάτι για κινητήρα diesel?Ισχύει.Η Subaru έχει ήδη έτοιμο τον πρώτο boxer diesel και θα μπαίνει κανονικά στο Forester.Το link αναφέρει ιπποδύναμη 163 άλογα απο 2 λίτρα.
http://www.carmagazine.co.uk/News/Searc ... nt-block=0
-
To 4car λέει ότι πρόκειται για τον πιο ήσυχο πετρελαιοκινητήρα που έχουν δοκιμάσει ποτέ. (στο Legacy)
@νδρέας
-
Boxer diesel ενδιαφέρον. Είμαι περίεργος να ακούσω θόρυβο.
-
Εμφανισιακά δεν είναι καθόλου κακό. Το αντίθετο, μάλιστα. Το ζήτημα είναι αν θα έχει διατηρήσει τις ικανότητες του απερχόμενου μοντέλου.
Όσον αφορά στους κινητήρες, αν ισχύει αυτό για το δίλιτρο τούρμπο ξαναγίνομαι φαν! Όλοι (4Τ, Autobild, LeftLane) μιλούν, όμως, για δύο μοτέρ στα 2500 κ.εκ.
Γνωρίζετε κάτι περισσότερο;
-
Στην ιαπωνική σελίδα της Subaru αναφέρει 2 εκδόσεις των 2,0 με 148 και 230 άλογα.
http://www.subaru.jp/forester/forester/index.html
(κάντε κλικ κάτω αριστερά στο 'σχέδιο-αμαξάκι' που έχει και μετά κλικ κάτω απο την φωτο με τα 3 Forester). -
Διάβασα κάπου πως χάθηκε ΚΑΙ από το Forester το κεντρικό διαφορικό! Είναι δυνατόν; Ειδικά η Subaru μου φαίνεται πως χάνει ένα από τα βασικά της πλεονεκτήματα απέναντι στον ανταγωνισμό, αν κάνει κάτι τέτοιο.
-
E oxi....
Kala tha to bazei sto IMPREZA kai oxi sto FORESTER???
Exoyn autokatastrofikes taseis sti SUBARU... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Διάβασα κάπου πως χάθηκε ΚΑΙ από το Forester το κεντρικό διαφορικό! Είναι δυνατόν; Ειδικά η Subaru μου φαίνεται πως χάνει ένα από τα βασικά της πλεονεκτήματα απέναντι στον ανταγωνισμό, αν κάνει κάτι τέτοιο.Πράγματι δεν μπορει να καναν τετοια .....γιατι το επομενο βημα ειναι να μην εχει μπλοκε πισω και τοτε γίνεται ενα απο τα ίδια με τα υπόλοιπα.....
Ο Jimtheo μπορεί να μας απαντήσει επι τoυ θέματος ως γκουρού στα scoobies?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Διάβασα κάπου πως χάθηκε ΚΑΙ από το Forester το κεντρικό διαφορικό! Είναι δυνατόν; Ειδικά η Subaru μου φαίνεται πως χάνει ένα από τα βασικά της πλεονεκτήματα απέναντι στον ανταγωνισμό, αν κάνει κάτι τέτοιο.Δε νομίζω, παντού διαβάζω ότι διατηρείται το σύστημα symmetrical AWD.
Τώρα αν διατήρησαν την ονομασία και το σύστημα είναι καμιά καινούρια σαχλαμάρα τύπου Integrated Active Drive System σαν της Toyota δεν ξέρω. -
Δεν καταργειται κανενα κεντρικο διαφορικο, ισα ισα που το αυτοματο (για αυτο μιλανε οι δημοσιογραφοι) που θα εχει το καινουριο πενταταχυτο σαζμαν (και στο μελλον 6αρι σειριακο με το καλο) θα εχει κεντρικο διαφορικο αναλογο του STI DCCD με λιγοτερες ρυθμισεις και φυσικα τα γνωστα μπρος πισω διαφορικα.
Μα ηδη τα Αμερικανικα αυτοματα φορανε αυτο το συστημα κεντρικου με ονομασια ομως αλλη απο DCCD απορω τι γραφουν οι δημοσιογραφοι!Επισης δεν θα βγαινει διλιτρο αλλα δυομισαλιτρο τουρμπο, τα διλιτρα ειναι για Ιαπωνια μονο ενω το διλιτρο diesel που θα εχει κατω απο 160 αλογα (δεν ξερω γιατι αλλα συμφωνα με ανωτατο στελεχος θα κανουν αργοτερα αναβαθμιση ιποδυναμης ) περαν του οτι εχει μηδενικους κραδασμους λογω σχεδιασης ωστε να μην ακουγεται καθολου σαν diesel αλλα μονο ο μποξερ ηχος θα ειναι πιο ελαφρυς απο τον βενζινοκινητηρα παροτι πιο συμπαγης και με χαμηλοτερο κεντρο βαρους!
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Τοσα χρονια οι δημοσιογραφοι γκρινιαζαν επειδη δεν ειχε αρκετη αποσταση απο το εδαφος η subaru τους ακουσε και το εκανε suv
Αυτο παλι που το διαβασες, το Forester ανεκαθεν ειχε 21 ποντους και πανω αποσταση απο το εδαφος λογω μποξερ κι ας φαινεται χαμηλοτερο απο τα αλλα, ειναι σαφως ψηλοτερο και στο νεο μοντελο ακομη περισσοτερο!
Μηπως εννοεις οτι κατα την αποψη σου ειναι χαμηλοτερο η μηπως εννοεις τους προβολους που στο παλιο μπροστα ηταν μεγαλοι γιατι απο αποσταση εδαφους ποτε δεν πασχαν ολα ανεξαιρετως τα Subaru! -
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Αυτο παλι που το διαβασες, το Forester ανεκαθεν ειχε 21 ποντους και πανω αποσταση απο το εδαφος λογω μποξερ κι ας φαινεται χαμηλοτερο απο τα αλλα, ειναι σαφως ψηλοτερο και στο νεο μοντελο ακομη περισσοτερο!
Μηπως εννοεις οτι κατα την αποψη σου ειναι χαμηλοτερο η μηπως εννοεις τους προβολους που στο παλιο μπροστα ηταν μεγαλοι γιατι απο αποσταση εδαφους ποτε δεν πασχαν ολα ανεξαιρετως τα Subaru!Το εχω διαβασει σε πολλα περιοδικα.Του χρεωναν σαν μειονεκτηματα τους προβολους και την αποσταση απο το εδαφος στο θεμα του offroad.Tωρα δεν μπορω να θυμηθω ακριβως τευχη αλλα το διαβαζα.
Νέο SUBARU FORESTER